Stina

- Si vis Amari, Ama -

Dag 1

Publicerad 2011-01-31 21:44:35 i Allmänt

Idag var det alltså först jobb hos Sarah, sedan hem fixa i ordning lite snabbt och sedan kom Lollo hit!! :) Hon har varit i Egypten och sedan hemma i Göteborg, så vi har inte setts på över 1½ månad... Alldeles för längesedan... Så det var riktigt kul att ses igen!!

Annars har det varit en bra dag, bättre och lättare än jag trodde... Började dricka måltidsersätting i morse och har tänkt att göra det ett tag nu, inte bestämt hur länge utan jag ska känna lite på det... Men som sagt det var lättare idag än jag trodde... Känns dock ett ganska så stort sug efter något, men det försvinner säkerligen imån eller på onsdag!! Och det är framförallt det som jag vill ha bort... Jag kan äta typ hela tiden, och det är inte alltid så bra... ;) Men jag ska alltså testa och se, kanske är det skitjobbigt imån eller så känns det helt okay, och då fortsätter jag... Känner dock att jag nog har druckit för lite vatten, för mitt huvud är ganska så tungt, men det får bara bli mer vatten imån!


Just nu testar jag Nutrilett, men ska se lite vad som finns, kanske byta? Har ingen koll på vad som finns i denna värld!! :)
Nä, nog tjat som detta, men för att tillägga något så är jag själv ganska så spänd på hur detta ska gå? Och hur länge jag kan klara det...

Nu blir det slapp innan det är dags att sova lite! Ska läsa i min bok, som jag började med för en evighets sedan...

Sov så gott!

Måndag

Publicerad 2011-01-31 06:51:58 i Allmänt

Nu vecka igen, och det känns typ som om det var igår jag skrev Ny vecka nya möjligheter... Jaja, har ju hunnit med ett par andra rubriker däremellan! :)

Helgen har varit tokbra... I lördags åkte vi till Övik för att gå på Idolturnen med Sammis jobb... Var först mingel med Idolerna, sedan middag och efter detta konserten!!








När allt detta var klart åkte vi vidare till Sundsvall för att gå på casino!!



Efter en stunds spelande och en natt på hotell började vi åka hemåt igen, självklart blev det ett stopp på Ikea och butikerna där ikring!!

Idag är det jobb igen och sedan ska jag träffa bästa Louise som har kommit hit igen!!!

Ha en riktigt bra dag, så hörs vi senare!



Lördag

Publicerad 2011-01-29 08:47:46 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att allt är bra? Jag har relativit nyss duschat och ska snart börja fixa i ordning mig för att sedan åka vidare till jobet! :)

Igår blev det en riktigt jobbdag! Skulle ha slutat 14, men det blev 15,30 och skulle sedan ha börjat 17 på Willy:s, men det behövdes extra så jag började typ 15,45 kanske!! Alltid bra med lite extra tider! :)'

Idag blir det bara jobb till 14,30 sedan ska jag hem för att fixa mig lite snabbt innan vi ska till Örnsköldsvik! Vi ska nämligen gå på Idolturnen!!



Ska bli riktigt kul!

Nu måste jag fixa mig, men ha en riktigt bra lördag!

Sket väder...

Publicerad 2011-01-28 08:53:03 i Allmänt

God morgon fredag!! :)
Håller på att göra mig i ordning lite samtidigt som jag verkligen inte känner för att gå ut idag...
Det är varmare än på länge, men samtidigt blåser det och det ser riktigt kallt ut... Men vad gör det? Ut måste jag ju!! :)

Igår var det en lugn dag, äntligen fick jag sova mig lite piggare!! :) Var en sväng på stan och köpte lite saker, dock endast en sjal till mig!! Men en riktigt fin en! 

                   

Sedan till middag, och för en gång skull så lyckades jag med min lasange... Eller den såg ut som lasange brukar göra, bara lite svartare!! ;)
Jag gjorde till och med min egna sås, jo jag vet tokenkelt!!! Tror att det kan ha varit det som gjorde att den blev bra?!

                    

                    

God blev den i alla fall och det var det viktigaste!! :)

Idag är det bara jobb som gäller... Först på polishuset och sedan vidare till Willy:s. Nu är det dags att fixa sig klar och snart gå ut, blää....

Hoppas att ni får en riktigt grym fredag!!!

Torsdag

Publicerad 2011-01-27 06:22:55 i Allmänt

God morgon!!
Gick relativt lätt att gå upp i morse, men jag får erkänna att jag är lite trött... Men det känns som sån vanligt trötthet som jag brukar ha på morgonen... Trött när klockan ringer och efter ett tag blir jag pigg igen!!

Idag är det jobb fram till kl 11 som gäller... Efter det tror jag att jag ska åka hem och sova lite... Men säkerligen kommer jag att vara pigg då, så då kommer inte det vara aktuellt!! Annars blir det kanske lite bak eller något sådant...
Lite senare i eftermiddag ska jag tvätta också! Riktigt skönt när det inte finns så mycket tvätt, så det går snabbt!
Måste bara tvätta lite jobbkläder egentligen.

Nu måste jag i alla fall göra mig klar för att åka till jobbet. Ha en grym dag, så hörs vi senare!


Trött

Publicerad 2011-01-26 21:22:40 i Allmänt

Vilken lång dag det har varit! :)
När jag var påväg hem, efter att ha jobbat hos Sarah ringde Willy:s och behövde hjälp, och det tackar jag ju såklart inte nej till...

Var ganska mycket att göra så jag hann inte riktigt känna att jag var trött, vilket var väldigt bra... Men när jag kom ut ifrån jobbet och gick emot bussen kom tröttheten...
När jag kom hem låg maten på tallriken!! Helt underbart! Och dessutom en utav mina favoriträtter, speciellt när jag är trött... Hamburgare och pommes!!

Är det någon annan som gillar vissa speciella rätter vi olika humör? Alltså inte bara bakispizza!! ;)


                      

Efter ca 4 timmars sömn i natt och 11 timmars jobb idag börjar jag nu känna att jag är ganska så trött, så det blir sängen redan nu!! :)

I morgon börjar jag jobba klockan 7, så klockan ringer före 6...

Sov så gott!!

God morgon

Publicerad 2011-01-26 07:28:42 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, inte så länge men väl! :)

Efter jobbet igår så åkte vi hem till en jobbkompis där det var knytkalas, som blev väldigt lyckat. Mina ost och kex passade perfekt, för mat fanns det tillräckligt!! :)

Det blev en hel del vin och snack innan jag började bli trött. Kollade då mobilen, den var typ 1,30. Sarah hade också skickat meddelande för att se om jag ville jobba idag, och var ju klart att jag ville det!! :)

                         Några få bilder:                      
                        

                        

                         

Nu ska jag fixa klart mig det sista innan det är dags att jobba.

Ha en grym dag, så hörs vi senare!

Tisdag

Publicerad 2011-01-25 12:10:33 i Allmänt

Hej på er!

Hur står det till idag?
Här lyser solen och allt känns helt perfekt idag!! :) Förutom en sak, jag har kommit i orytm, så jag känner inte alls för att gå till jobbet idag... Igår var den dagen jag ville jobba... Men men vad gör det? Det blir bra så fort jag kommer till jobbet!

Nu på morgonen har jag bakat lite chokladbollar, stekt köttfärs som jag ska ha till mina piroger som jag hoppas jag ska göra imån och sedan titta på lite Unga Mödrar... Seriöst alltså, vad sne jag kan bli på vissa utav mammorna... Men det tar vi en annan dag...

Men snart är det dags att åka till jobbet och efter det ska jag iväg med några tjejer ifrån jobbet på lite knytkalas!! :) Ska bli riktigt trevligt! Jag hade tänkt att baka eller göra något annat, men eftersom min ork att göra något har gått iväg ska jag ta med mig ost och kex! :) Lagom avancerat!!

                          

Men ha en bra dag, så hörs vi senare!

Natti natti

Publicerad 2011-01-24 21:32:42 i Allmänt

Väl hemma ifrån stan, och ja, det blev middag!! :) Och dessutom min favorit, kina!! :) Riktigt gott detdär alltså!! :) Undra hur det skulle gå för mig om jag åkte till Kina eller Thailand? Tror jag ska skulle leva vid alla gatukök och bara äta hela tiden!! Tror dock inte att det skulle sluta så bra... ;)




På vägen hem stannade vi till hos Vera och Yousef på en kaffe/te...

Nu ska vi hoppa i säng och sätta på film... Jag försökte få Sammi att vi skulle gå på bio, men han orkade inte det idag... Han var lite för trött... I morse när hans klocka ringde, sa han direkt:
- Va? Redan? Stina, kolla vad klockan är...
Han somnade nog lite sent kanske??

Men sov så gott, så hörs vi imån!!

Ner på stan

Publicerad 2011-01-24 17:57:34 i Allmänt

Oj, vad långsamt denna dagen har gått... Och faktiskt så har jag lyckats med något som jag trodde var nästan omöjligt... Jag har inte gjort något idag... Jag säger ofta att jag inte gjort något, men då har jag ofta, tvättat, städat, diskat eller något annat... Men idag har det bara varit lugnt, eller lite pyssel!! :) Och sett på en hel del Unga Mödrar!!

Men nu är det i alla fall dags för mig att åka ner på stan, ska fika med Sammi!! Eller jag hoppas på att det ska bli middag, men det vet inte han ännu!!


                      

Hoppas att er dag har varit bra!

Ny vecka nya möjligheter!

Publicerad 2011-01-24 10:41:45 i Allmänt

God morgon!! Eller god morgon och god morgon. Jag har varit vaken i någon timma, men ligger och slappar framför tvn, funderar lite på vad denna veckan ska erbjuda! Men det återstår ju bara att se! :)

Funderar på om jag ska "orka" göra piroger idag... Det tar lite tid, men det är ju så gott, samt att det är perfekt att ha i frysen... Får nog fundera lite mera på det... Först blir det 7th Heaven på 5:an!! :)

                                               Gårdagens middag!
                 
                       Det hemmagrillad kyckling med klyftpotatis, sallad och sås

Någon som ska hitta på något kul idag? Här blir det nog mest bara hemma, lite bak blandat med en massa städ, eller så blir det bara en massa slapp i sängen!!

Bra jobbat

Publicerad 2011-01-23 20:02:57 i Allmänt

Ännu en bra match utav Sverige!! Nu hejar vi vidare och hoppas att Danmark vinner ikväll!!

Dessutom har ju min brorsdotter, Hannah spelat handboll idag, och detta ledde till att hennes klass blev 2:a bäst i Kungsbacka kommun, om jag har förståt det hela rätt?, och nu går laget vidare till Hallandsspelet!! Riktigt bra spelat! Och stort grattis!

Nu blir det Solsidan hemma hos oss.

                    

Konstigt? Nä, det tycker inte jag!

Publicerad 2011-01-23 16:54:29 i Allmänt

Om det är något som jag gillar så är det ordning och reda, och jag blir verkligen glad av det!! :)
Så nu blir jag glad varje gång jag öppnar mitt skåp och ser vad fint jag har fått det bland min pasta!!





Söndagsmorgon

Publicerad 2011-01-23 08:44:21 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott?
Jag tycker att jag har sovit för lite... Somnade vi 2 och sedan ringer klockan vid 8, vissa dagar är det helt okay, och för många är det normalt med 6 timmars sömn, men inte för mig, jag behöver mer!! :)

Igår kom som sagt Sammis kompis, hennes kille skulle ha kommit också men han hade fullt upp... Vi satt och snackade en massa, och sedan blev det en sväng på stan.
Jag var bara inne och tog en drink innan det var dags att åka hem, annars är det lätt att det blir för sent, och då är det inte kul att jobba...


Bjöd på lite efterrätt hemma hos oss innan... 

                                          Lime cheesecake
           

                  

Tesa bjöd på denna på sin examen, men måste tillägga att hennes var mycket godare, trots att hon inte hade någon passionsfrukt på!! ;) Men ner gick den!!

Nu blir det lite frukost för mig innan jag ska iväg och jobba.

Önskar er en bra söndag!

Lördagskväll

Publicerad 2011-01-22 21:02:42 i Allmänt

Hej hej!
Hur står det till? Här hemma har vi hunnit med en hel del! :) Direkt när jag kom hem ifrån jobbet blev det middag, och det  blev en typisk inte orka mat middag!
Hamburgare och pommes!!

                   
                     Glömde ju att ta kort på den färdiga hamburgaren...

Efter det blev det handboll... Och sicken match det blev... Tyvärr hann jag ju inte se hela matchen och ryktet säger att första halvan inte var så bra, men det andra tycker jag var bra och speciellt sista tiden!! Sjukt bra spel Sverige!

Efter det blev det lite städning för mig del... Har slappat till mig alldeles för mycket... Men det ska vi snart ändra på!

Nu ska snart Sammis kompisar komma hit, så jag ska fixa till mig lite!! Sedan får vi se vad som sker! :)

Ha en bra lördagskväll!!

Off to work

Publicerad 2011-01-22 09:27:12 i Allmänt

Sådär ja, då var jag fixad och klar. Ska strax gå till bussen som ska ta mig till jobbet!!
Sedan ikväll så tror jag 2 utav Sammis kompisar kommer hit, så ska vi kanske dricka lite vin?
Får se vad som sker! :)




Hoppas att ni får en riktigt bra lördag, nu måste jag skynda till bussen!!

Me like, alot

Publicerad 2011-01-22 08:29:12 i Shopping

 

Dessa skorna hoppas jag definitivt får en plats i min vår och sommar garderob. Skitsnygga tycker jag! Bägge ifrån H&M.

God natt

Publicerad 2011-01-21 22:52:12 i Allmänt

Nu är det snart dags för mig att inta liggläge...
Efter jobbet med lite handling var det middag här hemma, och gissa vad det blev? Någonting som jag tror typ halva Sverige äter på fredagar.... TACOS!!! :)
Efter det började det trilla in lite vänner till Sammi och sedan var förfesten igång... Gänget har nu begett sig vidare in mot stan och jag är ensam kvar!! Ska städa upp lite innan det bli sängen...
Fick en extra timme att jobba imån, så klockan 8 ringer klockan och 10 börjar jag jobba! Sedan fick jag även lite extra tider på jobbet idag, och det tackar jag verkligen inte nej till!


En video som bara måste ses... Kanske inte den smartaste eller nyktraste killen?


Hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll? Kanske är det någon annan som ätit tacos idag?

Sov så gott, så hörs vi imån!

Jobbet

Publicerad 2011-01-21 11:54:47 i Allmänt

Då var klockan snart slagen och det är dags för mig att åka till jobbet... Eller egentligen behöver jag inte åka ännu, men tänkte hinna med en sväng till systemet också! :)



Hoppas att ni får en riktigt bra fredag!! Det tänker jag ha! :)

Vi hörs senare ikväll!

Fredag!!

Publicerad 2011-01-21 08:53:20 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, helt underbart att få sova i min säng, bredvid den bästa!! :)

Igår till middag blev det ugnsbakad fläskfile med kokt potatis och brunsås! Blev riktigt bra tycker jag, eller framförallt såsen, det viktigaste utav allt!!

Sedan gick vi en lite sväng till Coop för att köpa lite onyttigt innan vi gick hem för att kolla handbollen...



Som igår lyckades bli väldigt spännande... Men det slutade med att Sverige vann!! :) Yeay!

Efter det blev det lite film, och sedan somnade jag... Jag är världelös på att se film...
Men denna var inte så bra, så jag kämpade inte direkt för att vara vaken! Burn after reading tror jag den hette...

Nu blir det lite halvslappt här hemma, innan jag ska ut och promenera för att sedan åka vidare till jobb... Idag blir det 13-18.

Hoppas att ni får en grym fredag!!

Promenad

Publicerad 2011-01-20 17:49:45 i Allmänt

Jag är ju inte den snabbaste, så solen var inte helt framme vid promenaden, men det var riktigt skön och efterlängtad i alla fall.






Lite lätt röda kinder och vita(??) ögonfransar!

Efter promenaden blev det ett stopp hos Vera för lite tedrickande!! Var tvungen att värma upp mig lite.

Nu är jag hemma igen och ska snart börja med middagen, känner inte alls för det idag... Men det är sådant som behövs göras, likaså att det behövs dammsugas... Jaja, får se om jag orkar. Nu är det i alla fall massa ljus tända och hög mysfaktor här hemma!

Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!

Jobb

Publicerad 2011-01-20 14:01:43 i Allmänt

Sarah kollade om jag inte kunde jobba en sväng idag, och det säger jag ju inte nej till! :) Så för mig har förmiddagen bestått av jobb... Nu ska jag ut och gå en sväng i det underbara vädret. Solen lyser för fullt och det är -15 grader! Helt underbart!!


Tidigare i morse när jag var påväg till jobbet!

Nu beger jag mig ut, hoppas att ni har en underbar dag!!

God natt

Publicerad 2011-01-19 22:22:39 i Allmänt

Sådär då var denna dagen avklarad!! Tvättat, städat, packat upp, lagat mat och massa slapp!! :)
Idag blev det kyckling med bacon, champinjoner och stekt lök som serverades med pasta. Riktigt starkt och gott!!

Nu blir det sängen för att titta lite mer på tv, om jag känner mig själv rätt kommer jag att somna ganska så snart! Men i natt får jag göra det brevid Sammi! Alldeles för längesedan!



Sov så gott så hörs vi imån!!

Solsidan

Publicerad 2011-01-19 13:00:54 i Allmänt

Underbart att Solsidan har börjat igen! :)

Var det många som såg premiären i söndag?



Längar lite tills söndag då det är dags igen!!

Umeå igen...

Publicerad 2011-01-19 11:59:08 i Allmänt

Har efter 14 timmars buss och tåg kommit fram till Umeå igen... Naturligtvis var det ett annat tåg som hade spårat ur, vilket ledde till att vi skulle åka buss mitt i natten... Men ändå gick det väldigt lätt och smidigt! :) Spelade en hel del på mitt DS och som ganska så mycket... Alla sena kvällar och tidiga dagar har gjort att jag inte sovit som jag har brukar, så det var väl behövligt!

Jag ber om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande, men jag har verkligen njutit av varje stund hemma och har därför valt att inte "slösa" bort tiden med att sitta framför datorn!
Det har varit full fart hela tiden, och som vanligt känns det som om tiden inte räcker till... Hade velat träffa alla en stund till, plus några som jag inte ens hann se och vissa som jag träffade alldeles för lite... Men tror inte att tiden hade räckt till fastän att jag hade en månad!! :) Typiskt var det bara att min syster är i Thailand så jag kunde inte träffa henne och hennes familj, men det får bli en tripp söder ut snart igen!
Ska nu börja blogga som vanligt igen!

Therese tog examen och är nu Fröken Therese, helt sjukt om jag får säga det!! :) Men fasiken vad grym du är, en riktigt stort grattis till dig!! :)

Nu ska jag tvätta, städa och packa upp mina väskor innan jag börjar att slappa på allvar framför tvn! :) Hoppas att ni alla får en grym dag, så hörs vi senare!!

Underbart

Publicerad 2011-01-13 17:02:45 i Allmänt

Förlåt för min unkassa uppdatering!
Jag njuter i fulla drag av att vara hemma! :) Onsdagen var jag barnvakt åt mina 3 systerdöttrar och åkte till mamma som var barnvakt åt mina brorsbarn! Blev lite fika och lite lunch, innan det var dags för handbollsträning med äldsta brorsdottern, Hannah.
Efter det hem till min bror igen och åt lite middag, självklart hann vi med en massa tjöt och lite Wii!! :) Emma hämtade upp mig på vägen hem, också åkte vi hem till henne! Linda kom över så hängde vi lite!

Denna dagen började med frukost hemma hos Emma, mamma, pappa och Ziba kom! Efter det in till stan och en lunch med Linda, Jenny och Tesa, Linda var tvungen att åka hem och vi andra satt kvar ett bra tag och det blev en hel del uppdatering och en massa tjöt och skvaller!! ;)
Sedan begav jag mig till ishallen för att se när Nea hade konståkningsträning!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och vi ska snart äta middag! Bilder kommer upp någon gång när jag har mera tid!!

Ville bara uppdatera er lite! Får se när jag bloggar igen, vill passa på att njuta så mycket som möjligt! Är så sjukt mysigt att träffa alla igen, och imån ska jag träffa Anna, sedan blir det nog fredagsmys som vanligt med mina syskonbarn!! :)

Är så mycket jag vill hinna med, många jag vill träffa... Men försöker mitt bästa såklart att träffa så många som möjligt!

Ha det så bra så länge, vi hörs snart igen!!

Lindas dag

Publicerad 2011-01-11 09:14:14 i Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är bästa Lindas födelsedag
HURRA HURRA HURRA HURRA



Stort grattis på din dag, underbara vän!!!
SYNS SNART!!

God morgon underbara tisdag!

Publicerad 2011-01-11 09:12:27 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott? Som vanligt har jag gjort det, men är fortfarande trött...
Vill bara att min förkylning ska bryta ut ordentligt och så att den sen kan försvinna... För jag antar att det är något virus någonstans som gör att jag inte blir pigg... Har ju ändå varit trött i kanske 1 månad nu, men det försvinner säkerligen snart! :)

Igår blev det ju pizza till middag, men glömde av att ta några foton på hur den blev och när vi gjorde den! :) Vi testade en ny deg denna gången, så tyvärr blev den lite torrare än vanligt, men den slank ner i alla fall!! :)

Idag ska jag få jobba!! Yeay! ;) Och efter det ska jag göra något som jag har längtat något enormt efter... Ska äntligen åka hem en liten sväng! Ska bli helt underbart!! :)

Egentligen tycker jag inte om att åka på kvällen, jag vet att hela dagen idag kommer att kännas toklång... Skönare att åka på morgonen, direkt när jag vaknar, så när jag kommer hem är alla vakna, och jag får ändå sova hela natten med Sammi!!

Nu är det i alla fall dags för mig att göra mig klar det sista, och även lägga ner de sista sakerna i resväskan innan jag måste åka iväg och jobba! Önskar såklart redan nu att kl var 22,15 så jag hade landat hemma!!

Ha en riktigt bra dag!! Kommer nog inte att bli något mera bloggande idag!!

Tvätt, tvätt och tvätt

Publicerad 2011-01-10 13:51:40 i Allmänt

Men det är ändå inte så mycket som jag trodde att det skulle vara. Nästan helt färdigtvättat... Ska ner och byta nu innan jag ska hem till Sarah, hoppas på lite te!! ;)



Annars är det inte mycket som sker idag! När Sammi kommer hem ifrån jobbet ska det bli pizza!! Alldeles för länge sedan! Sedan blir det nog en film till det! :)

Vi hörs senare!

Ny vecka

Publicerad 2011-01-10 10:51:50 i Allmänt

Shit, känner inte att jag göra mycket vettigt nu!!! Igår var det verkligen bara slapp, sedan åkte vi in till stan för att se bio, igen!! :)
Denna gången blev det Harry Potter...



Verkligen störade att det är 2 delar... Jag vill ju se hela ju!
Dagen blir lugn igen, har tvättid hela dagen!! Ska få bort all tvätt, och sedan ska jag hänga lite hos Sarah också!!
Har inget jobb idag tyvärr, men självklart så hoppas jag att någon ringer och behöver hjälp!! :)

Hoppas att ni får en riktigt grym dag!

God morgon

Publicerad 2011-01-09 11:11:00 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott? Jag har sovit som en stock!! :)

Igår blev det som sagt en promenad i det underbara vädret!









Efter att vi handlat klart igen promenerade vi hem igen. Lite vila innan Vera kom till mig igen!



Blev några drinkar hemma hos mig innan vi åkte in till stan och hem till Helena. Hon hade lite förfest med sina klasskompisar. Och sedan blev det en utgång till Rex. Ja, vad ska jag säga om det? Rex är Rex, helt okay musik, men mycket konstigt folk...
Men det var verkligen en trevlig kväll!

Nu blir det lite frukost här! Ha det så bra sålänge!

Frukost- check

Publicerad 2011-01-08 12:03:45 i Allmänt

Då var frukosten äten och jag är klar, dags att möta upp Vera och flickorna för att gå till centrum. Blir en liten sväng till systemet, eventuellt utgång ikväll!!, och sedan får vi se vad vi går. Kan tänka mig att det blir en sväng på H&M? :)

   



   


Sammis frukost i morse!!

Vi hörs senare!

Nu är det lördag!

Publicerad 2011-01-08 10:42:18 i Allmänt

Dethär kommer att bli en toppen dag! Solen lyser och himlen är blå!! :)

Igår blev det inte The Town som bio, utan istället gick vi på Ängladgård 3.



Ganska så bra, eller hur ska jag säga. Jag tycker inte diretkt att det var en biofilm, men Änglagård är alltid Änglagård!! :)
Efter det gick vi vidare och tog en öl/cider, innan det var dags att åka hem. En riktigt lyckad fredag alltså!

Nu ska Sammi snart börja jobba, så jag har tänkt att göra lite frukost.

Hoppas att ni får en bra lördag!!

Off to work

Publicerad 2011-01-07 14:23:15 i Allmänt

Yes, nu är det diskat, dammsuget, jag har slappat, ätit lunch och gjort mig klar. Nu är det dags att dra till jobbet och jobba lite innan det är dags att åka in till stan för att se bio.
Det snöar fortfarande galet mycket ute, men det är endast -2 grader.

Någon annan som ska hitta på något skoj en fredag som denna? I vilket fall hoppas den blir riktigt grym!! Vi hörs ikväll eller imån!

Sammys äventyr

Publicerad 2011-01-07 13:18:25 i Film

Jag har länge velat se filmen Sammys äventyr, jag tyckte bara den verkade helt underbart. Sarah och hennes barn var och såg den och sa att den var så söt och ett måste att se.
Så nu på morgonen har jag sett Sammys äventyr, och vilken underbar film!!

Julen har dansat ut

Publicerad 2011-01-07 11:09:09 i Allmänt

Underbart skönt, igår hann vi ta bort alla julgrejer. Gardiner, lampor, dukar och granen såklart, så nu äntligen är våren påväg!! Och detta firas såklart med att det under natten kanske har kommit typ 5cm snö?? Våren kommer aldrig till Umeå! ;)
När jag flyttade upp hit i maj låg det fortfarande snö kvar här uppe, medans hemma, göteborgsområdet, var våren redan där. Helt grönt och underbara dagar, jag kunde gå i typ jeansjacka... Här uppe var det kallt, men det positiva, jag fick vara med om att våren blommade ut 2 gånger!!

Idag blir det riktigt lugnt fram tills jag börjar jobba kl 15, vaknade ganska nyss och känner mig bättre idag. Huvudet känns inte lika tungt, men hostan är kvar och näsan är lika täpt.
Nu blir det badet för min del, eucalyptus droppar i så att nästan blir bättre, självklart en kopp te för halsen också.
Sedan blir det fortsatt slappning fram tills 14,30 då jag ska ta bussen till jobbet. Eller jag kommer nog hinna dammsuga också! :)

Hoppas ni får en riktigt bra dag, och att ni inte snöar bort! ;)

Jul påväg ut...

Publicerad 2011-01-06 16:25:42 i Allmänt

Ja, idag är det dags för oss att städa bort julen... Sovrummet är strax klart, nybäddat med lite fräscha våriga färger, dessvärre säger inte vädret att våren är påväg, men men, det dröjer säkerligen bara några månader!! :)

De andra rummen får nog vänta lite, är sjult omotiverad, känner bara för att lägga mig i sängen se lite lätt på en film och sova, känner mig fortfarande lite konstig och trött... Förhoppningsvis går det över nu, känns som om jag har haft förkyldning tillräckligt länge nu. Jag blev ju förkyld i typ slutet av november och har varit det sedan dess, förutom kanske 5 dagar...

Något som är mindre kul är ju all tvätt som blir, alla sängkläder, alla gardiner och handdukar, jag längtar inte tills nästa gång det är dags att tvätta... Men ska såklart försöka göra det i morgon så att det fösvinner så fort som möjligt!

Blir ingen bio idag heller, antagligen blir det imorgon, och då blir det The Town. Verkar vara riktigt bra!



Nä, dags att göra klart sovrummet, kanske blir jag lite mer motiverad om jag ser att ett rum är klart?

Lördag?

Publicerad 2011-01-06 10:23:27 i Allmänt

Underbart men helt fel med helt lediga dagar mitt i veckan... Kanske ska det kännas som söndag eftersom det är en röd dag, eller?

Nu har jag i alla fall börjat vakna till liv, sömnade igår vid typ 18 eller liknande och sedan var det mer eller mindre sömn sedan dess... Funderar lite på att gå och lägga mig igen för jag känner mig fortfarande inte helt pigg...
Det blev alltså ingen middag eller fika hemma hos Sarah igår... Förstår inte hur jag kan vara såhär trött?

Kan tänka mig att allt snöande som har varit i söder nu är här uppe, det blörjade snöa lätt igår, och snöade i princip hela dagen fast väldigt lite... Men nu har det kommit igång rejält. Graderna har typ sjukt 10, igår hade vi runt -19 men nu är det bara -9!! ;) Sjukt vad snabbt jag anpassar mig mig vid vädret ändå tycker jag. Annars har jag alltid varit den som har frusit, spelar ingen roll vädret, utomlands har jag gått i byxor när det endast har varit 20 grader... Nu tycker jag nästan om kylan, så länge det inte blåser.

Senare idag funderar vi på att gå på bio, Harry Potter... Men får se hur det går, har ju varit på tal om det några gånger nu!!

Hoppas ni får en bra dag!

Alldeles för trött

Publicerad 2011-01-05 16:59:48 i Allmänt

I morse var jag inte så tuff... Orkade inte blogga... Men jag orkade i alla fall torka ur ugnen, så det är skönt att den är ren! :)
Annars så var jag helt trött fram tills typ 10-11 i morse, och tyckte att det mesta var alldeles för jobbigt. Men sedan släppte det, men nu på bussen hem så smög tröttheten sakta men sökert på igen...

Nu blir det i alla fall en massa slapp, läs sova, framför tvn. Sedan om jag orkar laga någon mat, innan jag ska gå hem till Sarah för lite fika!
Imån ska jag vara ledig, men hoppas såklart att Willy:s ringer och säger att det behövs extra personal!! :)

Hoppas att ni har en bra dag! Vi får höras senare!


Snygg bild på Sammi på nyår!! ;)

Mätt och belåten!

Publicerad 2011-01-04 23:00:56 i Allmänt

Dagen har varit lugn som vanligt numera!! :) Jobbade mellan 7,30-15,30... Åkte sedan hem för ett lite värmande bad!! Alltid lika skönt, och när man är förkyld, som jag har varit typ de sista månaderna nu, är det helt perfekt!
Självklart har jag i lite eucalyptus droppar, så blir det lite lättare att andas sen!! :)

Senare gick jag hem till Vera, blev en massa te drickande och som vanligt hamnade vi vid köksbordet och tjötade.
Väl hemma lagade jag lite mat, både matlådor och middag. Helt perfekt att göra en massa extra mat när jag ändå lagar, då finns det alltid i frysen, samt att man kan ta med till jobbet!

Nu är det dags att gå och lägga sig, eller för mig i alla fall... Ska börja jobba 7 imån, så måste hinna sova mina timmar! Samt att jag har sprayat ungsrengöring i ugnen så den ska rengöras också! Alltid kul att komma på det på kvällen, mindre kul på morgonen!!

Imån får vi se vad som sker, känns ju som om det är fredag, men icke sa nicke!! Kanske ska alla våra julsaker ut? Eller så får det lov att vänta lite till...

Hur som helst, sov så gott!

Vi hörs imån!

God Morgon

Publicerad 2011-01-04 06:13:49 i Allmänt

En utav filmerna som vi såg i söndags var, Wallstreet- Money never sleeps

Douglas är tillbaka i sin Oscarbelönade roll som Gordon Gekko, vars ikoniska “Greed is good”-mantra och våghalsiga företagsräder gjorde honom till en rockstjärna i finansvärlden. Frisläppt efter ett långt fängelstraff finner sig Gekko utanför den värld han en gång dominerade. Men en ung idealistisk finansmäklare lär sig den hårda vägen att Gekko fortfarande är en mästare på att manipulera – och att Wall Street idag mer än någonsin är platsen där pengar aldrig sover.



Jag tyckte att den var riktigt bra, och den höll mig till och med vaken till sent på kvällen! Annars är jag världelös att se på film, kan utan problem somna klockan 21... Men denna tror jag vi satte på vid typ 21 så den slutade kanske 23, och jag var vaken!! Sammi var mäkta imponerad! ;)

Måndag

Publicerad 2011-01-03 11:26:26 i Allmänt

God morgon!!
Iblad är det väldigt skönt att börja jobba kl 13... Vaknar i lugn och ro, hinner plocka undan, fixa sig klar och sedan äta lite frukost lunch innan jag drar iväg till jobbet! Underbart! Men sedan att hela dagen försvinner är en annan sak!! :)
Har även fått jobb imån och på onsdag, så det är perfekt. Men då är det på polishuset, så det blir star vid 7, men även det är perfekt, för då slutar jag tidigare!! :) Fördelar med allt!
Men nu är det i alla fall dags för mig att äta min lunch!!


Några utav syskonen på nyår!!

Ha en bra dag!

Vadå söndagsmys?

Publicerad 2011-01-02 19:18:41 i Allmänt

Idag har det varit en riktigt bra dag!! :)

Vi har haft Sammis mammas bil, så vi har kunnat åka dit vi ville!! :) Sammi föreslog Åsa, men eftersom jag ska jobba imån tyckte jag det kunde bli lite ont om tid! Istället tog vi ÖB, handlade lite smått och gott där... Sedan åt vi McDonalds och efter det handlade vi lite på Ica Maxi!
Efter det åkte vi för att lämna tillbaka bilen och blev såklart bjudna på fika!! :)


Jag under dagen!

Nu är vi hemma igen och nu ska det bli film och mys!


Ska det vá ska det vá rejält!! ;)

Hoppas att ni har haft en bra dag? Vi hörs imån igen!

Välkommen 2011

Publicerad 2011-01-01 15:02:04 i Allmänt

Hallå allihoppa! Och ett riktigt gott nytt år!
Hoppas att ni hade en bra kväll igår?
Både igår och idag har varit riktigt slappdagar hemma hos oss! Eller jag var ju en sväng på stan igår, men efter det blev det tvtittande fram tills att vi skulle åka hem till Sammis mamma!
Där ute blev det riktigt god mat, tacos!! :) Och sedan blev det en massa snack, och en lång väntan på att klockan skulle bli 12 och det nya året skulle komma, eller egentligen var det väl på raketerna! :)



Även denna dagen har varit riktigt lugn... Sammi ligger och sover nu igen! Och jag ska snart åka och jobba! Underbart att vara tillbaka på Willy:s så jag får inventera igen!! ;)


Jag älskar dig

Inte lite irriterande med alla reflexer som är på jackorna...

Hoppas att ni hade en riktigt bra kväll igår, och att ni inte mår allt för dåligt idag?

Men som sagt, önskar er alla ett riktigt grymt 2011!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela