Stina

- Si vis Amari, Ama -

God morgon

Publicerad 2010-04-29 08:22:57 i Allmänt


Sitter just nu och försöker få ihop deklarationen igen, men jag vill vara säker på hur jag ska göra det, så jag tror att det blir en sväng till skattekontoret snart, så jag vet att det blir rätt, och man inte får ett slag på fingrarna efter...

Sedan ska det packas och donas i garaget, i eftermiddag kommer det en lastbil som ska köra in alla våra saker i göteborg, och därifrån ska det sedan bytas till en annan lastbil som ska köra det till min nya hemstad!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/04/Ume%C3%A5_in_Sweden.png

112,3mil är det emellan Åsa och Umeå, något som min mamma inte gillar!! :)
Det bor ca 114 000 människor i Umeå, och ca 28 000 är studenter....

Dags att bege sig till skatteverket, och hoppas på att det inte är för lång kö!!!
Ha en bra dag!

Bio?!

Publicerad 2010-04-28 23:23:34 i Allmänt

Var inne och kikade på Facklans hemsida, efter en trevlig bio som jag kunde se... Och till min lycka!!!



Den 28 maj kommer den på bio... Jag visste inte ens att det skulle komma en 2:a.... ;)

Hjärtat har nu åkt hem till Umeå... Och imorgon är det alltså dags för två (och förhoppningsvis enda) jobbintervjuverna!! Jag tänker hålla min tumme och hoppas att han får jobb!!!
Det har varit underbart att ha honom här, har saknat honom den sista veckan när han inte varit här... Och snart ska jag åka till honom... Flytten närmar sig med stora steg, och snart är jag norrlänning och Umeåbo!!! :)


God natt och sov så gott, det ska jag snart göra.

GRATTIS

Publicerad 2010-04-28 19:18:26 i Allmänt

Äntligen har Linda och Patrik fått en lite son, Charlie!! Kl 10,58 idag sa han hej!!! Maxie är alltså numera en stolt storebror!!!

Seriöst.

Publicerad 2010-04-28 19:16:24 i Allmänt

Är lite lätt irriterad just nu, har precis suttit i telefonkö till Skatteverket... Först är det för många som ringer, så jag får återkomma, sedan när jag har kommit fram, stått i kön, från plats 147, halva tiden... Så KOPPLAS JAG BORT...
Jag ringer igen, och naturligtvis så är det för många som ringer, och jag kan inte komma till kön!!!!
Efter x antal försök kommer jag fram till kön kötiden är nu ca 25 minuter... Underbart!! :)
När jag väl kommer fram får jag ett pucko som svarar, han tror att kanske det var så, men han vet inte säkert... Det står i broschyren, tror han... Man undrar lite vad det är för folk som finns på andra sidan? ;) Ska dem inte kunna svara på frågot angående deklarationen om deras nummer står på deklarationspappret? I mitt huvud känns det som om dem skulle kunna ALLA, om inte nästan alla svar... Men icke...


http://sunnely.blogg.se/images/2008/phone20rage_11949173.jpg

Jaja, jag har mailat dem nu, kanske får jag ett vettigare svar där? Om inte annat får jag gå och snacka med dem imån!!! Vill bara få det klart, så jag kan börja med min danska deklaration, oh yes, jag ska göra 2!!! :)

Ha det så bra, Puss å kram

Fullt upp...

Publicerad 2010-04-27 22:51:46 i Allmänt

Ja, vad ska jag skriva... Dagarna bara rullar förbi och jag har fullt upp. Sammi kom hem hit i måndags, igår blir det alltså! ;) Så då var vi på Ikea, sedan idag har vi varit på Gekås och sedan åter på Ikea för att shoppa ännu mera!!
Vi har nu köpt nästan allt, och lite mer, som vi kommer att behöva till vå lägenhet, och det känns helt underbart!! Snart ska jag alltså bli norrlänning!! Spännande, men framför allt är jag så otroligt nyfiken på allt där uppe... Hur ser det ut?!
Inget långt inlägg idag, snart är jag med i min vardag och då ska det blir ordning igen!!
Jag hoppas att ni har haft en bra helg?! Och att ni får en underbar vecka!!
Dags att återgå till packningen!!! :)

Fredagsmys...

Publicerad 2010-04-23 22:41:26 i Allmänt

Äntligen har även jag fått lite fredagsmys!!! :) Detta har såklart varit med tacos, talang, Anna Anka söker assistent (heter den så?)... Helt underbart... Denna kvällen har tillbringats med min bror, hans fru och deras underbara barn!! Tidigare på dagen åkte jag med mamma till kungsbacka för att träffa älsta systern Sara och hennes söta pojk, Sebastian... Efter lite promenad och en fika hos Lindgrens, Line, Hannah, Maja och Mille, blev det en sväng till Mässan med Anna, lite shopping hann vi med innan jag åkte hem och sedan vidare till Lindgrens för fredags mys!!!
Jag är överlycklig över att jag har min underbara familj hos mig nu!!! Älskar er så...
Sammi har blivit kallad på arbets intervju, så han kommer att åka upp före mig till Umeå... Funderar på att åka med bara för att han inte ska få se lägenheten först, tycker det känns orättvist!! ;)
Men perfekt att han har blivit kallad, vi hoppas att han får ett utav desa jobben och sedan att någon ringer till mig... *hoppas*
Nu ska jag fortsätta att mysa.... Jag hoppas att ni andra har haft en mysig fredag!!!
Imorgon ska jag träffa Madde!! Hon vet inte om det ännu, men jag hoppas att det blir med räkor och vin, och med flera kompisar.... Kanske ska kolla med henne?! ;)
By the way, Sammi ringde, och deras plan går ej som beräknat, gästerna ska åka till Amman och sedan reguljärt hem, fast till Köpenhamn... Sammi och teamet åker till Sham Elsheik och sedan till Stockholm!! Kanske ska åka dit och häma honom?! Snart är han här!!
Som sagt jag önskar er alla en härlig helg!!!

HEMMA!!!

Publicerad 2010-04-22 09:40:13 i Allmänt

Som vanligt dålig uppdatering!!! Men jag är hemma!!! Helt uunderbart att vara hemma!! Vi flög ifrån Aqaba måndag eftermiddag, landade i stockholm runt ca 5 på morgonen, sedan vidare mot göteborg med tåg. Vid 10 fick jag träffa min älskade syster och deras underbara dotter Nea!! Sedan åkter vi hem till Line och deras underbara barn!!! Där var vi sedan och fickade lite, sedan bar det av hemåt!!! Mamma blev ganska så chockad när hon öppnade dörren!! Där stod jag med middag! Sedan kom min underbara syster, kille och deras underbara son!!
Helt sjukt, när jag åkte var dem minsta Ida, Sebbe och Mille ca 6 månader till 3 månader... Och nu kan Ida gå... Sebbe och Mille kryper ikapp. Alli pratar som bara den, och dem andra har bara blivit mer söta!! Det är helt underbart att vara hemma, jag har saknat min familj så mycket!!!
Det känns sjukt och konstigt att vara hemma, men som sagt, helt underbart!!
Sedan igår hade jag en date med Tesa, hann med Anna och en snabb med Linda!! Vi hann även med att få hem en hel del saker ifrån mitt lager!!! Nu sitter jag och passar Nea och Alli så jag måste sluta!!

Men ha en underbar dag! Det har jag!! Nu fattas bara min älskling, sedan är allt perfekt!
Snart kommer det lite bilder!

We are waiting...

Publicerad 2010-04-18 14:51:58 i Jobb

Ytterligare nästan en dag har gått, och det sker inte så mycket... Vulkanen sprutar fortfarande aska och luftrumen fortfarande stängda... Eller de flesta i alla fall. Ett plan ifrån USA har landat i Kiruna under dagen, och dem håller på för fullt att testköra planen och se vad som sker med planen... Det verkar helt okay... Läget verkar fortfarande vara det samma, idag säger dem ca 3-4 dagar innan det startar igen.
Mer update kommer!!
Ha det så bra!!

Eller inte!! Inga plan...

Publicerad 2010-04-17 22:31:48 i Jobb

Yes, då var det klart... Inget flyg i dag, och enligt SAS och LFV kommer inga flyg att flyga imorgon...

Enligt Aftonbladet:
Den isländska vulkanen Eyjafjallajökull fortsatte att spy ut aska under lördagen. I stort sett hela Sverige täcks av askmolnet och luftrummet över Sverige är stängt tills vidare.
– Vi ser ingen ljusning alls, säger Björn Stenberg vid Luftfartsverket.
Enligt en meteorolog vid den isländska vädertjänsten kan vulkanaskan fortsätta spridas mot Europa i fyra-fem dagar om inte vindarna vänder.

Enligt den isländska meteorologen Mattwew Robert har bara omkring en tredjedel av isen i vulkankratern smält, rapporterar AP. Det innebär att den is och det vatten som finns kvar räcker för att det farliga askmolnet ska kunna fortsätta att bolma upp ur vulkanen i flera dagar.
Askmolnet bildas när den heta lavan kommer i kontakt med vatten. Vattnet förångas då snabbt och tar med sig små partiklar upp i luften.
En holländsk geolog som observerar vulkanen på Island säger till AP att vulkanens utbrott kan hålla på länge till.
– Det finns inga som helst tecken på att den lugnar ned sig. Tvärt om är den ovanligt aktiv.

Runt om i Europa letar de ekonomiskt blödande flygbolagen efter sätt att få igång flygtrafiken.
I Nederländerna genomförde flygbolaget KLM testflygningar på låg höjd – under 3 000 meter. Syftet var att undersöka vilka effekter askan har på flygplanskroppen.
Testflygningar på låg höjd har även genomförts i Frankrike och Belgien.
Tanken att flyga under det för flygmotorerna farliga askmolnet slog även Lufthansa i Tyskland. Det tyska flygförbudet gäller inte låga flygningar där piloterna navigerar delvis visuellt. Lufthansa passade därför på lördagen på att flyga tio tomma plan från München till Frankfurt för att ha planen på rätt plats när askmolnet lättar, enligt AP.
I Schweiz tänkte man samma sak fast tvärt om. Alltså att flyga ovanför askmolnet. De schweiziska myndigheterna tillät på lördagen flyg över landet så länge planen höll sig på minst 11 000 meter. 

Enligt Met Offices prognos kan det bildas en smal lucka i askmolnet från sydligaste Sverige och västerut till kvällen och under natten mot söndag. Teoretiskt skulle det alltså kunna vara möjligt att flyga från södra Sverige till England eller till och med över Atlanten. Men eftersom det handlar om en väldigt smal passage som snabbt kan slutas igen väljer Luftfartsverket (LFV) att ta det säkra före det osäkra.
– Den bedöms som allt för osäker och under för kort tid. Så den kommer inte leda till att något luftrum öppnas, vare sig i Sverige eller i Danmark, säger Björn Stenberg på LFV.

Under natten mot söndagen ser asktäcket snarare ut att lätta något över nordvästra Sverige, enligt Met Offices prognoser. Men enligt Björn Stengård kommer det inte att få någon praktisk betydelse.
– Möjligtvis kan man öppna för undantag, alltså att man får begära ett undantag för att få flyga. Men det kommer inte att få någon betydelse för annat än ambulansflyg och liknande.

I övrigt ger LFV inte strandade svenskar runt om i världen något hopp. Enligt den bedömning som myndigheten gjorde vid halv fem-tiden på lördagseftermiddagen kommer inga plan att kunna flyga till eller från Sverige.
– Läget i våra prognoser är oförändrat. Vi ser ingen ljusning alls och luftrummet kommer att förbli stängt tills vidare, säger Björn Stenberg.
"Tills vidare" innebär åtminstone återstoden av lördagen och förmodligen även söndagen, enligt LFV. Det är alltså inte troligt att flygtrafiken kommer igång förrän tidigast på måndag.

Det verkar som om det kommer en hel del lösningar om det kommer att hålla i sig... Men vi får hoppas att det löser sig mellan söndag och måndag!! Hoppas bara att gästerna fortfarande håller sig glada!! Idag är det lugnt eftersom nästan alla är ledig imorgon, men på måndag, då börjar arbetet igen. Men det finns inget vi kan göra, och vi har tur att vi har gästerna som verkar förstå det, att det är inte vårat fel!!

Nog med nyheter ifrån mig.
Sov gott allesammans, för det ska jag göra, vi hoppas att alla får resa hem imorgon.
Massa kramar

Vulkanen Eyjafjallajökul

Publicerad 2010-04-17 15:57:18 i Jobb

Yes, vårt flyg blev alltså helt cancellerat... Inga nya gäster som kommer att komma ner idag, och inte någon mer gång... Vi väntar nu bara på att luftrummet ska öppna också ska vi få ner ett plan så alla kan fortsätta och glad och få komma hem!!!
Men lite fina bilder...
      

Vad dem säger just nu så är det kl 20,00 ikväll som det öppnas, men vi får se... Inshalla... Läser man på SAS hemsida står det att alla flyg är inställda idag och imorgon söndag. Men gästerna här nere tar som vanligt allt med ro! Vi har fått över alla gäster ifrån Eilat, och checkat in dem på hotell, alla flight only är meddelade och incheckade.
Jag har sänt alla nya bokningar, alla är medvetna om vad som sker, och lite vad som kommer till att ske...
Det är bättre att ta det säkra före det osäkra... Så vi väntar bara!
Jag undrar om man ser något hemma? Märker man av det? Har sett att det blåser en hel del, men ser man askan?
Nä, nu får vi se vad kvällen bjuder på, kanske kommer det ett flyg?! *hoppas*
Ha det så bra, Kramar

Avvaktar svar...

Publicerad 2010-04-17 00:12:43 i Jobb

Ja, som skrivet ovan... Vi vet inget nytt, men enligt info, kommer inga plan att lyfta innan klockan 16 i morgon svensk tid, och vårt ska egentligen lyfta kl 11... Men vi får se vad som sker, allt beror på vindarna...
Enligt aftonbladet;
”Planen kan bli stående hela helgen”
Och det hoppas vi verkligen inte ska hända... Vi har 2 departures kvar här nere, kanske blir det bara 1?

Mer info:
Under fredagen gjordes omkring 12 000 flygningar i Europa, jämfört med det normala 28 000.

Askmolnet efter vulkanutbrottet på Island stoppade nästan all flygtrafik i norra Europa på fredagen.
Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Kroatien, Slovakien, Schweiz och Ungern stängde sina luftrum på fredagen liksom delar av Österrike och Polen.
Följande länder stoppade flygtrafiken redan under torsdagen:
Storbritannien
Belgien
Irland
Nederländerna
Norge 
Sverige
Danmark
Finland
Norra Frankrike samt alla flygplatser i Paris.
Tyskland– delar av Sydtyskland höll öppet på fredagen men stängdes under kvällen.
Begränsningar i flygtrafiken förekommer även i Bulgarien, Rumänien och Ryssland. Italien övervägde att stänga Malpensaflygplatsen i Milano, skriver TT.
Ryssland höll alla flygplatser öppna förutom Kaliningrad.
Irland kunde öppna större delen av sitt flygrum på fredagen, skriver AP. I Paris tilläts ett fåtal plan lyfta och landa under en tillfällig lucka i askmolntäcket, rapporterar AP.

I Sverige utbröt trafikkaos när tusentals flygresenärer i går försökte hitta alternativa resesätt. Folk slåss om tåg, buss biljetter och hyrbilar.
Redan nu är trycket inför helgen så stort att SJ kört extratåg hela dagen på flera avgångar mellan de större städerna.
Bussbolaget Swebus ökade sin kapacitet i Sverige trefalt för att hantera efterfrågan.

Ja, det finns inte så mycket att göra... Vi väntar och ser... Annars blir det väl buss?! ;)
För er som är ute och reser eller arbetar, igen Lycka till!!
För er andra, sov så gott!!

Island...

Publicerad 2010-04-16 14:39:06 i Jobb

Nu hoppas vi att vinden vänder... Imorgon ska våra gäster flyga hem, men vi vet inte vad som sker...
För er som inte har info, en utav Islands vulkaner, har ett vulkanutbrott, askan blåser mot, ja nästan hela Europa. Norge, England, Finland, Sverige och många andra flygplatser håller stängt. Som det ser ut nu, så som det ser ut nu så börjar flygplatser öppna i norrland, och dem säger att det ska börja öppna i Stockholm vid 2 i natt. Så håll era tummar att det ska gå bra för oss i morgon!!! Jag önskar alla andra destinationer lycka till!! För er som redan har drappats utav kaoset, och för er som har fullt upp just nu!!
Måste jalla iväg och äta lunch!!

Ha det bäst, och en underbar fredag!!

Lite sjuk...

Publicerad 2010-04-15 11:52:12 i Allmänt

Idag skulle vi ha en slappedag på stranden som Lasse hade bestämt... Men tyvärr var inte min kropp sugen på detta idag, min mage protesterar... Så istället har jag bara legat i sängen, mamma ringde och sedan har jag fastnat i soffan framför tvn...
Igår så blev det poolen igår på Marina Plaza, aldrig fel... Vet dessutom att Line jobbar för fullt på brännan i gropen, så jag MÅSTE jobba hårt!!! :) Sedan blev det kontoret, som nästan är helt klart nu!! Packa ner i lådor, inventarielista gjord och bara lite småsaker kvar!! Senare åkte My, Yousef och jag till Kina restauranten och åt, riktigt gott!! På kvällen efter allt detta så fixade jag nästan hela packningen!!! Blev mindre än jag trodde, men fortfarande en hel del!!!
Dagen idag bjuder inte på så mycket, fixa och dona lite i lägenheten... Men framför allt ska jag slappa, bara halvsova i soffan tror jag!!! Det tycker jag låter mest lockande idag!!
Ha en bra dag allihoppa!!

Aqaba!!

Publicerad 2010-04-14 11:11:54 i Allmänt

Nej, blev ingen Eilat för mig... Sammi fick åka själv... Skulle bli för dyrt annars, och dessutom har jag inte plats för mer!!! Jag har lite problem med att åka till Eilat utan att shoppa... Så därför jag jag så vuxen att jag bestämde att inte åka alls!! Eller så var det abra för att jag redan nu är orolig för hur jag ska få med allt hem... Och Sammi han har juh köpt minst lika mycket, det blir inrtessant och se hur hemfärden går...
Idag har jag hunnit lämna in min telefon, som alltid när jag köpe ny, vill den inte riktigt samarbeta med mig... Men men, hoppas dem hinner fixa den innan det är dags att lämna... Sedan ska jag köpa ny resväska!!! Eller 2, men bara 1 är till mig, Sammi behöver också extra plats!! ;)

Men nu ska jag gå och byta om, solningen kallar!! :)

Eilat eller inte?

Publicerad 2010-04-14 09:39:06 i Allmänt

God morgon allesammans!
Sitter och funderar på om jag ska stanna i Aqaba idag eller om jag ska gå över till Eilat idag?

Igår så var vi på Marina Plaza och solade och hade det skönt, sedan in på kontoret och arbeta lite... Efter det blir det spa!!! Massage, manikyr och pedikyr, underbart!!! Så om någon åker till Jordanien, besök Janna Spa i Aqaba, endast för kvinnor, men riktigt riktigt pirsvärt!! Efter detta var dags för middag på Marina Plaza med GM Simon... Som vanligt riktigt riktigt god mat, och det bästa, deras dessert, cheesecake!!! :)

Dags att börja ta tag i dagen,  antingen blir det Eilat, förväl til vår agent där, kanske lite shopping och en god lunch...? Eller så blir det att ta tag i det här i Aqaba!!

Förhoppningsvis gör jag en liten uppdatering senare igen, så ni vet hur dagen blev!!!
Ha en underbar dag!

Snyft...

Publicerad 2010-04-13 00:20:12 i Allmänt

Det börjar att ta slut här nere... Det känns helt underbart, för jag ska åka hem... Träffa världens bästa familj, mina föräldrar, mina syskon med respektive och deras underbara barn och sedan mina underbara vänner. Jag saknar er alla, så det går inte att beskriva med ord, men SNART är jag hos er alla, kramar och håller om er!! Ikväll var det dock dags för mitt först "riktiga" farväl... Bishara, vår agent, ska åka iväg, typiskt men till scandinavien... Och usch, det är det värsta VÄRSTA med detta jobbet... Det finns så många underbara människor som jag lär känna, som jag sedan ska lämna... Men för att se det positiva, I WILL BE BACK... Jordanien är ett underbart land, och jag önskar att alla jag känner få se detta land innan det blir ett riktigt "charter" ställe... Det är så underbart... Visst det är inget direkt party och inte den bästa shoppingen, men människorna, tror inte det finns bättre, landet, den bästa historian som finns.... Det är, som sagt, helt underbart!!
Men jag önskar er alla en riktigt god natt, jag ska sova om en liten stund...
SNART ÄR JAG HEMMA!!!! Ha det underbart...

Veckan startar....

Publicerad 2010-04-12 10:39:52 i Allmänt

I lördags så hände det inte så mycket... Var med Azra och fixade det sista för henne, sedan gjorde vi manikyr, lite arbete och sedan blev det lite take away ifrån Pizza Hut, sedan satt vi bara och snackade resten utav kvällen...
Söndagen sedan var rena gråtfesten... Efter att alla gäster hade checkat in, vad det dags att säga hej då... Usch det är aldrig kul, men det är så det är tyvärr... Efter det blev det lunch på Rovers.
Igår kväll åt vi middag med Bishara, Yousef och den nya kontraktören, riktigt gött!
Vi får se vad dagen har att erbjuda, det var tal om hem till Jean-Phillipe, men sedan ville Simon bjuda in oss på middag, så vi får se hur det slutar.
Sedan så ska det nog inhandlas en ny resväska idag, fixar lite tomma lådor, så vi kan börja packa ner kontoretm min telefon ska lämnas in, den mår inte alls bra!!
Vi hörs lite senare...
Ha en härlig dag sålänge...

Lördag...

Publicerad 2010-04-10 12:46:50 i Allmänt

Hade precis skrivit ett inlägg, som raderades... Underbart när det gör så...
Men i alla fall idag har vi lördag, dags för sista departurn för Oslo...Och i morgon sista för Köpenhamn... Så det är bara svenska nu i slutet...
Men fredagen rullade förbi, vi åkte ut till Marina Plaza och sanckade med Mohamed och Jean-Philippe, sedan hann vi med lite solning innan det var dags för ytterligare lite tjöt!! :) Tillbaka till kontoret för att arbeta lite till... Sammi skulle vbara åka med Lasse för att köpa en present till honom, vilket slutade i att Sammi kom hem med 6 nya skjortor... Vi är verkligen bra på det här med att spara... Tror vi är bäst på att shoppa istället!! :) Men men, det känns nästan töntigt att inte köpa något somman vill ha när det kostar minimum hälften mot vad det kostar hemma... För eftersom vi vill ha det så kommer vi juh ändå att köpa det när vi kommer hem... Eller kanske inte allt hade man köpthemma?! ;)
Men efter detta åt vi lite mat hemma, och sedan gick Azra och jag ner till Rovers, mötte upp de andra som hade varit på Rometos och ätit, Falkes farwell dinner, tog en drink på Rovers och senare gick vi vidare till Friends... Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det händer inte så mycket i Aqaba, och speciellt inte på utelivsfronten!!
Men tillsammans med Falk Lauritzon så ska även Azra åka hem i morgon... Så senare idag, efter svensk ankomst och träff, så ska vi ha lite avskedsfest... Tror jag det blir och om alla orkar!!

Nu var det tydligen dags för lunch, men jag önskar er alla en riktigt underbar lördag!!!
Och jag längtar tills jag får njuta utav lördagar, och vara ledig!!! :) Eller bara vara ledig när man har slutat!!! :)
Hoppas det är fint väder hemma, så att ni kan grilla!!! För det ska jag göra när jag kommer hem!!!

Hamdullelah

Publicerad 2010-04-08 20:25:07 i Allmänt

Mitt hår är fortfarande kvar!!! :) Var ganska så orolig i morse när jag satt i frisörstolen, ändå skulle jag göra det!!! Det blev lite ljusare, men inte så ljust som det burkar bli hemma... Blev lite klippning också, men bara lite putsning...
Sedan tog vi en lunch på Blue Bay, Azras första besök (?!), och det kommer nog inte hinnas med några fler, eftersom hon åker på söndag...
Sedan åkte vi till gamla stan, Azra köpte en massa kryddor... Sedan åkte vi hem, och vilade... Sedan var det mer shopping på schemat, tror jag e sämst på att INTE shoppa... Blev som sagt lite saker härom dagen, glömde säga att Sammi köpte 6 kostymer och 10 (!!) slippsar... Men det stoppade mig inte idag... Fick köpt en ny resväska, fast det är mer än bag... Man kan göra den precis som en träningsväska, och mycket mycket större!! Sedan en massa annat krimskrams... Shit när jag packar upp alltså, har köpt sååå mycket saker!! Som jag egentligen inte bhöver, men det är juh kul att shoppa!! Sedan ska det vara en massa presenter, får se om jag vill ge bort något!! Nä, alla vuxna är typ klara, blev lite småsaker, och sedan till barnen, med det är såå svårt, känns inte som om jag vet vad dem leker med numera, och vet jag det så vet jag inte om dem har det eller ej, och har dem det inte så finns det inte att köpa här...
Fick bokat in en manikyr också, för dem hade inte tid idag, så på lördag ska naglarna bli fina!! Tror jag ska ta en massage också om dem har tid!! Måste unna sig lite!!! ;)
Nä, nu ska jag packa om i min nya väska, samt försöka få ner allt det nya jag har köpt!

Ha det så bra, och en fortsatt trevlig kväll!!

Dagen rullar förbi...

Publicerad 2010-04-07 16:49:32 i Allmänt

Sitter igen som vanligt på kontoret... Har skickat iväg lite bokningar, gjort klart departure listorna iför helgen... Borde bege mig iväg och köpa en resväska... Så jag vet hur mycket jag kan få med mig hem... Om jag överlver vägen hem vill säga!!! Helt okay om jag skulle flyga till Göteborg, men nu är det Stockholm.... Så sedan blir det tåg!!!! Blir lite krångligt med bagaget... Men men, kunde varit nåt annat ställe!! :)
Ikväll ska vi ha ytterligare en fest... Eller vad kallar man det? Azra ska åka på söndag, så det är mer avskedsfest, tyvärr... Men vi ska ut till Mohamed och äta... Sedan blir det nog stan!! :) Kanske inte rätt ord, utab byn kanske passar bättre? Jaja, det blir säkert bra!! Och det kommer naturligtvis att bli jättetrevligt!

Sen imorgon är juh den STORA dagen!! ;) Ska juh färga håret, är lite lätt nervös... Men jag hoppas att det blir bra, hoppas hoppas!!

Nä, nu ska jag hem och göra irdning mig, 2 timmar tills vi ska vara där! Sedan hoppas jag på sol imån!!

Ha en skön kväll alla!!

Packning?

Publicerad 2010-04-06 18:44:11 i Allmänt

Sitter som vanligt på kontoret, ska snart börja tänka på att gå hem... Klockan är nästan 19!!
Igår blev det lite shopping!! :) Ytterligare en massa småsaker som jag bara var tvungen att ha!! :) Nej, men jag vet när jag kommer hem så kommer mycket utav det som jag har köpt att "försvinna"... Tycker att det är kontigt hemma... Undrar om det kommer vara så i nya lägeneheten också? ;) Fick köpt någon present, och konstigt nog några väskor sedan någon mer present... Men är fortfarande på jakt efter en ny resväska... Allt får inte plats i min gamla... Tror mer att jag ska lämna allt här!! :)
Jag är juh inte världsbäst på att packa... Ganska mycket bagage, precis som när jag åkte hem ifrån Cypern...

Jag undrar vad jag har har i mina väskor? Kommer att bli att packa upp allt och se vad det är som jag har köpt... För jag kan nästan lova att jag inte vet hälften av allt som jag har köpt... Eftersom jag kommer hem, är helt upptagen med att umgås med alla, så jag hinner knappt acka upp  och sedan så åker jag vidare... Men jag tror nog att det ska göras en hel del fynd i väskorna!! :) Jag vet i alla fall att det finns x antal handväskor... Har en förmåga att alltid lyckas köpa minimum 15-20 på var destination!! Men jag tycker det är så kul, när dem dessutom kostar nada... Men jag vet också att många utav dem är skräp och kommer inte hålla så länge!! Men jag kommer vara glad under tiden som dem håller!

Jag vet att det är ett himla tjat om vår lägenhet, men det ska bli sååå UNDERBART!!! Hittade en jättebra butik i Umeå idag, som har jättefina soffor, vi hittade en jättefin säng och en massa andra fina saker!! På Comfortmöbler alltså!! Sedan försöker vi att gå igenom lite vad det är som behöver inhandlas, men jag har egentligen ingen aning om vad det är som jag har!! Så det blir yppackning när jag kommer hem, och se vad det är som finns, och vad som behövs köpas.

Blev aldrig mina kycklingwraps igår, men jag hoppas att det blir ikväll! Och sedan har jag bokat tid för att slinga håret.... Har tvekat länge, men jag vill juh vara fin när jag kommer hem... Så på torsdag is the day. wish me luck!! Är ganska så orolig att håret ska bli gult, eller bara gå av... Men vi håller tummarna och hopas att det blir bra! Men kommer jag hem med mörk hår, så vet ni varför!!

Jag hoppas att ni får en fortsatt bra kväll, och att påsken har varit bra!!

På kontoret

Publicerad 2010-04-05 15:43:44 i Allmänt

Sitter nu på kontoretoch försöker att arbeta lite... Men fastnar lite här och där...
En underbar låt att lyssna på under tiden

Edward Maya- Stereo Love




Adam Lambert- Whatcha want from me


Sitter och funderar lite på vad det skall erbjudas till middag idag? Kanske blir det kyckling wraps med bacon!! :) Det är riktigt gott!!!
Ringde hem och snackade lite, förhoppningsvis kan vi med en säng upp också!!! Och det vore juh skönt att ha något att sova på... ;) Får se vad som ska inhandlas!!

Dags att fortsätta och arbeta lite innan det är dags att gå hem!! Ha en fortsatt bra dag!!

Lägenheten

Publicerad 2010-04-05 10:28:02 i Lägenheten

Äntligen har jag tid att lägga upp lite bilder ifrån lägenheten... Den ser ut att vara väldigt fräsch, men det är lite svårt att uppfatta storleken, eftersom den är helt tom!!


Hallen

Köket direkt till vänster, nästa vänster sovrum och till höger vardagsrummet

Vårat kök

Köket

Vardagsrummet

Vardgasrum mot balkong

pl2303014020201.GIF (3723 bytes)

 

Skickar med denna igen, så ni minns hur det ser ut!!

Men detta är alltså vå underbara lägenhet, så glad att den verkar så fräsch och fin!! Det är fina taperter i alla rummen, i gråa olika toner och mönster. Det kommer att bli så bra, när vi väl har flyttat in och fått alla våra sker på plats!! :) Det är så skönt att allt med transport är fixat och klart, men jobb!!! Asch, det löser sig!! :)

Nä, nu ska jag duscha och göra i ordning mig, snart dags för jobb!!

Glad påsk

Publicerad 2010-04-03 10:25:05 i Allmänt

Idag ska förste man i teamet lämna oss, Fabian ska åka hem till kalla Sverige, sedan till Danmark och senare vidare till Kroatsien...
Så dagen igår bjöd på teamdag, dessvärre blev inte dagen som den skulle ha blivit, men vi startade med att åka ut på havet, snorkla och njuta!!! :) God sen lunch på båten för att sedan se solnedgången!!!
Efter detta så åkte vi ut till WadiRum, åt en sen middag, för att sedan bara sitta vid elden och tjöta!!! :)
Dessvärre hinner jag inte lägga upp några bilder nu, måste till kontoret och jobba!! :) Men jag ska komma med bilder, på lägenheten!! På teamdagen, där Azra äter fårhjärna...!!! Och på hela mysiga teamet!!
Men så jag passar på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!
Ha en underbar dag!!

Mindre kul...

Publicerad 2010-04-01 02:31:27 i Allmänt

Sitterb just nu pa sjukhuset, jag ar inte sjuk, utan har eb gast... Klockan ar typ halv 4 och jag vill bara sova... Men samtidigt vill jag juh hjalpa gasten, sa det ar sjalvklart att vara har... Men nu till nagot roligare, Anne, Katrine och jag akte till Eilat idag, efter att jag hade arbetat lite. Och Eilat det betyder shopping!!! Tog det dock lugbt, men det var anda nagra saker som fick bli med mig hem. 2 klockor, 2 par orhangen, 2st fotkjedjor, 2 bikinis, en tunika och 1 kuvert vaska modell storre!! Jag vet att jag verkligen inte behovde nagot av det egentligen, men det ar alltid kul med.lite nytt!! Sedan motte vi Ursula, var agent i Israel, och att pa El Gaucho, riktigt gott. Det ar en argentinsk kottrestaurang, och maten ar saaa god!! Men samtidigt ater jag alltid for mycket, for det ar sa gott, sa jag mar typ daligt efterat, no good!! Na, nu ska se hur gasten mar, ville bara uppdatera lite om dagen... Hoppas alla mina vanner sover gott nu, precis som jag vill gora!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela