Stina

- Si vis Amari, Ama -

Tisdag

Publicerad 2012-07-31 18:29:31 i Allmänt

Hej,
Åkte in en liten sväng till stan! :) Dock var det mycket varmare där än här så blev mest att gå inne... Fullt med rea överallt, men jag var inte riktigt sugen på att handla något. Eller skulle köpa en ny bh och det hittade jag efter ett tag. Stod och letade ett tag innan jag frågade, hon sa att dom hängde lite utangömda, okay, tänkte att det var dom som hängde bakom kassan men nej nej, i en låda bakom kassan låg dom, kanske var det därför jag inte hittade dom?! :) Är nog inte den modellen dom säljer mest utav? Nöjd blev jag i alla fall.
Nu väntar jag på att Sammi ska komma hem får se vad vi ska hitta på.
 
Hej så länge.

Dopsånger

Publicerad 2012-07-31 10:04:00 i Allmänt

Hej,
Idag känns allt mycket bättre! :) Vaknade för några timmar sedan, lekte lite med en pigg Lukas. När han somnade om började jag göra mig iordning. Nu har jag precis ätit lite frukost sedan blir det som vanligt att fixa lite här hemma. Funderar på att kanske åka in en sväng till stan? Får se vad som blir!
 
Igår var dags att söka igenom lite olika låtar som vi ska ha på dopet, en är klar sedan länge men vi tänkte hitta ytterligare en. Finns en hel del sånger att välja mellan så det tog sin lilla tid men framåt 1 tiden så tror jag nog att vi fann den! :)
Nä, dags att fortsätta lite innan Mini vaknar!

Glad kille

Publicerad 2012-07-30 22:21:55 i Allmänt

Hej
Allt bra idag? Jag mår bara bra men känner mig lite trött, men så är det vissa dagar. Säkerligen eftersom vädret är lite konstigt. Men fick tagit tag i lite saker här hemma i morse, så nu kan jag pricka av det på min "att göra lista".
Sedan gick vi iväg med Sarah en sväng och och påväg hem öpnnade sig himlen... Men men bara till att öppna upp paraplyet och fortsätta. Väl hemma blev det några koppar te för att få upp värmen igen innan jag gick hem för att laga mat.
Nu blir det ett bad innan det är dags att sova!
Sov så gott!

Söndag

Publicerad 2012-07-29 14:17:48 i Allmänt

Hej,
Som vanligt tar vi det lugnt här hemma på söndagsförmiddagen.
Sammis lediga dag plus att han jobbat natt så han sover alltid ganska så länge. När han vaknade var det dags för lite god frukost och jag bakade en kaka 
Nu håller vi på lite med tvätten. Tror aldrig jag varit så slarvig som denna veckan, men nu måste tvätten in eftersom vi ska tvätta mer idag!
Nu ska vi göra oss klara och gå hem till Sarah på lite kaffe/te.
 
Ha en skön söndag så hörs vi senare!

Heldag igen

Publicerad 2012-07-28 22:04:16 i Allmänt

Hej,
Blev en heldag på stan igen! :)
Började med att åka runt för lite allmän shopping, hittade en klänning som jag tror jag ska ha på dopet! Sedan var det dags att handla lite mat. Mini visade upp sitt glada jag och skrattade glatt åt alla kollegor som ville hälsa!  Blev en kort paus hemma hos oss innan jag åkte in till stan för att möta upp Sammi. Vi fikade lite innan han skulle börja jobba igen!
     
 
Sedan tog jag bussen hem, sparar promenaden till en annan dag! :)
Nu sitter jag i soffan och tittar på Shakespeare in Love. Funderar på att duka fram lite gott kanske?!
Pausen är slut så blir att återgå till tvn, hoppas ni har en bra lördag!

Sov morgon!

Publicerad 2012-07-28 10:48:07 i Allmänt

På vardagarna går jag gärna upp kring 8-9, men på helgen är kroppen inställd på annat. Idag vaknade vi kring 10! Jag har nyss duschat och Mini ligger och snackar med Sammi.
Vi ska strax äta frukost innan det är dags för Sammi att jobba igen, vi åker med Mariann och shoppar lite. Sedan blir det att lämna bilen till Sammi då han jobbar kväll/natt även idag och sedan kanske jag ska ge mig på att gå ifrån stan? Har tänkt göra det många gånger men sedan jag slutade jobba på polishuset har det aldrig blivit av. Men får se vad jag känner för när jag väl lämnat bilen. Vädret är i alla fall helt underbart!
Hoppas att det fortsätter även imån så vi kan gå hela familjen och njuta på Nydala!
Nä, dags att göra sig klar!
 

Okay

Publicerad 2012-07-27 23:27:11 i Allmänt

Mina grannar bestämde sig för att börja borra och banka på balkongen...
Kan ju tycka att det inte känns helt okay vid denna tidpunkt, men jag får väl höja tvn då.
 
God natt!

27 juli

Publicerad 2012-07-27 22:25:14 i Allmänt

Hej,
Hoppas att er fredag varit bra?
Min startade inte så bra, kände mig allmänt hängig och trött. Mini kände nog av det så även han var lite extra mammakär. 
Sedan åkte jag och mötte upp Sarah, Mariann och Sammis bror och vi gick i lite affärer. Mini och jag åkte in till stan och mötte upp Sammi när han slutade jobba. Åt god mat innan det var dags för Sammi att börja jobba igen och då åkte vi hem.
 
Nu sover Mini gott och jag tittar lite på tv. Går som vanligt inget bra, så funderar på att sätta på en film innan det är dags att sova. Men vet ju att jag kommer somna till den så kanske lika bra att fortsätta slötitta lite tv. 
 
Mini och jag på promenad igår 
 
 
Vi hörs imån igen, sov så gott!

Kvällshäng

Publicerad 2012-07-26 10:15:34 i Allmänt

Sarah och jag var iväg nästan hela dagen. När vi väl kom hem däckade Mini helt i soffan tills Sammi kom hem. Då var det ju såklart dags att mysa lite med pappa. 
Efter att vi ätit middag tänkte vi gå ut på en promenad, men vädret var allt för osäkert så vi gick en sväng till Sarah. Drack lite kaffe/te och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket.
När vi gick hem satte vi oss på balkonen och spelade lite backammon
 
 
 
 
 
Idag lyser solen igen och vi är strax påväg ut!
Hej på ett tag!

Onsdag

Publicerad 2012-07-25 11:00:00 i Allmänt

Hej,
Idag blev det ingen morgon promenad, kände helt enkelt inte för det, kanske blir det någon senare om jag känner för det. Mini och jag har myst en massa nu på morgonen och nu har han somnat om.
Nu ska jag iväg en sväng med Sarah.
 
 
Vi hörs lite senare!

Mera sol

Publicerad 2012-07-24 13:09:41 i Allmänt

Idag har vi fått sol igen! :)
 
Gårdagen började bra med ca 1 mils promenad i det sköna vädret. Lite blåsigt, men oftast var det sol och skönt.
 
 
 
Stannade en sväng vid Nydala och försökte att inte blåsa bort...
 
 
Väl hemma ville han ha lite mat och sedan gav vi oss ut igen. Denna gången till Barnens Hus. Vagnen har krånglat lite så det blev ett nytt chassie beställt. Kollade lite på Svenska Hem och hittade väldigt mycket fina saker! :) Efter det tänkte jag gå hem, men vädret var så skönt så det blev ca 4 km promenad till.
Var hemma igen vid 16 och började då plocka i ordning lite med tvätten innan jag gick ner och började tvätta. 
När Sammi kom hem vid 19 var det dags att äta lite middag och fortsätta tvätta innan vi gick ut en sväng och köpte en glass!
 
Idag bjuds det på ännu mer sol så passade på att börja även denna dagen med en skön promenad. Kom dock bara upp i 7 km idag, men bättre än inget! Kanske går jag ut en till sväng eller så kanske Sammi är sugen på en promenad efter jobbet.
 
 
      
 
 
Nu blir det lite mer plock med tvätten seda får vi se vad som händer.
Hej så länge!

Måndag

Publicerad 2012-07-23 08:49:18 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott?
Mini skämt bort oss lite, nästan varje natt somnar han vid 22 och sover sedan till 7,30-8,30 äter lite och somnar sedan om. Självklart vet jag att detta kan ändras väldigt fort och har försökt att vara beredd på det, men frågan är om det går?
I 2 nätter har han helt plötsligt vaknat vid 5 på morgonen och varit pigg, nej nej säger denna mamman. 
Men i natt var han sitt vanliga jag igen! :) Vaknade vid 8 ville ha lite mat, sedan busade vi lite och nu sover han igen.
 
 
 
Jag funderar på om jag bara ska klä på mig och början dagen med en skön promenad? Vädret ser helt okay ut, lite molnigt, men termometern står på 18 grader. Vi får se vad det blir.
 
Önskar er en bra start på veckan!

God natt

Publicerad 2012-07-21 23:19:29 i Allmänt

Hej,
Idag har det varit en riktigt härlig dag, lite blåsigt, men solen har värmt på bra! 
Hade tänkt att gå till Nydala men när vi kom ut och kände hur mycket det blåste så blev det en promenad bort till centrum istället.
 
 
Efter det blev det lite te hemma hos Sarah. Sammi kom dit efter att han hade jobbat, fikade lite mer innan vi gick hem och åt lite middag.
 
Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och sätta på film. Har lagt Mini i vår säng då han hade svårt att komma till ro och fastän att han sover nu ligger han fortfarande och vrider på sig en massa, tänker att det kanske blir bättre om jag lägger mig brevid?!
 
Imån är Sammi äntligen ledig! Blev en lång jobbvecka direkt efter semestern...
Får se vad vi hittar på, kanske blir det picknick på Nydala? Vädret har sett lovande ut hela veckan, men idag när jag tittade så såg det sämre ut tyvärr... Får nog vänta tills imån och se vad det är för väder innan vi bestämmer.
 
Nu blir det film! Sov så gott!

Ska jag?

Publicerad 2012-07-20 13:32:37 i Allmänt

Kom precis utanför dörren på min promenad också började det regna... Eftersom himlen var blå tänkte jag att det säkerligen snart skulle sluta. Gick in och väntade lite och nu har det slutat, men lite längre bort ser det ganska så osäkert ut...
 
 
Tror nog att jag väntar inne ett tag till och ser vad som händer med vädret. 
Mini ligger i babygymmet och har det riktigt bra, så med honom är det lugnt, det är bara jag som är uttråkad!
 
 
 
Hoppas att ni njuter utav fredagen!

Fredag

Publicerad 2012-07-20 09:35:01 i Allmänt

Igår var det verkligen ingen bra dag... Det åskade och regnade nästan hela dagen. På kvällen blev det lite bättre så jag passade naturligtvis på att gå ut på en promenad! Men innan det gjordes inte mycket vettigt, städade lite, bakade en kaka och lekte en massa med Mini. Men helst utav allt glömmer vi bara gårdagens väder! :)
 
 
 
 
Idag är det lite sol igen, blåser dock en del, men ska nog bli en skön promenad i alla fall! Först ska jag äta lite frukost, göra mig klar och som vanligt lite fix här hemma!
 
Önskar er en riktigt bra dag!

Regnet det bara öser ner...

Publicerad 2012-07-19 11:24:09 i Allmänt

Ganska så nöjd att jag var lite seg idag...
Solen har lyst på morgonen och jag var sugen på att ta en riktigt lång promenad, men istället låg jag kvar i sängen... Just nu känns det som ett väldigt bra beslut.
 
 
 
 
 
 
Så idag blir det en innedag! Har varit sugen på att baka en kaka i flera dagar, kanske blir det gjort idag?
 

Soool

Publicerad 2012-07-18 09:30:43 i Allmänt

God morgon!
Solen lyser i massor idag. Ska göra lite picknick och sedan bege mig mot Nydala!
 
 
Igår blev det lång promenad som slutade vid Nydala. Sedan kom Sarah med familj. Efter en stund var det dags för mig att gå hem, Mini hade tid hos läkaren. Vuxit till sig rejält sedan vi var där sist, så blev mer än godkänd! :)
 
På kvällen hämtade jag lite bilder som jag beställt, hade blivit ett fel så väldigt många bilder saknades, men nu är dom påväg!
 
Nä dags att göra sig klar. Mina ben behöver få lite färg!!
 

Äntligen lite sol

Publicerad 2012-07-17 11:17:49 i Allmänt

Mini tycker verkligen om att sova, de sista dagarna har han vaknat mellan 10-12. Ganska så skönt för ofta går jag upp tidigare så jag hinner fixa och dona lite innan han vaknar.
 
Igår fick vi äntligen lite sol och begav oss med lite picknick till Nydala.
 
 
Kanske inte det bästa vädret, men det regnade i alla fall inte! :)
 
 
Efter det gick vi hem och slappade lite i soffan innan det var dags att laga middag. Satt ute på balkongen och åt! :) Efter det tog jag en liten kort promenad och såg den fina himlen...
 
 
Idag är det också lite soligt, så ska snart bege mig ut på en promenad!
Ha en riktigt bra dag!

Heldag

Publicerad 2012-07-15 10:53:42 i Allmänt

God morgon!
Har inte klivit upp förän nu och Mini ligger fortfarande och sover, såklart passar jag på att plocka lite här hemma.
 
Igår var det en heldag på Lycksele djurpark. 
 
Vädret var inte helt på vår sida, regnade största delen utav dagen, men vi var glad ändå! :)
 
     
Lite olika djur längs vägen...
 
      
 Blev inte så många bilder på djuren eftersom vi åkte tåg runt.
Björnmamman spanar på sina söta ungar
 
 
    
 
 
Sälen satt och väntade på mat
 
 
    
 
Även måsarna passade på att sno åt sig nån fisk
 
 
Och Mini var ganska så nöjd hela dagen, här lite tröttare!
 
 
  
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, ska med Helena och mäta i hennes nya lägenhet! Sedan blir det häng här hemma med Sammi och Mini. Sammi har sin sista semesterdag idag så imån är det verklighet igen... Gäller att passa på att mysa sista dagen! 
Hoppas ni haft en riktigt bra helg och att solen kanske lyser någonstans?

Borde sova

Publicerad 2012-07-14 01:06:19 i Allmänt

Hej,
Egentligen borde jag sova sedan länge. Ska iväg ganska så tidigt imån, så klockan står på 7... Väldigt längesedan jag ens hade min klocka på alarm... Men men ska i alla fall strax krypa ner i sängen!
 
På något konstigt vänster så lyckades jag undvika att fixa här hemma nästan hela dagen, har varit både här och där, så blev många timmar hemifrån. När jag väl började plocka var klockan kring 22 och sedan dess har jag knappt slutat men nu är det äntligen, nästan, klart.
Finns alltid lite små fix och sedan skulle det behövas dammsugas och moppa golven men det får vänta! Nu kan vi i alla fall ta hem folk utan att skämmas och soffan syns igen!
Känns nästan som en ny lägenhet! :) Och jag blir som vanligt lika glad när jag går in i ett nystädat rum, behövs inte mycket för att glädja denna damen!
 
Nä, nu blir det sängen. Sov så gott.

Fredagen den 13:e

Publicerad 2012-07-13 10:19:40 i Allmänt

God morgon!
Återigen är det fredagen den 13:e... Någon som tror på större otur en dag som denna? Jag tror att det är en helt vanlig fredag! :)
 
 
Idag är det i alla fall fortsatt röj här hemma. Varken Sammi eller jag har varit så sugna på att fixa med allt så det går väldigt sakta framåt. Men nu är alla Minis kläder sorterade och ska bara vikas iordning. Sakta men säkert!
Sammi ska in och jobba en sväng idag, så får se vad jag hittar på då. Inget roligt väder alls så känns inte så lockande att gå ut, men samtidigt är det väldigt skönt att komma ut.
Okay, ångrar nog att jag vill gå ut. Himlen öppnade sig precis och regnet bara öser ner...
 
Önskar er alla en riktigt underbar fredag!

Pysselkväll

Publicerad 2012-07-11 11:20:13 i Allmänt

Hej,
Hur har ni det? Många som har semester nu. Sammi är inne på sin sista vecka och sedan går allt tillbaka till det normala.

Gårdagen blev inte lika lugn som jag hade tänkt men det blev en riktigt bra dag! Plockade lite här hemma innan vi åkte iväg och handlade lite, kylen ekade...! Till middag blev det hemmagjorda burgare med pommes. Och på kvällen började jag fixa lite med Minis dopkort. Är ingen direkt pysselmänniska, men tycker ändå att jag fick till det!
Hann inte bli helt klar, men kom en bit på vägen i alla fall!

Idag blir det nog ytterligare ett försök att fixa här hemma. Vet inte riktigt hur vi ska få plats med Minis alla nya saker. Blir att försöka organisera om lite. Sedan köpte vi nya tallrikar hemma och natuligtvis är våra skåp, som vi har tallrikar i, inte tillräckligt djupa, men men ska nog lösa något! :) Har en del att göra så gäller att passa på när Mini sover!

Hemma!

Publicerad 2012-07-10 11:51:43 i Allmänt

Hej,
Välkomnades till ett riktigt soligt och underbart Umeå igår. Var en sväng hos Sarah, på stan och fikade och på kvällen grillade vi. Idag är det dock värre, ösregn... Men ganska så skönt tycker jag, känner mig fortfarande lite trött efter semestern så skönt att kunna ta det lugnt!
 
Resan upp gick betydligt bättre än söder ut, tog nästan lika många timmar men då stannade vi ett par timmar i Stockholm. Kanske beror det på att Mini blivit äldre och större eller så ville han bara hem! :)
Borta bra men hemma bäst. Underbart att komma hem till sin säng och vår lägenhet. Men så är det väl alltid?
 
Nä, nu ska jag torka mitt hår. Fastän att jag är lite trött är jag ändå sugen på en sväng till stan, jaja får se hur det blir!
 
Grattis till stora killen som blir 2 månader idag!!

Semester!!

Publicerad 2012-07-06 11:54:49 i Allmänt

Hej,
Som ni säkerligen förstår så har jag inte riktigt haft tid att sitta och skrota vid datorn. Älskar och njuter utav varje minut på västkusten! :) Men tänkte göra en liten update.
Det gick bra att köra ner fastän att det var lite jobbigt. I början ville Mini äta mest hela tiden vilket gjorde att de första 30 milen tog närmare 9 timmar...
Var ganska så nära att ge upp! ;) Men vi fortsatte. Efter ca 21 timmar körde vi in på uppfarten hos mamma och pappa, helt underbart!!
Efter det har det varit fullt upp mest hela tiden! Träffat familj, vänner, varit på Ikea, Ullared, stranden och kalas. Gått på sköna promenader, ätit goda middagar.
För att inte glömma, varit på ett underbart bröllop.



Tiden har sprungit iväg samtidigt som det känns som vi har varit här jättelänge.
Vi har helt enkelt haft det riktigt bra.
Nu ska vi njuta utav de sista dagarna innan det är dags att bege sig mot norr!
Ha det så bra, så hörs vi snart igen!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela