Stina

- Si vis Amari, Ama -

Aqaba

Publicerad 2010-09-30 12:30:41 i Resor

Sitter på kontoret for Apollo just nu, ska snart ivag och ata lunch!! Blir tyvarr ingen sol idag, sa jag kommer nog inte vara sa brun nar jag kommer hem... Men igar blev det lite sol!!! Och en massa snack med Mohamed och ganget!!! :) Sedan lite sol och sedan blev det middag pa Rovers och traffade Daniella!!! :) Underbart att se henne igen... Precis som att se alla har igen, kanns inte som om jag har lamnat det nagon gang...

Men det ar bara en dag kvar innan vi ska aka hem, och det kanns helt sjukt... Har bara en hel dag kvar plus dagen idag, och det kanns alldeles for lange... Men snabbt hem till Umea for att sedan aka hem till min underbara familj, och aven sakart mina underbara vanner!! Ska juh aven ivag pa Ladies night!! Ska bli skitkul!!! Ska nog aven hinna med en svang till Ulla med systeryster ocksa!!!



Nu ar det dags for lunch har nere, sa jag ska bege mig!! Men jag hoppas att allt ar bra hemma!!! Har ar det underbart!!! :)

Jordanien!!!

Publicerad 2010-09-28 01:17:08 i Resor

Underbara Jordanien!! :)
Landade natten mellan lördag och söndag vid typ 3 på natten!! Och vi möttes av ca 30 grader!!! :) Kan inte bli bättre!! Vi bestämde oss för att hänga lite på balkongen och njuta av att vi faktiskt kunde sitta ute, utan att bli blöta och utan att frysa en massa!! Sedan blev det lite drinkar på det på balkongen och sedan sängen vid typ 8!!!!



Gårdagen var inte bättre den!! Gick upp vid ca 2 (????!!!!) och sedan var det grillning!! Och det var lammkotletter och kyckling till mig!!! Och naturligtvis hommos (stavas hur?). Yousef hade några vänner som kom förbi och vi satt och tjötade en hel del, blev en del skämt!! Och naturligtvis pokerspel på kvällen!! Och självklart lite drinkar!!



Denna dagen har varit lugnare, vaknade och tog det lugnt ett tag... Blev några avsnitt av How I met your mother!! Sedan iväg till Yousefs farbror för lunch, och sedan ut i skogen för att jaga duva!!



Och även ikväll blev det grillning, men bara kyckling!! :) Kom hem för en stund sedan, och har sedan dess kollat på How I met your mother igen... Imån bär det nog av mot Aqaba, och det ska bli underbart med ännu mera sol och ännu mer värme!! Och jag ska sola och bli brun!!!

Hoppas att ni har det bra där hemma?? Hörs snart igen!!

Arlanda

Publicerad 2010-09-25 14:25:20 i Resor

Har inte så mycket nytt att tillägga!! :) Ska snart checka in på nästa flyg, som avgår vid 17... Annars så är det lugnt... Väldigt skönt här eftersom det inte regnar... Vilket det har gjort de sista dagarna i Umeå... Och ännu bättre kommer det att bli, ca 37 grader har dem där nere nu, och det ska bli så underbart!!! Bara några timmar till så är vi där!!

 

 

 

 

Vi hörs senare, ville bara göra en update när jag hade möjlighet!!

Packat och klart

Publicerad 2010-09-25 07:53:27 i Allmänt

Igår blev det som sagt en massa bak, sedan en jättegod middag!! :) Sedan bara en massa mys och packning... Sammi packade på typ 15 min och på typ 2 timmar!! :) Men det är väl så det är??!!

Har arit uppe och duschat och fixat mig nu, ska snart hem till Sarah med familj och äta födelsedagsfrukost... Emilio blir 3 idag!!! Grattis!!! Sedan blir det hem igen för att åka vidare till flygplatsen! UNDERBART!!!



Men det är i alla fall helt packat nu, så nu kan jag släppa det!! :) Har säkerligen glömt en del, men men vad gör det?? Sol och värmen i en hel vecka!!!

Ha en riktigt bra vecka, ska som sagt försöka blogga lite, men det är inget som jag kan garantera!! Om inte hörs vi när jag kommer hem!!!

Många bullar i luften???

Publicerad 2010-09-24 18:25:19 i Allmänt

Nejdå det är verkligen inte jag!!!
Håller bara på att packa, samtidigt som jag bakar bröd, samtidigt som jag bakar bullar och lagar middag!!! Men det blir effektiv tid!!!



En liten bild på hur jag ser ut idag... Inte den bästa bilden, men det är alltid något!!!


Ska ni hitta på något en fredag som denna? Eller blir det lugnt hemma??
Ha en underbar fredagskväll!!

Fredag!!!

Publicerad 2010-09-24 08:07:49 i Allmänt

Blir bara ett litet snabbt inlägg... Är lite sen... Har tagit det alldeles för lugnt denna morgonen... Men det positiva är att jag har börjat packa, och är nog klar när det gäller klädväg!!! Dock sitter jag fortfarande i handduk och ska typ gå om 15 minuter... Men men det löser vi!!
Ska bli så underbart att få komma iväg, speciellt när det bara regnar hela tiden... Att jag vet om 2 dagar så kommer det vara en massa sol, så skönt!!!



Nu måste jga fixa mig, ha en riktigt skön dag!!!

Ingen packning....

Publicerad 2010-09-24 00:01:07 i Allmänt

Blev inte så bra som jag hade tänkt... Snackade lite med Sarah, och vipps så satt jag i hennes soffa och tjötade!!! :) Gick hem för att byta tvätten och sedan tillbaka igen!! Hon hade gömt Emilios present här, han fyller år på lördag, så jag tog med mig den bort... En eldriven mc... Eller vad kallar man det? Inte alls typiskt, hittar ingen bild på den... Men men, ni fattar?? En liten eldriven motorcykel, och han kommer bli hur glad som helst!!

Sedan kom Sammi förbi, vid typ tio också blev det lite mera kaffe!!! :) För dem alltså! ;)
Så min packning försvann helt i det blå... Får nog ta tag i det imån, känns nästan som om det är dags??? Jag brukar alltid vara ute i god tid, och nu är det dagen innan och jag har inte ens packat en första gång, hmm får se hur detta ska gå!!

Men allt är i alla fall tvättat nu, så nu är det bara en städning som saknas, men det fixas som sagt imån!! Slutar nog jobba vid ett, så då blir det en sväng på stan, och sedan hem för att fixa och dona lite... Shit känner mig nästan lite stressad... Ska baka lite bröd och bullar hade jag juh tänkt också, när ska jag hinna det??? Emilio är juh allergisk mot mjölk, så jag ska baka bullar och bröd till det, ska dit på frukost på lördag är det tänkt!!

Nu är det i alla fall dags att sova!! Men vi hörs imån!! Sov så gott!!

Packa

Publicerad 2010-09-23 17:12:16 i Allmänt

Hemma efter ytterligare en dag på jobbet!!! Känns skönt att kunna säga så!! :)

Har tvätttid nu, så jag ska passa på att byta laka och handdukar, så att det ska vara rent och fint när vi sedan kommer hem... Sedan imån blir det nog en storstädning!!!

Men sen har jag tänkt att ägna mig lite åt att packa... Är helt världelös på att packa, som ni flesta vet... Men jag försöker alltid att göra det bra!! :)
Men ska nog börja att förbereda mig lite, vi ska dessutom bara ha en väska också, så det blir verkligen att lägga manken till!! Men jag ska nog klara det, börjar juh bli vuxen nu!! :) I vart fall ska det, som jag sagt innan, bli helt underbart att komma iväg. Längtar en massa, men försöker att inte göra det... Det kommer ändå att gå så fort, och speciellt när vi kommit ner... Där nere kommer det nog också att bli riktigt dåligt med bloggandet, men ska självklart försöka hålla er lite uppdaterade!! :)



Vi får se hur det går!! ;)

Ha en riktigt skön kväll!!

Ny dag

Publicerad 2010-09-23 08:16:03 i Allmänt

Nya telefonsamtal!! Sitter i startgropparna för att strax gå och möta Lollo och sedan gå till jobbet!! Mina öron är nästan helt okay idag!! ;) Får se om det blir värre efter dagen eller om dem kanske ha vant sig då??
Får se hur mycket jag hinner ringa och sälja idag, hoppas på att det ska vara mycket mera svar i telefonerna idag!! Och självklart att fler ska köpa av mig!! :)

Hann inte somna innan Kungarna av Tylösand igår, eller jag somnade mitt i det... Men igår var det ändå ett helt okay avsnitt?? Var juh inte sjukt vidrigt som det har varit i de andra avsnitten? Eller somnade jag innan något hände?
Kul dock att dem har hemmafest, har bjudit in folk med flyers där det står att dem bjuder på dricka, och sedan blir hon den ena bruden (som är negativ till allt) sne för att folk tar i deras kyl??? Kanske inte riktigt rätt läge, eller?

Sen är det helt sjukt att vi åker på lördag!!! Känns som om det är så långt bort, men om 2 dagar är vi snart påväg till flygplatsen!!! Ska bli helt underbart att komma iväg lite... Tyvärr ska juh Sammi arbeta lite, men det får vi ta!! Jag ska bara slappa och njuta av att det fortfarande är varmt!!Hoppas att det hinns med en hel del solning så att jag kan få bli ite brun också!!

Nu ska jag ta och bege mig, önskar er som vanligt en underbar dag!!

Första dagen

Publicerad 2010-09-22 21:34:29 i Allmänt

Ja, hur ska jag beskriva denna dagen???
Jag har ont i mina öron, som inte är vana vid att ha headset på sig... Vet inte om jag har väldigt stora, eller väldigt utåtstående öron? För jag har verkligen ont... Men, dem vänjer siug säkert snart!! Jag har ringt över 400 samtal idag, och det börjar kännas på min röst... Dessutom börjar jag bli lite förkyld, vilket även det tar på rösten... Men men, jag äter halstabletter och dricker hur mycket vatten som helst, hur som helst dagen har gått bara bra... Men jag känner att jag har gjort något, för jag är trött och det känns underbart!! :)

När jag kommit hem ifrån jobbet blev det lie soffhäng, innan jag städade lite för att sedan laga lite mat!! Nu känns det som om klockan är hur mycket som helst, men den är bara lite efter nio... Kan juh inte lägga mig ännu!!!
Sedan blev det Idol, första gången som jag ser ett helt avsnitt denna säsongen... Och just nu är det Skånefruar som gäller, och sedan hoppas jag att jag har somnat innan Kungana av Tylösand börjar, för det är juh så sjukt dåligt, men jag vet att är jag vaken så kommer jag att se det!!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag? Kommer verkligen att bli färre blogginlägg nu när jag jobbar, har inte tillgång till internet på jobbet och min telefon vill inte samarbeta med blogg.se
By the way, här har det varit helt underbart väder idag!! Satt ute lite på lunchen i solen, och det var så skönt!! Snart är det bara mörker här uppe....
Hoppas att ni sover gott inatt, det kommer nog jag att göra!!


Zingo hänger på jobbet!!

God morgon

Publicerad 2010-09-22 08:15:39 i Allmänt

Sitter och äter lite frukost och ska snart bege mig till jobbet!! Känns så jäkla bra att ha ett jobb... Kanske ångrar mig snart, men just nu känns det bara så jäkla bra!! Dessutom är vädret på min sidan idag och solen strålar som bara den!! Kan juh i alla fall sitta inne och se ut på det underbara vädret!! ;)
Nä, nu ska jag gå och möta Lollo så att vi kan börja jobba!!
Hoppas inte jag ringer hem till någon utav er och stör?! ;)
Ha en helt underbar dag i solen mina vänner!!

I GOT A JOB!!!

Publicerad 2010-09-21 21:34:02 i Allmänt

Fasiken vad skönt!! Vr med Lollo idag på intervju, sedan fick vi gå på utbildning med en gång!!! Kanske inte mitt favorit jobb, jag är numera en telefonförsäljare!!! Snälla hata mig inte!! ;)
Men vi börjar jobba redan imån och vi får se hur det går.. Fick testa och ringa några samtal idag, och det kändes väl sådär... Men vi får se!! Jag har ett jobb, vilket betyder att jag kommer få en lön!! Helt underbart... Nu måste jag bara sälja så att jag får någon lön!!  Men det är ett senare problem, detta kommer att gå toppen och det kommer att vara skitkul!! Helt perfekt är också att jag kan välja lite hur jag vill jobba... Men det kommer nog att mestadels att vara 9-17, kanske till 13 på fredag och sedan ledig lördag och söndag!! Känns helt underbart!!

Nu ska jag läsa lite mera om det innan det är dags att sova för att sedan jobba imån!! Detta kommer att bli super!! Sov så gott alla söta!!

Pizzabak

Publicerad 2010-09-21 08:41:10 i Allmänt

God morgon!!
Blev riktigt god pizza igår!! Sedan blev det bara en massa mys med Sammi. Underbart att han är hemma igen!!!

Nu har han gått till jobbet och ska bara slappa lite innan Lollo kommer vid vid ett, sedan ska vi umgås lite innan det är dags att gå iväg på jobbintervju, om det nu är det?! ;)

Lite bilder ifrån pizzabaket!!

Sammi fixar


Jag tog bara kassler, ost och pepperoni, Sammi tog också på lite salami


Blev en riktigt god pizza och en riktigt mysig kväll!!

Hoppas att ni får en bra dag!! Så hörs vi senare!

Snart middagsdags

Publicerad 2010-09-20 18:28:45 i Recept

Dagen har varit lång... Var som sagt väldigt längesedan jag var uppe vid 6... Sedan har Sarah, Vera och jag varit i väg till Ersboda centrum... Sarah skulle hämta ett paket får OkQ8, sedan blev det en sväng till Willys och sedan tog vi några adnra små affärer!! Jag var smart nog att inte ta med mitt kort, eftersom jag hade lagt det i jackan när jag gick till jobbet i morse, så jag kom undan billigt!!

Nu ska jag snart börja och göra pizza, och jag tänkte att degen skulle ha jäst färdigt tills Sammi kommer hem, han är pizzabagarmästaren!! Men degen kan jag göra!! :) Vad brukar ni ha på er pizza?? Idag blir det kassler, ost, harissa och kanske lite svamp??
Enkel och lätt pizzadeg, till en långpanna. Alltid bra att göra extra och ha i frysen!! Lätt att ta upp och värma!! ;)
½ paket jäst
2 dl vatten (fingervarmt 37 grader)
1 msk olja
5 dl vetemjöl (kan bytas mot något grovare om man vill ha "nyttigare")
½ tsk salt

Värm vattnet, och blanda sedan tillsammans med jästen i en bunke. Häll i övriga ingredienser och blanda till en jämn deg. Ta upp på bakbordet och arbeta den smidig. Lägg sedan tillbaka i bunken och låt jäsa under bakhandduk i ca 30-40 minuter. Sätt på ugnen på 250 grader.
Dela degen i 4 bitar, eller om du vill göra 2 stora. Sedan är det bara att vända den i mjöl och knåda till den får önskad form. Kavla och vänd i mjöl så att den inte fastnar på bordet. Låt de färdig utbakade pizzorna jäsa på plåten i ytterligare 8-10 minuter.
Sedan är det bara att välja vad som ska vara på pizza och garnera som man vill!! Sedan in i ugnen ca 10-15 minuter eller tills den har fått en fin färg!!

Smaklig måltid!!




God morgon

Publicerad 2010-09-20 06:22:47 i Allmänt

Ja, jag är vaken i alla fall!! Har nog vaknat varje timma minst en gång... Har varit lite nervös för att jag ska försova mig och inte vakna utav klockan, men men nu är jag vaken i alla fall!!
Nästan helt färdig sitter jag i soffan tittar lite på nyhetsmorgon och surfar lite!!

Verkar vara riktigt varmt och skönt ute idag... NOT


Innan jag gick in i duschen så var det 0,5, så det går säkerligen upp en hel del nu när solen börjar komma!!

Dags att fixa det sista innan jag ska ut och vänta vid bussen, jag kommer nog inte alls att frysa... Ha en riktigt bra dag!!

Valvakan

Publicerad 2010-09-19 21:36:48 i Allmänt

Sitter faktiskt och tittar på valvakan, och är ganska så chockad över att jag gör det och det är första gången som jag gör det... Skrämmande dock att det verkar som om Sverige Demokraterna kommer att komma in i riksdagen... Det tycker jag är ganska så skrämande och jag tror att det säkerligen är fler som håller med mig???
Förstår inte riktigt hur man kan rösta på dem??? Men det är upp till var och en, fastän att jag inte förstår...

Vi får se hur det går...



Snart är det dags för mig att sova, shit... Ska upp vid halv sex imån, och det var ganska så länge sedan jag var uppe vid den tiden, utan att kunna gå och lägga mig efter vill säga. Nu ska jag upp och sedan jobba, jaja, det kommer säkerligen att gå bra! Ska bara jobba tills tolv så det är skönt!! Men som vanligt är det underbart att få jobba lite!!! Behöver verkligen komma igång en hel del, förberedande för att jag snart ska få ett jobb!! Det ver jag att jag kommer att få!! :) Ska juh iväg på en intervju på tisdag, så då hoppas vi igen!!
Hoppas i alla fall att ni har haft en bra helg? Och en skön söndag?! Underbart här att Sammi har kommit hem igen!!! Får se om jag orkar skriva något innan jag går till jobbet imån, annars blir det lite senare!!

Sov så gott!!

Rösten är lagd

Publicerad 2010-09-19 15:18:59 i Allmänt

Först blev det en sväng till flygplatsen för att hämta Sammi som varit i Stockholm över helgen!! Lite jobbgrejer... Sedan blev det hem till Yousef som fyller 25 år idag!!!


Vera hade gjort en jättefin och god kladdkaka!!
Sedan var det dags för familjegrejen som skulle göras TILLSAMMANS!!! :) Att rösta!!



Oliver och Emilio på väg...


Inne i röstlokalen

Vera och jag i kön!!

Och såhär glad var Vera efter att fått rösta för första gången!!! Ett riktigt glädjehopp blev det där!! ;)

Nu är vi hemma igen och det ska snart lagas middag!! Idag blir det fisk och potatis... Måste verkligen börja äta pasta och ris, äter endast potatis juh!!! Sedan får vi se vad som sker... Ingen Irene Huss film ikväll juh... Men vi hittar nog någon annan... Sedan imån ska jag och jobba hos Sarah, börjar 7!!!!! Så det blir inte allt för sent i säng ikväll!!

Dags att göra sin röst hörd

Publicerad 2010-09-19 11:47:43 i Allmänt

Men först iväg till flygplatsen för att hämta Sammi... Nu har han varit borta alldeles för länge!!! :)
Sedan hem till Yousef som fyller år idag!!! Stort grattis!!! Där ska vi bli bjudna på lite fika inna vi ska gå i samlad trupp för att rösta!!




Har ni röstat ännu???  Jag har tänkt att göra det minst 1000 gånger, men deet har aldrig blivit av, but today is the day!!!



Igår blev det riktigt trevligt!!! Sarah och Vera kom förbi, och vi satt och tjötade en massa hela kvällen!!

Ha en riktigt skön dag! För det ska vi ha här!!

Kvällen

Publicerad 2010-09-18 19:15:45 i Allmänt


Väntar på att Vera ska komma hit, sedan får vi se vad vi gör!!! Antaglien en massa tjöt... Kanske någon film också??
Ha det så bra och trevlig kväll!!

Knight and Day

Publicerad 2010-09-18 18:18:43 i Allmänt

Den andra filmen som vi såg igår, Knight and Day... Vet inte riktigt vad jag ska säga om den... Den var lite konstigt, bra men konstig...

Lördag

Publicerad 2010-09-18 13:02:27 i Allmänt

Vaknade ganska så sent idag... Eller typ 11, och för mig är det sent!!! Sedan har det varit en massa slapp, känns som om det alltid det blir nu!!! Men snart blir det ordning och reda igen, hoppas jag!!
Vad ska ni hitta på idag?
Jag är nog sugen på att ut och promenera!! Alltid lika skönt att komma ut och bara gå!!
Och idag är det bara en vecka tills vi åker!!! Ska bli så underbart!!! Blir nog först några dagar i stora staden, Amman och sedan ner till Aqaba, jag ska sola!!! Och Sammi ska arbeta lite och självklart sola lite med!!


Från Aqaba till Eilat

Perfekt tid att åka tycker jag, speciellt när det börjar bli mörkt och regnet bara öser ner... Skönt att få lite extra soltimmar!! :)
Hörs senare!! Ha en bra lördag!!

Streetdance

Publicerad 2010-09-18 11:19:10 i Allmänt

En utav filmerna som sågs igår... Streedance, ganska så seg och inte alls lika bra som jag trodde... Om vi säger såhär, inte riktigt Step Up klass!! ;)

Underbar dag!!

Publicerad 2010-09-18 01:11:23 i Allmänt

Blev som jag trodde... En helt underbar dag!! Åkte hem till Lollo och gick ut med Zingo en liten sväng, innan det blev in till stan!! Sedan hem till Lollo igen och tog Zingo på en riktig promenad!! :)

    




Ser ni ekorren??

     


Ankorna blir livrädda för Zingo, farlig hund detdär!! :)

Sedan blev det stan igen!! Kollade runt lite i affärer, var en sväng på banken, köpte lite fika till Sammi och umgicks lite med honom, innan det var dags att åka hem!!
På vägen hem frågade Vera om jag ville komma och äta, och det tackar jag juh inte nej till!! ;)




Flickorna chillar lite i en "fåtölj" som jag byggde!!

Sedan blev det häng i soffan och vi såg vi 2 filmer, var helt okay!!
Nu är det dags för sängen!! Sedan får vi se vad som sker imån, tror nog att det i alla fall blir någon promenad, och kanske stan?? Får se hur vädret är!!
Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft!! Sov så gott!!

Jag just nu

Publicerad 2010-09-17 10:00:05 i Allmänt



Sådär snygg bild!!! ;) Har lite ansiktsmask på mig ifrån Döda Havet, den luktar så j-vla illa...
Snart blir det en dusch för min del och sedan hem till Lollo och gå ut med hennes hund!! Sedan blir det stan, lämna ut lite CV och sedan till Lollo igen för att gå ut med hennes hund!!
Sedan får vi se vad som sker, tror jag ska träffa Vera en sväng.
Idag är det en bra dag, en riktigt bra dag!!! Synd bara att Sammi ska iväg. Hade juh varit bäst om han var med mig!!!
Ibland har man bara känslan att det känns bra, riktgt bra dessutom!!

Höst igen

Publicerad 2010-09-16 17:02:24 i Allmänt

Jag vet att jag tjatar en massa om hösten, men fasiken, jag gillar inte den... Eller den är juh väldigt fin, färgmässigt, men all blåst och allt regn, inget kul... Nu ska jag ner och tvätta, även det väldigt kul... ;)

       

   



   

God morgon

Publicerad 2010-09-16 08:03:00 i Allmänt

Sarah ringde precis, så jag ska åka och hjälpa henne på jobbet idag!!! Perfekt!! :) Så det kommer bli dåligt med bloggande idag!!
Men jag hoppas ni får en riktigt bra dag!! Här uppe lyser solen!!
Hörs senare!

Långdag...

Publicerad 2010-09-15 22:40:38 i Allmänt

Var hemma hos Vera och Yousef i några timmar!! Veras kompis Helena kom förbi, och sedan även hennes kille. Och då blev det pizza!! :) Eller jag åt kebabrulle, smakar inte helt som hemma...





Sarah ringde och frågade om jag kunde passa henns pojkar under tiden hon gick på föräldramöte, och självklart kunde jag det!!! Behöve bara en muta, popcorn!! :) Och med popcron satt vi 3 i soffan och bara mös!!! :) Sedan smög det ner lite chips också, men det får man när det är barnvakt!! Och vi hade juh faktiskt fredagsmys!!! :)

Nä, om jag skulle masa mig till sängen, är sjukt trött alltså, men det går säkert över imån!!!

Telefonen på högvarv

Publicerad 2010-09-15 13:59:24 i Allmänt

Shit vad jag ringer... Sitter och ringer runt till en massa olika ställen där jag har varit och lämnat mitt CV tidigare... Mest för att se om dem överhuvudtaget anställer? Om jag ska förvänta mig något svar? Eller vad som händer... Fick höra lite positivia sajer, så jäklar ska jag ha ett jobb!!!

Sitter och försöker finna resvägar... Eftersom vi inte har någon bil måste jag se så att bussarna går dit där jag söker jobb. Finns en väldigt bra sida, trodde jag, men när jag väl börjar att söka efter bussarna så struntar den helt i vad jag har skrivit och finner sin egna lilla resväg, till andra sidan stan...Får helt enkelt åka in till stan och se och fråga mig fram!! Känns lite dumt om jag nu skulle lyckas få ett jobb, och inte kan ta mig det...

Sitter och försöker finna pooler, men det verkar inte riktigt som om dem har samma system här uppe som vi har hemma... Eller så letar jag bara på fel ställen, vad vet jag???

Men jag har i alla fall lyckats boka ett möte, så på tisdag är det dags igen att hålla alla tummarna!! Det är bara ett extra jobb, men det är självklart bättre än att bara vara hemma... Sedan så skulle en kolla igenom mitt CV även där för extra anställning. Men jag är sugen på det mesta nu, självklart vill jag jobba 100%. Blir lite chockad när folk frågar hur mycket jag vill jobba, självklart 100%, jag är 25 år och helt frisk... För mig finns det inget alternativ... Men finns det ett extra jobb så är det i alla fall och börja någonstan... Kanske kan det utvecklas till en heltid eller i alla fall till mer än bara extra!! Men det är juh sånt som man får se senare!!!

Nä, nu ska jag fixa mig klart och springa bort till Vera... Skönt är i alla fall att det har slutat regna... Men, det börjar säkert snart igen!! :)

Ha en underbar dag!! Hörs senare!!


Sjukt trött

Publicerad 2010-09-15 09:24:30 i Allmänt

Ahhh, sjukt trött idag... Vet inte om det beror på vädret eller vad det är?? Vädret är i alla fall riktigt grått och trist i dag också, och det blåser lika mycket idag...
I gårkväll blev det en sen middag, men alltid lika gott!!



Hamburgare och pommes går alltid hem!! :)
Nu ska jag lägga mig och slappa lite mera, tror det blir sängen och kanske någon film?! Vädret bjuder inte direkt upp en idag!! :) Sen är jag sugen på stan, men får se vad som sker!!

Ha en underbar dag!

Miss secret agent

Publicerad 2010-09-14 22:49:50 i Allmänt

Sitter just nu och tittar på 5:an... Och på Miss secret agent 2... Ganska så bra film det där i alla fall!!



Ganska så tråkig bloggdag idag, men så blir det ibland... Spang en snabbis på Coop, och fick jag testa mina nya uggs... Var riktigt varma och goa!! :)

Dags att se klart på filmen innan det är time for bed!! Jag hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får sova gott!!

Vi hörs imån!!

Tisdag

Publicerad 2010-09-14 18:21:20 i Allmänt

Efter ha dammsugit, duschat, fixat mig klart och ätit en god lunch, gick jag hem till Vera för en massa häng!!!
Var helt öppet hus där idag, med en massa besök!! :) Vera bakade sockerkaka så det blev även en hel del fika!! :) Vilket aldrig är fel. ;)

Jag kom inte så långt med mitt CV förut. jag har skaffat ett nyare word, och jag fattar inte det. Tycker att den gamla varianten är mycket enklare... Först trodde jag det var att jag var tvungen att kom in i det, men jag har ändå arbetat med det ganska så många gånger, på andra datorer, och det går inte så bra för mig... men nu får jag väl sätta mig och verkligen försöka. Men ska nog ge mig på det sen igen, så jag får ett nytt CV. Sålänge får jag ge ut mitt gamla, tycker ändå att det är helt okay!!

Någon som ska gå på Ladies night i år?? Jag ska gå i Göteborg den 9 oktober, ska bli riktigt kul!!!



Den helgen blir det alltså en snabbvisit hemma!! Och den gången ska det köras upp hit efter!!

Dagen

Publicerad 2010-09-14 12:48:31 i Allmänt

Har slappat fram tills nu, kollat runt lite på internet, läst bloggar och inte gjort något.
Jag har börjat skriva ett nytt CV och sedan blir det nog in till stan för att presentera sig och dela ut lite fler. Tycker juh att det borde finnas några som behöver en personal till i sin butik, men det verkar inte de andra tycka!!! :) Eller så blir det kanske en promenad till centrum, och imån stan... Ska se var och när man kan rösta, så får jag det gjort också, slippa tänka på det något mera!!

Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!! Är lite sugen på att hitta på något, men jag vet inte vad, hmm får nog fundera lite mer på det...

Har ni sett reklamen för Skånefruar inför imorgon? Shit, dem är verkligen patetiska, men ändå så kommer jag säkerligen att kolla på det!! ;) Dem vet hur dem ska få folk att titta, såklart!! Hur kan hon gå i en röd klännig på ett white party?? Ni förstår draman som kommer att komma!! ;)

Annars är det lugnt här uppe, det är helt grått och trist ute, men så är juh hösten!! Men snart ska vi till solen!!! Välbehövligt!!!

Lyssna på killen nedan...


Nybakat, igen...

Publicerad 2010-09-13 22:10:50 i Allmänt

Luktar helt underbart här hemma nu, ena bullplåten är uttagen och den andra står i ugen!!



Dagen har för övrigt varit lugn... Bev en promenad med Vera och dem underbara flickorna!!! På vägen blev vi fikasugna och gick förbi Sarah på hennes jobb!!! Sedan tog vi alla följe hem!! Efter det blev det lite häng hos Vera innan vi gick hem till mig. Hit kom även Sarah och Emilio.
Dagens middag blev en kycklingthai rätt!! Helt okay, körde med färdigköpta wokgrönsaker, ls i lite vitlök och vanlig lök, lite rödcurry och kokosmjölk. Till detta serverades det nudlar!! Blev helt okay, får nog öva några fler gånger!! :)
Vädret börjar bli riktigt kyligt nu på kvällarna och det känns verkligen att hösten är påväg, men på dagen var det helt underbart väder idag!! Me like!! :)

Snart blir det sängen för mig del, men jag hoppas att ni har haft en riktigt skön måndag!!
Förrästen, var det någon som såg Ullared?? Jag får hemlängtan!! :) Underbart ställe!!

Sov så gott, vi hörs imån!

Glasdjävulen

Publicerad 2010-09-13 11:10:24 i Allmänt

Glömde juh skriva om Irene Huss filmen som gick igår... Helt okay, men säger fortfarande att 1 och 3 är bäst!!!



I ett litet samhälle nära Göteborg hittas tre medlemmar i en prästfamilj brutalt mördade. Väggarna är täckta av upp-och-nedvända pentagram – symbolen för djävulens ansikte – som målats dit med offrens blod.
Kriminalinspektör Irene Huss drar snabbt paralleller till ett tidigare fall där en präst mördades. Även i det fallet fanns det satanistiska kopplingar. Men ju djupare Irene Huss gräver i fallet desto mer övertygad blir hon om att kyrkans män inte alltid är så gudfruktiga som de borde vara. Hemma har Irenes dotter Katarina läst igenom mammans hemligstämplade utredningsmaterial om satanisterna och hon dras alltmer in i en mörk spiral av det ockulta och övernaturliga.
Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar.
”Glasdjävulen” är den femte av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga filmerna är ”Tatuerad
torso”, ”Den krossade tanghästen”, ”Eldsdansen”, ”Nattrond” och ”Guldkalven”.

Blir dock lite förvirrad nu, här står det att Glasdjävulen är nummer 5?? Men det har bara vistas 4 stycken... Får se... Nästa vecka är det i alla fall uppehåll och den 26 september är det dags för nästa!!!

Tacosöndag!!

Publicerad 2010-09-13 00:28:09 i Allmänt

Utan att ens verta om det så har jag verkligen skapat en tacosöndag!! Inte för att det blev något förra veckan, men innan det har det blivit några gånger!!! Ofta när Sammi har spelat match, och vi trogna suportrar har varit på match, så har det bara blivit att vi åkt hem och ätit middag tillsammans. Eftersom tacos är så lätt och snabbt att göra så har det alltid blivit så!! Därför tyckte jag det var dags igen att bjuda in eliten för söndagstacos!!



Lika trevligt som alltid!!

Sedan har det bara varit film hemma, just nu är det bulle och thé dags!! Sedan blir det sängen!! Jag hoppas att ni har haft en riktigt skön helg!! Och har en massa nya krafter inför den nya veckan!!

Sov så gott!

Jobbansökan

Publicerad 2010-09-12 11:34:43 i Allmänt

Sitter just nu och surfar runt på olika butikers hemsidor och söker en massa jobb... Jag har aldrig varit arbetslös innan och trodde verkligen inte att det skulle vara såhär svårt att få jobb...
Tar nästan mer på krafterna att gå hemma varje dag och känna sig "tvingad" att göra något än att gå till jobbet. Är jag hemma en hel dag och inte gör något har jag nästan dåligt samvete, jag vill att det ska hända saker och jag vill göra saker.
Jag vet att när jag väl har fått ett arbete, så kommer jag att sakna att vara ledig, och första veckan när jag väl får ett jobb kommer att vara tokjobbig... Men nu längtar jag verkligen tills jag får ett jobb, att känna sig behövd och att få en lön!!!
Jag fattar verkligen inte varför man ska vara inskriven på arbetsförmedlingen?? Är det endast för statistik?



Jag skrev in mig där efter att ha varit här uppe i kanske 2 månader, och jag fattar verkligen inte varför jag skulle ta mig tid att åka dit? Fram och tillbaka för att träffa en förmedlare?? Åka och skriva in eller vertifiera mina meriter. För vad? Vad ska dem hjälpa till med? Jag har mailat min handläggare flertal gånger, men jag har aldrig fått något svar, eller någon respons? Någon som fått hjälp via arbetsförmedlingen någon gång?

Är det någon som vet någon butik som söker medarbetare här i Umeå så kommentera gärna!!!

Söndag

Publicerad 2010-09-12 09:44:39 i Allmänt

Gårdagen blev riktigt lugn. Jag tittade på en del film på dagen. Förutom The Lovely Bones blev det även Letter to Juliet.



Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat. Letters to Juliet är en film om evig längtan efter äkta kärlek i hjärtat av romantikens Toscana.

Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen, inte riktigt så bra i alla fall som jag hade tänkt, men helt okay...!

När Sammi sedan kom hem blev det lax, potatis och sås!! Var riktigt längesedan jag åt det, och jag var lite tveksam, men det blev riktigt gott!!



Sarah, Oliver och Sammis mamma, Marianne kom förbi på lite fika. Sedan fortsatte soffhänget. Sammi är sjuk, så det hände inte så mycket!!

Nu får vi se vad söndagen har att erbjuda!! Sak nog umgås lite mer Vera, annars så får vi se vad som sker!!

Ha en riktigt skön söndag!!

The Lovely Bones

Publicerad 2010-09-11 16:18:52 i Allmänt

Läste denna boken, The Lovley Bones- Flickan från ovan, för några år sedan. Riktigt bra bok tycker jag. Och härom dagen märkte jag att den fanns på film också!! :)



Från den Oscar®-belönade* regissören Peter Jackson kommer den RONAN fantastiska berättelsen om en flickas liv och allt som följer därefter. När den 14-åriga Susie Salmon blir mördad lämnar hon ett oavslutat liv efter sig. Nu befinner hon sig på en märklig men vacker plats mellan liv och död där hon måste hjälpa sin far att få fast hennes mördare och skydda sin familj innan hon äntligen kan gå vidare. Detta är en film fylld av hisnande spänning, hopp och kärlekens helande kraft.

Jag tyckte dock att filmen var lite seg och utdragen, men samtidigt var den riktigt spännande i vissa stunder!! Helt klart sevärd!!!

God morgon folket!!!

Publicerad 2010-09-11 09:21:04 i Allmänt

Det blev en utgång igår!! Åkte hem till Lollo och Johan vid 7, och sedan började festen!! Det var typ 10 polisaspiranter också Lollo och jag!!! :)



Dock inte till Corona, som planerat, utan det blev till All Stars!! Men det funkar det också... Träffade även lite andra folk ute!! Det är juh inte så ofta som jag känner någon annan än dem som jag går ut med!! ;) Men Tony, Chico och hans tjej var ute, alltid trevligt att träffa folk!!! :)

Sammi har åkt till jobbet för typ 30 minuter sedan, så jag ska nog fortsätta att slappa lite till!! :) Han börjar bli sjuk också, typiskt. Men snart ska vi till sol och värmen!!! :) Helt underbart nu när biljetten är bokad, och jag vet 100 att det blir av!!! :)
Vad ska ni hitta på idag? Ha en bra dag vad ni än ska hitta på!!

Bokat!!!

Publicerad 2010-09-10 18:48:49 i Allmänt

Yes då var även min biljett bokad!! Äntligen!!! :) Så om typ 2 veckort, eller näst nösta lördag, så beger vi oss till Jordanien!!! :) Ska bli helt underbart!!!

Men nu måste jag fixa mig innan det är dags att springa till bussen!! :) Ha en underbar fredag!!!

FREDAG!!!

Publicerad 2010-09-10 08:53:15 i Allmänt

Äntligen är det fredag!! :) Vet inte riktigt vad som ska ske idag?! Ska iväg en snabbis nu först på morgonen och sedan ska jag en sväng till Sarah!! :) Emilio är sjuk, så hon är hemma med honom!! :) Sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!! Är såklart sugen på en promenad!!
Ikväll tror jag det ska bli lax till middag?! Väldigt längesedan, så det ska bli gott!! Ska kolla runt lite på recept tror jag annars så blir det lite freestyle bara!! ;)


Sammi och jag i fredags när vi var ute!!

Vad ska ni hitta på idag? Kanske göra något speciellt i helgen?? Dags att fixa iordning sig lite innan det är dags att gå!!
Ha en helt underbar dag!!

Fullspäckad dag!! :)

Publicerad 2010-09-09 23:01:06 i Allmänt

Precis som vi hade tänkt så blev det kina på stan!! :) Riktigt gott idag med!!!


Efter lite häng på stan så bege vi oss hem till mig!! :) Sedan en promenad därifrån till centrum!! Ett besök på Rusta och lite annat!! Och vad fanns på Rusta???


Chockladen som jag har letat efter!! :) Men den var inte så god som jag hade trott, typiskt!! :) Men ner gick den!! ;)
Hemma blev det sedan ett power stopp innan vi promenerade hem till Lollo. Idag tog vi expertens väg, tror vi, ändå tog det ca 1,15h... Men trevligt hade vi!! :)


Hittade en fin svamp på vägen!!
Sedan blev det helt mörkt... Och dem sparar tydligen på elen här i Umeå, så det var inga lampor tända... Men efter mycket om och men hittade vi vägen!! :)
Sedan blev det bussen hem för min del, var alldeles för mörkt att gå!! Hemma blev det varma mackor och bullar till efterrätt!! Perfekt avslut på dagen!!
Nu är det dags att sova!! Och imån är det fredag!!! Äntligen, som jag har längtat!! ;)
Sov så gott, så hörs vi imån!!

Blir en sväng på stan

Publicerad 2010-09-09 12:32:30 i Allmänt

Men först ska jag hem till Vera på en thé, sedan blir det in till stan och äta lunch med Lollo!! :) Det blir nog kina idag igen... Är juh väldigt gott!!! ;) Får se om vi ändrar oss eller om det blir det?! Hmm, om jag får bestämma så verkligen kina!! :)
Vi ska även hinna med en en promenad idag, vädret är inte på topp idag, men det är lite sol, en massa moln, och risken för regn ser ganska så stor ut... Men vi hoppas att det inte börjar och jag har paraplyet med mig!!!

Dags att dra!! Ha en bra dag!!


Vi ville beställa en liten popcorn, men det "fick" vi inte!!! :) Så det blev denna!!!

Dags att sova, igen...

Publicerad 2010-09-08 22:59:09 i Allmänt

Ja, dagarna bara rullar på... Gick hem till Sarah och hängde lite!! ;) Vera, Yousef och flickorna kom förbi!! Och det blev lite almänt häng!!
Sedan såg vi såklart på Skånska Fruar... STORT SKÄMT!!!! Självklart så fortsätter jag att titta!! Men mest utav allt så var det pinsamt...
Just nu sitter jag pch tittar på Kungarna av Tylösand, och det är nog ännu värre...



Stackars föräldrar vars barn är med och deltar i detta... Men det är svenska tv på högsta kvalite!!! :)
Någon annan som tittar på programmen?? Vad tycker ni?

Dags att återgå till tvn!! Hoppas ni har haft en bra dag!! Imån är det en ny dag och nya tag!!

Sov så gott!!

Hemmadag

Publicerad 2010-09-08 15:58:55 i Allmänt

Har nu bakat, bullar och sabinabröd, under tiden som bullarna jäste hann jag dammsuga och städa lite... Efter det blev det lunch, som idag bestod utav potatis, köttbullar och sås!!! :)





Nu skah jag hem till Vera och säga hej, sedan hoppas jag på att det blir en skön promenad i det underbara vädret!!! Får passa på att njuta innan all snö kommer!! :) Men på lördag är det bara 2 veckor kvar innan vi ska åka till Jordanien!!!! Och där lyser solen!! :)

Ha en underbar dag!!

Bullbak

Publicerad 2010-09-08 11:28:48 i Allmänt

Dags att fylla på frysen med en massa bullar!! :) Så jag startar dagen med att baka en massa bullar!! :)
Sedan får vi se vad som sker idag?? Blir nog in till stan för att söka lite jobb!!! Får hoppas att det kommer något snart, men när det är min tur så kommer det!! :)


Dags att ta tag i bullbaket!!

Ha en underbar dag!!

Underbar dag!!

Publicerad 2010-09-07 23:22:49 i Allmänt

Har varit inne i stan idag igen!! :) Och idag blev det kina/thai buffé och det var riktigt gott!!! Då önskar jag att jag kan äta hur mycket som helst... Men tyvärr så tar det juh stopp ganska så fort... :( Sedan tog Sammi och Lollo en kaffe och jag en cola, och vi gick ner till älven för att njuta utav solen och en massa tjöt!!




Vit skoligan!! :)

Sen tog vi en svägn på stan och kikade runt och kikade lite. Lollo snackade om nåt spel där man trampar på platter... Efter ett tag förstod jag vad hon menade och vi gick till Megazone (?? tror det heter så???)






Sammi fortsatte sedan att vara på stan och Lollo och jag åkte hem till henne för att gå ut med Zingo!! Vi tyckte att vi skulle gå ifrån henne till mig, jättebra ide!! :) Om man kan vägen, och det kunde inte vi!! :) 1timma och 40min tog det endast!! ;) Ska ta typ max 40min säger mästarna!! :) Men solen sken, så vi klagade inte!!


Väl hemma blev det lite mackor och lite dricka!!

Hann även med lite häng med Vera innan kvällen var slut!!! Men det har varit helt underbart väder idag, men nu på kvällen känns kylan!! Sammi har by the way hittat sin jacka, PÅ JOBBET!!! Riktigt stolt är jag!! Att jag inte hade städat bort den alltså!! ;)

Nu är det snart dags för sängen, först lite soffmys!! Imån är det fullt upp igen, ska söka en massa jobb!!!

Sov så gott!!

Mysmåndag

Publicerad 2010-09-07 09:28:26 i Allmänt

Igår blev mys med Sammi, vi åkte in på stan på eftermiddag för att se oss lite omkring!! :) Vi blev sugna på att se I rymden finns inga känslor. Med tiderna som fanns på bion så var det antingen att gå halv sex, eller att gå på stan till dem stänger klockan sju, och sedan äta i lugn och ro tills klockan blir halv tio. Vi bestämde oss för att det var förbjudet att gå på  bion halv sex om man är under pensionär, men efter en stund på stan så ändrade vi oss.



18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor. När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Hanger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek

Filmen var helt okay, men tror att Sammi och jag var dem som tyckte minst om den...?! Folk asgarvade hela tiden, och Sammi och jag funderade på att lämna salongen... Sedan kom tjejen Cecilia Forss, och då blev filmen mycket bättre... Men ska ni se den så förbered er på en långsam film...
Efter bion så var tanken att vi skulle gå och äta thai mat... Men ena stället var stängt, och när vi kom till det andra var jag inte hungrig längre!!!
Istället blev det en promenad längs älven!!


Sedan en sväng hem till Sarah, sen blev det goda varma mackor hemma!!


Som blev jättegott!!! Längesedan jag åt "riktiga" varma mackor, utan det är oftast toasts!!!

Idag ska vi in till stan och äta lite kina buffé till lunch!! Ska bli riktigt gott!! Var juh riktigt laddad inför kina igår, men så blev det lite mycket popcorn innan!! ;)

Hoppas att ni får en bra dag, här uppe lyser solen för fullt!!


Sol sol

Publicerad 2010-09-06 15:01:20 i Allmänt

Filmen igår var riktigt bra... Irene Huss med filmen Nattrond... Kanske till och med bättre än 1an???? Hmm, får nog fundera lite mera på det... Men det stör mig att hon hela tiden ska hålla på med privat spaning... Okay att hon gick på middagen med honom, men varför åkte hon med honom till sjukhuset?? Utan att ens meddela någon, inte smart... Okay, det löste sig, men det visste vi juh redan innan, eftersom det kommer flera filmer!!! :)

Idag är det strålande sol ute, men jag är fortfarande inne... Har legat och kollat på 2 filmer, och Sammi har sovit fram tills typ nu...

Tyvärr så ringde dem ifrån jobbet som jag har sökt och det var inte jag som fick jobbet... Men men det kommer flera chanser, hoppas jag i alla fall!! :) Men det börjar bli riktigt segt nu att gå hemma, vill ha ett jobb NU!!!!!
Irriterande bara när dem tar så lång tid på sig, dem kontaktade mig på ca 1 månad sedan, men men så blir det ibland. Nya tag!!! :) Tack ni som hållit fingrar, händer och tår!! :)

Vi får se vad som sker idag, måste ut i solen lite!! :)

Ha en underbar dag!!

Söndagskväll

Publicerad 2010-09-05 20:30:55 i Allmänt

Blev en riktigt god middag, kött, potatis och sås!! :) Och det blev verkligen jättegott!! Sedan blev det en sväng hem tillVera, Yousef och 2 små sovande barn!! Sammi har somnat på soffan och jag sitter och funderar på vad jag vill göra... Funderar på att baka, men det känns mysigare att göra det i morgon, så det blir färsk bröd till frukost?? Och kanske någon bulle eller likande... Sedan ska det bakas mjölkfritt också, Sarah minsta son, har blivit mjölkallergiker, eller har kanske alltid varit det? Eller vad säger man?? Så nu tänkte jag att jag ska hitta några goda kakor att baka till honom så att han blir glad!! :)
Har ni något gott att rekomendera, så gör gärna det!!

Snart är det filmdags!! Har juh fastnat totalt för Irene Huss filmerna som går på 5:an på söndagskvällar klockan 21!!! Ikväll är det dags för Nattrond, och jag hoppas att den är lika som den första!! Det är film nummer 3 utav 6 filmer, den första var riktigt bra, den andra helt okay och nu får vi se hur film nummer 3 är!!



Ha en skön söndagskväll!!! Här tror jag nog att det blir chips och dipp... Hmm får nog fundera lite mera på det!! Köpte Estrella grillchips och Estrella Holiday dipp förut, och det är såååå gott!!!
Och sedan får ni sova så gott, så hörs vi imån!!

Nytt

Publicerad 2010-09-05 16:23:05 i Allmänt

Blev en promenad som sagt med Sarah och hennes dramat till centrum. Hon handlade lite mat!! :) Och jag fick hämtat mitt paket!! :) Verkligen gilla!! Där i gömde det sig ett par svarta stövlar, ett par beige uggs, ett par nya leggings med lite "lack" och Sammi fick 2 nya tröjor och en t-shirt!! Riktigt bra!! :)

                                       

Blev riktigt nöjd!! De svarta stövlarna var tunnare än jag hade trott, men ändå jättesnygga!! :)

Sedan fick vi skjuts hem utav Sammis mamma, och med det en kopp thé hemma hos Sarah. Nu ska jag snart börja och laga middag, Sammi är påväg hem efter matchen!!

Hoppas ni har en bra söndag!!

Söndag

Publicerad 2010-09-05 12:16:31 i Allmänt

Ska snart bege mig till centrum och hämta mitt paket som har kommit!!! :) Så det blir en lie promenad dit med Sarah!! :)
Jag har börjat bli människa igen, efter en god natts sömn och en god frukost!! Igår blev det bara en massa slapp framför tvn. Såg 3 filmer tror jag det blev!! Alla 3 gick på 3an... Började med Kär i karriären...


Helt okay, men det var verkligen 20 år tillbaka!!!


Som också är en ganska så rolig film!!

Och sist blev det Heartbreakers


Men då somnade jag!! ;)

Men nu är det ny dag och nya utmaningar!! ;) Sammi ska har match senare, så vi får hoppas att dem vinner!!! Ha en riktigt skön söndag!!

Kvällsmat

Publicerad 2010-09-04 23:39:17 i Allmänt





Äntligen fick jag mina smörstekata kantareller med vitlök... Och vet ni?? Fattar inte ens varför jag var sugen på det, för jag har aldrig ätit det, och det kommer jag nog inte att göra igen heller... Det var inte alls gott... Jaja, men nu har jag testat det i alla fall!! ;)
Sov så gott!!

Helt slut

Publicerad 2010-09-04 22:34:16 i Allmänt

Igår blev det en liten utgång!!! :) Louis, som jag gick på guideskolan, flyttade hit i onsdags, så Sammi och jag tog vårt pick och pack och drog hem till henne och hennes kille, Johan!!! Där blev det en del att dricka!!! Och sedan begav vi oss in mot stan!! Det blev AllStars, har aldrig varit där på kvällen, men det var helt okay, om man vill sitta och tjöta... Men vill man dansa, vilket jag vill, så var det nog världens sämsta ställe... Det minsta dansgolvet ever... Men det var ändå helt okay, blev juh mest tjöt eftersom man inte fick plats på dansgolvet...
Riktigt kul hade vi i alla fall, och vips så var klockan 2 och ställena stänger...
Louise tog en massa kort, men jag hade inte min kamera, men ska stjäla en massa bilder utav henne, också ska jag försöka lägga upp några senare!!

Denna dagen har det också varit fullt upp, Sarah och hennes pojkar skulle till Leos Lekland, så jag hängde med!! Och vi (JAG) hade sjukt kul!!!
Ett bildregn...


I sina nya fina kepsar!!



     





       






Nu blir det fortsatt slapp i soffa och säng!!! Tror snart jag ska krypa ner och se en film!!! Men jag hoppas att vara människa imån igen!!
Jag hoppas att ni har haft en bra helg??

Ha det så bra, så hörs vi mån igen!!

Mao´s last dancer

Publicerad 2010-09-04 09:35:41 i Allmänt



Offers the story of a young boy born to poor peasants in rural China who got a rare opportunity to study the art of dance and, through his talent and determination, became the first to represent his country in a cultural exchange abroad where fame and fortune soon followed when he became a member of the Houston Ballet.

Någon som har sett filmen? Jag såg den härom dagen, och jag tyckte att den var riktigt bra!!!

Kort promenad...

Publicerad 2010-09-03 11:40:17 i Allmänt

Blev en kort promenad på ca 40 minuter... Det var sååå kallt... Först gick jag ut utan jacka, men det gick verkligen inte... Fick gå tillbaka och hämta jacka, och det var fortfarande kallt... Hösten är verkligen här nu...

   



   


Det fanns i alla fall tvättider lediga idag, så jag ska snart ner och tvätta, annars så är det städnïng på schemat!!! Har även hunnit måla min naglar i nya fina färger... Ingen färg jag är van vid, men kände för lite ändring...

Musik

Publicerad 2010-09-03 09:09:23 i Musik

Hade juh tänkt att lägga mig och kolla på en film... Men lyssnar lite på musik, ni kommer ihåg min favvo?? Jay Sean- Do you remember... Men ska inte plåga er med den igen, utan det blir en annan, men i alla fall. Och då blir jag sugen på att ut och promenera, så jag tänkte att jag ska ta en promenad istället... Sedan kanske film, och framförallt så ska jag städa, se om det finns tvättid och sedan ska nog måla naglarna tror jag... Får se vad som hinns med och vad jag orkar!!!

God morgon

Publicerad 2010-09-03 08:27:17 i Allmänt

Väldigt vad dåligt uppdaterat det blev igår... Var helt säker på att jag hade skrivit något eftermiddag/kväll, men så var det visst inte, my bad... Ska bli lite bättre idag, såklart!!!
Igår var det lugnt, var hemma hs Vera och Yousef i några timmar innan jag gick hem!!! Sedan blev det hamburgare med pommes tills när hjärtat kom hem!!!
Sedan blev det en film, Sex and the City 2!! Var alldeles för längesedan jag såg den...


Sammi hade inte ens sett filmen innan....!!! Idag ska det nog bli en städdag tror jag... Känner inte riktigt för det, faktiskt, men det behövs!!! Men först ska jag slappa lite framför en film...  Det är perfekt väder att städa för, grått och trist!!

Vi hörs senare!!

Kycklingsallad

Publicerad 2010-09-02 13:10:00 i Allmänt

Sitter fortfarande hemma, har slappat en hel del!! :) Ganska så skönt ibland det också!! :) Sedan fixat lite med datan... Nu ska jag göra i ordning mig, och håller på att laga lite lunch, idag blir det underbar kycklingsallad!! Alltid lika gott!! :) Vissa saker kan jag verkligen äta hela tiden... Och det är alltid lika gott!!! Sedan får vi se vad dagen bjuder på, ska hem till Vera och dricka en massa thé med henne!! Hon håller på att bli sjuk, så jag ska dricka lite thé med henne och hoppas att hon snart blir frisk!! :)


Helt depp...

Publicerad 2010-09-02 11:25:12 i Allmänt

Skulle gå in och titta på jackan som jag har sugen på ifrån H&M... Kommer ni ihåg??


SLUTSÅLD???? Vad är det för stil?? Riktigt riktigt j--la typiskt... Jag som tyckte den var så snygg... Men men, det kommer säkerligen någon annan liknande som passar mig mycket bättre!!! FInns inga problem, bara lösningar!!! :)

Igår blev det god mat med mitt hjärta och sedan blev det film, The Expendables, med en massa "gamla" skådespelare, Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, ja en massa folk är med!!! Det kanske inte rikigt var min typ utav film...??!! En riktig actionrulle, men hur många sprängningar som helst, men det var en helt okay film...



Idag får vi se vad som sker, solen lyser, kanske blir det en promenad? Annars blir det nog bara lugnt!!!

Ha en bra dag, så hörs vi senare!!

Mys!!

Publicerad 2010-09-01 18:48:33 i Allmänt

Sitter hemma iegn efter att ha varit hos Vera och Yousef... Små flickorna börjar få tänder, så dem är inte så små längre...
Nu ska jag städa lite snabbt innan hjärtat kommer hem!! Sedan blir det inte mycket vettigt gjort här idag!! Jag hoppas att vi ska hinna med en promenad, fastän att det är kyligare nu när solen håller på att gå ner, så är det ändå underbart att det inte regnar, och att himmlen är ljus och blå!! I vart fall så blir det bara en massa mys med hjärtat!!

Hoppas ni får en bra kväll, för det tänker jag ha!!

Ytterligare en intervju

Publicerad 2010-09-01 10:49:42 i Allmänt

Kom inte hem med något svar som jag hade hoppats!! Utan det var ytterligare en intervju, kändes som om det gick bättre denna gången!! 
Men dem skulle höra av sig nästa vecka, så fastän era blåa tummar, så ber jag er att forsätta att hålla dem!! Eller kanske en paus nu till nästa vecka!!

     








Kom igen nu

Publicerad 2010-09-01 08:25:48 i Allmänt

Jag förstår mig inte på vädret... Idag har jag planerat vad jag ska ha på mig, och vad händer då för första gången på typ 1 månad... Jo, solen lyser, klarblå himmel och det är perfekt väder ute... Vad SKA jag ha på mig nu??? Hade en helt klart för höstig plan för mig... Hmm, nu blir det att helt tänka om, måste kännas lite varmare...

Men men, ska sminka mig lite nu, sitter fortfarande i handduken, och sedan får vi se vad det blir för klädsel inför dagen... Börjar bli ännu mera nervös nu, men men, försöker intala mig själv att antingen så går det bra eller så går det mindre bra, och vad gör det?? Självklart vill jag mer än gärna ha ett jobb, men är det inte detta så kommer det nya!!! Förhoppningsvis??!!! ;)

Vi hörs senare!! Nu ska jag göra mig klar, så jag inte blir sen!!! Ha en underbar dag, kanske lyser solen hos dig med??



Speciell dag!!

Publicerad 2010-09-01 08:13:29 i Allmänt

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2 år med mitt hjärta idag!!
Älskar dig!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela