Stina

- Si vis Amari, Ama -

God Morgon...

Publicerad 2010-06-30 10:47:28 i Allmänt

Jag har blivit en riktig sensovare... Och jag börjar nästan att gilla det... Eller kanske för att jag uppe senare nu, och därför behöver mer sömn? Innan sov jag nästan aldrig längre än till 8-9, och jag tycker att det är en ganska så bra tid!! Man hinner göra så mycket!! Nu kommer klockan vara 11 innan jag har hunnit göra mina saker, och då känns det som om halva dagen har gått... Inte för jag brukar ha några direkta planer, men jag gillar det inte ändå...
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin!! Sedan ska jag ta bussen in till stan och prita min CV, min gamla, får inte ihop någon ny, och jag vill verkligen lämna ut den... För att sedan åka och lämna ut den!!

Igår spacklades det lite här, och vi upptäckte att en hel vägg måste spacklas, så det ska antagligen göras idag också... Busy busy...
Efter att det hade spacklats igår var det dags för fiske... Och det blev grillning!! Ida hade förberett värsta, och hade med sig majskolvar, pinnbrödsdes och marshmallows...



Dags att hoppa in i duschen, vi hörs senare!!

Friends- The Movie?

Publicerad 2010-06-29 16:16:11 i Allmänt

Tv-serien FRIENDS kommer kanske att bli en långfilm.  Det sägs att premiären för den filmen kommer 2011.

Det går rykten om att courteney Cox och Jennifer Aniston blev så sura/ eller inspirerade över att det kom ut en film av Sex and the city och att den var så bra, att dom ville göra en långfilm...



Vad tror ni? Kommer det att bli en film? Och skulle du se den?

CV

Publicerad 2010-06-29 15:44:45 i Allmänt

Sitter och försöker skriva något vettigt som jag kan ge ut... Men det går inte riktigt som jag vill... Har försökt nu i 2 dagar, men det vill sig inte, jag brukar ändå vara helt okay på att skriva CV och annat, mendet vill sig bara inte... Har skrivit ett Hjälp mail till min syster, hon är grym på sånt!!!
Annars sker det inte så mycket, har fixat lite i hallen och hoppas att Sammis bror ska komma och hjälpa till med lite spackling. Har legat på balkongen och fått lite sol!!! Men det blåser väldigt kallt! Mina naglar är nymålade i en ny fin lila färg!!!
Har ni sol? Och vad sker idag?

Sammi- storfiskaren?!

Publicerad 2010-06-29 12:07:30 i Allmänt

         


Det blev alltså 2 fiskar för Sammi igår, inte såå stora, men dem största som jag har sett dem fånga!! :)

Idag lyser solen igen, men jag ska spackla och måla!! :) Kanske en promenad?
Ha det bäst,

Friluftsmänniska!!

Publicerad 2010-06-29 00:40:16 i Allmänt

Återigen har vi varit ute och fiskat, och idag var det Sammi som var storfiskaren, en gädda och en regnbågsfarell.
Bilder kommer i morgon. Det blev även lite grillning över elden. Den är så ljust hela tiden här uppe, så jag vet aldrig vad klockan är!!
Nu är det dags att krypa upp i soffan och se på Did you hear about the Morgans?



Hugh Grant och Sarah Jessica Parker spelar huvudrollerna i denna ljuvliga komedi om att finna kärleken på de mest oväntade av ställen. Paul (Grant) och Meryl (Parker) är ett framgångsrikt par från New York som inte lyckas speciellt bra med att reparera sitt havererande äktenskap. Men när de blir ensamma vittnen till ett brutalt mord, beslutar polisen att gömma dem i Wyoming - tillsammans. Nu måste dessa till synes obotliga storstadsbor lära sig handskas med hårt väder, björnar, frisk luft och inte minst varandras sällskap för att klara livhanken.

Någon som har sett den?
God Natt allesammans och sov så gott!!

Shitless?

Publicerad 2010-06-28 17:54:05 i Musik



Arbetslös och uttråkad... Jag saknar Jordanien. My visade mig denna låten!! :) Shitless!!!

Film

Publicerad 2010-06-28 10:26:48 i Allmänt

Jo, kvällen igår avslutades med en film... Och det blev ingen mindre än Farsan...


Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.

Iblad hur rolig som helst, och ibland känns den bara ganska så lång och onödig... Men sevärd är den!! :) Farsan är bara så klockren!!

Snart ska jag bege mig ut på en promenad och njuta utav det underbara vädret!!


Söndag

Publicerad 2010-06-27 19:35:31 i Allmänt

Dagen har varit väldigt slapp... Bara njutit av att inte göra något på förmiddagen... Sedan kom Sara hit och fikade, grabbarna tittade på matchen... Spanien- England, som slutade väldigt bra på Tyskland... Dock fick England ett mål som inte dömdes, eller bollen stutsade i ribban sedan in i mål och sedan ut igen, och linjedommaren missade det... Kanske hade matchen varit helt annorlunda om det hade blivit mål där? Men samtidgt så gjorde Tyskland ytterligare 2 mål.. Hade varit lite mer surt för England om det hade blivit 2-1... Nu blev det ändå 4-1... Sedan var det dags för lite middag, som blev kött, färskpotatis och sås till!! Riktigt gott!!
Annars sker det inte så mycket, det är en riktig söndag, och vi bara slappar, eller jag i alla fall.. Sammi är iväg nu och spelar lite fotboll, och jag kolla på en film tror jag!!!

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg? Det har jag haft!!

God natt

Publicerad 2010-06-27 02:31:50 i Allmänt

Det blev inte bara en middag... Vi snackade igår om att klippa diket ifrån alla meter höga växter, och sagt och gjort!! :) Jag gick med häcksaxen och klippte medans Ramzi hade trimmern, dessvärre tog "snöret" slut, så vi kunde inte göra det klart. Men det som blev gjort blev riktigt bra!! :)

Sedan blev det en riktigt god middag, utav rester!! :) Tröttnar aldrig på grillat tror jag?! ;) Så enkelt, men ändå så gott!
Och vips så var klockan redan 22... Grabbarna skulle gå ut, så då såg vi på SATC 2, eller jag sov mest i soffan!! Men det är juh okay! :) Självklart blev det lite chips och dipp till detta! Mums!! :)

Nu är Sammi påväg hem, så nu blir det snart sängen!!

Sov så gott, så hörs vi imån...

Kärlek

Publicerad 2010-06-26 15:27:32 i Allmänt






Nu ska vi snart åka iväg och handla!!
Översta kortet är ifrån bröllopet förra helgen, och det andra kortet är ifrån igår.
Älskar dig hjärtat!!!

Bilder ifrån gårdagen

Publicerad 2010-06-26 11:31:53 i Allmänt

                                   

Vill ni bilderna i större bild, så är det bara till att klicka på dom. Men som sagt många utav dem är tagna med mobilkameran.
Det blev riktigt lyckat igår, och det var jättetrevligt!!

Idag vet jag inte riktigt vad vi har för väder, ut ifrån balkongfönstret, ser det blåsigt och mörkt ut, men genom vardagsrumsfönstret ser det ut att bli riktigt fint väder... Så vi hoppas såklart på det sista!! :) Funderar på om det är dags att göra frukost? Eller mer brunch, klockan är juh ändå halv 12. Eller så funderar jag lite till under tiden som jag ligger och gottar mig i soffan!!

Ha det så bra!!

Hemma igen!!

Publicerad 2010-06-26 01:08:09 i Allmänt

Hemma igen, som sagt, efter en otroligt trevlig midsommar!!
Jag band en krans, och lagade mat, hur mycket mat som helst!! Hur kan man alltid lyckas att köpa så otroligt för mycket mat? Jag var så osäker på min potatissallad, om det skulle räcka med 3kg, så jag gjorde 4kg, tror mer än hälften var över... Sedan var det allt annat... Och allt kött, hur mycket som helst över... Så  morgon blir det ut igen och äta rester!! Och bada tunna!!
Hur har eran midsommar varit? Här har solen lyst på oss hela dagen, och det har varit underbart. Nästan för varmt om jag får säga så? Speciellet när vi satt och åt. Eller nja, ångrar mig, det var perfekt!



Jag hoppas att ni har haft en underbar dag ni med, och att solen har lyst på er!! Nu ska jag mysa lite i soffan innan det blir läggdags!! Bilder kommer imorgon, blev dock inte så många, då mitt batteri tog slut i början utav dagen... Fotade lite med mobilen dock, men det är inte så bra bilder!!

Önskar alla en riktigt trevlig midsommar!!

Publicerad 2010-06-25 10:19:07 i Allmänt

Solen lyser över Umeå, och det är snart dags att hacka sista potatisen, fixa i ordning sig för att sedan åka iväg och handla det sista och sedan startar förberedelserna!!
Får se om det blir någon mer bloggning idag?
Men jag vill passa på att önska er en riktigt trevlig midsommar och jag hoppas att solen lyser på er! :)

Förberedelser

Publicerad 2010-06-25 02:02:57 i Allmänt

Ja, klockan är 2 på natten och jag kokar nu potatisen till min sallad!! Löken är hackad och snart hälften kokad, har endast små kastruller... Så nu ska jag snart sova...



Känns lite konstigt att gå och lägga sig när det är såhär ljust ute...

Men men, snart är det mörkt hela tiden, så jag menar inte att klaga på att det är ljust... Hellre ljust 24 timmar än bara mörkt... Sov gott!!

Vinst

Publicerad 2010-06-25 00:27:36 i Allmänt

Hemma igen... Hann med en hel del grejer!! :) Åkte in till stan förut, innan matchen och han handla lite småsaker, sedan blev det en macka och direkt påväg till Rundvik (Rundvik/Hörnsjö)... Helt underbar dag att titta på fotboll, om inte planen hade legat mitt i skogen... En hel del knott och mygg var det, går inte att jämföra med Stöcke, men det var en hel del knott!! En helt okay match, båda lagen spelade ganska så tufft, så det blev en hel del kort... Dessvärre glömde jag att fota, så det blev inga kort... Men Sammi gjorde 2 mål och 1 ass.. Och matchen slutade 5-2 till TEG (2-2), och dem har nu klättrat upp till den 4 plats i tabellen.



Tony hade även gjort en fin flagga som vi fick ha till matchen!! GO TUFF!!!

Efter matchen var det snabbt till ICA Maxi och handla... Har nu sett avsnitt av SATC, och måste ta tag i det och gå och skära löken och koka potatisen... Men jag orkar inte!!

Ha en underbar midsommar!!! Så vad ska ni göra?


Fixar och donar...

Publicerad 2010-06-24 16:57:39 i Allmänt

När jag har varit sjuk, gäller säkerligen många, och jag har legat i sängen nån dag blir jag så rastlös... Borde nog egentligen har vilat idag med, men det är för tråkigt!!! Så det blev att jag gjorde det jag skrev förut, samt att jag skulle åka och byta batteriet, igen, på in klocka... Hon i klockaffären trodde dock att min klocka hade gjort sitt, SNYFT, och att den var tvungen att åka in på en hälsokontroll... Jag beslöt då att behålla den gamla till ett annat tillfälle och passade istället på att köpa en ny!!!


Så denna lilla sötnosen fick följa med mig hem... Funderade på att köpa en helröd, men det får vänta lite!!
Hann även med ett besök på systemet, och tyckte det var väldigt lite folk, för att vara denna dagen!! Kanske många som har lärt sig och börjat handla i tid?? Inte jag i alla fall! :)

Nu e det strax dags att åka iväg på match, hade juh tänkt att hinna hacka löken innan, men det får vänta till ikväll... Efter matchen ska vi handla... Kommer nog inte alls att vara mycket folk?! ;) Kommer ihåg när jag jobbade på Willy:s så var detta en utav våra värsta dagar... Så alla mina Willy:s läsare, hoppas ni överlever dagen!!!

Ha det bäst, och HEJA TEG!! :)

I´m still alive...

Publicerad 2010-06-24 10:12:08 i Allmänt

Yes, nu börjar det att bli bättre... Magen är nu med igen, var hos läkaren igår och gjorde typ 20 prover... Vi får se vad dem säger... Hoppas att det kommer en lösning på vad det är som spökar i magen!!

Tänkte att det skulle bli lite bättre uppdatering av hur det var i helgen, naturligtvis helt underbart!!!
Tror det får bli lite pö om pö...
Jag kom ner på fredagen, mamma hämtade mig på flygplatsen, sedan blev det frukost hemma!! Sedan var det dags att fixa håret... Sedan på kvällen var det tacos hos min bror med mina systrar och alla barnen! :)
Lördagen var jättebra!! Det började med Neas fotbollsträning, och sedan var det den stora dagen!! Reza och Jenny blev Herr och Fru Taghvai!!


Det var en riktigt lyckad dag, och fastän att det ösregnade på morgonen blev det sol på eftermiddagen!! :)

Sedan på söndagen var dags för familjemys!! Och desamma på måndagen!! På måndagen blev det även lite häng på stranden!! :) Var helt underbart väder!!
Blir ett litet bildhav!!

                                             

Ja, det blev några bilder på mina älsklingar!! Helt underbart att vara hemma, och att se alla igen!! Dem minsta har blivit såå stora!!

Dags att dra igång dagen, blir lite tvättning, handling, städning, och sen ska jag göra potatissallad inför morgondagen och sedan ikväll blir det match!!! Tack mamma för myggmedlet!! ;)

Vad ska ni göra på midsommar???

Tillbaks i Norr...

Publicerad 2010-06-22 13:38:39 i Allmänt

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering... Men när jag har så kort tid hemma, vill jag inte sitta framför datorn... Utan det är mys med familjen hela tiden!!!
Men på fredagen var det dags för att fixa håret, träffa underbara Linda och hennes små sötnosar!! Lisette var även där med sin glada lilla prick!!! Sedan var det middag hos min bror, med Sara, Emma och naturligtvis mina underbara sötnosar!! Sedan var det dags att hämta hjärtat på flygplatsen!!! Sedan var det dags för den stora dagen... Jenny och Rezas största dag!! Och den var helt underbar!! Söndag åkte Sammi hem igen, och sedan var det mera mys med familjen, och desamma på måndagen... Tiden går alldeles för fort när man e hemma...

Nu ska jag fortsätta att halvsova i sängen... Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig, så jag kan få en tid...
Det blir mera uppdatering när jag mår bättre, och då kommer självklart lite bilder också!!

Är kvar i norr...

Publicerad 2010-06-17 20:42:21 i Allmänt

Ja, det gick sådär för mig att flyga hem... Planet gick sönder, sdå vi fick gå av planet igen... Det var någon olje läcka... Sedan skulle vi bli ombokade till att flyga med Norweigen till Stockholm och sedan skulle alla bokas olika beroende på vart vi skulle... Men eftersom dem var så sega, gick det inte så bra... Jag stod i kö i över 1 timma, och när jag kom fram hade planet till Stockholm redan gått...  UNDERBART...
Efter mycket tjöt fick jag bokas om till SAS och flyger imorgon kl 6,35 och landar vid 9 i Göteborg... För först ville dem att jag skulle vänta 3 timmar i Stockholm...
Jag är inte alls irriterad... Nä, ska snart lägga mig, taxin tutar 5,30 imån, Inshalla... ;)

Västkusten...

Publicerad 2010-06-17 14:59:07 i Allmänt

Ja, om 2 timmar avgår planet mot Göteborg!!! :)
Idag har jag varit väldigt flitig, har målat, städat, tvättat och fått gjort en massa saker som borde har varit gjorda igår och i förrgår!!!



Sedan fick jag äntligen satt upp listerna som bara har legat och väntat!!
Nu måste jag göra mig klar, bussen går om en lite stund!! Sedan om några timmar är det grillmys med mamma och pappa!! :)

Fiskning...

Publicerad 2010-06-16 13:26:52 i Allmänt

Yes, igår, igen, var det dags att bege sig ner till sjön för att titta på när dem andra fiskar... Jag vill inte fiska, för jag vill inte få napp!! :) Men det är aldrig fel att sitta vid sjön och se på solnedgången... Detta är alltså innan det blir kallt och myggen kommer fram!!
Lite bilder...












Yousef, drog upp flest fiskar!! Tror det blev en 4-5stycken!! :)

Senare idag ska vi  iväg på match, som vanligt... Hoppas såklart på vinst idag igen... Annars vet jag inte riktigt vad som händer... Funderar på att måla lite mera, sedan ska jag fixa mina naglar... Kanske packa lite? Jag ska juh åka imån! :)
Ha det så bra, kanske lyser solen hos er? Det gör den i Umeå!!

Nya klänningar

Publicerad 2010-06-15 14:20:01 i Shopping


Ser ganska så rörigt ut, men det är 9 utav mina nya sommarklänningar!!


Ytterligaren en tubklänning...


Ett sött armband!!

Är hemma igen efter en lunch, blev lasange!! Nu ska jag slappa lite framför tvn, innan jag börjar måla igen!!

Another day

Publicerad 2010-06-15 11:26:46 i Allmänt

Ja, så gårdagen var det mest fix och doning hemma här!! Våran hall är nästan tapetserad klar, men naturligtvis hade vi köpt en rulle för lite... Men den ska fixas idag!!


Den nya tapeten!!

Sedan så håller vi på att måla vitt på andra sidan... 1 vägg är klar, och nästa ska målas en gång till, och sedan är det själva utrymmet precis innanför dörren! Men mycket ska fixas idag!!
Nu på morgonen så har Sara och Emilio varit här på lite fika!! och nu ska jag iväg för att lämna nyckeln och äta lunch på gamla jobbet!!

Det är kallt och jag saknar solen en massa, har köpt en massa nya sommarkläder som jag inte kan använda, eftersom det är så kallt för att vara sommar!! Jag blir lite nere när solen inte lyser! ;)
Men eftersom jag har fullt upp i lägenheten nu, nästan i alla fall, så kanske det är bra att solen inte lyser?! ;)

Försöker få upp en bild, som visar några utav klänningarna, lite rörig, men ändå lite kul att se!! Men det vill inte...

Får försöka sen, ska till bussen nu!!

Ha en bra dag!!!

Tapetsering

Publicerad 2010-06-14 20:12:34 i Lägenheten

Dagen har varit lugn... Skulle ha åkt och lunchat på "gamla" jobbet och lämnat min nyckel, men så hade min älskade sambo lyckats ta fel nyckel med sig till jobbet... Så det blev inte som jag hade tänkt... Istället åkte jag in och lunchade med Sammi, blev thai/kina, helt okay!! Lite starkare kan det alltid vara!!

Igår var vi juh som sagt och köpte tapeter, och nu är det tapetsering på hög nivå!! Jag ska inte ta åt mig någon ära, för jag har mest legat på soffan och tittat på TV, har dock serverat lite dricka!! :) Sedan har jag även sandpapprat ena listen, och även målat den!! :) Ska göra en till, och dem andra få sitta kvar och målas på plats.
Just nu är det ena väggen i hallen som ska tapetseras, den högra långa väggen, och dom andra väggarna i hallen ska målas vita, och det ska jag försöka hinna med denna veckan!!

Snart åker jag hem!! :) På torsdag landar jag på landvetter!!

Shopping!!

Publicerad 2010-06-13 18:29:58 i Allmänt

Yes, dagen började med det bästa man kan göra, en riktigt god frukost, som följdes utav shopping!!! Det blev en TV till sovrummet, och tapeter, golvet köpte vi inte idag, utan det ska köpas snart... Så i veckan ska jag börja måla där vi bara ska ha vitt!!!
Sedan blev det tacos, och nu ska vi iväg och fiska!! :)
Idag hoppas vi på mer fisk!!

Hoppas ni har en skön söndag!!

Tivoli!!

Publicerad 2010-06-13 10:42:08 i Allmänt

Jag, gårdagen bestod av ett besök till tivolit som kommer hit kring skolavslutningarna!! Vi trotsade alltså det dåliga, typ storm och lätt regn, och åkte ner i alla fall!!
Vi startade med ett besök på Frasses, typ Max fast den Norrländska kjedjan!! ;), och sendan gick vi ner till tivolit.








Första vinsterna!! :)






Några utav vinsterna...


Det tar på krafterna!! :)

Sedan var det dags för lite fika hemma hos familjen... Sara och jag "bakade" en riktigt god kladdkaka!! :) Vi pratade lite lätt om att gå ut, men sedan insåg vi att vi också var ganska så trötta!! Så det blev en hemma kväll...
Eter x antal försök så lyckades jag, helt okay, att fixa naglarna... Dock inte tå naglarna utan det blev händerna som fick ett nytt lack, och det blev ett svart!!! Ingen får lov att titta nära, för så bra är det inte!! ;)

Idag ska vi förhoppninsvis köpa golv, och sedan få det lagt! Kommer att bli så snyggt!! I hallen och i köket är det tänkt att det ska vara ett svart/grått laminat som ser ut som klinkers, och sedan i sovrummet, tror vi att det blir ek!!
Sedan hoppas jag att vi ska finna en spegel, så att jag kan se hur jag ser ut!! ;)

Idag är solen framme igen, och det älskar vi, det blåste väldigt mycket i morse, men det verkar som om vinden har lugnat ner sig lite och att det nu bara är underbart väder!!
Hur har er helg varit? Har solen lyst på er?
Kom igen nu och börja kommentera!! :) Är ganska så nyfiken vilka det är som läser!! ;)
Ha en underbar söndag!! Själv ska jag börja laga frukost till älsklingen!! Han ligger fortfarande och sover!!

I-landsproblem?

Publicerad 2010-06-12 21:38:32 i Allmänt

Vet inte om det räknas som det... Tänkte jag skulle göra mig fin, när jag sitter hemma en lördags kväll!! Eller mysa till det lite, med hand och fotvård... Men, lättare sagt än gjort, jag kan inte måla naglarna utan att allt lack hamnar utanför... Tur som jag har haft, har jag inte "behövt" göra det själv, de 2 sista åren, och jag verkar ha tappat stinget... Kan man göra det? Ja jag antar det, för det måste vara det som har skett!! Antar att kvällen fortsätter att öva, kanske kan jag få det tillbaka?



Ja, nu vet ni vad som sker i Umeå ikväll!! Vad gör ni? Jag hoppas att min kväll ska sluta med nya fina målade naglar, men jag börjar tvivla på att det ska ske... Har hållt på ett tag!!

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll, och att det är en trevlig examensfest för Jenny idag!!

Fredagen...

Publicerad 2010-06-12 13:08:33 i Allmänt

I går var vi som sagt på fotboll, TEG mot Stöcke, tror jag dem hette... Och det blev, SÅKLART, vinst för TEG, 3-0, och det var riktigt bra spel, hela matchen!!

Riktigt taggat spel, och detta är precis innan 3-0 målet!!! Alla var helt inne i spelet, kanske dock inte deras trogna suporter grupp på 3 personer, som var lite mer upptagna utav de 1 miljard mygg som fann där...



Jag trodde jag skulle få panik x antal gånger, för det var helt galet... Fy f*n för att bo där ute... Hade aldrig pallat det... Vi var väldigt glada när matchen var slut, och vi kunde springa och söka skydd i bilen!!!
Jag ska även tillägga att jag har ett blåmärke, vid varje bett, förstår ni hur stora dem är??? Jag får blåmärken när dem landar...

Sedan åkte vi och åt en pizza på Tre kronor, sedan var det dags att åka och fiska!! :) Var inte så mycket mygg som vi hade trott, och det är juh alltid bra!! :)






Blev bara en enda liten fisk... Men men, man ska vara nöjd med det man får och vi var glad ändå!! :)

Nu ska jag sluta slappa, och göra mig klar... Har mätt upp lägenheten, för vi ska köpa golv, och lägga istället för den tråkiga plastmattan som ligger!!! Nu ska jag kanske köpa golvet, eller åka med till Tivolit som är nere vid kajen i Umeå!! :)

Igår hade vi helt underbart väder, och det var riktig sommar, och det var det även i morse vid halv 8.... Men nu är det mulet, och det blåser riktigt mycket ute!!

Ha en riktigt bra lördag!!

Oh yes!!

Publicerad 2010-06-11 17:29:31 i Allmänt

Jag har funnit klänningen som jag ska ha på mig nästa lördag, när Jenny och Reza ska gifta sig!!! Borde kanske inte ha köpt någon ny, utan provat dem som hänger i gaderoben, eftersom det finns en hel del nya där.... Men det är juh inte lika kul!!! Klänningen får ni se först när jag har på mig den!! :)

Nu ska jag strax åka iväg och titta på fotboll!! Sedan ska jag kanske laga lasange, om det inte blir för sent...

Ha en trevli fredags kväll!! :)

Helg!!!

Publicerad 2010-06-11 08:58:00 i Allmänt

Eller snart i alla fall... Först dags för några timmar på jobbet, och sedan är det helg!!! Min arbetslöshet börjar och Saras semester börjar!!!
Igår efter jobbet åkte jag till coop... FIck köpt besticklådor, soppkorg, magnetlist till knivarna och lite annat roligt... Sedan ett stopp på H&M och köpte några, enligt mig, tråkiga saker, som jag i alla fall köper allt för sällan... Eftersom jag oftast bara använder mascara brukar jag oftast ha en bra mascara, och sedan brukar jag inte ha så mycket mera...

            

Dem sista åren har jag alltid använt Lancomes mascara, och jag tycker att den är riktigt bra!!! Sist fick de dock bli Max Factor och igår fick en Maybyline följa med mig hem!! :) Sedan har jag letat som tusan efter alla mina nagellack, fann dem i förrgår och insåg att jag var tvungen att komplettera med några färger!! Sedan köpte jag lite solpuder, rouge, ögonskugga, rougeborste, ögonskuggsborstar, dagcreme och sedan lite tråkiga saker som tandborste, tandcreme och duschcreme!!
Är det någon som har använt den nya duschcremen ifrån Dove? Visiblecare?

Jag brukar älska Doves duschcremer, så vi hoppas att den är lika bra!!!


Några utav mina nagellack!!

Självklart köpte jag även nya naglar som ska på inför helgen!! :)

Sedan när jag kom hem, så kom Sara förbi, och vi han med ett glas vin på balkongen!!! :) Riktigt mysigt...

Vad ska ni göra i helgen? Vera ska ha 25 årskalas, så här ska det grillas och drickas gott!! :)
Men redan ikväll ska jag försöka mig på lasange, får se hur det går!!
Ha det så bra, och trevlig helg!!

Invito...

Publicerad 2010-06-10 09:01:49 i Allmänt

Jag igår skedde det inte så mycket, jag åkte in och mötte Sammi och Björn... Vi gick och åt  på Invito... Riktigt skönt att sitta på uteserveringen när dem har värmelampor!!! :) Kändes som värsta sommaren!!! :) Åt en pasta, tror nog att dem hade glömt av att hälla av pastan efter att den var kokad??!! ;) Nä, men det var ingen höjdare...
Sedan skulle vi kanske gå och ta en drink eller något, men det blev att vi åkte hem i alla fall... Blev mys i soffan, självklart Sex and The City, och sedan en tidigt nattsömn!!

Nea hade skolavslutning igår, men tyvärr så ösregnade det... Och det blev kanske inte så lyckat, men enligt min syster så sjöng dem mycket fint!!! :) Sedan idag är det dags för Hannah att gå ut 1:an!!! :) Får hoppas att dem har bättre tur med vädret!! :)

Som vanligt dags att fixa i ordning sig lite innan det är dags att åka till jobbet... Min nästa sista dag...
Jag tror äntligen att värmen har kommit till Umeå!! Jättefint väder ute idag!!

Ha det så bra!!

Vad hände med vädret?

Publicerad 2010-06-09 18:25:02 i Allmänt

I morse var vädret jättefint och solen lyst!! :) Sedan blev det lite molnigt, och sedan började det regna...

Men vi ska trotsa vädret... Blir stan i alla fall!! Kanske inte blir uteserveringen dock...

Annars är det lugnt... Är juh min sista vecka på jobbet nu, och jag ska erkänna att jag varit väldigt dålig på att söka nya jobb... Men vad gör det en dag som denna när skattepengarna har fyllt mitt konto???!!!
Sammi blir antaglien granskad i år IGEN... Bara tredje året irad!! :)

Nä, dags att dra.. Tråkigt och ointressand inlägg, men nu vet ni vad jag gör!!! Vad gör ni??

Hahaha

Publicerad 2010-06-09 09:12:45 i Allmänt

Såg på programet Ullared igår!!! :) Shit, tänk att vara dotter till den galna mamman... Spara pengar hela året för att åka till Ullareds camping... Eller mamman till makeupartisten... Hon verkar juh bara desperat!!! 2 riktigt sköna gamla damer dock!!! Den galna mamman, säger att förra året la dem ut ca 50 000kr på Gekås, då tänker jag Thailand för familjen, och 5 stjärningt hotell... Är det så otroligt mycket billigare? Jag menar hon bor i skåne... Hon kan inte ha så långt dit? Men men vill hon lägga upp det så, så får hon juh självklart det!! :)

http://blogg.passagen.se/himmelojord/resource/Ullared01.jpg

Jag tycker juh själv att Gekås är bland det bästa som finns!! :) Men några timmar räcker!! ;) Tänk 2 veckor på campingen, och vara inne i varuhuset ifrån 8-20... Kanske lite för mycket av det bästa?! ;)

Annars, jag vad sker annars?! Ikväll ska vi nog till Rex och äta och kanske ta något gott att dricka!!  Mitt i veckan mys!! :)

Någon som vet med skattepengarna? Står på mitt skattekonto att dem är utbetalda, men inga pengar på mitt konto... :(

Dags att göra i ordning sig, för att sedan ta bussen till jobbet!!! Ha det bäst!

Secret Lives of Women

Publicerad 2010-06-08 06:21:15 i Allmänt

Det var visst det första avsnittet som visades ikväll... Så det är nog ingen som vet hur det förra var!! :)
Sedan så började jag laga mat i det hela, så jag såg inte så mycket... Men tänk att vara 1,97m eller hur lång hon nu var och stl 45-46 i skor... Hon var riktigt vacker och är världens längsta kvinnliga bikini och modemodell...
Men tänk ändå att vara så lång... Men hon verkade ha lärt sig att leva med det och gjorde det mycket bra!!! :)
Jag skulle nog nästan hellre välja att vara 96cm som den andra tjejen var... Eller? Båda tjejerna verkade ändå vara riktigt starka... Och det är nog en del dumma kommentarer som har gjort dem så starka... Precis som den ena mamman hade sagt till henne hela tiden, din kropp är inte som andras... Men den ska aldrig stoppa dig...

Dags att fixa i ordning sig det sista, snart går bussen!! Ha en bra dag allesammans!! :) I Umeå strålar solen idag!!

Underbara måndag!!

Publicerad 2010-06-07 20:36:42 i Allmänt

Idag är det en lugn dag... Jag jobbade 10-15,30, sedan åkte jag direkt hem, som vanligt, sedan somnade jag i soffan... Sedan gjorde jag chokladbollar, och tänkte laga mat, men jag orkade inte, det är så tråkigt att äta själv... Sammi har möte på jobbet, så han kommer inte hem föräns vid 21,30-22... Tycker inte om när han e borta så länge, då måste jag juh sakna honom så länge... ;)


Cypern sommaren 2009

När jag hade bakat tänkte jag kolla på Secret lives of women... Men det startade visst inte föräns 22... Någon som såg det första avsnittet förra måndagen?
Här är lite vad det handlar om...
Möt fyra kvinnor som tagit sina utmärkande fysiska egenskaper och gjort dem till sina mest kraftfulla attribut. Alexis Skye är 1,98 meter lång. Det innebär inte bara problem med att hitta kläder i rätt storlek, utan även att hon måste stå ut med folks kommentarer och blickar. Modiga kvinnor tar oss med bakom kulisserna i sina egna liv och avslöjar sina djupaste, mörkaste hemligheter. De är alla olika, men de är alla kvinnor som vågar tänja på gränserna. Var de än går får de uppmärksamhet för sina utseenden. Uppmärksamhet som inte alltid är snäll och inte alltid är välkommen...

Får se om jag orkar vara vaken!! Ska jobba extra imån, och börjar kl 7... Och som jag har sagt innan, så är det inte min starka sida nu... Innan har jag alltid var jättemorgonpigg... Men sedan jag träffade "Sova bort hela dagen Sammi" börjar det försvinna...
Sitter och slötittar på TopModel, bara 4 kvar, och 2 får åka hem idag... Spännande spännande!! ;)
Nä, nu är pausen över och det är dags för utröstningen... Spännande som sagt!!
Ha en skön måndagskväll!!!

Och självklart GRATTIS till min pappa på namnsdagen!!!


Uppdatering...

Publicerad 2010-06-06 22:06:09 i Allmänt

Mera bilder börjar komma ut på facebook, och det ser ut som om det var en strålande dag igår med möhippan!!!

Jag stjäl lite bilder ifrån Nilo på facebook!! ;)


Starten på morgonen...








Hela gänget


Snart brud



Rockringsrace på stan


Röda laget på Fångarna på Gården


Grönt lag...









Sådär ja, blev en del bilder!!
Vi var också på Fångarna på Gården när vi svägerska gifte sig, och det var skitkul!!! Och det ser verkligen ut som om tjejerna hade det minst lika kul!! Och det hoppas jag verkligen!! :)

Idag har vi varit på överaskningskalas för Vera som fyller 25 på tisdag!! Lite bilder inför kalaset...









Får vara nog med bilder för idag... Kanske lägger upp några fler bilder under veckan!! :) Barnen, Vanessa och Victoria, är Yousef, Sammis brors, och Veras!! Ca 2 månader gamla!! Sedan är det även Oliver och Emilio, som är Saras, Sammis systers.

Efter kalaset skulle vi iväg och kolla match, som vanligt på söndag!! Det var match mellan TEG och Vännäs, och det slutade 1-1...
Hur har eran helg varit?
Dags för soff läge!!! Sov så gott, och ladda inför en ny vecka!! Min sista jobbvecka än så länge....

Grattis Sverige!!!

Publicerad 2010-06-06 11:26:53 i Allmänt

Den 6 juni, alltså Sveriges nationaldag... Som numera är en röd dag, dem "tog bort" pingst och gjorde denna dagen röd istället... Och det är juh inget speciellt firanade... Eler är det någon som firar det på något speciellt sätt? Det tråkiga är juh att alla nazister utnytjar dagen till fullo, och det är en hel del demostrationer runt om... Tänk om vi kunde fira som Norge!! Dem har juh till och med fest i Göteborg den 17e maj...




Fina kungafamiljen!!

Men igår det juh alltså dags för Sex and the City 2... Vi mötte upp vid 19 och skulle ta en kaffe eller vin innan, för att värma upp ordentligt!!! ;) Snacka oss samman vill säga!!
Hur skulle det gå med Aiden? Och vad gör han där??? Mycket som skulle disskuteras!! ;)



Och vi, jag tyckte att den bar skitbra!!! Den är inte alls som serien, så om man förväntar sig det, så blir den inte så bra... Men sjukt bra och mycket bättre än SATC 1...


Tjejerna tar ett glas vin innan på REX....


Sara popcorn och Polly, bra mix!! Popcorn, Sex and the city style!! :)

Nä, ni som inte har sett filmen, SE DEN!!! Och ni som har sett den, vad tyckte ni? Motsvarade den era förväntningar? Eller hade ni några förväntningar?
Nä, dags att göra iordning sig... Ska iväg om en liten stund!!

Undra förästen hur Jenny och tjejerna mår idag? Och hur gick det hela dagen igår? Har fått lite uppdatering via facebook, men den är liten...

Önskar jag kunde vara med...

Publicerad 2010-06-05 09:04:01 i Allmänt

Ytterligare en dag som går till Jenny...




Idag är det Jennys möhippa, och jag önskar såklart att jag kunde vara med!!! Jag hoppas att du och alla som är med får en underbar dag!!! Hoppas att solen lyser på er!!

Cirkus Brazil Jack

Publicerad 2010-06-04 23:42:35 i Allmänt

Yes, då har jag varit på min första cirkus!!!



Cirkusen var bra, men jag trodde det skulle vara mera djur... Kommer ihåg en gång när cirkusen var i Åsa, och vi gick omkring och där var det alla sorters djur. Elefanter, kameler, lejon och apor... På denna var det hundar och hästar... Så tyvärr Sara, blev ingen bild på någon elefant!! ;)  Dock är det bra, för jag gillar inte att djuren är med på det... Men dem verkade glada!! Och deras "tränare" kärleksfull!!!



Min kamera är inte så bra, så bilder är inte 100... Men det blir bilder i alla fall!! :)


Clownerna är med... Förlåt Tesa... :)


En som jonglerade och klättrade på stegar, och den var inte lutad mot någon vägg!! ;)



Vi hade jättebra platser, och satt brevid scenen... Inte alltid bra när dem vill dra upp folk på scenen, först blev jag kramad av en clown, sedan skulle clownen, på bilden ovan, få upp mig på scenen, jag vägrade och då drog han igång publiken och alla började klappa och strålkastarn var på mig... Men jag vägrade!!! Sedan var det en annan tjej som gick upp och hon fick blåsa flöjt, dansa lite, pussa på clownen och för detta fick hon en blomma!! Så jag är glad att jag inte gick upp!! Inte riktigt min grej... Men det var riktigt bra platser!!


Alla söta hundarna!!


Clownen igen!!


Acrobatik!! Tror killarna var mer intresserade av tjejernas korta kjolar med deras string under, än av deras konster!!


Redan påväg till nya platser!! :)

Efter cirkusen hann vi även med att grilla lite gott!! Det bästa med sommaren!! Blev riktigt gott!! :)

Hoppas att ni har haft en mysig fredag?! Imån är det Sex and The City som gäller!!

Ingen vanlig dag...

Publicerad 2010-06-04 08:48:32 i Allmänt

Nä, det är det verkligen inte idag, idag tar Jenny examen ifrån socialpedagogsutbildningen!! Och jag vill självklart passa på att säga ett stort grattis till henne!!!


Som sagt ett riktigt stort grattis till dig, och bra kämpat!!!

Äntligen är det fredag, jobbar ifrån 10-15,30, sedan ska jag hem och fixa i ordning mig lite, för att åka på cirkusen!!!
Ha en underbar fredag!!!

Ha ha, Norrland...

Publicerad 2010-06-03 22:13:01 i Allmänt

Detta smset fick jag av min syster när jag smsade henne när jag landade här uppe och skrev att det var snö... Men detta känns verkligen idag, har pratat både med syster och bror, och strålande sol hemma och ca 25 grader!!! Här har vi haft skiftande mellan regn, verkligen ösregn och sol... Ska inte klaga allt för mycket vi fick juh en fin regnbåge utanför våran lägenhet!!! Vi får väl hoppas att efter regn kommer solsken, eller??!! ;)



Imån är det FREDAG!!! Och jag ska på Cirkus!! Jag har aldrig varit på cirkus, som jag kommer ihåg, så tyckte det var dags... Men ryktet säger att det inte är några lejon med, trodde det alltid var det!! :) Men elefanter, häster och hundar ska det bli imån i alla fall, och sedan förhoppningsvis grillning, men får se vad vädret tillåter!! 
På lördag sedan är det dags för Sex and The City 2!! Ska bli kul att se om den är bra eller inte, den har juh fått väldigt blandad kritik!!

Nu ska jag mysa till det i soffan, innan det är dags för sista jobbdagen denna veckan!!



Balkongen...

Publicerad 2010-06-02 08:24:59 i Allmänt

Igår fick jag äntligen tummen ur och fastnade för ett balkongbord som jag till och med köpte!! Har varit och kikat på flertal, men antingen har dem inte känts bra eller så har jag tyckt att det  var för dyrt... Tänkte först köpa ett runt, sedan fann jag ett fyrkantigt och det är det som jag helst vill ha!!!
Ska fortfarande fixa en till blomma, och något ljus att ha på bordet!



Och bara för att jag köpte detta var jag tvungen att köpa en kruka så jag kunde sätta en lite blomma!! Det hänger även en blomma på höger om denna bilden, eller bara hägre upp, men den är bara frön, så det var inget att fota!!


Men såhär blev det i ena hörnet!!
Passade även på att köpa en elgrill!! Så nu ska det grillas!! :) Det är det bästa som finns med grillat, så därför måste det finnas en i mitt hem, så jag kan grilla varje dag!!!

Igår var det matck för Sammi igen, och han fick spela hela 90 minuter!! :) Han fick till och med göra 1 mål, och jag tror att det var 4-5 ass. Ni kanske gissar att dem vann matchen, och det blev en ganska så bra vinst, 9-2!!! :) Så congrats TEG!!

Idag är det jobb som vanligt, har fått 1 timma exra idag, eller kanske 3,5, vet inte riktigt, börjar i alla fall 9, men sedan vet jag inte om jag slutar 14 eller 15,30, vi får se det senare!!

Ha en så bra dag, nu ska jag dra till bussen!!

And I´m back...

Publicerad 2010-06-01 06:10:25 i Allmänt

Igår kom solen och idag kom jag!! :) God morgon alla underbara!! Här lyser solen, det är helt vindstilla ute!! Ända negativa är att jag är upp vid 5,30, men men, jag jobbar extra och det är helt perfekt!!

Helgen har varit bara bra!! I fredags åkte vi och kollade på trall och utemöbler till balkongen, men det blev inget köpt, jag hittade inga utemöbler som var som jag tänkte!! Sedan blev det lite mathandling!! Sedan så gjorde jag smörgåstårta!!
På lördagen var det kalas för Ramzi som fyllt år, efter det en snabb fika hos Sammis mamma, sedan hem och förbereda inför eurovision!! Och självklart att dekorera tårtan!!

Dem blev riktigt goda!!


Sedan kom Sara och hennes familj, Franco, Ramzi och Tony tittde förbi en stund... Sara var med mig och kollade eurovision, medan grabbarna satt i köket!!
Tyskland vann som sagt, tråkigt när ett av de garanterade länderna vinner... Deras låt var helt okay, men varför vann inte Danmark??!! :)
Sedan blev det en snabb utgång, men det var så mycket folk och långa köer överallt, så jag åkte hem, killarna stannade kvar och kom tillslut in på ett ställe!!

På söndagen var det tid för match, Sammis första!!! :)

Laget hade hela matchen, och hur många målchanser som helst... MSK lyckades dock peta in 3 mål, medan TEG endast gjorde 2, så tyvärr blev det en förlust...
Sedan var det middag hemma hos Sara, men jöttegod lasange...

Det var juh även morsdag... Så ett stort grattis till dig, min älskade mamma!! :) Och självklart till alla andra mammor!!

Uppe vid klostret, i Petra Jordanien!!

Igår fick jag jobba lite extra, så det var start kl 7, men fick gå hem kl 14, och det är juh inte helt fel!! Sedan blev det tacos, och en lite promenad på kvällen... Idag är det start kl 7, oxå jobbar jag fram till ca 16!!! Pengarna bara rullar in!! ;)

Ha en bra dag, nu ska jag fixa lite innan jag åker till jobbet!!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela