Stina

- Si vis Amari, Ama -

God natt

Publicerad 2011-08-31 23:49:00 i Allmänt

Hej,
Kom ganska så nyss hem ifrån jobbet, har varit på inventering. Alltid lika kul... ;)
Annars har dagen varit riktigt lugn.

Nu blir det till att göra sig klar och sedan hoppa ner i sängen. Börjar inte jobba förän 14 imån, men tycker om att vakna kring 7,30-8 så att jag har hela dagen framför mig! :) Hinner fixa och dona lite här hemma.


Så hörs vi imån!

Tacos

Publicerad 2011-08-31 13:48:47 i Allmänt

Hej!
Har städat här hemma på morgonen, sedan blev det en sväng med Helena. Vi blev bägge 2 jättesugna på en Subway macka, men ingen utav oss hade plånböckerna med, så vi fick snällt vara utan... Men hon började jobba nu kl 14, så nu blir det till att slappa lite innan det är dags att inventera vid 18. Tanken var en promenad, men får se vad som blir, för just nu ösregnar det ute...

Gårdagen var bra, först en sväng på stan med fika och lite annat fix och sedan var det hem för att färga mitt hår! :)

När Sammi kom hem hade jag maten klar.



Tacos blev det, ganska så längesedan vi åt det! Och det är ju så gott! Tror aldrig jag kan få för mycket utav det?! :)

Nä, nu tror jag nog jag ska läsa lite i min bok!

Brunt it is

Publicerad 2011-08-30 14:52:42 i Allmänt

Hej,
När jag väl stod och valde färg kändes brunt som det var det de skulle bli!





Blev riktigt nöjd med resultatet! Alltid kul med lite förändring. Har varit blond nu i flera år, men innan det hade jag knappt samma färg och frisyr i mer än 2-3 månader.

Brunt it is

Publicerad 2011-08-30 14:52:42 i Allmänt

Hej,
När jag väl stod och valde färg kändes brunt som det var det de skulle bli!





Blev riktigt nöjd med resultatet! Alltid kul med lite förändring. Har varit blond nu i flera år, men innan det hade jag knappt samma färg och frisyr i mer än 2-3 månader.

Ledig, IGEN!

Publicerad 2011-08-30 08:55:24 i Allmänt

God morgon!
Kroppen blir lite chockad av att vara ledig såhär mycket. Men även väldigt rastlös.
Idag blir det häng med fina Helena, honska hjälpa mig lite med mitt hår. Har en ganska rejäl utväxt. Får se vad det blir för färg, har inte bestämt ännu, brunt eller blont? Funderar för fullt....

Blev lite stressigt igår innan jobbet, blev en liten sväng på stan innan jag åkte vidare till jobbet. Dock hann vi äta en söndagsfrukost.



Ägg, bacon, goda pålägg och gott bröd!

På jobbet sedan var det fullt upp. Jag skulle ha slutat 20, men fick vara kvar till 21,15.

Nu måste jag göra mig klar! Hoppas ni få en bra dag!

Måndag

Publicerad 2011-08-29 10:13:40 i Allmänt

God morgon!
Vaknade för en lite stund sedan, men har bara slappat framför tvn. Sammi är ledig idag, men ligger fortfarande och sover. Han var på personalfest igår från ca 12 till mitt i natten! :) Men skoj verkade dom ha haft iallafall.

Lite bilder ifrån kräftskivan





   



     

 



   

   

       

Blev en riktigt lyckad kväll! :) Körde en massa lekar och drack en massa gott! Jag hade nog lite glömt bort också hur gott det är med kräftor! Mums!

Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan göra lite frukost!

Dinner for one

Publicerad 2011-08-28 23:24:51 i Allmänt

Hellu! :)

Skönt att fått städat lite, har inte brytt mig de sista dagarna så det var skönt att få gjort ordning lite. Dammsugit, plockat lite bland kläder, hängt upp och fixat bland nya kläder! :) Någon dag ska jag även fixa så det blir riktigt fint och en massa ordning i min garderob, just nu råder lite allmänt kaos där inne och jag gillar knappt att gå in där... Men snart ska det fixas!

Annars har det varit lugnt idag, drack en kopp te hemma hos Sarah. Gick sedan hem och lagade lite mat.



Innan har jag aldrig haft något emot att laga mat bara till mig, men när jag vant mig att laga till fler känns det alltid tråkigt och lite menlöst att laga till sig själv...

Sedan blev det en snabb sväng till Vera. Efter det blev det film i soffan. Har just tittat på 27 Dresses.



 Tycker att TV4+ och TV11 brukar visa riktigt bra filmer.

Nu blir det till att göra sig klar och sedan ska jag lägga mig för att sova. Imån är det dags för jobb igen, men börjar inte föräns 15. Har varit helt underbart att vara ledig 3 dagar, men samtidigt ska det bli skönt att jobba igen!

Sov så gott!

Kalas

Publicerad 2011-08-28 16:49:45 i Allmänt

Hej!
Sov sjukt länge idag, eller för mig i alla fall, vaknade först vid 11. Då skulle Sammi iväg med jobbet. Jag gjorde mig i ordning för att sedan åka iväg på kalas!



Nu hemma igen och ska iväg en liten sväng till Sarah! :)

Kräftskiva

Publicerad 2011-08-27 16:01:43 i Allmänt

Ajdå, somnade lite, men ligger ändå ganska så bra till tidsmässigt, är helt klar och ska bara packa ihop mina saker och sedan är det dags att åka. Ska hämta Sammi och några jobbkompisar och sen är vi påväg!





Ska bli riktigt trevligt ikväll hoppas bara inte regnet kommer. Men koftan är med så jag hoppas att vi kan sitta ute hela kvällen!

Önskar er en trevlig kväll!

Nya skor

Publicerad 2011-08-27 11:00:04 i Allmänt

God morgon!
Har varit vaken i typ 2 timmar. Har känt mig jättetrött, men inte kunnat somna om, lite lätt irriterande... Men kanske hinner sova lite om ett tag?
Orkade aldrig koka kräftorna igår, så det måste göras idag, och typ snart så att dom hinner kallna inför kvällen. Så nu ska jag bege mig ut på jakt efter krondill! :)
Men först tänkte jag visa mina nya fina skor! Riktigt bekväma också!



Ciao

Lång dag på stan

Publicerad 2011-08-26 20:29:15 i Allmänt

Hej,
Blev verkligen en heldag på stan.
Kom typ hem för en timma sedan... Och är riktigt stolt över mig själv, har inte handlat alls mycket till mig själv. Fick köpt presenter till 4 olika kommande händelser, en behövs kompleteras lite, men vet vad som ska läggas till! :) Sammi fick en ny snygg skjorta och 2 par skor och till mig själv hittade jag ett par fina skor samt ett par vinterstövlar! :) Helt perfekt!


Trött Stina i ett provrum


En piggare och finare Helena! :)

Vi hann även med en lunch med Sammi!

Nu ska jag hem till Marianne en sväng innan jag ska till Vera, men måste nog hem däremellan då det tvättas för fullt. Sedan ska jag hinna och koka kräftor också, shit hur ska detta gå till?

Hoppas att eran fredag har varit och är lika bra som min!

Shopping

Publicerad 2011-08-26 10:56:29 i Allmänt

Sitter och väntar på att Helena ska komma. Tog ju bara typ 1 timma för mig att välja kläder. Hatar när jag tänkt att jag ska ha på mig något, men aldrig provat det. Och när jag provar det så är det inte alls som jag tänkt mig, någon annan som känner igen sig? Och när jag sedan försöker hitta något annat, så är det inget INGET som är så snyggt som jag hade tänkt mig...





Tror nog det får bli skinnjackan utanpå idag, vädret är tråkigt, grått och trist...

Vi hörs senare!

Fredag

Publicerad 2011-08-26 09:28:30 i Allmänt

God morgon!
Känns helt konstigt att vara ledig så mycket som jag har varit denna veckan och mer blir det! Är ledig hela helgen! :) Än så länge känns det ganska så skönt, men tror nog att jag kommer bli lite uttråkad i alla fall eftersom Sammi jobbar...

Vaknade innan 8 idag, så har varit och handlat lite god frukost.



Har även varit ner i källaren och hämtat lite saker samt duschat. Nu blir det att äta!

Önskar er en riktigt härlig fredag!

God natt

Publicerad 2011-08-25 22:43:00 i Allmänt

Hej,
Nu har jag kommit hem! :) Hann dock även hem en snabbis förut, men verkligen en snabbis, kom hem typ 13,24 och bussen gick 13,27, så det vara bara hem och vända! :)
Annars har dagen varit bra, blev en promenad till det "lilla" centrum som ligger här i närheten, H&M, KappAhl, Coop, Apoteket och Myrorna. Efter det träffade jag Helena och Erika en lite snabbis innan det var dags för jobb. På jobbet har det varit lugnt, alldeles för lugnt för att vara lönetorsdag, kanske slår det till ordentligt imån?

Sammi hade lite mat klar när jag kom hem, och nu blir det till att slappa lite framför tvn innan det är dags att sova. Gillar att jag har börjat lägga mig tidigt på kvällarna igen, älskar ju egentligen att gå upp tidigt! :) Morgonstund har guld i mun! Men de sista när jag har somnat sent, många kvällar framåt 2-3, så har jag inte varit så pigg på att gå upp.

Imån blir det en sväng på stan med Helena, vi är lediga bägge 2, så vi tänkte ta oss en sväng! :) Var lite sugen på att försöka hitta några "platta" boots, men får se vad som finns!



Sov så gott, så syns vi imån!

Klar att gå

Publicerad 2011-08-25 09:28:37 i Allmänt

Då var jag klar, ska bara slänga på mig lite mascara och sedan drar jag!
Vet inte om jag hinner hem innan jobbet eller hur detta slutar! ;)





Hoppas ni får en riktigt bra torsdag!

Torsdag

Publicerad 2011-08-25 08:28:04 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni idag? Jag är lite trött, men det är precis som vanligt när jag har vaknat! :)
Ska göra mig klar och sedan gå iväg med Vera och Marianne. Trevligt att hitta på något innan jobbet, annars blir det lätt, för mig i alla fall, att jag fastnar hemma med fix och trix!

Igår hängde jag med Helena lite efter jobbet. Slutade med att vi satt på Max i någon timma, inte riktigt våran plan, men så blir det ibland! :)

Idag börjar jag jobba kl 14, och det känns som om det kommer bli mycket att göra idag med löning. Men har varit lite konstigt på sistonde så man vet aldrig.

Nu blir det till att lyssa på musik och peppa sig själv lite inför dagen!

Vi hörs lite senare!

Dagens

Publicerad 2011-08-24 16:37:00 i Allmänt

Vet att jag kommer ångra att jag någonsin sagt detta... Men vad är det för väder? Var helt säker på att hösten kommit efter flera dagar av regn och grått, men nu, både igår och idag soligt varmt och skönt...
Jaja, jag ska ju vara inne ändå! ;)



Hörs senare!

Lunch

Publicerad 2011-08-24 14:16:47 i Allmänt

Hej,
Har precis gjort klart lite lunch som jag strax ska äta. Annars har det inte skett mycket här hemma. Skönt att kunna ta det lite lugnt, efter ganska så mycket jobb.



Efter maten ska jag bara fixa mig lite och sedan blir det bort till Vera en sväng innan jag går till jobbet!

Hoppas att ni får en riktigt bra onsdag!

Onsdag

Publicerad 2011-08-24 08:08:43 i Allmänt

God morgon!

Bestämde mig igår för att göra lite frukost till Sammi innan han går till jobbet, så gick upp för en stund sedan och kokar nu ägg för fullt! :) Nu ska jag bara försöka väcka Sammi också!

När vi har ätit tror jag nog att jag ska lägga mig och slappa lite till, börjar inte förän 17 idag, så det finns inget att stressa till...

Nä, dags att försöka väcka Sammi så vi hinner äta!

Dags att jobba

Publicerad 2011-08-23 12:53:01 i Allmänt

Sådär, då var det dags att börja jobba!
Har hunnit göra en hel del här hemma på förmiddagen, så det är perfekt! :) Dammsugit, diskat, lagat lunch, putsat speglar, städat kylskåpet är några utav sakerna!

Nu är det dock tid att bege sig mot jobbet. Jobbar till ca 21.15 idag, men spelar ingen roll för jag börjar sent imån med.



Önskar er en bra tisdagseftermiddag!

God morgon!

Publicerad 2011-08-23 08:47:16 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott? Sammi har precis gått till jobbet och jag funderar på om jag ska göra något eller om jag bara ska lägga mig i sängen igen?
Blev inget städat igår förutom ugnen, så kanske borde jag städa?

Igår hängde jag med Helena typ till Sammi kom hem, vi var på stan och sedan kollade vi en film, Bridesmaides.



Någon som har sett den? Den hade helt klart sina stunder, men samtidigt var den lite seg emellanåt också, trodde nog att den skulle vara bättre.

När Sammi kom hem åt vi middag, grillade kyckling! Efter middagen blev det en lugn kväll.

Nä, dags att slita sig ifrån datorn.

Ha en riktigt bra dag!

22 augusti

Publicerad 2011-08-22 14:09:28 i Allmänt

Hej!

Hur mår ni? Här är allt på topp, somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag, så har hunnit fixa och dona en hel där här hemma. Nu börjar jag dock bli riktigt uttråkad, eller det blev jag nog kring typ 10, så nu ska jag möta upp Helena en stund.









Senare idag tror  jag nog det blir storstädning, om jag känner för det. Just nu känns det bra, och ugnen är halvt klar, så den måste jag hur som helst göra klar. Och dammsuga är ett måste, nog torka golven också. Ja, ni förstår att ni nog kommer att bli en städning senare!

Men nu ska jag ut.

Vi hörs senare.

Middag

Publicerad 2011-08-21 19:01:51 i Allmänt

Hemma ifrån jobbet för ett tag sedan och håller på att laga lite mat!



Efter middagen blir det bara slapp i soffan tror jag. Fortfarande lite trött!

Hoppas att ni har en skön söndagskväll!

Söndag

Publicerad 2011-08-21 08:23:01 i Allmänt

God morgon!
Nästan helt klar och ska strax gå till bussen...Brukar inte ha något emot att jobba helg, snarare kändes det konstigt under den tiden då jag jobbade måndag till fredag, men denna helgen har varit tung. Vet inte om det är för att jag börjar tidigare än vanligt eller vad det beror på? Men i vart fall är det ju skönt när jag får få hem lite tidigare!

Som vanligt tog det ett tag igår innan jag kom till ro, mycket jag vill göra och hinna på väldigt kort tid. Men så är det alltid. Men imån är jag ledig, och då ska det städas, ska bli riktigt skönt!

Dags för mig att gå till bussen!

Ressugen...

Publicerad 2011-08-21 00:24:36 i Allmänt

Hej!
Borde egentligen sova, men som vanligt fastnade jag framför datorn. Just nu sitter jag och tittar lite på resor. Jag vill resa nu... Det är fortfarande över 100 dagar kvar till nästa resa, men det känns så långt bort. Men jag antar och hoppas att tiden bara komma springa förbi som vanligt och snart är det säkert dags? Får lite panik när jag känns så, för då innebär det att vi lika snart kommer att vara hemma igen, inte lika kul.

Hela dagen har varit helt slapp, jobbade fram till 17, kom hem och la mig i sängen och halvsov. Framåt kvällen gjorde jag mig iordning och gick till de andra som skulle gå ut, själv var jag bara social, lite sugen på att gå ut, men mindre sugen på att vara trött imån.

Nä, nu måste jag sova. Kände i morse att det var lite jobbigt att gå upp när klockan ringde. Eftersom jag ska vara ledig på måndag så har jag redan nu gått in i lite ledighetsmode eller vad jag ska kalla det. Inte alls sugen på att gå upp när klockan ringde/ringer. Nä, nog klagat.

Sov så gott. Vi hörs imån!

Jobb

Publicerad 2011-08-20 06:25:28 i Allmänt

God morgon!
Ska precis gå till bussen. Gick sådär bra för mig att somna tidigt igår, men kring 12 somnade jag i alla fall!



Hoppas ni får en bra lördag!

Ingen fredagskänsla

Publicerad 2011-08-19 20:38:50 i Allmänt

Hej,
Kom hem för en ganska så bra stund sedan, träffade Helena och hennes kompis Erika en sväng efter jobbet.
Var tänkt att jag skulle fortsätta hänga lite hemma hos henne, men eftersom jag börjar 7 kände jag att det kanske var bäst för mig att åka hem och bara slappa. Varva ner lite och somna i god tid!
Men istället fastnade jag framför datan, men nu ska jag bara måla naglarna och sedan ska jag bara slappa framför tvn eller med min bok!



Var riktigt grått och trist i morse när jag gick till jobbet, men sedan prack det upp och var riktigt soligt och skönt. Tyvärr var jag ju inte mestadels, men ändå skönt att komma ut och mötas utav solen.

Hoppas att ni njuter utav fredagen och att ni får en riktigt bra helg!

God morgon!

Publicerad 2011-08-19 07:08:19 i Allmänt

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, lite trött bara, hade svårt att somna igår, så det blev lite senare än vanligt. Men det går nog över snart! :)

Får se hur det går på jobbet idag, tror nog att det kan vara en hel del folk? Men men det återstår och se.

Vi har ju i alla fall fått in surströmming nu, premiär idag!



Jag trodde verkligen inte att det var så populärt med surströmming, men alla, verkligen ALLA äter det. Och nu när det varit slut på jobbet har folk varit helt uppgivna.
Jag har aldrig provat det, inte ens luktat på det och efter vad folk säger så är lukta det sista du vill göra, eller?

Nu är det dags att göra sig klar och sedan springa till bussen!

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!

Städa, diska och tvätta

Publicerad 2011-08-18 23:18:48 i Allmänt

Hej!
Tycker att det är komiskt hur mycket man tvättar och städar och ändå så är det alltid något som behövs göras. Städar du ena dagen, så är det tvätten nästa dag och efter det är det dags att städa igen, diska behövs det göras mest hela tiden! :)
Men nu är det diskat i alla fall och toan glänser som aldrig förr! ;)

Kvällen har varit riktigt lugn, kom hem ifrån jobbet och maten var klar! I LIKE. Efter det hade Sammi fotbollsträning och jag gick hem till Vera för lite te.
Tiden bara springer förbi och det är snart dags att gå och lägga sig så jag orkar upp när klockan ringer.



Sov så gott, så hörs vi imån!

Redan torsdag?

Publicerad 2011-08-18 08:44:00 i Allmänt

God morgon!
Tycker att det känns som om det var måndag igår, men icke, shit vad dagarna bara springer förbi... Här uppe märks det tydligt att hösten är påväg, fastän att vädret vissa dagar fortfarande är underbart, men mörkret har börjat komma. Redan vid 21 nu är det mörkt, usch det gillar vi inte... Jag har vant mig vid att det typ alltid är ljust, och jag gillar det. Men samtidigt blir det lite mer normalt att gå och sova, eller jag menar när det är ljust hela tiden "glömmer" man typ av att klockan springer iväg.

Nu måste jag göra mig i ordning, tänkte helt fel igår när jag ställde klockan, och vaknade därför ganska så nyss och jag ska med bussen vid 9. Annars brukar jag gå upp typ 2 timmar innan bussen går bara för att hinna fixa och dona lite, men så blir det inte idag, utan det blir stress rakt igenom!



Lyckades fånga en utav valparna på ett fint kort häromdagen. Så söt!

Ha en bra dag!

Natti natt

Publicerad 2011-08-17 22:08:41 i Allmänt

Fastän att klockan inte är så mycket börjar jag känna mig lite trött, precis som vanligt är jag inte van att gå upp vid 5, så det sätter sina spår...

Sammi kom till Marianne direkt efter jobbet så blev det lite fika innan vi gick hem och åt middag. Blev till att äta smörgåstårta idag med, och det tackar vi inte nej till!



Efter middagen åkte Sammi iväg för att spela lite fotboll och jag fastnade i soffan. Nu har jag dock tänkt att bege mig mot sängen! :)

Sov så gott. Hörs imån.

Hemma

Publicerad 2011-08-17 17:46:53 i Allmänt

Hej!
Fick jobba över lite idag, men eftersom vi hade tvättid blev det inte så länge.

Det har ösregnat hela natten här, men när jag gick till bussen imorse var det uppehåll, trodde då att det hade regnat klart, men när jag satte mig på bussen började det igen... Men på rasten vid 10 var det strålande sol! Solen skiner fortfarande och det har blivit riktigt varmt och skönt!

Tvättmaskinerna rullar för fullt och jag har tänkt att gå hem till Marianne ett tag, hoppas på att Sammi känner för att gå hem och hänga tvätten när han kommer hem?


Jag idag.

Nä, nu vill jag ut igen och njuta utav solen! Får passa på.

Hoppas att solen skiner på er med?!

Jobb igen

Publicerad 2011-08-17 06:11:55 i Allmänt

God morgon!
Idag var det dags för jobb igen, och blir inte ledig förän på måndag. Men har haft det riktigt skönt på min alediga dagar. Laddat batterien i massor.

Smörgåstårtan igår blev riktigt god





Så det blir godlunch till jobbet.

Var det någon som såg Freedom Writers igår? Sjukt bra film och jag höll mig vaken hela filmen! Det händer inte allt för ofta! :)

Nu blir det till att göra sig klar inför jobbet.

Hoppas ni får en bra dag!

Freedom writers

Publicerad 2011-08-16 21:52:52 i Film

Riktigt bra film på TV11 nu.





Amerikanskt drama från 2007. Erin Gruwell är en ung lärare som drivs av sin passion att undervisa. När hon får jobb på en av de värsta skolorna i Long Beach i Kaliforninen får hon sitt livs tuffaste utmaning. Studenterna är till en början inte alls intresserade av skolan men Erin lyckas, genom sina oortodoxa metoder och genom att lyssna på ungdomarna, att förvandla dem till mönsterelever.

Dagens

Publicerad 2011-08-16 15:15:30 i Allmänt

Har gjort smörgåstårta och längar tills Sammi kommer hem så vi kan äta den! :) Annars har det varit lugnt, målat naglarna, städat lite och lite allmänt pyssel!



Nu drar jag hem till Vera och dricker lite te!

Ledig!!

Publicerad 2011-08-16 09:01:27 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott?
Jag är ledig idag igen! :) Börjar bli väldigt bortskämd nu.
Idag ska jag baka smörgåsårta! Hoppas att den hinner bli klar tills ikväll, annars får den stå tills imån kväll.

Igår var det riktigt lugnt, kom hem ifrån jobbet runt halv 9, då var middagen klar. Igår blev det lax, potatis och sås!!



Aldrig fel att komma hem till lagad middag!

Nu har Sammi precis åkt till jobbet, så får väl se vad jag hittar på.
Blir nog till att slappa lite innan dagen drar igång!


Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Måndag

Publicerad 2011-08-15 09:52:39 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Som vanligt lyckades jag somna till filmen som jag såg, typiskt för den verkade ganska så bra.. State of Play hette den och gick på 3:an, någon annan som såg den? Och var den bra?

Blev som sagt köttbullar och potatis igår, riktigt gott blev det!



Nu är jag klar och det är strax dags att gå till bussen, blir jobb till 19,30 idag och efter det får vi se vad som händer!


Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

Food time

Publicerad 2011-08-14 20:33:23 i Allmänt

Står och lagar mat och väntar på att Sammi ska komma hem, borde inte vara långt bort.



Maten är nästan klar!

Nymålat

Publicerad 2011-08-14 17:08:18 i Allmänt

Hellu!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, njuter utav att inte göra något. Eller såklart har jag städat, diskat och dammat lite, men i övrig har det varit en riktigt lugn dag.
Har nyss målat naglarna, så väntar lite på att det ska torka och sedan blir det att smörja händerna ordentligt, har börjat få lite torreksem på händerna, så nu gäller det att smörja.

Gårdagskvällen blev riktigt trevlig, var här till nästan 12 och sedan gick Emma och jag ut. Tråkigt dock att alla ställen stänger kl 2, men å andra sidan är det ganska så skönt att komma hem i tid!
Vilket även gör att på min lediga dag så kan jag njuta och inte vara bakis!

Nu är det dock dags för mig att äta lite mat, men bara lite lätt, blir middag när Sammi kommer hem senare.
Hatar att han jobbar när jag är ledig...

Vi hörs lite senare!


13 augusti

Publicerad 2011-08-13 20:51:08 i Allmänt

Hej,
Tyckte jag hade så himla gott om tid i morse, precis som vanligt, dammsög, städa toan och plockade undan, helt plötsligt var det bara 30 min kvar tills bussen skulle gå och jag hade inte ens duschat, men jag hann! :)

Har haft helt underbart väder här idag, solen har lyst i massor och sommaren har helt klart varit här! Dock inte så konstigt eftersom det bara är i mitten på augusti, men de sista dagarna har gjort att man trott att hösten varit påväg.





Efter jobbet så har lägenheten dammats och moppats, underbart! Nu känns det som mitt vanlig hem, alldeles för längesedan jag städade ordentligt!

Nu blir det till att göra sig klar, ska ha lite förfest och sedan blir det utgång! Och imån, då är jag LEDIG! :) Hoppas att solen är framme då med!

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Fredagsmys

Publicerad 2011-08-12 19:16:33 i Allmänt

Hemma ifrån jobbet en stund före Sammi, så vad passar inte bättre en ett glas vitt och ett samtal med frugan?!



Känns som om det kommer bli en riktigt bra fredagskväll!
Nu blir det tacos, sedan får vi se vad som sker! :)

Hopaps även ni får en riktigt bra kväll!

Fredag

Publicerad 2011-08-12 07:08:34 i Allmänt

God morgon!
Underbart att solen har hittat hit igen, den har ju varit ganska så frånvarande det sista, men som sagt äntligen tillbaka!

Igår blev det riktigt lugnt, vi åt och sedan somnade jag på soffan... Vaknade när Sammi frågade om jag skulle orka mig in i sängen och väl där inne somnade jag igen på 2 röda...



Middagen blev riktigt god, längesedan jag gjorde tunna skivor med champinjoner och stekte, riktigt gott! :)

Nästan så att jag har lite fredagskänsla, jag ska bara jobba idag och imån, sedan är jag ledig!! :) Alltid lika skönt efter 11 dagars jobb, och sedan är det samma sak som sist, jobb en dag och sedan ledig igen!

Nu blir det i alla fall till att göra sig klar inför en dag på jobbet. Hoppas ni har det riktigt bra!

Hos oss just nu

Publicerad 2011-08-11 19:24:50 i Allmänt

Hej,
Sammi och jag slutade samtidigt idag, så vi möttes på bussen hem.

Just nu är det matlagning på schemat, både Sammi och jag är riktigt hungriga.
Blir kött, pommes, chmpinjoner och sås!





Kvällen blir lugn, börjar jobba 8 imån. Kanske ser någon film eller bara slapp framför tvn!

Ha en riktigt härlig kväll!

God morgon!

Publicerad 2011-08-11 08:12:32 i Allmänt

Hej!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, och känner mig ganska så mycket bättre idag, nu hoppas vi bara att det fortsätter hela dagen! :)

Nu är det dags att fixa sig klar och sedan ta bussen till jobbet, men först lite frukost!



Som vanligt numera är det hönökaka som gäller, kan aldrig bli fel!

Nä, nu blir det att skynda lite!

Ha en riktigt bra dag.

Grattis!!

Publicerad 2011-08-10 23:16:59 i Allmänt

Det är inget som riktigt går som det ska för mig idag. Försöker få fram lite bilder, men som sagt blir det inget bra.
Fick i alla fall fram ett foto på ett utav de underbara födelsedagsbarnen.

Stort GRATTIS underbara Hannah!!



Och såklart ett stort GRATTIS till världens bästa Tesa.
Får som sagt inte till någon bild, så det får vara utan denna gången!

Önskar såklart att jag kunde vara med och fira era födelsedagar, men även det får vänta, tyvärr.

Nu är det dags för mig att sova, nya tag och krafter hoppas vi kommer imån!

Sov så gott!

Filmkväll

Publicerad 2011-08-09 20:14:24 i Allmänt

Usch, har verkligen inte haft en bra dag. Har varit irriterad på det mest och en massa småsaker har gjort mig alldeles för sne, men vad gör det? Imån är det en ny dag och en gladare Stina! :)

Nu tänkte jag hoppa upp i soffan och se en film, frågan är vilken bara? Några tips?

Först ska jag ta och göra mig lite mackor, idag blir det hönökaksmackor, med ost och skinka och lite oboy till det! :) Fick ett toksug efter det igår, men eftersom Sarah var gullig och bjöd på middag åt jag det aldrig.



Hoppas ni får en mysig kväll!

Ingen vanlig dag

Publicerad 2011-08-09 12:13:00 i Allmänt

för idag är det världens bästa mammas födelsedag.


Min hårddisk har gått sönder, kan därför inte bjuda på fler bilder.

Älskar dig!

Regnbågen

Publicerad 2011-08-09 07:09:33 i Allmänt

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott?
Försökte blogga igårkväll, men blogg.se ville inte riktigt samarbeta med mig, så därför blev det inget.

Har kommit in i ett lugnt tempo ni, så förutom arbete är det inte så mycket som görs och igår var inget undantag. Jobb, lite häng hos Sarah senare lite bokläsning och till sist sova.

Vädret var väldigt konsitgt igår, började med ösregn, när jag gick till jobbet, mulet, på min rast soligt och när jag slutade var det blandat, åt ena hållet ösregn och andra soligt.



     

Nu är det dags att göra sig klar och sedan åka till jobbet där det kommer bli en riktigt tung dag idag... Men men det fixar vi!

Ha det riktigt bra!

Sov morgon!

Publicerad 2011-08-08 10:31:19 i Allmänt

Hej,
Lika härligt varje dag som börjas lite senare. Vaknade vid 8 och har sedan dess legat och läst i min bok, som naturligtvis nu på slutet, har blivit riktigt bra! :)
Ska nu äta lite frukost innan jag ska göra mig klar och sedan bege mig mot jobbet. Finns dock en nackdel med att börja sent och det är ju tyvärr att man slutar sent. Men man kan ju inte alltid få allt! :)

Igår blev det lite handling påväg hem ifrån jobbet och sedan matlagning när vi kom hem.
Blev lite kycklingthai.



Aldrig gjort denna varianten innan, men riktigt gott blev det. Blev lite teriyakikryddat.

Nu är det dags för frukost.

Förvirrad

Publicerad 2011-08-07 10:51:50 i Allmänt

Hej,
Shit nu har jag blivit sådär dagförvirrad igen. Gårdagen bestod av att försöka intala mig själv att det är lördag, jobbar alltid stäning på söndagar, aldrig lördagar och idag ska jag försöka få mig själv att förstå att det faktiskt bara är söndag. Får se hur detta ska gå!



Nu dags att gå till jobbet. Hoppas ni får en riktigt bra dag!

En kopp te?

Publicerad 2011-08-06 22:06:12 i Allmänt

Hej
Färdig jobbad för idag, och det gick bättre än igår. Ryggen värker fortfarande, men det känns som att det är på bättringsväg.
Slängde iväg ett litet sms till Sarah om en kopp te, så ska strax gå dit! Fick även erbjudande om mat och det tackas det ju inte nej till! :)


En pigg och glad Stina innan jobb idag.
Nu lite tröttare... Men ändå glad!

Nu blir det en sväng till Sarah och sedan sängen!

Lördag

Publicerad 2011-08-06 10:48:30 i Allmänt

God morgon!
Vaknade i morse, kände efter riktigt ordentligt, kunde till och med lyfta benen utan smärta! :) Vad glad jag var! Sen typ 10 min senare var det tillbaka, mindre glad igen...

Börjar inte jobba förrän 12,30, så blir lite fix här hemma innan, tror nog mest det kommer bli till att läsa lite. Fastän att det känns som om det ryggonda är påväg bort känns det dumt att utmana allt för mycket.
Så kommer nog duscha och sedan lägga mig varmt igen och läsa lite i min evighetsbok. Vill bara läsa klart den så jag kan börja med nästa, men tycker samtidigt inte att den är så bra, så det är segt att läsa. Men börjar närma mig slutet i alla fall och som vanligt gör väl slutet att boken blir jättebra.



Dags att börja dra igång dagen!

Matdags

Publicerad 2011-08-05 18:47:37 i Allmänt

Hej,
Nyss hemkommen ifrån jobbet och ska över till Sarah och bli bjuden på mat, helt perfekt! :)
Dagen på jobbet har gått helt okay, har smörjt mig med voltaren varje rast, men det gör fortfarande ganska så ont. Men vad ska man göra?
Med hjälp av mina snälla arbetskamrater har jag lyckats byta till mig kassapass i helgen istället för att vara på golvet med en massa tunga lyft, så det är helt perfekt!



Nu har det i alla fall slutat regna, men det är fortfarande ganska så grått och trist ute.

Nä, nu är det matdags.
Hoppas ni har en bra fredagskväll!

Då kör vi

Publicerad 2011-08-05 09:22:34 i Allmänt

Hej!
Gick att byta så jag kunde vara i kassan i stället, perfekt. Nu hoppas jag bara att det går bra? Men ryggen är ordentligt insmörjd med voltaren, så det är bara att hoppas! :)



Vädret har helt vänt om, och det regnar i massor ute. Tur att jag har min regnjacka! :)

Hoppas ni får en riktigt bra fredag, så hörs vi senare!

Fredag!!

Publicerad 2011-08-05 06:57:16 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni? Min rygg spökar fortfarande en hel del.

Helt underbart att sluta 12 igår, men utnyttjade inte dagen så bra. Min rygg mådde inte bra utav att jobba, så efter jobbet blev det voltaren och soffan och sedan fortsatte hela dagen i det temat. En hel del votaren men tyckte inte att det hjälpte, eller kanske en liten stund men ont gjorde det ju hela tiden.



Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan göra sig klar för jobbet. Ska se om det kanske är någon ifrån kassan som kan byta, för annars tror jag inte att det går.

Ha en riktigt bra dag!

4 augusti 2011

Publicerad 2011-08-04 06:23:14 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni? Här är det bara bra, faktiskt inte så trött. Kanske beror det på att jag stängde av tvn klockan 22, och då hade jag redan legat i sängen en stund.
Blev en riktigt lugn kväll för mig igår, lyckades sträcka mig i ryggen igår, så blev en lugn promenad och sedan sängen direkt. Lite värmade filtar och kuddar gjorde det hela lite bättre. Får se hur det går på jobbet idag? Men som tur det är det kort dag, slutar redan klockan 12, underbart! :) Eftersom jag tog exta timmar igår, så fick jag ta bort några timmar idag, igår var det lite jobbigt, idag känns det perfekt! :)



Nä, nu är det dags att gå till bussen!

Hoppas ni får en riktigt bra dag!


Onsdag

Publicerad 2011-08-03 06:06:07 i Allmänt

God morgon!
Har sagt det tusen gånger, men tror nog det tåls att sägas minst 1000 gånger till, hur underbart är det inte att vakna utav att solen strålar in?

Nästan lite solt över mig själv, igår kväll plockade jag in typ alla tvätt, och det var verkligen hur mycket som helst, och sedan la jag mig direkt, tittade på The Hunks och sedan somnade. Någon som har sett den serien? Tycker killarna kan vara lite sköna ibland.



Nu blir det att göra sig klar, funderar på att gå till jobbet idag... Jaja, får se hur sen jag blir!

Ha en riktigt bra dag!

Tvätt tvätt och tvätt

Publicerad 2011-08-02 21:48:17 i Allmänt

Shit vad mycket tvätt det var denna gången, trodde aldrig det skulle ta slut... Men nästan allt är nu uppe i lägenheten så det känns skönt, nu ska det bara in i garderoben, men känns som om det kan vänta lite! :)



Eftermiddagen spenderades, precis som jag visste, i soffan, slocknade typ med en gång när jag la mig, sedan kom Helena förbi en liten sväng och lite senare Sarah och Tony.
Några bullar gick ner och för de andra lite kaffe, och efter det lite rester utav pizzan! Helt rätt ordning! ;)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen, jobbar 7-19,30 imån, så det gäller att vara pigg när dagen startas annars blir det aldrig bra!

By the way så har jag namnsdag idag, så grattis till mig själv! :) Bra att ha många namn, så man har många dagar! :)

Sov så gott!

Ledig!! :)

Publicerad 2011-08-02 14:46:17 i Allmänt

Hej,
Ledig idag igen, vad är det för lyx??! ;) Nä, passar på att njuta lite utav solen och de goda bullarna som bakades igår!

Började dagen med en sväng till Nydala i det underbar vädret, solade lite, kände på det sköna vattnet sedan blev det lunch hos Sarah. Längesedan jag hade sol på min lediga dag.



Nu är jag hemma igen och möts utav en katalog med en massa höstkläder? Vad är det för sätt? :)
Nu blir det till att städa lite innan det är dags att börja tvätta. Känner jag mig själv rätt kommer jag att fastna lite framför datan nu, men jag känner att det är helt okay!

Hoppas att solen lyser på er?!

Bullbak

Publicerad 2011-08-01 21:57:31 i Allmänt

Hej!
Gick bra på jobbet idag, väldigt mycket folk vilket var oväntat, men nästan allt hanns med. Efter jobbet blev det en sväng till Marianne. Började smida planer inför morgondagens ledighet och till det behövs det självklart lite bullar! :)



Första degen står på jäsning och andra bakas för fullt. Tror dessutom det ska bli någon mera kaka under jäsningen! :) Ganska så längesen jag bakade, nästan så man glömmer bort hur gott det är med nybakat.

Nä, dags att fortsätta.

Ciao!

Ny vecka nya tag

Publicerad 2011-08-01 09:23:57 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni idag? Jag är nästan, men bara nästan utvilad...

Blev att jobba över lite i fredags, varorna brukar vara på jobbet när jag börjar kl 7, men i fredags kom dom först vid 11,30... Så det var en hel del att göra.
Sedan blev det hem och vila lite innan det var dags för utgång! :)



Blev en riktigt lugn utgång. Lördagen var ännu lugnare, började jobba 14 och slutade 20. Och mycket mer än så gjorde jag inte den dagen.
Gårdagen inte ens värd att nämna, jag låg i sängen typ HELA dagen, underbart men otroligt stressande...
Jag är ledig en dag, något MÅSTE göras!!
Men det blev inte mycket gjort, jag höll mig och är stolt.
Vi bakade lite pizza och städade lite sedan la jag mig i sängen igen och läste.
Och nu känner jag mig nästan pigg igen, men bara nästan. Men är ju ledig imån också innan jag jobbar en massa igen, så jag får ta det lugnt imån också!

Efter jobbet idag ska jag träffa underbara Lollo, alldeles för längesedan... Hon har ju flyttat hem till Göteborg igen, men nu har hon kommit upp för dagen. Synd bara att jag bara har tid på kvällen...

Nu fortsätter morgonen med att lyssa på peppande musik och ladda inför en jobbdag.

Hoppas ni får en riktigt bra dag.

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela