Stina

- Si vis Amari, Ama -

Trevlig lucia!!

Publicerad 2013-12-13 11:30:40 i Våra dagar

och såklart en riktigt trevlig helg!!


Våran fina pepparkaksgubbe under gårdagens firande. Idag är han tomte på förskolan.

Kan själv!!

Publicerad 2013-12-12 09:35:37 i Våra dagar

Åh igår eftermiddag middag är en sån dag som skulle kunna strykas ur min kalender!!
Dagen började bra med bad och lunch med fina vänner. Men sedan blev det lite för kort vila och eftermiddagen blev bara kaos. Allt kan han göra själv, alla glas ska vara upp och ner trots en massa dricka i. Puttas och slås, ja det är några utav sakerna. Med en lite trött mamma var inte detta någon bra kombination alls. Och jag var väldigt glad när Sammi kom hem.
Mini somnade tidigt och tur var det! :)

Idag vaknade vi bägge på bättre humör. Att få starta dagen att bli väckt utav sin skatt med en massa pussar ja då är ju kärleken total igen!! Fast det var den ju igår med lite mer gömd bara!! ;)
Idag får vi se vad dagen har att bjuda på, vi är lediga och inga planer.

Första advent

Publicerad 2013-12-01 10:09:06 i Våra dagar

God morgon!! Idag är det en morgon som har tillbringats i soffan, med täcke, frukost och tända ljus! Mysigt helt enkelt.

Adventljusstakarna har varit uppe sedan i torsdags, så jag bara njuter utav det härliga ljuset som blir i lägenheten!


Egentligen har jag tänkt att städa, men tror jag fortsätter att hänga i soffan tills det är dags att jobba, städa kan jag göra imån! :) Har ju i alla fall tvättat två maskiner tvätt, alltid något!

Trevlig första advent på er!!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela