Stina

- Si vis Amari, Ama -

Härlig lördag

Publicerad 2013-08-31 23:45:18 i Våra dagar

Dagen började med bror och familj på frukost! Hann med att göra lite fynd på loppis och äta lunch innan Sammi kom hem ifrån jobbet. Vi gjorde oss redo för att åka och lämna Mini hos mor och far, middag på stan för vår del!

Aldrig fel att komma ut själv en sväng, något som vi gör allt för sällan, därför desto roligare när det sker!

Nu blir det film här hemma, bion hade inget bra att leverera så vi hoppade det idag.
Sov gott mina fina vänner!

Nu kör vi... Igen...

Publicerad 2013-08-20 09:18:00 i Våra dagar

Känns som att hösten börjar närma sig, kallt på morgonen men ändå fina härliga dagar! :)
Och såklart behöver vi lite extra ork när det ska börja bli lite mörkare, så vi kör vi på träningen igen. Körde första gympasset igår och det kändes bra. Nu hoppas vi på att jag håller i det lite och försöker köra några gånger i veckan. Kanske kan jag även få till någon löptur då och då! ;)
Annars är allt bara bra här, inskolningen går jättebra! Han gråter lite när jag lämnar men efter någon minut är allt bra igen. Idag var han så gullig, han brukar ha napp när jag går, men idag ville han inte det. Utan pekade på korgen där nappen ligger också lyfte jag upp honom, då la han ner nappen och gick sedan till en utav fröknarna. Och vidare in och spelade musik! :) Han sover dessutom på förskolan nu, så jag hämtar först vid 14. Han brukar somna först och vakna sist, igår sov han fortfarande när jag kom vid 14.
 
Idag blir det lite fix här hemma innan jag går till gymmet, sedan hem duscha, hämta Mini och sedan åker vi till Gekås! :)
 
Här kommer lite random bilder ifrån dagarna som har gått.
Födelsedagsflickan fick hål i öronen! :)
Kusinen var inte sen med att ta ett hål till! :)
Som vanligt, en massa häng på lekplatsen. Gunga är alltid roligt! :)
En och en annan promenad vid havet
Smultron är gott!
Önskar er en riktigt bra dag, så ska jag förtsätta att fixa lite här hemma!

Kärlekens dag

Publicerad 2013-08-13 14:09:00 i Våra dagar

I lördags var det bröllop för finaste Anna och Robin!! Och vilken dag det blev, tyvärr så var inte vädret med dom hela tiden, men det bjöds i alla fall på lite sol! Men vad gör egentligen vädret en dag som denna? Så länge man har festen under tak så finns det nog inte mycket som kan förstöra.
Anna och Robin var så otroligt fina och det strålade så mycket lycka om dom!
Vi är så glada att vi fick vara med och dela er stora dag mer er.
Får dock erkänna att det var lite tungt i söndags, men det var det värt, 100 gånger om! 
Hela dagen blev riktigt lyckad, god mat, fina tal och sånger och sedan blev det en riktigt bra fest som avslut. Vi tackade för oss framåt tre, och då var det fortfarande en massa vänner kvar.

Förskolan

Publicerad 2013-08-13 10:19:33 i Våra dagar

Dagarna går och Mini vänjer sig mer och mer på förskolan. I fredags lämnade jag honom i ca en timma och allt gick bra, han knappt märkte när jag kom tillbaka. Igår var det dags för en längre stund, Mini var ute och lekte med de andra också sa vi hejdå! Inga problem då heller men en väldigt lycklig pojke som jag hämtade tre timmar senare.
Idag så var det lite jobbigare, jag gick efter ca tio minuter och det passade inte Mini alls. Han grät i massor, men jag satte mig i personalrummet i ca fem minuter och sedan kom personalen och sa att allt var lungt. Så nu är jag hemma och hoppas att allt går fortsatt bra. Efter lunch ska han hämtas igen.

Igår var vi ute och lekte en sväng innan det var dags att sova. Gunga är roligt!!



Nu blir det att fixa lite här hemma,
får passa på när man är ensam.

Stor dag

Publicerad 2013-08-07 07:30:12 i Våra dagar

Idag är det dags att börja inskolningen för Mini! Ska bli riktigt spännande, det är bara en timma idag, så tror nog inte riktigt att man kommer hinna så mycket, men han får i alla fall en liten stund där och känna hur det känns! :)
Lite lek på förskolans lekplats



I eftermiddag/kväll blir det jobb för min del, men först som sagt, dags för förskolan!

Söndagsmys

Publicerad 2013-08-04 14:06:00 i Våra dagar

Ledig idag! Så idag är vi hemma och myser. Mini sover och efter blir det en sen lunch!!

Sedan blir det fix här hemma. Städa, tvätta och annat roligt söndagsfix!

Uppe för solen

Publicerad 2013-08-02 05:46:20 i Våra dagar

Andra dagen då klockan börjar ringa 4.10 och jag får erkänna att det är lite tungt! Men väldigt skönt att oftast få gå hem tidigt och ha stor del utav dagen ledigt.


Efter jobbet idag kommer Sammi också åker vi till Åsa. Mycket lärande fram och tillbaka nu, men hoppas att det blir bättre snart.
På onsdag börjar dessutom vår lille skatt på förskolan, ska bli riktigt spännande!

Nu är det dags för mig att börja jobba! Trevlig helg på er!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela