Stina

- Si vis Amari, Ama -

Pärlor

Publicerad 2012-03-31 20:12:00 i Musik

Vår och sommarmusik för mig! :)
Blir en hel del sån musik för att ändå inse att våren snart är här!

Lördag

Publicerad 2012-03-31 11:12:13 i Allmänt

Hej!
Min sömn verkar gå ganska så mycket i vågor. Nu har jag kommit dit när jag är jättetrött, har ont i huvudet men kan ändå inte sova. Har legat i sängen och försökt somna om de sista timmarna, men idag vill det sig inte. Kommer ändå att gå och lägga mig igen och i alla fall vila lite. Men var så hungrig nu så var tvungen att gå upp och få i mig lite mat.

http://4.bp.blogspot.com/_XNNK7jyxVEg/S86Je_OAk5I/AAAAAAAADSo/C9TjmlR25ok/s1600/jagarsatrott.gif

Fastän att det blev kallare igår så är det ändå ingen snö som har lagt sig utan det känns nästan som om mer har försvunnit.
Idag är det strålande sol, blå himmel och flera plusgrader ute. Fastän att det många ställen är väldigt mycket snö kvar börjar det på vissa ställen komma fram lite bra mark! :) Men såg på nyheterna nu att det kanske skulle komma mer snö i eftermiddag, men det tror vi på först när vi ser det! Annars hoppas jag in i det sista att det var sista snön för denna vinter som föll igår.

Nä, nu ska jag försöka sova lite till. Hörs senare.

Jack and Jill

Publicerad 2012-03-30 19:51:00 i Film

Yes, det blev Jack & Jill igår. Ganska så rolig film faktiskt. Ibland lite för mycket.
Men helt klart sevärd!

Äntligen

Publicerad 2012-03-30 19:35:00 i Naglar

Har mina naglar vuxit till sig lite igen!



Nu har jag något att pyssla med när jag snart ska sluta jobba.

Usch och fy

Publicerad 2012-03-30 13:17:15 i Allmänt

Snön faller fortfarande i massor... Som tur är smälter det så fort det kommer till marken. Får se hur det blir senare under kvällen om det blir kallare...





Jag har i alla fall fixat mig klart. Strax dags att gå till bussen och för en gångs skulle så är jag klar i tid! :) Så ska försöka att inte bli kvar framför datorn allt för länge!

Önskar er en riktigt bra fredagskväll! Så hörs vi senare!

Lycka

Publicerad 2012-03-29 19:22:00 i Mini

Gick som vanligt hos barnmorskan.
Minis hjärta slog på som bara den! 
Magen växte som den skulle och allt såg bra ut.
Barnmorskan sa att forhoppningsvis ses vi vid nästa möte, men efter det är det nog tveksamt om du får komma igen! Sedan la hon till att de flesta går över tiden med sitt första så vi kanske hinner ses 2-4 gånger till. Jag hoppas såklart på alternativ 1! Eller att vi hinner ses en gång till och sedan får det vara klart.

Vi vill ha Mini hos oss nu!

Och iväg igen

Publicerad 2012-03-29 17:25:42 i Allmänt

Hej,
Efter vi varit hos barnmorskan blev det en snabb sväng på stan, köpte det jag skulle och tittade lite extra. Sedan åkte jag och hämtade paketet till Mini. Tack för det gulliga kusiner!

Väl hemma tokdäckade jag på soffan och vaknade nyss, så nu blir det lite stress. Skulle åkt in till stan för en stund sedan, men vaknade för sent. Sammi och jag ska kolla bio.
Funderar på att se denna...

http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2011/11/adam-sandler-jack-and-jill-zero-percent__oPt.jpg

Nä, dags att åka, ha en riktigt bra kväll!

Uppe

Publicerad 2012-03-29 09:57:41 i Allmänt

Trodde knappt det var sant när klockan ringde i morse, var så trött... Vaknade först vid 7,30 och kände mig ganska så pigg, hörde fåglarna kvittra och solen lös in i lägenheten. Hade en hel timma kvar att sova så jag somnade om och det skulle jag inte ha gjort, shit vad trött jag är.
Men har i alla fall lyckats ta mig upp, duscha och fixa mig inför dagens äventyr.

Först blir det som sagt till barnmorskan och sedan in till stan. Har lämnat in 4 st klockor som jag ska hämta och sedan är det lite småsaker som behövs köpas. Sedan ska jag även hämta Minis paket, hann inte det innan jobbet igår och efter jobbet åkte jag ju in till stan.

Ha en riktigt bra dag!

Hemma

Publicerad 2012-03-28 23:29:54 i Allmänt

Blev en sväng till stan efter jobbet. Sammi var inne och kollade fotbollen så tänkte att det var lika bra att jag också åkte in! :) Naturligtvis var det fullsatt överallt, så den goda maten som jag hade hoppats att få äta blev inställd och istället blev det Max. Kanske inte helt vad jag tänkt, men det funkar det med!
Sedan fick vi stå och kolla fotbollen, som tur var så kom jag lite sent så jag slapp stå så länge. Hade nog aldrig klarat av att stå en hel halvlek.

Nu blir det i alla fall att sova lite. Eller försöka att sova. Ska iväg till barnmorskan vid 10,30 imån, så måste upp redan vid 8! Men är ledig resten utav dagen så det ska nog gå bra!

Sov så gott.

Välkommen vecka 36

Publicerad 2012-03-28 19:53:00 i Mini




Mini är nu ungefär 46 cm lång och väger ca 2,7 kg.
En färdig individ gör sig redo för att födas och den sista månaden är på ingång! Redan nu så går det bra att födas till ett liv utanför llivmodern! Barnet har trängt ner djupare i bäckenet.

Jag blir anfådd för minsta lilla. Att klä på sig är numera en utmaning! Halsbrännan kommer för det mesta hela tiden. Har börjat känna av att det är svårt att ligga bekvämt och Mini är en bestämd lite bebis som inte gillar att jag ligger på alla sätt. Buffar, boxar och sparkar som tusan också vänder jag mig så slutar h*n. Har börjat få en del, vad jag tror är, förvärkar och samandragningar. Börjar känna mig mer trött och längtan är enorm. ♥
Jobbar min sista riktiga vecka och efter det ska jag börja fixa så att allt är klart för Mini.

Sant eller falskt?

Publicerad 2012-03-28 14:10:00 i Mini

Mini verkar ha missförstått dethär med att dom nu i slutet ska sova ca 18-20 timmar/ dygn. Höll mig vaken till ca 3 vaknade som vanligt vid 4, då var h*n fortfarande vaken. När jag vakade när Sammis klocka ringde vid 8 vaknade Mini igen...

http://www.libero.se/Global/01_Global_files_and_Com/development_week1_43/week-35.gif

Tyckte denhär bilden passade ganska så bra! Känns verkligen som h*n gör allt för att få lite mer plats.

Kanske är det helt fel det jag har läst att dom ska sova så mycket i magen? Det vet jag ju inte det heller. Men den här lill* gör det i alla fall inte!

Dagens

Publicerad 2012-03-28 13:02:00 i Allmänt

Dags för jobb! Har fixat och donat lite här hemma. Men nu är det dags att gå till jobbet. Solen har börjat lysa, så försöker mig självklart på en promenad!







Vi hörs ikväll!

28 mars 2012

Publicerad 2012-03-28 11:16:37 i Allmänt

Hej,
Hoppas att ni mår bra idag? Jag mår bra, men är som vanligt lite trött.
Ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det frukost framför 7th Heaven innan det är dags att fixa sig klar och gå till jobbet.
Verkar som om våren hittar mer och mer till norr. Inte alls som alla fina bilder ifrån söder med bar mark och blommor, utan här är det ju fortfarande en massa snö, men det har inte snöat på flera dagar nu och det är ca 8-10 grader varmt. Har dock blåst rejält i 2 dagar nu, men vad gör det? Snön smälter och jag gillart! :) Det enda negativa är ju allt grus, dammsuger jämt känns det som, ändå är det alltid lite smutsigt. Men i år får det höra till! :)

Nä, dags att duscha så jag hinner!

Godnatt Godnatt

Publicerad 2012-03-27 23:19:47 i Allmänt

Blev som sagt en fika hemma hos Sarah, fastnade totalt i stolen i hennes kök så blev kvar allt för länge.
Hade tänkt att laga middag, men klockan blev för mycket så det fick bli lite hopplock till Desperate housewives. Sedan kollade jag in den nya serien GCB

http://preacherontheplaza.files.wordpress.com/2012/03/gcb.jpg

Någon annan som såg den? Tyckte den verkade ganska så bra.

Nu blir det en film i sängen innan jag somnar. Sov så gott!

Fika

Publicerad 2012-03-27 18:16:55 i Allmänt

Äntligen har jag tagit tummen ur och gjort mig klar! Tog bara några timmar... Men ganska så skönt ibland.
Har haft en väldigt lugn dag. Började göra chokladbollar men har inte orkar rulla dom ännu, så smeten får stå i kylen lite till.

Nu ska jag gå hem till Sarah och fika lite!

Soffdag

Publicerad 2012-03-27 12:36:51 i Allmänt

Flyttade mig ifrån sängen till soffan och ligger fortfarande kvar där! :) Har hunnit med att äta lite frukost och snart blir det nog att sova en liten sväng.
Var soligt och fint i morse men nu ser det bara grått och trist ut. Perfekt för en soffdag alltså!
Tittar just nu på Project runway och blir alltid lika imponerad av hur snabbt och "lätt" designerna bara slänger ihop de olika kläderna. Tänk om jag kunde göra det? Då borde jag väl alltid ha något att ta på mig? Eller? Tror vi att dom har samma problem ändå?

http://altins.blogg.se/images/2010/project_runway_76326853.jpg

Tisdag

Publicerad 2012-03-27 11:08:03 i Allmänt

God morgon!
Har ganska så nyss vaknat!! Vaknade som vanligt vid 4, men lyckades somna om igen, vaknade igen när Sammi åkte till jobbet, men sedan sov jag till lite efter 10! :) Tror nästan det är nytt rekord!
Idag är jag ledig och ska mest bara ta det lugnt, ska äta lite frukost nu. Misstänker att jag ska kolla på 7th Heaven till det! Funderar på att baka lite chokladbollar och det var min dag i planer!
Kanske en promenad eller att tvätta. Misstänker dock att det kommer komma till saker under dagen men ska försöka att ta det ganska så lugnt i alla fall.

Nä, dags att fixa frukosten. Hörs senare.

Promenad

Publicerad 2012-03-26 23:58:53 i Allmänt

Blev en skön promenad till jobbet idag.



Men efter en stund på jobbet blev jag riktigt trött. Dessutom var det riktigt sega kunder idag, så var hemma väldigt sent. Men nu har jag i alla fall hunnit äta, slappna av lite och ett varmt bad såklart! :)
Nu blir det att lyssa på lite avslappningsmusik innan det är dags att sova!

Sov så gott så hörs vi imån.

Söndagsmys

Publicerad 2012-03-26 17:51:00 i Film

Efter vi hade handlat och ätit lite var det dags för söndagsmys med den bästa. ♥



Hittade ingen bra film att se så det blev Solstorm på 4:an.

Svenskt kriminaldrama från 2007. Advokaten Rebecka Martinsson får ett telefonsamtal från sin barndomsvän Sanna. Hon har hittat sin bror mördad i kyrkan och ber om Rebeckas hjälp. Rebecka återvänder motvilligt till sin hemstad och de demoner hon lyckats göra sig fri ifrån. Precis när Rebecka ska åka tillbaka till Stockholm hittar polisen bevis som pekar på att Sanna kan vara mördaren och Rebecka blir tvungen att stanna kvar i Kiruna.

http://s3.discshop.se/img/front_large/65733/solstorm.jpg

Jobbdags

Publicerad 2012-03-26 12:57:30 i Allmänt

Förmiddagen bara springer iväg, men har hunnit fixa en hel del här hemma. Alltid lika skönt att göra saker den dagen som jag jobbar då kan jag slappa mer när jag är ledig! :)

Tror jag ska våga mig på en promenad till jobbet, behöver ha lite luft.
Vädret är dock inte lika roligt utan det är grått och trist, men ingen snö än så länge! :) Tror dessutom att snön som kom härom dagen bidrog till att snön som redan låg på marken smälte mer.

Nä, dags att börja gå så jag hinner!

http://1.bp.blogspot.com/_-sN9bM66oQU/TPQW5trEuYI/AAAAAAAACAk/gHobQcYiNgw/s1600/m%25C3%25A5ndag.jpg

Im back

Publicerad 2012-03-26 11:45:53 i Allmänt

Hej!
Hoppas att ni mår bra? Jag sitter och äter lite frukost.
Längesedan det gick så länge utan att jag bloggade. Men ibland behöver man det. Har haft lite svårt att sova så har varit helt slut. Men börjar känna mig som ig igen! Bara lite tjockare! :)

Idag skulle min sista jobbvecka börjat, men har tagit lite extra pass veckan efter så har ungefär 2 veckor kvar att jobba.

Har haft fullt upp i helgen, i lördags var vi en sväng på Barnens Hus innan det var dags för mig att åka och jobba. Efter jobbet blev det pizza innan vi var en liten sväng på en fest. Var inte direkt på partyhumör, så det blev bara en kort sväng.
Gårdagen var lugn, åt såklart våfflor till lunch!



Jordgubbssylt och god glass!



Sedan blev det en sväng på stan innan, köpte lite smått till Mini.
Efter Sammis träning åkte vi och handlade lite mat. Så nu är det fullt i kylen igen!

Nä, dags att fortsätta äta, hörs senare!

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

Sommartid

Publicerad 2012-03-24 16:14:00 i Allmänt

Nu på söndag den 25 mars 2012 är det äntligen blir dags att ställa fram klockan en timme, få ljusare kvällar igen, och gå in i sommartiden.

Som vanligt är det klockan 02.00 på natten som vi ställer fram klockan en timme till 03.00, vilket gör att vi får lite mörkare morgnar men även en extra timme på kvällen.


http://www.lindqvist.com/wp-content/uploads/2010/10/sommartidsomst%C3%A4llning-150x150.png


GLÖM EJ!!

Hemma

Publicerad 2012-03-23 22:11:46 i Allmänt

Hej,
Blev ingen bio idag. Passade helt enkelt inte med tiderna.

Efter ett jobbigt pass på jobbet, magen ville inte alls vara med många gånger, så åkte jag in till stan för att möta Sammi. Vi gick och åt på AllStar.

http://images.eniro.com/?operation=resize&hash=ababfd1bc108c296d2892d6f6e8517cf&path=15614306%2F5962649%2Fcustomer-web4833717934039925517.png&geometry=484x317%3E
Lyckades för en gångs skull att välja riktigt god mat, blev oxfile, potatisgratäng och lite pepparsås till det! :) Riktigt gott. Efter det blev det lite goda drinkar innan jag satte mig i en taxi och åkte hem.

Nu blir det ett varmt bad och efter det lite avslappning. Magen känns ännu inte helt okay, men hoppas att det lägger sig under natten.

Sov så gott, så hörs vi imån! :)

Snö i massor

Publicerad 2012-03-23 17:41:00 i Allmänt

Äntligen börjar det komma fram lite bar mark på vissa ställen.





I alla fall på vägarna! :)
Men det är fortfarande enormt mycket snö kvar.



Men hoppas att solen fortsätter att vara framme, så smälter det förhoppnigsvis ganska så fort!

Tacopaj

Publicerad 2012-03-23 13:39:00 i Allmänt

Hade lite köttfärs över i kylen igår, så fick för mig att jag skulle göra tacopaj!





Blev riktigt gott, så det får det bli lite oftare! :)

Fredag!!

Publicerad 2012-03-23 08:52:36 i Allmänt

Gick sådär med min lediga dag!
Nästan precis efter jag skrivit klart förra inlägget ringde jobbet. Var en tjej som var sjuk, så det blir att jobba för min del. Så kanske var tur att jag var ganska uppe ganska så tidigt?
Slutar kl 18, vilket är den perfekta tiden. Efter det blir det in till stan för att gå på bio!

Samtidigt som det är skönt att vara ledig så är det väldigt skönt att jobba med tycker jag! Igår kväll kändes det som det var en evighet sedan jag jobbade och då hade det knappt gått ett dygn efter sista passet. Men tycker ändå att jag blivit bättre på att bara ta det lugnt och slappa. Känner även att min kropp uppskattar att få sova en sväng på dagen.

Nu blir det till att fixa lite här hemma och göra mig klar innan det är dags att åka iväg!

Önskar er en riktigt bra fredag!

http://tingalingan.blogg.se/images/2010/fredag_79325559.jpg

Seriöst

Publicerad 2012-03-23 08:18:08 i Allmänt

God morgon!
Vet inte riktigt vad som händer med min kropp, men tydligen har den bestämt sig för att det är för länge att sova till kl 6, så i 2 dagar nu har jag vaknat kring 4!!!
Är kanske inte helt okay kan jag tycka... Funkar ju ändå de dagar som jag är ledig eftersom jag kan somna igen vid typ 12, men hoppas det ändrar sig till nästa vecka då det är jobb igen...
Är ändå ganska så envis så går naturligtvis inte upp, men ska iväg till jobbet idag och tänkte att jag lika gärna kunde göra det på förmiddagen. Är färdigduschad och ska snart äta lite frukost.

Ikväll är det bio time! :)
Någon film att rekommendera kanske?

http://static.tipsjakt.se/bilder/evenemang/1283502830_26/sf-bio-filmstaden-umea.png

Hörs lite senare!

Just nu

Publicerad 2012-03-22 18:33:35 i Allmänt

Kakan är påväg ut ur ugnen.



Jag springer, eller går, upp och ner till tvättstugan och ska snart börja med middagen!

Umeå levererar

Publicerad 2012-03-22 14:49:18 i Allmänt

Umeå bjuder idag på underbart vårväder! :)
Har suttit en stund på balkongen och bara njutit. Solen lyser i massor och himlen är blå. Tyvärr har det börjat blåsa en del nu och solen börjar försvinna ifrån balkongen. Men vad gör det?
Underbara vår!

Torsdag

Publicerad 2012-03-22 10:24:08 i Allmänt

Hej!
Vaknade med en massa energi i morse, men nu är den borta!
Men hann städa i ett av mina köksskåp i alla fall. Herregud vad skit jag samlar på mig, är mästare på att inte slänga. Men nu tog jag tag i det och slängde en del. Till och med min potatisskalare som jag bara var tvungen att köpa för flera år sedan och kanske har används en gång. Men kanske är det nu jag kommer börja använda den? Hmm, kanske får leva vidare lite i källaren... ;)

Annars är det lugnt i dag, är ledig, så ska inte göra så mycket. Strax blir det att äta lite frukost och sedan lite soffhäng. Funderar på en liten promenad för att få komma ut lite, eller så väntar jag tills Sammi kommer hem så vi kan promenera lite tillsammans, alltid lika mysigt!

Nä, nu skriker magen efter lite mat! Ha en riktigt bra dag!

5 veckor!!

Publicerad 2012-03-21 17:14:00 i Mini



Mini växer i massor, nu ca 2,4 kg och 33 cm lång ifrån huvud till stjärt.
Det centrala nervsystemet mognar klart och matsmältningsapparaten är nästan färdigutvecklad! Barnet fortsätter att lägga på sig i vikt och fyller just nu ut nästan hela livmodern!

Jag mår som vanligt, njuter utav varje stund. Ryggen är oftast snäll och tröttheten är inte så farlig på dagarna, utan bara att jag vill lägga mig tidigt på kvällarna. Har börjat vakna tidigt på morgonen utav "smärta", men misstänker att det ska vara så på denna modellen!

Saknar att få mysa med dig Mini ♥

Trött

Publicerad 2012-03-21 13:03:50 i Allmänt

Hej!
Snart dags för mig att bege mig till jobbet. Ska bara piggna till lite innan, lyckades somna en sväng på soffan! :) Tur att jag gjorde mig klar innan.



Nu blir det som vanligt lite peppmusik för att komma igång. Ska kanske ta en promenad till jobbet? Vädret verkar ju vara helt underbart!

I don´t know how she does it

Publicerad 2012-03-21 11:25:00 i Film

I I Don't Know How She Does It möter vi karriärkvinnan Kate Reddy som har total kontroll över jobbet som finansanalytiker men ett smärre kaos på hemmafronten med en man och två barn. Hennes mest saknade tillgång är tid. Att jonglera karriär, familj, mansgrisar på jobbet, föräldramöten, skolbasarer och få dagen att räcka till, är allt annat än enkelt.

"i don't know how she does it "

Jag lyckades igår att lägga mig på soffan och slappa lite. Såg till och med klart denna filmen innan jag somnade till! När jag väl kom in i filmen så blev jag ganska så säker på att jag har läst denna boken.
Tyckte nog fortfarande att filmen var lite seg, men ändå bra! :)

Onsdag

Publicerad 2012-03-21 09:32:27 i Allmänt

God morgon!
Även idag har jag varit vaken ett tag, inte lika länge som jag brukar dock, utan gick upp lite före 8. Så har naturligtvis hunnit fixa lite här hemma!
Nu har jag precis duschat och tänkte äta lite frukost. Sedan blir det nog inte mycket gjort innan det är dags för mig att gå och jobba.

Igår blev det lasange till middag och tror för första gången att jag lyckades! :) Gjorde helt efter ett recept, tror det blir så nästa gång också, men bara lite mer köttfärs.

Naturligtvis fick den lite för mycket färg, men den blev god i alla fall! :)



Nä, nu blir det frukost.

Filmdags

Publicerad 2012-03-20 14:25:06 i Allmänt

Är som sagt väldigt dålig på att ta det lugnt, men har nu tänkt att lägga mig i soffan och sen en film! Eller ekanske läsa lite, har inte helt bestämt mig! :)

Började se I don´t know how she does it härom dagen, men tyckte inte den verkade så bra. Men har hört ifrån andra att den ska vara bra, så kanske ska ge den en chans?

"i don't know how she does it "

Hörs lite senare!

Vårfint

Publicerad 2012-03-20 12:07:00 i Allmänt

Fastän att det dröjer länge här uppe innan vi kan njuta av att sitta på balkongen är jag ändå sugen på att fixa ordning.
Kanske dags att köpa nya utemöbler?
TÄRNÖ Bord och 2 stolar IKEA
Hittade dessa standard på Ikea. Passar perfekt storleksmässigt på vår balkong! Med lite fina krukor och en massa grönt! Fina  ljuslyktor, dukar och stolsdynor, LÄNGTAR!

Vintern är tillbaks?

Publicerad 2012-03-20 09:29:14 i Allmänt

God morgon!
Vaknade lika tidigt idag, men framåt 7 lyckades jag somna om igen. Men tror nog att Mini är en morgonpigg liten bebis... Men måste ändå tillägga att det var - 5 grader vid 6 tiden, brr...
Igår var en bra dag på jobbet, mycket hanns med och det var lagom med personal till lagom med kunder. När jag kom hem efter jobbet hade Sammi maten klar och efter det tog det inte lång tid innan jag sov.

Idag är jag ledig! :) Som jag har längtat och idag är det inte mycket som står på schemat. Mycket soffhäng och tvtittande. Måste dock iväg en snabb liten sväng, men annars ska det vara lugnt.

Ha en riktigt bra dag, så hörs vi lite senare!

Jobbdags

Publicerad 2012-03-19 13:20:36 i Allmänt

Då fick det vara färdigpeppat för denna dagen! Jag är nu klar att gå till jobbet och tittar ut. Jodå, det har börjat snöa igen... Men jag säger det igen, det är ju bara mars! Snart kommer våren! :)

http://kalaslotta.blogg.se/images/2009/vreeeeen_35233190.jpg

Vi hörs senare ikväll!

Ny dag, nya krafter

Publicerad 2012-03-19 12:45:14 i Allmänt

Hej!
Hoppas att ni alla mår bra och att ni fått en bra start på veckan?
Jag lyckades vakna kl 6 imorse och kunde inte somna om... Framåt 8 gav jag upp och gick upp och vad ser jag? Det snöar, för fullt...





Funderade på att packa bort vinterjackan härom dagen men nu är jag glad att jag inte gjorde det!

La mig i ett bad och läste lite innan jag gick och la mig i sängen igen och lyckades i alla fall somna en timma till. Nu är det dags att göra sig klar för jobbet. Blir att sätta på massa peppande musik och komma igång.

Tröttast

Publicerad 2012-03-18 23:12:26 i Allmänt

Hej,
Blev en liten extra sväng efter jobbet. Men nu är jag hemma! Är riktigt trött i kroppen idag, men få vila upp mig ordentligt på tisdag så orkar jag ett tag till! :)
Träffade en annan tjej ifrån föräldragruppen idag, vi är beräknade till samma dag, och hon har nu jobbat sin sista dag. Just nu känner jag mig lite avundsjuk, men vet att det inte skulle passa mig att gå hemma så länge.
Men eftersom tröttheten har kommit tillbaka lite och ryggen börjar kännas igen skulle det vara skönt att vara hemma. Men bara i nån dag! :) Jag får helt enkelt bli bättre på att vila och inte göra något på mina lediga dagar.

Nu är det 9 pass kvar för mig innan jag har tänkt att vara ledig, men fortsätter jag att må bra har jag ändå tänkt att jobba lite extra så länge jag orkar och kan. Tror att det är det bästa för mig.

Nu blir det att ta ett värmande bad innan det är dags att sova. Känner på mig att jag kommer att sova riktigt gott inatt.

Sov så gott, så hörs vi imån.

Söndag

Publicerad 2012-03-18 12:32:10 i Allmänt

Hej!
Älskar dagarna när jag känner att jag har "tid" att inte göra något. Att bara kolla på tv och inte bli stressad över en massa annat som jag måste/vill göra.

Nu ska vi iväg till Sarah en sväng innan det är dags för mig att börja jobba. 2 utav 4 pass klara, så snart får jag en ledig dag! :)
Även idag visar Umeå ifrån sig sin bästa sida, blå himel och en massa sol. Kan inte vara annat än en bra dag!

Vi hörs lite senare, Sammi väntar.

Promenad

Publicerad 2012-03-17 22:42:50 i Allmänt

Hej!
Blev promenad till jobbet i den underbara solen idag! :) Var dock ganska så halt och blött men solen värmde gott.

På jobbet sedan var det fullt upp, det var inte mycket som hanns med. Men på de senare timmarna blev det lite lugnare och vi hann göra lite småsaker.
Efter jobbet blev det promenad hem igen.

Nu blir det till att äta lite framför tvn innan det är dags att sova!

http://metrobloggen.se/metrobloggen/media/59398/natti_natti(1).jpg

Sol

Publicerad 2012-03-17 14:01:55 i Allmänt

Solen ångrade sig och kom fram! :)



Vi har precis ätit lite lunch och ska nu promenera till jobbet. Måste få njuta lite utav solen innan det är dags att sätta sig inne och jobba. Hoppas på lika fint väder imån också så jag hinner med en promenad innan jobbet då också.

Vi hörs ikväll. Ciao

Fastnade framför tvn

Publicerad 2012-03-17 12:39:28 i Film

Såg att det skulle börja en film, så fixade lite innan jag la mig till rätta igen! :) Trodde det skulle vara en helt annan film, men denna funkar också att vila ögonen på.

Sean Maguire spelar prins John som förvandlas till en groda när han har en utomäktenskaplig affär. Det enda sättet att bryta förbannelsen är att övertala en ung flicka till att kyssa honom och gifta sig med honom. Av en händelse transporteras prins John till New Yorks Central Park. Där träffar han Kate...

http://www.seanmaguire.co.uk/assets/asset_images/news-header/1201164479_prince-charming-dvd.jpg

God morgon!

Publicerad 2012-03-17 10:09:07 i Allmänt

Sitter och kollar runt lite bland olika bloggar, alltid lika kul att läsa vad folk skriver tycker jag! :)

Vaknade för lite mer än 1 timma sedan, så har hunnit äta frukost och duscha, men tror jag ska krypa ner i sängen igen och kolla lite på tv. Annars kommer det att sluta med att jag är toktrött ikväll också.
Hade det varit sol ute hade jag nog varit sugen på en promenad, men det är ganska så molningt ute, dock flera plusgrader.
Vet att det kommer dröja ganska så länge till, men jag vill att snön ska vara borta nu. Fastän att gångbarnorna nu börjar bli rena ifrån snö så är det fortfarande alla snöberg. Misstänker att det kommer ta väldigt länge för dom att smälta.

Nä, hörs lite senare. Önskar er en riktigt bra lördag.

Trött

Publicerad 2012-03-16 22:54:54 i Allmänt

Hej!
Sicken dag det har varit, för mig som inte längre gör så mycket om dagarna, så känns det verkligen i kroppen efter dagar då det är flera saker inbokade.

Dagen började vid 8, upp duscha och fixa lite, vid 11,30 hade vi besök hos barnmorskan.
Är överlycklig att vi äntligen fått tillbaka "våran" barnmorska. Har haft vikarie efter vikarie då hon varit sjukskriven. Men idag var hon tillbaka!
Mini växte som h*n skulle och nu ligger h*n redo! Fick även höra hjärtslagen ♥ Alltid lika underbart.

Efter vi varit där åkte jag med Sammi in till stan också åt lite lite lunch innan det var dags för mig att åka tillbaka och jobba. Idag var det fullt ös, många som var sugna på att fredagshandla.

Väl hemma blev jag riktigt hungrig och gick iväg till Coop för att handla något färdigt. Nu har jag precis ätit och ska gå och lägga mig, är riktigt trött. Ska bli skönt att somna tidigt och sedan in behöva stressa imån bitti.

Sov så gott, så hörs vi imån.

De tre musketörerna

Publicerad 2012-03-16 14:46:00 i Film

Filmen som nästan höll mig vaken hela kvällen igår! :)

 

http://nilmini.blogg.se/images/2011/thethreemusketeers2011poster_168543780.jpg

 

Efter hans dröm om att bli en Musketeer, D'Artagnan går till Paris, Athos där han finner, Aramis som Porthos de eländiga jobbet, letar efter en anledning att tvätta sitt namn. För tre år sedan, att ha stulit en hemlig trygg i Venedig, förråddes av sin partner Milady, att hertigen av Buckingham sålda planen.

Under denna tid, Richelieu Diabolicul utarbetar en plan för att störta kung Ludvig. Med dubbelagenter Milady, Queen Anne kardinal înscenează dem en affär med Buckingham, hoppas att Louis tror lögnen. Enligt hans uppfattning, saker är enkla: Drottningen kommer att dömas, England kommer att provoceras till krig, människor kommer att ha en stark ledare, och han kommer att bli den nya kungen av Frankrike.

För att undvika dessa intrigerande Frankrike, D'Artagnan ansluter musketörer och börja den farligaste uppdrag, bygger på en anda av vänskap som sparas varje gång: alla för en och en för alla!

Och iväg

Publicerad 2012-03-16 11:04:00 i Allmänt

Har hunnit äta lite frukost och fixa mig klar det sista.
Öppna balkongdörren och lyssna lite mer på fåglarna och njutit utav den blåa himlen!
Tänk vad lite fågelkvitter kan göra med en dag. Efter lite regn igår har även lite mera snö smält bort och det gillas skarp.



Nu ska vi iväg till barnmorskan. Lyssna på Minis hjärta

Önskar alla en underbar start på helgen!

Fredag!

Publicerad 2012-03-16 09:12:57 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Jag har vaknat flera gånger med lite ont, men annars har jag sovit gott! Sedan finns det inget bättre än att vakna av att fåglarna kvittrar utanför, då kan man inte vakna på fel sida! :)

Igår var en riktig hemma dag, hade tänkt att inte göra något och sova så mycket som möjligt men lyckades inte så bra med det. Började med att tvätta soffan, ta av alla överdrag och dammsuga ordentligt. När dammsugaren ändå var framme var det lika bra att dammsuga överallt! :) Hämtade upp alla Minis saker så att allt här uppe. Snart ska allt gås igenom och tvättas. ♥
Sedan kom Helena förbi på en liten kaffe innan jag hoppade in i badet. Sedan försökte jag mig på att köra lite avslappningsövningar, tänkte jag ska prova och se om det hjälper mig att stressa ner lite kanske. Ska testa några dagar och se. Tror ju knappast att det skadar!

Efter det var det dags att börja med maten, blev lite wokade grönsaker med kyckling, chasewnötter och nudlar.

På kvällen var vi bägge trötta och la oss ganska så tidigt för att se en film.

Nu ska jag äta lite frukost!

Torsdag

Publicerad 2012-03-15 12:11:21 i Allmänt

Hej!
Vad hittar ni på idag? Jag ska ta det lugnt idag! Har hunnit med några utav dagens måste, så det blir att slappa lite nu. Ladda inför helgen jobb. I eftermiddag är det dags att tvätta. Funderar på att kanske städa lite också, men bara om jag känner för det! :)
I morse var jag sugen på att åka in till stan för att hinna med en lunch med Sammi, men känner att det nog får vänta tills imån.

Nu ska jag fortsätta att titta lite på tv!

Vi hörs senare!

Heldag

Publicerad 2012-03-14 19:28:03 i Allmänt

Hej!
Helena har precis gett sig av, blev verkligen en heldag!
Vi kom iväg lite senare än tänkt, men efter det har tiden flugit iväg. Började med att titta lite på Barnens Hus sedan åt vi en god lunch på Victorias. Vidare in till stan för att gå på de flesta affärer!

Började med Rut m. fl, där jag hittade en riktigt fin klänning, kanske till sommarens fest? Vågar tyvärr inte köpa något ännu, så kommer antagligen vara slut sen och då kommer jag att ångra mig och inte hitta något som är lika fint eller så är det då som jag springer på den bästa klänningen?!
Fortsatte till Lindex, underbart med alla fina vårkläder. Synd bara att det fortfarande är väldigt kallt här uppe och alldeles för tidigt att börja köra med alla vårkläder.
Skopunkten, Din Sko, Lagerhaus och Clas Ohlsson. Äntligen hittade jag en lampa till vår hall. Enkel med spottar som ska hänga i vår långa hall.
Har tidigare hittat en på Ikea som jag velat ha, men den går inte att beställa via internet och varje gång jag varit på Ikea har den varit slut.
Nu saknas det bara en till "början" utav hallen. Men det kommer när det kommer!

Dagens avslutades med lite mat här hemma och nu blir det nog soffan för min del. Väntar på att Sammi ska komma hem efter att han varit borta sedan i måndags... Men snart kommer han ♥

Haft en riktigt bra dag, men det tar på krafterna, tur att jag är ledig imån också!

Vi hörs lite senare.

47 dagar kvar...

Publicerad 2012-03-14 14:34:00 i Mini




Mini väger nu ca 2,3 kg och är 32 cm lång från huvud till stjärt. Nu kan h*n bekämpa lätta små infektioner med sitt immunförsvar. Utrymmet i magen minskar för varje dag och nu börjar rörelserna att bli större och långsammre! Denna veckan så lägger sig de flesta bebisarna tillrätta i bäckeningången. Nu är h*n fullt utvecklad och kroppen har rätt proportioner.

Jag mår bara bra, känner av att ben och fötter svullnar. Känns som om tröttheten har försvunnit lite och jag är nu inte helt slut efter en jobbdag. Vissa dagar orkar jag till och med hitta på något efter jobbet! :)

Todays ganna be a good day

Publicerad 2012-03-14 12:09:04 i Allmänt

Vissa dagar känns bara helt underbara! För mig är det verkligen en sån dag idag!
Känner mig på topp och redo för en sväng på stan med trevligt sällskap! :)
Att solen lyser och att vårkänslorna sprudlar gör inte saken sämre.





Önskar er alla en riktigt bra dag!

Ledig!!

Publicerad 2012-03-14 09:06:53 i Allmänt

God morgon!
Är ledig både idag och i morgon, underbart! :) Solen lyser och det har slutat blåsa som de har gjort de sista dagarna. Men tyvärr är det inte så varmt, 0 gradigt ute nu.

Idag blir det date med fina Helena, vi är nästan aldrig lediga samtidigt längre, så det var längesedan vi hade en heldagsdate! Men eftersom jag bytte mitt pass idag och jobbade igår istället blev det helt plötsligt en lucka!

Igår efter jobbet blev det hem en sväng innan jag gick förbi Sarah, blev som vanligt en kopp te och kollade på Top Model Sverige.

http://binaluttan.blogg.se/images/2012/topmodel_187262182.png

Sedan gick jag hem och la mig till rätta i soffan för att se Desperate Housewifes innan det var dags att sova. Men som vanligt när inte Sammi är hemma så tar det lång tid för mig att somna, så det blev en hel del tvtittades till.
Nu blir det lite frukost innan det är dags att göra sig klar och ta tag i dagen!

Ciao.

Tisdag

Publicerad 2012-03-13 09:33:31 i Allmänt

Hej!
Är klar och ska strax gå till jobbet. Gick upp i god tid och har ätit frukost och gjort mig klar. Vilket nu tar ett tag, att ta på sig ett par strumpor är inte lika lätt som innan, och nu när jag kör stödstrumpor är det minst, verkligen minst 5 minuter för att ta på sig ett par strumpor. Är helt slut efter. Under tiden jag tar på mig dom sitter jag typ och skrattar åt mig själv och är glad att ingen ser mig! :)

Jobbar till 18 idag, och hoppas på en bättre jobbdag idag. Igår var det väldigt mycket, och eftersom vi var kort om folk kändes det extra mycket.

Hoppas ni får bra dag! Vi hörs ikväll! Kram

P Mini

Publicerad 2012-03-12 23:39:57 i Mini

Folk säger och jag läser på olika ställen att nu i "slutet" känner man inte bebisen på samma sätt som man gjort innan. För några dagar sedan förstod jag inte vad som menades, men de sista dagarna har jag verkligen förstått.

Känns oftast som att Mini ligger med ryggen mot min mage och händerna och fötterna sätter h*n spjäl med mot ryggen och sedan försöker h*n tänja så det finns så mycket plats som möjligt. Ligger väldigt sällan still en längre period utan när jag rör mig så brukar det röra sig ganska så rejält inne i magen också. En sån sjukt häftig känsla.

Längtar efter att börja fixa det sista här hemma så att allt är klart för den stora dagen då du väljer att komma till oss. ♥

Får vi följa med?

Publicerad 2012-03-12 22:17:21 i Allmänt

Hej,
kom hem ifrån jobbet kring halv 10. Var tokmycket att göra, men sendare på kvällen lugnade det ner sig och vi hann fixa en hel del! :) Sedan det bästa utav allt, jag hann med den tidiga bussen!

Har jag precis ätit lite och ska snart i säng. Fastän att min rygg känns helt okay så är jag väldigt trött. Men bara jobb imån sedan är jag ledig i 2 dagar innan helg jobbet drar igång.
Blir nog att kolla klart på kanal 5 och Får vi följa med? Riktigt skönt program tycker jag!

http://www.player.se/programbilder/far-vi-folja-med-.jpg

Nu är pausen slut!
Sov så gott, hörs imån!

Städat

Publicerad 2012-03-12 13:21:35 i Allmänt

Hej!
Började i rätt ända idag, eller vad jag ska säga. Började med att duscha och fixa mig klar och sedan städade jag så länge jag kunde innan det var dags att äta och fixa lite.
Nu är jag klar och har lite tid till godo, än så länge! Så kanske slipper springa till bussen?!

Ute blåser det enormt och men solen lyser i massor! Ser och hör hur snön bara smälter bort. Utanför kör lastbilar och traktorer med stora snölass, nu ska snön bort!

http://sannahp.blogg.se/images/2011/droppen-702672_136818816.jpg

Nä, nu blir det att göra mig klar och gå till bussen!
Vi hörs ikväll!

12 mars 2012

Publicerad 2012-03-12 09:29:14 i Allmänt

God morgon!
Somnade igår efter ett bad och med hjälp av mitt värmebälte. Ryggen ville inte alls vara med och var berädd på att vakna med ont idag, men icke! Har inte mer ont än vanligt, så det känns som en bra start på veckan.

Annars var det lugnt igår, jag jobbade ju till 18. Sammi kom och hämtade mig, så åkte vi en liten sväng in till stan. Sedan blev det middag hemma, innan vi kollade på en film.
Blev Linje 1 2 3 kapad som gick på tv3

Trafikledaren Walter Garbers vardag i New York blir till kaos efter att fyra män kapar en tunnelbana och tar gisslan. Ryder är den kriminelle mästerskurk som i egenskap av ledare av det beväpnade gänget hotar att skjuta passagerarna om en skyhög lösensumma inte betalas ut. Medan spänningen stiger under Garbers fötter använder han sin detaljerade kunskap om tunnelbanesystemet för att överlista Ryder och rädda gisslan. Men det finns en gåta som Garber inte kan lösa - hur har kaparna tänkt ta sig levande därifrån?

http://res.moviezine.se.s3-external-3.amazonaws.com/5f027/5f027bad166079aafbebdcbb3f5ec984/postr_l.jpg

Tyckte den var ganska så bra, men den slutade inte riktigt som jag trodde den skulle göra.

Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan lite frukost på det!
Önskar er en riktigt bra start på veckan!

Jobb

Publicerad 2012-03-11 10:22:38 i Allmänt

Ogillar att gå till jobbet idag, vill ut på en lång promenad och njuta utav det underbara vädret...
Men räkningarna måste ju betalas! ;)



Blev, enligt mig, en riktigt god frukost. Apelsinen var sådär riktigt saftig och god!

Nu blir det som vanligt att skynda iväg till bussen. Hörs senare ikväll.

En massa sol

Publicerad 2012-03-11 09:21:39 i Allmänt

God morgon!
Sitter och försöker peppa mig själv att gå in och duscha, men idag har jag inte direkt någon ork. Men den kommer snart! :)
Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll igår, tråkigt att vi alla jobbar om varandra så att det är så svårt att få till. Får hoppas på fler dagar/kvällar när jag blir föräldraledig!

Även idag bjuder Umeå på strålande väder, en massa sol flera plusgrader och en blå himmel. Ser ut lite som att det blåser lite lätt, men inget mycket.

http://trenollsju.blogg.se/images/2010/sol_77877639.jpg

Nu blir det till att ta tag i dagen!

Hörs senare!

Loreen

Publicerad 2012-03-10 23:55:27 i Allmänt

Hej!
Emma och Jenny mötte mig på jobbet också åkte vi hem till mig! Blev en riktigt trevlig kväll och lite god mat på det! :)

Blev dock inte så mycket koll på melodifestivalen men den var på i bakgrunden! Grymt att Loreen vann, ska bli spännande att se hur det går för henne!

http://svt.se/svts/article22552.svt/ALTERNATES/large/loreen_sthlm_20120310_DSC0914.jpg

Nu blir det att plocka undan lite här hemma innan det är dags att gå och lägga sig.

Sov så gott!

Promenad

Publicerad 2012-03-10 11:13:53 i Allmänt

Idag kan jag inte hålla mig utan måste promenera till jobbet!
Solen strålar och det är + 5 grader ute!



Ha en underbar dag!

Laddar

Publicerad 2012-03-10 10:39:00 i Allmänt

Lyssnar lite på melodifestivalskivan och taggar inför jobbet.
Undrar såklart lite hur vissa kunde komma med? Men efter vad jag har sett och läst på många facebookstatusar så verkar inte jag vara den enda som tänkt så?

http://www.ginza.se/Archive/Images/item_img_verylarge/13520.jpg

Lördag

Publicerad 2012-03-10 09:09:24 i Allmänt

God morgon!
Vaknade för ca 1 timma sedan. Solen lös in genom fönstret och fåglarna kvittrade utanför fönstret! Då gör det mig inget att vakna! ;) Riktiga vårkänslor kommer och jag hoppas att mer och mer snö smälter bort idag! På vissa ställen kan vi till och med börja se lite bar mark nu. Alldeles för längesedan.

Inser nu också att det är kanske dags att putsa fönstrena snart, får börja innanför först och lite längre fram ta utsidan. Tror nog att om jag tar utsidan nu dröjer det nog inte länge innan det behövs göras igen.

http://www.eliteclean.se/temp/wp-content/uploads/2010/10/iStock_000010374039XSmall.jpg

Blev inte så tidigt i säng igår som jag hade hoppats på, fastnade lite i att plocka undan och städa, men då blir det bara mindre att göra idag!

Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan lite frukost innan det är dags för jobb!

Hemma

Publicerad 2012-03-09 21:35:22 i Allmänt

Hej,
Kom hem ifrån jobbet för ca 1 timma sedan, så har hunnit äta lite och har nu börjat städa lite. Blir dock inte mycket städ idag, känner mig ganska så trött efter dagens pass. Men ska fixa lite i alla fall inför imorgon.

Fick nämligen jobba imån också! :) Och sedan på kvällen kommer Emma och Jenny hit för lite mingel och mat! Hoppas såklart också att vi ska hinna se Melodifestival finalen! Har ju lyckas missa alla de andra tävlingarna, men alltid kul att se vilket bidrag som vi ska skicka iväg!
Jag gillar ju Loreens Euphoria och Dannys Amazing, men jag tror de är de enda jag vet som ska vara med i finalen.
Blir att lyssna på de övrig bidragen imån, så jag vet vilka det är!

Eftersom jag hade tänkt att städa och fixa imån på dagen blir det att göra lite nu och lite imån bitti. Sedan får Sammi fixa det sista. Är ju egentligen inte så mycket som behövs göras, men alltid kul när det är lite finare när det kommer gäster.

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska krypa ner i sängen!
Sov så gott, hörs imån!

Jobbdags

Publicerad 2012-03-09 12:31:15 i Allmänt

Klockan är slagen och det är dags för mig att fixa det sista och sedan bege mig mot jobbet!
Men vill inte riktigt gå ut, fastän att det slutat snöa så blåser det i massor och ser kallt ut...

http://lh5.ggpht.com/-l8oftAHa8oU/TftMYXSEcZI/AAAAAAAAIio/xJKq9vM20k4/Seasons%252520and%252520Sun%252520Moon%252520Stars%252520082-0240%25255B4%25255D.gif

Men det är skönt att jag inte har så långt att gå, så det är bara en kort sväng!

Ha en underbar fredag! ♥

Typiskt

Publicerad 2012-03-09 10:57:49 i Allmänt

Bara för att jag skrev ingen snö...
Just nu snöar det ute, OGILLA. Men än så länge bara lite så hoppas på att det slutar snart.
Men det är bara mars, snart, snart kommer den underbara våren! :)

http://blogg.passagen.se/mr.peter.pan/resource/springtime4.jpg

Fredag

Publicerad 2012-03-09 10:14:13 i Allmänt

God morgon!
Vakade med riktig fredagskänsla idag! Önskar bara att vädret hade varit med mig också, men nej. Blåsigt och grått, men INGEN mera snö har kommit och det uppskattas.

Har nyss duschar och ska strax äta lite frukost! Ska in till stan idag igen.
Måste skriva ut ett bra som seda ska faxas in... Inte allt för ofta som jag faxar iväg papper, men är det så dom vill ha det så är det så dom får det.
Blev även inringd för lite extra jobb idag, så börjar kl 13. Hoppas att ryggen är med mig! Jag är verkligen inte gjord för att bara gå hemma så ska bli riktigt skönt att komma in och jobba lite. Dessutom känner jag mig pigg efter att ha varit ledig sedan i måndags, har hunnit sova en massa och tagit det riktigt lugnt!

Vi hörs lite senare!

Middags dags

Publicerad 2012-03-08 18:51:45 i Allmänt

Hej!
Sitter och väntar på att Sammi ska komma hem så vi kan äta lite.
Behöver dock inte laga någon mat idag, då jag lyckades göra alldeles för mycket igår. Så idag blir det rester. Just nu är jag dock väldigt glad för det, är väldigt trött.

Åkte in till stan och lunchade med Sammi förut och sedan blev jag kvar en stund på stan.
Lämnade äntligen in min klocka som gått sönder, skulle dock ta ca 3 veckor (!!) att få den lagad, men det blir hel igen i alla fall. Sedan kollade jag en liten sväng i affärer innan min rygg sa ifrån. Men var i alla fall skönt att komma ut en sväng!

Väl hemma däckade jag en sväng på soffan, men nu har jag samlat lite krafter igen! Hörs lite senare.

God morgon

Publicerad 2012-03-08 09:01:02 i Allmänt

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om.
Tog ut täcket och la mig i soffan.
Nu försöker jag samla lite kraft för att gån och handla lite mjölk, kan även sluta med att jag dricker lite vatten till frukost istället! :) Har inte riktigt bestämt mig.

Igår blev det som sagt en lugn dag, fick dock tvättat! :) Och gjorde en riktigt god kycklingsallad till middag!
Men hemmagjorda krutonger och en massa goda saker i.



Efter middagen gick vi hem till Sarah en sväng för en kopp te.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Sitter och tittar ut och inser att det säkerligen kommer att komma snö även här i norr... Men vi hoppas såklart att det är jag som har fel!

Vi hörs lite senare!

7 veckor

Publicerad 2012-03-07 17:44:09 i Mini

Stor nedräkning nu!


 

Mini växer så det knakar och har hunnit bli ca 30 cm långt från huvud till stjärt och väger ca. 2.2 kg! Hjärnan växer snabbt och barnets huvud ökar i storlek. Barnet fortsätter att ¨röra¨ sig men nu kommer du att känna mer som att det ¨rullar¨ än de tydliga sparkarna du kände tidigare! Bebis har också börjat ¨svettas¨!

 

Jag mår fortsatt ganska så bra. Tröttheten är enorm och jag gör inte mycket om dagarna. Magen börjar kännas tyngre och ryggen vill fortfarande inte helt vara med!

Men nu är det inte länge kvar och snart är vår älskade skatt hos oss!

Inget jobb

Publicerad 2012-03-07 14:28:19 i Allmänt

Skulle ifrån början åkt iväg på kurs idag i Luleå. Men efter lite snack med min chef bestämde vi oss för att det kanske är bättre att jag gör det efter jag har varit föräldraledig.
Jag kunde komma in och jobba extra, men bestämde mig för att vara hemma lika gärna. Vila upp mig inför nästa veckas jobb. Har ju en kort jobbvecka, denna, och sedan har jag en där jag jobbar hela helgen.

Så idag blir det lugnt här hemma. Har fortfarande inte fixat mina naglar så det ska jag göra, annars sitter jag och skriver brev till försäkringskassan samtidigt som jag tittar lite i H&Ms nya vårkatalog.



Hörs lite senare!

Onsdag

Publicerad 2012-03-07 10:47:00 i Allmänt

God morgon!
Vaknade som vanligt kring 8 och har ätit lite frukost för ett tag sedan och hoppas på att solen snart ska komma fram! Ser att den är sugen på att försöka komma fram men molnen är inte så villiga. Verkar blåsa en hel del ute också, men är i alla fall inga minus grader idag.
Annars har jag tänkt att ta det lugnt idag, börjar vid 15, men blir nog till att slappa, eventuellt fixa naglarna, fram tills dess så jag orkar jobba.

Vet inte om det bara var jag, eller om det var längesedan jag kollade på tv, men shit vad reklam det var igår på DH eller? Vad tyckte ni annars om premiäravsnittet? Höll det måttet?
Jag gick och la mig direkt efter, kände mig fortfarande väldigt trött. Men då var det dags för Mini att vakna! :)
H*n hade bestämt sig för att lägga sig högt upp så det gjorde ont att andas. Men efter ett tag sittandes började det gå över.

Nu ska jag gå tillbaka till sängen och titta på 7th heaven! Riktigt bra tv! ;)

Då var det dags

Publicerad 2012-03-06 21:00:21 i Allmänt

Klockan är snart 21 och nu börjar Desperate Housewives.

Tar med mig en bit nybakad kaka och ett glas mjölk och sätter mig i soffan!

Svarta tårar

Publicerad 2012-03-06 19:48:02 i Musik

Ätit lite god middag och ska nu baka en liten kaka tänkte jag.
Ur högtalarna kommer Medinas album- Svarta tårar. Riktigt bra!

http://blog.whoa.nu/wp-content/uploads/2012/02/medina_svarta_tarar_whoa-568x521.jpg

Hos oss just nu

Publicerad 2012-03-06 18:41:12 i Allmänt

Jag lyckades ta mig upp ur sängen och har fixat lite här hemma, duschat och nu håller jag på med middagen.



Idag bjuds på det lax, potatis, sås och kokta grönsaker!

Sammi kommer strax hem så nu blir det till att duka!

Äntligen

Publicerad 2012-03-06 16:31:00 i Allmänt

Ni har väl inte missat att Desperate Housewives äntligen börjar ikväll igen?

Som vanligt kl 21 på 5:an

http://tvseriefreak.com/wp-content/uploads/2011/08/desperate-housewives-season-5-episode-15_115190169_140275741.jpg

Ledig!!

Publicerad 2012-03-06 14:59:47 i Allmänt

Hej!
Idag är jag som sagt ledig och det är underbart!
Vaknade kring 8, solen sken och det var underbart väder. Men kände mig fortfarande väldigt trött så bestämde mig för att försöka somna om. Så typ fram tills nu har jag gjort väldigt lite. Ligger kvar i sängen och kollar tv och sover om vart annat. Ändå är jag jättetrött hela tiden, tur att det bara är för en kort period.

Igår var det fullt ös på jobbet.
Precis lagom tills jag kom hem hade Sammi maten redo! Sedan hinner jag inte göra mycket innan det är dags att sova. Ett värmande bad för ryggen och sedan blir det sängen.

Idag var jag lite sugen på att åka in till stan för en lunch med Sammi, men det var fullt upp i butiken så vi får ta det en annan dag. Tror nog jag ska fortsätta och slappa, kanske äta lite god glass? Ja, det är jag nog värd! ;)

Hej så länge!

Vill inte

Publicerad 2012-03-05 13:19:55 i Allmänt

Sitter och ska snart gå till jobbet.
Idag vill jag verkligen inte.
Det är såklart tråkigt att sitta hemma, men vissa dagar känner jag bara för att inte göra något, eller typ idag, bara njuta i solen!
Vara inomhus och låtsas att det är jättevarmt och skönt ute eftersom solen värmer så skönt här inne! Inte gå fram till fönsterna för att se alla stora snöhögar som är ute.
Nä, nu får värmen komma och smälta bort all snö och snabbt ska det gå! :)





Får hoppas att vädret håller i sig tills imån då jag är ledig!

Nä, dags att återgå till verkligenheten.
Jag måste till jobbet!

Sol

Publicerad 2012-03-05 12:39:32 i Allmänt

Hej!
Pigga och glada att starta en ny vecka?
När jag vaknade kring 7,30 idag var det - 14 grader. Ingen vår är påväg här inte...
Men precis som vanligt ska vädergudarna jävlas lite! Men eftersom det innebär vårkänsla så känns det ändå helt okay.



Alla träd var vita och fina och solen lös i massor!

Nu är det bara - 2 grader. Solen lyser och himlen är blå, underbart!

Hade ett möte på jobbet vid 10 i morse, sådär kul när jag börjar 14. Men men det var bara att göra sig klar och åka dit. Var klart lite före 11 så då åkte jag hem igen. Har suttit på balkongen med en kopp te och njutit utav solen.
Kanske snart dags att göra i ordning där ute? Har äntligen skottat där ute, har haft typ 1 m snö så dörren har knappt gått att öppna. Men nu ser vi golvet igen!

Nu blir det till att äta lite lunch innan det är dags att åka tillbaka till jobbet.

Hörs senare.

Wallander

Publicerad 2012-03-04 20:34:00 i Film

Snart är det dags igen för Wallander filmen!

Denna veckan är det Vittnet.

En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad Tingsrätt där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot. Den skrämmande situationen tvingar dem långsamt att se med nya ögon på sina yrken och varandras liv. När det unga vittnet själv tar kontakt med Kurt Wallander befinner han sig snart mitt uppe i en dramatisk uppgörelse med båda deras liv som insats

http://www.shareitall.se/img/torrents/905.jpg



Dagens

Publicerad 2012-03-04 11:51:00 i Allmänt

Hade tänkt att köra på mina nya våriga fina chinos idag, men eftersom det är - 7 grader idag så får jag så snällt vänta, men snart, SNART är våren här!

God morgon!

Publicerad 2012-03-04 08:39:51 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott?
Det har jag gjort! Nu är det strax dags att åka till jobbet. Börjar jobba 9,30 idag. Och då blir det till att sluta tidigt, underbart! Vet att jag sagt det innan och jag har ju valt själv att nästan alltid stänga, men ibland är det skönt att inte behöva gå hem sist. Idag blir det jobb till ca 17 och sedan blir det nog att handla lite mat.
Ikväll är det ju Wallander dags igen. Men såg även att Obssesed ska visas.

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAwOTM2MzE5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjM0NTcyMg@@._V1._SY317_.jpg

Vet att jag såg den för några år sedan och tyckte att den var ganska så bra.
Någon annan som har sett den?

Nu blir det till att göra lite fruktsallad som jag ska ha med till jobbet.
Ciao!

Kvällsmat

Publicerad 2012-03-03 22:23:53 i Allmänt

Hej!
Sitter, precis som jag gjorde igår, och väntar på att ugnen ska bli varm!
Sedan blir det till att äta lite och sedan sängen. Ska öppna imån, så måste somna i tid.
Igår när jag hade ätit fick jag en massa energi och hittade på en massa saker att göra, när jag kom i säng vid 12 var det en utav mina favoritfilmer på tv.

Kanske var det tur att jag ändå lyckades bli lite sen idag, eftersom det varit varmt nu i 2 dagar har all snö börjat smälta, vilket såklart är helt underbart! Men gångbanorna är inte sandade och är nu isbanor. Så får nog bli att ta bussen tills det antingen blivit lite varmare eller tills dom har hunnit ut och sanda.

På jobbet gick det bara bra, hann göra en del saker som bara skjuts upp hela tiden!

Nu blir det att tvätta av sminket och sedan göra lite mat!

Black

Publicerad 2012-03-03 13:24:00 i Naglar

Trött på att ha genomskinligt nagellack, så idag fick naglarna bli svarta!

Lördag

Publicerad 2012-03-03 11:32:19 i Allmänt

Hej!
Har haft en riktigt skön och lugn lördagsförmmidag!
Vaknade vid 8 av att Mini hade storfest! ♥ Så gick upp och tog mig lite att äta. Kunde sedan inte somna om så börjde läsa lite och där fastnade jag!
Sammi har precis gått till bussen och jag tänkte ta mig lite att äta igen!
Solen lyser i massor och det är + 2 grader ute. Blir nog att gå till jobbet, men i god tid så jag kan ta det lugnt. Men måste få njuta lite i vårsolen!



Hörs lite senare!

Trött

Publicerad 2012-03-02 21:58:59 i Allmänt

Hemma ifrån jobbet nu! Och är toktrött, hade helst velat lägga mig i sängen med en gång men är alldeles för hungrig. Sitter istället och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan fixa mig lite mat.

Annars var det fullt ös på jobbet, så det var inget annat än kassa som hanns med.
Tycker inte riktigt om när jag inte kan lämna det fint, men tyvärr så blir det ju så vissa dagar. Hade jag fått hade jag nog gärna stannat kvar bara en liten stund för att få fixa lite.
Det är ju så mycket skönare att komma på morgonen och det är städat och fint och inte kaos... Fastän jag är trött är det ändå skönare att kunna somna och veta att det är fint! :)

Hoppas i alla fall att ni haft en bra fredag, så hörs vi imån igen!

Sov sött!

http://shineonwithemily.blogg.se/images/2010/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa_79918735.jpg

Nytt

Publicerad 2012-03-02 16:34:00 i Shopping

Eftersom vårkänslorna sprider sig så öker ju naturligtvis suget på att shoppa lite vår och sommarkläder...
Vågar inte riktigt köpa några byxor ännu, men denna fina kavaj/koftan fick klickas hem idag!



Ser väldigt fin ut tycker jag, men får se när den kommer hem!

Vår

Publicerad 2012-03-02 12:31:15 i Allmänt

Kollar runt lite på facebook och läser alla underbara uppdateringar om att solen lyser på alla!
Verkar vara så över nästan hela Sverige! Vågar vi tror att det är våren som börjar komma?

Fastän att det fortfarande är mycket snö kvar här så har ändå väldigt mycket smält bort de sista dagarna.
Det är bara till att hoppas att solen fortsätter att skina så att det bara fortsätter att smälta!

http://kidneybonan.files.wordpress.com/2010/03/takdropp2.jpg

Så jag erkänner att jag börjar få lite vårkänslor! Igår trotsade jag vinterjackan och körde på en lite tunnare variant. Lite tajt och svårt att andas men annars gick det fint! ;) Körde den mycket uppknäppt.

Nu är det verkligen dags för mig att fixa mig inför jobbet! Höjer nog musiken lite och försöker skapa lite fredagskänsla!

Fredag!

Publicerad 2012-03-02 10:23:24 i Allmänt

Värmen fortsätter att hålla i sig och idag är det återigen + 5 grader!
Solen skiner men tyvärr så blåser det en hel del! Men det är i alla fall skönt att titta på genom fönstret! :)

Igår var det som sagt tanken att Sammi och jag skulle äta lunch, men han hade fullt upp på jobbet. Sedan var det dags att åka iväg till sjukhuset och få en liten genomgång av förlossningen!
Var 2 riktigt skönt barnmorskor som höll i det.

Efter det åkte jag hem och sov lite! När Sammi kom hem lagade vi middag och igår bjöds det på kyckling wraps.

Somnade ganska så tidigt och vakade i morse jättehungrig. Så jag fixade en frukttallrik





Nu blir det till att hoppa in i duschen och förbereda sig inför eftermiddagens jobb.

Önskar alla en riktigt bra helg!

1 mars

Publicerad 2012-03-01 09:36:52 i Allmänt

God morgon!
Känner hur våren närmar sig! + 7 grader idag och snön smälter för fullt!

Idag är jag ledig, men vi ska iväg till förlossningen på en tur! Innan det hade jag tänkt hinna med en lunch med Sammi. Annars blir det lugnt, hemma och vila ryggen, har några mer samtal att ringa också.


Påväg till jobbet igår.






Nu blir det som vanligt lite frukost innan det är dags att göra sig i ordning!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela