Stina

- Si vis Amari, Ama -

Gott Nytt År!

Publicerad 2010-12-31 10:18:40 i Allmänt

Måste såklart passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!!
Hoppas att ni får en riktigt bra dag och en grym kväll!! Har ni några nyårslöften? Jag har aldrig kört med sånt, men kanske är det så dags att börja?


Jag förra nyår, som firades i Petra - Jordanien

Nu blir det en liten sväng ner på stan för min del!

Lång jobb- I like!!

Publicerad 2010-12-30 20:50:01 i Allmänt

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Hann jobba typ halva dagen hos Sarah när Willy:s ringer och kollar om jag kan jobba... Det var tydligen tokmycket att göra... SJälvkalrt sa ja, och inom en timma satt jag i kassan... Precis som med jul, och alla adnra högtider, så ska alla handla dagen innan. Så det var jättemycket folk. Skulle ha jobbat till 19, men då hade vi fortfarande långa köer. Vid typ 20 lugnade det ner sig och jag fick sluta.

Efter jobbet hann jag handla lite snabbt och nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli serverad, iblad har man det bra, riktigt bra!! :) Fast det har jag ju hela tiden!

Imorgon är jag ledig, men hoppas såklart att det blir jobb ändå!  Och på kvällen ska vi hem till Sammis mamma, hon fyller nämligen år! Så det bjuds på middag och sedan blir det nyårsfirade där!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs!

En sån middag

Publicerad 2010-12-30 06:24:32 i Allmänt

Faktiskt mäkta imponerad av mig själv, shit vilken god mat det blev igår... Sammi säger att han tror det beror på att jag nu kan känna smaken igen, men han tyckte också det var jättegott?! :)
Jaja, tror han det så, men riktigt nöjd var jag i alla fall!!









Till detta kollade vi även på Zorro!! Det var inte igår jag såg den... Skulle kunna säga att gårdagen var helt perfekt! :)

Men nu är det i alla fall dags för jobb, jag är toktrött, men hoppas/vet som vanligt att det brukar gå bort under dagen... Får väl jobba, fixa mina ärenden och sedan hem och sova!!! Men just nu är det enda jag vill, känner inte för att ställa mig och föna håret för att sedan gå ut i kylan... Men tyvärr är det ett utav dagens måste!

Hoppas att ni får en riktigt bra dag, och att ni inte måste stressa för mycket inför nyår?

Sarahs dunderkur?

Publicerad 2010-12-29 18:28:03 i Allmänt

Har varit hemma ett tag ifrån jobbet nu, och har inte gjort något alls... Eller jag har satt på en maskin tvätt, och sedan har jag bara drömt mig bort... Suttit och letat resor!!!
Hoppas att vi ska kunna åka till något varmt och skönt inom en snar framtid... Blir varmare bara jag drömmer mig bort!! :) Glömer för någon stund bort att jag egentligen är jätteförkyld, men sedan kommer hostan och jag är tillbaka i verkligheten!

Sarah försöker i alla fall hjälpa mig att bli bättre...





Olivolja, lime och citron... Kan ju inte bli annat än gott? Eller? Jag är faktiskt ganska så tveksam...

Nu är det dags att laga middag... Och idag ska det bli riktigt gott, kött, potatis, ungsrostad grönsaker, sås, halloumi och sallad... Hoppas att jag idag i alla fall känner vad maten smakar...
Annars kommer det inte att ske mycket ikväll, kommer nog att sova tidigt idag igen, så att jag orkar jobba imån... Sedan ska jag vara ledig en dag innan det är dags för inventeringen, alltid lika kul!

Vad har ni för planer för nyår?
Hoppas ni får en bra kväll!!

Onsdag

Publicerad 2010-12-29 06:36:54 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har verkligen jag gjort, men det kändes som om natten var alldeles för kort...

Jag fick jobbat igår, började vid 10 och slutade vid 15 hos Sarah. Kändes att jag inte var helt frisk, så efter jobbet blev det ett bad, och sedan somnade jag. Sov till typ 19, åt lite soppa och sedan blev det sängen igen...

Idag ska jag jobba 7-15, så vi hoppas att jag mår bättre idag! Men har redan börjat med medicinerna och tar även med mig en del till jobbet, så jag kan "fylla" på under dagen!

Nu är det i alla fall dags att göra sig klar, hoppa i termobyxerna och dra till jobbet!

Hoppas ni får en riktigt grym dag!

Tvättdag

Publicerad 2010-12-27 18:02:19 i Allmänt

Hallå på er!
Hur står det till idag? Här är det förkylt, har fått tillbaka hostan och är snorig... Mejeriet på jobbet var inget bra för mig!! Men jag dricker en massa te och hoppas att det ska försvinna lika snabbt som det kom!

Idag har det inte gjorts många knop... Har kollat en hel på tv, tänkt göra många bra saker! :) , tvättat och nu håller jag på att laga lite matlådor! Sedan är det snat dags att börja med middagen, om jag orkar! :)



Ha en riktigt bra kväll!

God morgon söndag

Publicerad 2010-12-26 10:44:24 i Allmänt

Jag har legat och sovit och bara slappat i sängen fram till nu... Nu blir de duschen innann jag ska fixa mig klar för att åka och jobba!

Igår var det helt lugnt på jobbet, så vivar klara typ 21,15, så det var skönt att vara hemma lite tidigare! Hoppas att vi blir klara typ samtidigt ikväll så jag hinner med den tidiga bussen, annars blir det vänta ute i kylan i typ 30min...
Jag var ganska så mycket i mejeriet igår på jobbet, så nu börja jag börjat få tillbaka min hosta, som typ försvann för en vecka sedan och då hade jag haft den i typ 3 veckor...


Sammi & Ramzi


Tomten kommer


Jag fick pussa tomten!


Oliver hos tomten


Sarah glad hos tomten


Vera och Vanessa


Oliver bland alla klappar


Victoria hos tomten


Vanessa, lite lätt förskräckt, hos tomten

Hoppas att ni får en riktigt bra dag! Vi hörs senare!

ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD FORTSÄTTNING!

Piggare

Publicerad 2010-12-25 11:53:40 i Allmänt

Shit vad jag har sovit!! :) Men nu är det en ny dag och dags för jobb igen! :)
Jobbar 12,30-21,30 idag så det kommer inte att bli så mycket bloggande för min del idag.

Hade ni en mysig julafton igår?
Här var det bara bra! :) Mycket mat som vanligt och en massa julklappar, speciellt till alla barnen!!
Först var vi hos Vera och Yousef och sedan blev det bara slapp här hemma!


Jag och Sammi igår!

Dags att gå till bussen nu, ha det så bra så hörs vi senare!

101224

Publicerad 2010-12-24 01:28:06 i Allmänt





Lyckades få ett kort på tomten när han var här och lämande en massa paket till alla snälla barn! ;)


Äntligen har jag fått min gran!

Önskar er alla en helt underbar dag! GOD JUL!!!

Dan före dan....

Publicerad 2010-12-23 06:42:27 i Allmänt

God morgon!
Idag är jag riktigt sjukt trött, var uppe lite för sent igår, iget bra! Men det går nog över om en liten stund!
Igår blev det fullt upp, först så jobbade jag till 15,30, sedan tog jag bussen till centrum, där väntade Vera på mig. Vi hade både 2 några julklappar att köpa! När v hade handlt typ allt vi tyckte att vi behövde åkte vi hem...
Hemma lagade jag lite middag, kycklingwrap! Blev riktigt gott! Efter det hanns det med en liten te hemma hos Sara, och där hann jag även att slå in lite julklappar.Sedan hade Sammi en kommpis på besök när jag kom hem, så då blev det ytterligare lite tjöt!

Idag ska jag iväg och jobba hos Sarah! :) Efter det blir det e snabbis på stan, efter det bara slappa, eller ska laga lite julmat eventuellt blir det även uppersittarkvällen?!

Nu måste jag skynda mig att torka håret, lite för kallt för att gå ut med blöt hår...



Ha en bra dag!

Slappa?

Publicerad 2010-12-21 18:16:17 i Allmänt

Hemma igen efter jobbet, blev inget Willy:s idag, tyvärr... På ägen hem stannade jag hos Vera oh drack lite te och busade lite med småflickorna!! :)

Nu är frågan vad jag ska göra nu? Ska jag orka börja med julmaten? Eller ska jag lägga mig på soffan? Lägger jag mig på soffan kommer jag antaligen inte komma upp därifrån ikväll!! Vilket i och för sig inte låter helt fel... :) Eller ska jag börja med julskinkan och köttbullarna? Hmm, får nog ta mig en funderare!
Julmusiken är på i alla fall, försöker fortfarande komma i julstämning, dock går det inte så bra... Och snart är julen över ju, måste jobba hårdare på att komma i rätt stämning!

Nä, något måste jag göra annars somnar jag!
Men vi hörs senare!

Låång dag

Publicerad 2010-12-20 23:00:52 i Allmänt

Willy:s ringde och kollade om jag kunde jobba idag och självklart kunde jag det!! Så det blev till att skynda sig på polishuset för att sedan springa till bussen och åka till Willy:s. Det var, precis som vid alla andra högtider, precis som om folket trodde att maten skulle ta slut och att affärerna aldrig skulle öppna igen!! :) Alla ska handla, alla ska vara först och alla vill handla mest! Men som jag har sagt så många gånger innan, jag är bara glad för att det är så, för då får jag jobba! :) Trots att jag idag är lite trött!

Nu när jag kom hem ifrån jobbet hade Sammi varit gullig och gjort middag! Helt perfekt! Efter det blev det lite soffhäng och nu sitter jag och surfar runt lite, kolla lite bloggar. Men känner att om jag ska orka upp 5,30 imån är det nog dags att sova nu! Kanske ringer Willy:s imån med?! Vill ha alla 12 timmars pass jag kan få!! :)

Hoppas att ni har haft en ba dag? Nu ska jag sova! :)

Äntligen måndag!

Publicerad 2010-12-20 06:23:24 i Allmänt

God morgon!
Snart dags att åka iväg på jobbbet, och det har faktiskt slutat att snöa!! :) Frågan är dock hur bra det är plogat? Har typ 10 mins promenad ifrån bussen till jobbet, och där är det nästan aldrig plogat... Men men, bättre träning! :)

Känns mig inte allt för pigg denna morgon och är inte alls sugen på att gå ut i -13 grader... Trär dock att jag har min underbara termoställ!! :) Funkar skitbra och jag fryser aldrig!! Jobbar tills ca 15,30 och efter det så ska jag förhoppningsvis börja göra julmaten. Ska rulla lite köttbullar och lite annat som ska förberedas, men som det känns just nu så kommer jag bara vilja lägga mig på soffan och bara vila ögonen lite! :) Men det blir ju alltid bättre när man har kommit igång, så jag skulle gissa, om jag känner mig själv rätt, att det blir något gjort i allafall!

Är det någon som börjar känna av julstressen? Eller är alla i god tid? Jag börjar bli stressad för jag inte har någon julkänsla... Men jag hoppas att den kommer när vi sätter i granen, vilket förhoppningsvis blir idag eller imån!!

Dags att göra mig klar det sista. Ha en riktigt bra dag!!

Färdig jobbad för denna veckan!

Publicerad 2010-12-19 22:44:18 i Allmänt

Fastän att jag just nu är ganska så trött är jag ändå glad att jag har jobb imån! Har ju lyckats få ihop en hel del pass ändå!! Vi hoppas att det fortsätter i samma väg! :)
Imån blir det jobb på polishuset, och det blir det även på tisdag och onsdag.
Har precis ätit några knäckemackor och nu ska jag lägga mig så jag får sova lite innan det är dags att gå upp igen!

Men nu om något helt annat, seriöst var det snöar?!!! Tror säkerligen det har kommit 2 dm idag!! Och då snöade det ändå igår och i förrgår också.



Sov så gott!!

4:e advendt

Publicerad 2010-12-19 10:20:27 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Och att ni hade en bra dag igår?
På jobbet igår var det jättemycket folk! Roligt tycker jag bara, för då har jag att göra hela dagen! Samt att det såklart ledde till att Willy:s frågade om jag kunde jobba idag!!! :) Perfekt för mig!

Men igår var det ju lite fest, mycket trevligt. Och självklart så var det julbord, det första för min del... Helt okay, men det man äter hemma är självklart mycket godare!
Åkte hem ganska så tidgt så jag skulle orka upp idag, men det var mycket trevligt, kul att träffa typ alla jobbkamrater i alla fall!

Nu ska jag fixa klart mig innan jag ska ner och sätta på en maskin tvätt efter det tar jag lite frukost, och sedan drar jag till jobbet! Jobbar tills 21 idag, så tyvärr blir det inte så mycket bloggande idag heller!



Trevlig 4:e advent!

Time to go

Publicerad 2010-12-18 09:25:44 i Musik

Oj, så fel jag hade om snön... Nu snöar det som bara en... Men vad gör det?! :)
Började morgonen riktigt bra med havregrynsgröt och en kopp te med en massa citron i!

Nu är jag klar för att dra på jobbet... Självklart har jag även med mig väskan så jag kan fixa mig lite innan jag drar vidare till personalfesten. Jag slutar ju 18 och det börjar kl 19, men tror tt bussen går typ halv, så det blir inga problem!! Tyvärr så kommer jag bloggande under dagen inte bli det bästa. Men jag önskar er såklart en jättebra dag!!
Vi hörs kanske senare eller imån!

Fredagsmys

Publicerad 2010-12-17 22:58:08 i Allmänt

Ja, det har varit riktigt fredagsmys här hemma! Tjejerna var här och åt middag!! Riktigt gott blev det, och det var kyckling med cashewnötter, recept, som det bjöds på!
Nu ska jag ta tag i disken innan jag lägger mig i sängen och kollar lite tv innan jag ska sova!

Både igår och idag har det bara öst ner snö, men nu börjar det bli lite kallare, så nu kommer det antagligen att sluta snöa, men man vet aldrig! :) Jag bara hoppas!

Imån blir det jobb, ifrån 10-18 på Willy:s, och efter det är det personalfest med Willy:s, ska bli riktigt nice! Kul att träffa alla och se vad det är för människor!

Har inte så mycket mera att tillägga, men tack för en underbar kväll!! Nu ska jag diska! :)
Sov så gott!

Problem

Publicerad 2010-12-17 08:48:43 i Allmänt

Igår var det inte lätt att blogga... Jag kom inte in på sidan... Därför var det så dåligt med bloggande!
Igår fick jag jobba till 15,30! :) Och jag fick även lov till att jobba idag!! :) Riktigt nice!
Efetr att jag hade jobbat igår åkte jag hem till Vera, busade lite med småflickorna!!





Gick hem för att laga mat, totalt omotiverad... Just det, kollade ju såklart Paradise Hotel finalen... Tyckte ni rätt person vann?? Jag tyckte att Erik eller Lin skulle vunnit, okay att jag verkligen inte tyckte om Lin i början, men det har ändrats!! :)

Efter Paradise Hotel gick jag hem till Sarah en sväng! Drack dock inget te!! Utan endast lite saft! ;)

Ikväll ska det vara lite tjejmiddag här hemma! Så efter jobbet blir det snabbt tt handla lite för att sedan hem och laga god mat! :) Är rätt säker på att jag kommer städa lite också! ;)

Nu är det dag att göra sig klar och snart gå till bussen!!

FINALLY FREDAG!! :) Ha en bra dag!

God morgon torsdag!

Publicerad 2010-12-16 07:08:26 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott?
Jag tittar på termometern och är nästan i chock... I förrgår var det -20 igår -10 och idag är det -1,7??? Hoppas att det snart blir kallare igen så att inte snön töar bort. Och verkligen inte precis såhär innan jul... Nä, nu får det bli kallare!! :)

Igår blev det lite bak, skulle försöka mig på mammas julklassiska kakor, kolasnittar, bondkakor, chockladsnittar och brysselkex... Men ska vara ärlig och säga att det gick sådär... Någon som har gjort dessa kakorna? Jag tycke at degen var aldeles för smulig?
Men jag lyckades helt okay med kolasnittar och med chockladsnittar, bryssenkex gjorde jag aldrig och bondkaka ska vi inte prata om... De andra kakorna ser inte ut som mammas, men kakorna smakar likadant, och det är det viktigaste!
Jag fick även gjort apelsiner med nejlikor!!




Luktar väldigt gott! :)

Nu ska jag snart iväg och jobba, fast på polishuset. Komiskt nu när jag har fått jobb på Willy:s, då blir folk sjuka kors och tvärs... Men innan när jag inte hade något jobb alls, då var det ingen som blev sjuk... Men misstolka mig inte, jag är bara glad att jag får jobba!

Hoppas att ni får en riktigt bra dag! För det tänker jag ha!

Tisdag

Publicerad 2010-12-14 15:08:39 i Allmänt

Äntligen har jag hittat presenten... Jag dit där jag sett den, men den fanns inte kvar gick vidare för att leta, men eftersom jag har letat en de tidigare visste jag att det inte skulle bli lätt...
Gick tillbaka till första affären och frågade hon sa nej, att den inte hade funnits där på jättelänge. Jag svarade att jag hade tittat på den för typ 2 veckor sedan, hon kollade då lagersaldo, och yes den fanns kvar!!! Så nu har jag äntligen funnit den!



Nu ska jag fortsätta att slå in lite julklappar, sedan får vi se om jag orkar baka eller om jag ska ta det en annan dag! Willy:s ringde precis också, inget jobb idag dock, men imån skulle jag få jobba lite, I like!!

Julkakebak!

Publicerad 2010-12-14 10:41:14 i Allmänt

Ska en liten sväng in till stan nu hade jag tänkt... Ska köpa en julklapp!! Sedan är jag typ klar!! :) Men det är ju bara för att jag inte ska köpa så många! Annars hade jag legat efter! Hur går dt för er? Många som börjar bli klara?
Jag börjar riktigt längta till julen nu och funderar till och med på att sätta in granen tidigare än tänkt. I min familj brukar vi sätta in granen den 23:e, och sedan har jag bara fortsatt med det. Men nu funderar vi på att det kanske ska var den 4:e advendt?
Sedan en annan sak som stör mig, ska bli kul att se om någon anna stör sig på samma? Ska kanske kalla det för I-lands problem? Vår gran ska vara röd och silver, men nu kommer problemet! Jag vill ha enkla röda kulor, men typ alla röda kulor har guldig knopp längst upp, där snöret sitter... Jag vill att den ska vara i silver!!!! Är det någon annan kanske som ser det också? Jaja, funderar seriöst på att edast ha silver, men det känns lite tråkigt... Vi får se hur det blir!

Efter stan är det tänkt att jag ska hem och baka lite julkakor, men kanske ringer Willy:s?? Hoppas såklart på det! Måste baka lite så det slipper bli någon stress i julveckan! Utan då skadet bara njutas utav att det snart är jul, och jobbas såklart!


Idag har vi det kallt här uppe, -20 grader, men det är riktigt fint ute!

Ha en riktigt bra dag!

Det är såhär det ska vara!! :)

Publicerad 2010-12-13 21:43:51 i Allmänt

Det är sånna här dagar jag gillar!! :) Först 5 timmars jobb på ena stället och sedan hem och duscha för att sedan åka till Willy:s och köra 7 timmars jobb där! Perfekt! :)

Nu väntar jag på att få lite mat, den är nästan helt klar, och sedan blir det inte mycket mera gjort idag!


Victoria


Vanessa

Bara några utav de fina bilderna jag fick häromdagen!!

Sov så gott!!

Grattis Lucia!

Publicerad 2010-12-13 06:38:24 i Allmänt

God morgon!
Då är det snart dags för mig att åka till jobbet... Ska jobba lite extra hos Sarah idag!
Igår blev det som sagt köttbullar och makaroner, eller vet inte riktigt om jag kan kalla det för makaroner, mer kanske makaronigröt?
Sedan fastnade jag helt i Lipstick Jungle... Någon annan som har sett det? Riktigt bra serie tycker jag i alla fall! :)

Idag är det lucia, och överallt är det fullt med luciafirande...
Min mamma och pappa fick sitt igår av alla mina syskonbarn...


Mitt i lussande...


Och en underbar bild på alla sötisar!! :) Alltid svårt att få allihoppa att kolla kameran samtidigt!

Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag, och grattis Lucia! Eller trevlig Lucia! Vad säger ni?

3:e advendt

Publicerad 2010-12-12 16:06:13 i Allmänt

Tiden bara rullar förbi... Nu är det redan 3:a advendt... Och imån lucia alltså! :) Idag hemma hos min familj är det luciafirande, så jag hoppas att jag ska få en massa fina bilder senare! På det lilla luciatåget!

Förra årets bild är en stor favorit!! ♥

Idag har jag varit med Sarah och Emilio på Coop, även en sväng till OkQ8 för lite paketuthämtning!!


Sammis nya vantar och mössa!! :)

Sedan gick jag hem till Vera för en kopp te. Fick tagit en massa fina bilder på flickorna! :) Får lägga upp några lite senare. Nu ska vi hem till Sarah för att laga middag, idag blir det köttbullar och makaroner! :)

Ha en riktigt mysig 3:a advendt!

Idol

Publicerad 2010-12-11 21:16:29 i Allmänt

Sådär, då har jag kommit hem och ätit lite middag! Fick jobba fram tills 19 idag, skulle ha slutat 18, men det var en tjej som ville gå hem tidigare, och då säger jag ju inte nej till att få en extra timma!!
Till middag idag blev det tacos, lätt och riktigt gott! Nu ska jag slappa lite, tror nog jag ska läsa min bok... Laddar inför att förhoppningsvis få jobba imån!

By the way, var det någon som såg finalen för Idol igår? Jag missade ju den tyvärr eftersom jag jobbade... Ska dock erkänna att jag inte har följt Idol under säsongen utan har kanske sett det nån gång då och då, men finalen är ju alltid rolig att se! :)

Tycker ni att det var rätt att Jay vann? Eller vem hade ni som favorit?

Här kommer vinnarlåten med Jay!



Vi hörs imån igen!

Yes

Publicerad 2010-12-11 13:55:57 i Allmänt

Willy:s ringde precis... Så jag har snabbt gjort mig klar och ska snart gå till bussen! Grymt!!



Så nu blir det inget bloggande på några timmar! Vet inte riktigt hur länge jag ska jobba, utan jag jobbar bara så länge jag får!!

God morgon Lördag

Publicerad 2010-12-11 09:49:35 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott? Efter ca 1 timmas hostande fick även jag somna igår... Fattar inte varöfr det inte försvinner? Irriterande...
Gårdagen blev bra, skulle ha slutat jobba 19, men jag kom där ifrån typ 20,15, så det var perfekt för mig!! :) Sedan satt jag ute i typ 30 min, tillägg -19 ute!!!, innan bussen kom... Väl hemma stod middagen på bordet! :) Underbart att sluta jobba sist!
Efter det gick vi hem till Sarah, skulle ha sett Inception, men klockan blev allt för mycket, så vi bestämde oss för att ta det en annan dag!

Nu har vi precis ätit frukost, och Sammi har åkt till jobbet... Jag ska hoppa in i duschen, och sedan hoppas att Willy:s ska ringa! :) Annars blir det en massa slapp framför tvn idag känner jag... Behöver städa också, men får se om jag orkar, vill ju ha rätt städstämning, blir så mycket roligare då! ;)

Någon som har några speciella planer inför dagen?
Ha det så bra så länge,

Tedrickande!

Publicerad 2010-12-10 11:12:24 i Allmänt

Sådär då har jag skrotat runt lite här hemma! :) Efter det har jag druckit ett massa te, så jag ska klara en dag i kassan! Och naturligtvis har jag tittat på veckans avsnitt utav Paradise Hotel!



Egentligen tycker jag att programmet är helt världelöst, men jag har fastnat totalt, och nu måste jag verkligen se det!! :)
Nu är det dags att åka och jobba! Ska bli riktigt nice! Ikväll är det dags för fredagsmys!! :)

Jobb! :)

Publicerad 2010-12-10 08:44:58 i Allmänt

Willy:s ringde precis och kollade om jag kunde jobba idag, perfekt! :) Men det var inte föräns klockan 12, så jag hinner skrota lite här hemma först! :)

Igår blev det först en sväng till Vera


Victoria


Vanessa

sedan gick jag hem för att laga middag hemma. Idag körde vi på hamburgare och pommes!!



När allt var klart gick jag till Sarah och fikade lite där!! :)

Hoppas att ni får en riktigt bra fredag!! Efter denna dagen är det helg!! :) För vissa ledighet, för andra, läs mig, förhoppningsvis jobb!!

Torsdag

Publicerad 2010-12-09 16:26:38 i Allmänt

När jag hade slappat lite hemma gick jag hem till Vera en lite stund! :) Självklart blev det lite te, bus med flickorna innan vi tog en sväng till centrum!
Jag fick äntligen skickat iväg mina skor som jag köpte på postorder som läcker... Inte så bra med skor som läcker i detta väder... Nu ska vi bara se hur lång tid det tar innan jag får nya? Blev även handlat lite mat.
Nu har jag precis plockat in maten, och ska vidare igen... Får se om det blir till Sarah eller Vera denna gången!
Efter det blir det hem och laga middag! Same old same old!! :)

Hoppas att ni har en bra dag?

Baddags

Publicerad 2010-12-08 21:23:32 i Allmänt

Nu har jag hunnit vara hos Vera och dricka lite te!! :) Sedan gick jag hem för att laga middag! Idag blev det god fisk, med sås, ris och kokta grönsaker! Aldrig fel...

Nu ska jag dock hoppa in i badkaret och läsa lite... Känns nästan som jag håller på att bli sjuk, men så har jag känt många kvällar nu... Hostan vill inte försvinna och den gör ju att man känner sig lite sjuk ibland!



God natt, hoppas att ni har haft en riktigt bra dag!

Färdigbakad!

Publicerad 2010-12-08 16:01:54 i Allmänt

Sådär ja, då har vi fått lite julkakor eller kanske inte direkt kakor, men det har blivit lussekatter, kola, knäck och ischocklad!!









Så nu blir det lite snabb dammsugning innan jag ska hem till Vera en sväng... Sedan hem igen för att laga middag! Det blir ingen bio idag, har helt glömt av det... Men kanske tar det imån istället!

Julbak

Publicerad 2010-12-08 10:57:13 i Allmänt

Äntligen har jag satt igång!! :) Just nu bakas det lussekatter, sedan ska det blir lite kola och knäck... Sedan får vi se vad som händer!! Julmusiken är igång!!

Färdigjobbad!

Publicerad 2010-12-07 20:46:54 i Allmänt

Sådär ja, då var jag hemma igen efter första dagen på jobbet! Blev jobb ifrån 9,30-18... Började med alla papper som skulle fyllas i, sedan var det lite dataundervisning och sedan prov... Efter det hann vi med lite lunch innan det var dags för datan igen och ännu lite mera papper sedan var det ut i kassan... Känns typ som om jag aldrig har lämnat... Komiskt nog så sitter typ alla PLU nummer kvar... Lite konstigt tycker jag ändå eftersom det är över 2,5år sedan jag lämnade... Men väldigt praktiskt att nummrena sitter kvar, då slipper jag lära mig igen!

Efter jobbet blev det en sväng till Sarah, sedan kom Vera och Sammi dit, blev som vanligt lite tjöt och lite te... Men nu är både Sammi och jag jättehungriga, så som vanligt blir det en sen middag, inte bra dethär... Men men så blir det ibland!

Imå hoppas jag på att det blir bio? Hmm, får se hur det går, och går det någon bra film nu? Ja, vi får nog fundera lite på det... Annars tror jag nog att jag ska ta tag i lite bakande imån... Men självklart så hoppas jag att Willy:s ringer och säger att någon är sjuk, så jag får jobba!! :)

Ha det så bra, och sov så gott!!

Premiär!

Publicerad 2010-12-07 08:27:27 i Allmänt

Yes idag är det dags för mig att starta på Willy:s Umeå! :) Hoppas att många blir sjuka (typ lätt förkylda alltså, bara så folk inte orkar jobba) och att många vill vara lediga så jag får jobba mycket! Sedan är det förhoppningsvis fasta tider efter jul och nyår!!

Igår efter middagen gick jag hem till Vera och snackade, flickorna ville inte riktigt sova för dem var lite sjuka. Men vi tittade ganska så mycket på Kvinnornas Hemliga Liv, tror att det heter så? Tv3 kl 22,00.
Någon annan som såg det?
Handlade denna gången som "vanliga" fruar, flickvänner och mammor, som var porrstjärnor, redigerade eller producerade porrfilmer. Helt sjukt tycker jag. But what to say, what to do? Så länge kvinnorna är lycklig och deras män är glada så? Men jag vet inte riktigt ändå... Nä, får nog bli nej, tycker verkligen inte om det!

Dags för mig att göra mig klar och sedan åka till jobbet!! :) Hoppas ni får en riktigt bra dag, det tänker jag ha!

Kyckling med cashewnötter

Publicerad 2010-12-06 20:16:48 i Recept



Googlade fram denna rätt!
Blev riktigt gott!

300 gram 

Måndag

Publicerad 2010-12-06 18:56:57 i Allmänt

Har varit hemma ett tag ifrån jobbet nu, har druckit en massa te.. Ska snart gå och köpa lite mera hostmedicin också så jag inte hostar så mycket! :)
Men innan jag går iväg för att handla ska jag laga mat! Idag ska jag hitta på något med kyckling... Tror det kanske blir något med nudlar till? Får fundera lite till, eller rättare sagt googla runt lite till. Alltid kul att prova nya rätter, jag gör det alldeles för sällan...

Men nu kom Sammi hem, så det är dags att börja laga maten! Uppdaterar er senare vad det blev för mat! :)

God morgon

Publicerad 2010-12-06 06:46:25 i Musik

Dags att vakna upp till en ny vecka! :) Ska iväg och jobba idag uppe hos Sarah, sedan blir det nog slappa hemma... Kurera mig lite ifrån min hosta och huvudvärk... Och sedan imån är det Willy:s som gäller! Sjukt nice!

Igår var det verkligen lugnt på kvällen... Sammi och jag låg på varsin sida utav soffan och försökte att inte somna... Detta gick typ bra fram tills 21, men då tyckte vi det var okay att lägga oss! :) Och såklart då alldeles för pigga för att sova!

Men bjuder på en liten låt här på morgonkvisten!!



Hoppas att ni har sovit gott och att eran vecka blir grym!

Slappsöndag?

Publicerad 2010-12-05 18:55:17 i Allmänt

Sarah ringde på morgonen och var lite uttråkad... Så jag packade ner mina bakgrejer och maten som jag hade tänkt att göra och gick hem till henne! :)

Vi började med att göra gulaschsoppa!!


Och gjorde ett riktigt storkok, så nu finns det lite matlådor!!

Sedan var det dags för kakor!


Med dumlekola och noblesse.


Emilio vaktar kakorna i ugnen!


Första gången jag gjorde dessa kakor, smakade bra, men typisk kaka där man typ orkar 1 eller 2! ;)

Sedan kollade vi en film, Bröderna Karlsson. Någon som har sett den? Var helt okay, lite för jobbig för min smak...

Efter det blev det lite bröd


Enkelt men väldigt gott, brytbröd!

Sedan kom Sammi så då åt vi middag! :) Nu är vi hemma igen, och jag har nog tänkt att ta ett bad, eller kanske fortsätta att slappa lite i soffan?! Imån blir det i alla fall jobb igen! Denna gången uppe hos Sarah!

Ha en riktigt bra söndagskväll!

2:a advendt

Publicerad 2010-12-05 11:19:53 i Allmänt



God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Sammi har precis åkt till jobbet, så nu ska jag fixa lite!

Hade lite fel om gårdagen, blev såklart en utgång! Så vi var här innan vi drog iväg till Corona! :) Som vanligt lika bra där, dock inte så blandad musik som det brukar vara!
Men jag är riktigt glad att vi vann Umeålotteriet!! ;) Blev en riktigt lyckad kväll!
Nu får vi se vad söndagen har att erbjuda... Ska ni hitta på något roligt? Jag känner för att börja med mitt julbak, men får se hur det går?

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg?

Hemmakväll

Publicerad 2010-12-04 20:00:14 i Allmänt

Dagen har varit riktigt lugn... Har sovit och slappat ganska så länge... Hann dammsuga på dagen, sedan somnade jag igen ihop om att min skulle försvinna, men den är fortfarande kvar! Gick hem till Vera en sväng, också åkte vi till Willys och handlade lite.

Nu har vi precis ätit och väntar på att Lollo och Johan ska komma! Blir en hemmakväll med lite alkohol kanske?

 

Lördag

Publicerad 2010-12-04 12:56:34 i Allmänt

Igår var jag som sagt på Willy:s, ska börja jobba på tisdag!!! Äntligen! Sedan får vi se hur mycket det blir, fram till jul och nyår är det endast extra och sedan hoppas vi på något mer efter det!

Efter det var det direkt till Sarahs jobb för att jobba! När jag var klar där, åkte jag in till stan för att träffa Lollo!! :)
Gick runt och tittade på lite olika saker, sedan hanns det med en fika också!!



 



Sedan hem till Sarah med alla hennes saker! :) Passade på att vänta tills Sammi kom sedan blev det middag!

Idag ska det städas här hemma! Så ska snart börja orka och ta tag i det, och sedan får vi se om det kanske blir lite julbak? Är nog påväg att bli lite sjuk tror jag för jag är jättetrött, och mitt huvud bara värker, men ska försöka att ignorera det! ;)
Funderar även på vad det ska bli till middag idag, tror nog fläskfilé, men hur och vad till? Något förslag?

Vad ska ni hitta på idag?

God morgon

Publicerad 2010-12-03 08:44:44 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott?

Gårdagen spenderades på lite olika ställen...
Först var det jobb fram till 16,30, skulle egentligen ha slutat 15, men eftersom det var mycket att göra så erbjöd jag mig att stanna!! :)
Sedan hem en snabbis för att sedan gå hem till Sarah, allmänt häng, tjöt, Sammi kom också åt vi middag!


Hittade en Emilio på vägen hem...

Efter det gick jag hem till Vera för ännu mera te och tjöt! :) Så enligt mig var det en riktigt bra dag igår!

Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt för att hinna göra matlådor, skönt att ha det gjort!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra iväg... Ska till Willy:s idag, och där hoppas vi såklart att jag ska jobba! Får se hur mycket det blir, jag hoppas såklart på HUR mycket som helst... Fastän att jag säkerligen kommer att klaga ibland på att jag är trött...

Någon som ska hitta på något kul en fredag som denna?
Jag ska träffa Lollo senare idag!! Alldeles för längesedan så det ska bli riktigt kul!!

Ha en riktigt bra dag! Och önska mig lycka till!

Torsdag

Publicerad 2010-12-02 09:28:46 i Allmänt

God morgon!!
Jag hoppas att ni mår bra idag? Verkar som om hela Sverige har det riktigt kallt idag? Här uppe är det faktiskt bara -11,5 grader samt att solen skiner lite.

Igår var vi som sagt på Magnus Betnér och det var riktigt bra, lite för grova skämt ibland för min smak, men Sammi verkligen älskade det!
Var nästan helt fullsatt,







Var riktigt kul att det blev så lyckat, så sånna här grejer blir det oftare!! :)

Väl hemma igår somnade jag som en stock, och har sovit typ hela natten, var riktigt trött, och det var så skönt att få sova till 8! Riktig lyx! ;)

Nu ska jag snart iväg och jobba, ska servera julbord för 22 pers idag! Ska bli spännande att se hur det går!
Ha det så bra, vi hörs senare!

Magnus Betnér

Publicerad 2010-12-01 17:52:10 i Allmänt

Då var det dags att bege sig på stan för att möta upp Sammi och sedan gå på Magnus Betnér, ska bli riktigt nice!!



   

Ha en riktigt bra kväll!!

God morgon

Publicerad 2010-12-01 06:32:28 i Allmänt

Blev en riktigt tidigt kväll igår, men ganska så skönt ibland... Så vid 22 hade jag redan kollat lite tv och somnade! :) Då hade Sammi redan somnat sedan länge!! :)
Ska snart iväg och jobba, så det blir snart till att fixa i ordning mig! Och när Sammi har slutat ikväll ska vi gå på Magnus Betnér!!



Ska bli riktigt kul! Sammi fick det i present utav mig! Alltid kul att hitta på saker! :)

Tittade lite på bilder, och längtar lite till värmen!

Jag känner mig alltid lite fräschare när jag har lite färg...

Idag har vi dock "bara" -5,9 så idag funkar det! Kanske kommer det att börja snöa igen?
Nä, dags att hoppa in i duschen!
Hoppas ni får en bra dag!!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela