Stina

- Si vis Amari, Ama -

Fredag

Publicerad 2011-07-29 06:22:39 i Allmänt

God morgon!
Hur står det till? Jag mår bara bra, börjar bli trött bara... Igår var jag sjukt trött, jobbade 7-19,30 och när jag kom hem orkade jag knappt äta innan jag somnade... Men idag är det bara 7-16, så det ska bli skönt. Efter det blir det hem och sova. Känner det har blivit alldeles för många sena kvällar, många tidiga dagar och mycket jobb, ingen bra kombo för mig. Men det är ju bara för en kort period.

Nu blir det till att skynda sig klart, har nyss kommit ut ur duschen och ska med bussen om 10, som vanligt alltså! ;)

http://www.lyckobloggen.se/wp-content/uploads/2010/04/stress.jpg

Hoppas ni får en riktigt bra fredag och att solen lyser på er i massor!

27 juli 2011

Publicerad 2011-07-27 20:55:45 i Allmänt

Hej,
Hur mår ni? Har det varit lika underbart väder i hela Sverige idag? Här uppe har solen strålat och visat sitt bästa jag! :) Dock var jag mest i kylan idag, men alltid lika skönt att komma ut på rasten. Och det bästa utav allt, att sluta 16, så det fortfarande är varmt och skönt! :)

Blev lite handling efter jobbet och sedan började jag laga lite mat, gjorde en liten paus då Sarah kom över på en liten fika och sedan fortsatte jag med matlagningen. Gör lite storkok här hemma till matlådor, perfekt att ha i frysen och ta med till jobbet!
Annars blir det lugnt här hemma ikväll, börjar jobba vid 7 imån och eftersom det inte blev så mycket sömn inatt känns det som det behövs i natt. Tror nog det börjar snart med lite bokläsning och sedan lite tv.

Nä, nu blir det mitt i veckan mys! :)

Hoppas ni har en riktigt bra onsdag!

Onsdag?

Publicerad 2011-07-27 06:23:37 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, dock inte lika länge som jag hade hoppats, kom hem ifrån Sarah runt halv 1 och sedan fixade jag lite här hemma innan jag somnade. Men vad gör det en dag som denna? Solen lyser och det är varmt och skönt! :)

För en gång skull känns det som jag har lite tid på morgonen, har hunnit med en massa småsaker nu på morgonen och känner mig inte alls stressad, skönt. Ska dock inte sitta här för länge för då kommer det bli som vanligt.

Ska möta Sarah efter jobbet och handla lite, behöver inte så mycket, men vi vet ju vart det brukar sluta...?! ;)



Nä, dags att ta tag i dagen!

Hörs senare!

Dagarna bara springer förbi

Publicerad 2011-07-26 22:08:45 i Allmänt

Ännu en dag har nu passerat, och hur sjukt det än låter så är det snart augusti... Helt sinnes.
Lite lugnare på jobbet idag, med folk, men desto mera att göra ifrån gårdagen. Men allt flöt på ganska så bra, bara att ladda med nya tag inför imorgon! Lika underbart som vanligt att jobba tidigt, kanske inte på morgonen, men att få gå hem kl 16 är guld värt! Att ha hela eftermiddagen fri, och ändå ha gjort 8 timmars jobbdag, underbart!

Nu blir det en sväng hem till Sarah innan det är dags att gå och lägga sig, känner att jag kommer somna gott idag!

Har ju glömt att visa hur det har blivit hemma. Texterna som jag först satte i hallen har nu blivit flyttade till vår fotovägg.







Tyckte att det blev riktigt bra, vad tycker ni?
I hallen blev det istället två nya foton och texten välkommen.



Sov så gott!

Som vanligt

Publicerad 2011-07-26 11:54:00 i Allmänt

Spelar ingen roll hur sent jag börjar, ska alltid fixa en massa hemma, och allt slutar i stress och panik...



Dags att skynda till jobbet!

Ha det så bra, så hörs vi senare!

Fullt ös

Publicerad 2011-07-25 21:26:01 i Allmänt

Hej!
Hur mår ni? Här har ni en som är lite trött idag. Fullt ös på jobbet idag, tror knappt jag hann med hälften av det som skulle göras eftersom det hela tiden kom saker emellan, men samtidigt är det roligt att det finns att göra! :)
Vid 12 var det, såklart, en tyst minut för alla de drabbade i Norge. Helt sjukt det som hände. Lika hemskt varje gång jag öppnar tidningenoch läser alla döda och de saknade.

Mina tankar går till de norska folket, alla skadade och sörjande.


Varken Sammi eller jag var så sugna på att laga mat idag så det slutade med en pizza, kanske inte det nyttigaste eller det godaste, men det funkar, vi blev mätta i alla fall! :)

Nu har jag kommit hem, packat upp lite mat som jag köpte och sedan har jag betalat alla räkning, underbart att det är gjort! :) Mindre kul att betala dock... Men men, det är ju ett måste.
Först blir det en dusch och sedan tror jag att jag fortsätter med film temat. Att somna till en film är aldrig fel tycker jag inte.

Sov så gott!

Ny vecka

Publicerad 2011-07-25 09:43:16 i Allmänt

God morgon!
Lön idag, för många, kommer nog bli fullt upp på jobbet tror jag! Hur mår ni annars?
Jag mår bara bra, min förkyldning är nästan helt borta så det är skönt!
Igår var det heldag på jobbet, 12,30-21,30 när jag kom hem stod middagen på bordet! :) Det blev köttbullar, potatis och brunsås! Dessutom var garderoben fixad. Den gick sönder när vi var på raodtrip, och sedan dess har det varit ett kaos hos oss, och nu äntligen är allt fixat! Sammi hade hängt in allt fixat upp alla väskor! Nu ska det bara organisears lite och några saker ska ner till källaren, sedan är allt som det brukar vara! :) Hatar när det är oordning, och speciellt när det är något som man inte kan göra något åt direkt... Riktigt skönt att det äntligen är borta! :)

Lite senare på kvällen blev det film, Not you again.



Någon som har sett den? SOm vanligt, så somnade jag mitt i filmen, så det blir till att se den en annan gång! :)

Nu måste jag skynda mig och sedan gå till bussen!

Ha en riktigt bra dag!

Blixtrar och dunder

Publicerad 2011-07-24 11:02:05 i Allmänt

God morgon.
Sicket väder vi haft och har. Nu börjar det dock lugna ner sig, men sedan typ 19,30 igår kväll så har det blixtrat, åskat och ösregnat om vartannat. Jag till och med vaknade för typ 3 timmar sedan, inte pga av åska utan utav regnet... Men det börjar som sagt lugna ner sig och nu är det uppehåll ute, så det är skönt.

Det komiska är ändå att det första jag började fundera över när det regnade som mest var vilka skor jag skulle ha. Blev irriterad över att jag inte köpt några gummistövlar som jag tänkt så många gånger... Men förhoppningsvis så börjar det inte regna igen och jag kan ha mina vanliga skor! :)

http://annieverse.files.wordpress.com/2008/09/blixt2.jpg

Nä, nu blir det till att läsa ett kapitel innan det är dags att fixa sig.

Lördag

Publicerad 2011-07-23 09:38:45 i Allmänt

Hej.
Tog mig lite extra sovmorgon idag, kände att jag behövde det. Så nu blir det att skynda sig lite. Börjar jobba om typ en timma.
Igår kväll blev det lugnt gick hem till Sarah en lite sväng. Kollade lite på tv och snackade en massa. Men blev inte så sent för mig...

Sitter och tittar på nyheterna ifrån Norge och vill inte riktigt sluta, helt sjukt det som har hänt. Mina tankar går till hela norska folket och de drabbade.


http://images3.cafepress.com/image/45885413_125x125.png


Tror nog dock att jag måste slita mig.

Ha en bra dag alla så hörs vi senare!

Hemma

Publicerad 2011-07-22 18:35:55 i Allmänt

Hej,
Kom ganska så nyss hem. Stannade till en sväng hos Vera på vägen hem. Snackade en massa skit, pussade på flickorna och sa hej till valparna!
Nu är jag hemma igen och har inget planerat, ska slappa lite framför tvn, för jag är så trött. Till och med så trött att jag köpte med mig en grillad kyckling hem för inte orkar laga mat. Nu sitter jag bara och väntar på att Sammi ska komma hem så vi kan äta.


Bild ifrån förra veckans besök på Kolmården.

Nu kom Sammi, dags för mat.

Hoppas ni får en bra fredags kväll!

God morgon

Publicerad 2011-07-22 06:20:29 i Allmänt

Hur står det till? Får erkänna att jag är trött idag... Förstår inte varför jag ska envisas med att vara vaken till 12-1 när klockan sedan ringer vid 5?

Igår var det som sagt middag på stan, riktigt nice. Åkte dock hem vid 20 tror jag klockan var.



Blev lite häng hemma på balkongen innan jag gick och la mig. Riktigt duktig och la mig i tid, men sedan fastnade jag framför tvn.

Nu är det i alla fall dags att föna håret och sedan bege sig mot jobbet!

Ha en riktigt bra fredag!

Jag är kär

Publicerad 2011-07-21 16:45:33 i Allmänt

Hej,
Mötte Vera påväg hem ifrån jobbet, så gick med henne hem en sväng. Tittade på det underbara valparna.



Nu blir det att fixa sig snabbt och sedan åka vidare in till stan. Blir en liten middag på All Star med några ifrån jobbet och kanske en drink till det? Inget för sent bara, börjar ju 7 imån igen.

Ciao.

21 juli 2011

Publicerad 2011-07-21 06:07:40 i Allmänt

Hej! :)
Eller kanske så tidigt att jag ska skriva god morgon?!
Har inte till vanligheterna att jag börjar 7, men måste ändå säga att jag känner mig riktigt pigg.

Igår blev det promenad till och från jobbet. På vägen hem blev det ett stopp hos Marianne. Det bjöds på pizza och te och när jag väl tittade på klockan var den redan 22,30 och det var dags att gå hem.
Väl hemma blev det ett bad och lite läsning ur min bok. Har helt kommit ifrån att läsa, tror nog jag har kämpat med denna boken i 3 månader kanske? Annars brukar jag vara den som läser ut en bok på knappt 1 vecka. Jaja, det går sakta med säkert framåt! Men skulle någon fråga vad som hände i början skulle jag inte riktigt komma ihåg.

Nu blir det till att föna håret och sedan fixa sig lite snabbt innan det är dags att gå till jobbet. Slutar kl 15 idag, underbart! :) Är inte direkt bortskämd med att sluta tidigt...

Onsdag

Publicerad 2011-07-20 08:19:29 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni idag? Här är det helt okay, fortfarande förkyld, men det brukar ju sitta i ett tag!

Igår blev det en riktigt lugn dag, var runt till lite butiker för att hitta lite förvaring till våra kläder. Hittade naturligtvis på sista stället. Sedan blev det hem för att bygga ihop lite. När Sammi kom hem gick vi en sväng till Marianne innan det var dags att laga middag.
Kvällen erbjöd mest bara soffhäng.

Nu är jag i alla fall klar till att gå till jobbet. Solen skiner och det känns som om detta kommer bli en riktigt bra dag! :)



Vi hörs senare!

Tisdag

Publicerad 2011-07-19 08:51:31 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, förutom alla 100 gånger jag har varit tvungen att gå upp för att snyta mig. Annars är det lugnt! :)
Är ledig idag, så ska försöka fixa vår garderob som har gått sönder. ALLA Sammi skjortor och mina väskor ligger på soffan, och det är inte så kul att se, så nu ska vi försöka hitta på någon bra lösning.

Annars inga planer inför dagen, tror nog jag ska krya ner i sängen en liten stund till, kanske något bra att läsa och en kopp varm chocklad? Det lät riktigt bra tycker jag.

Hur ser vädret ut i resten utav Sverige? Här är det riktigt grått och trist. Precis som om hösten är påväg.

Hoppas ni får en riktigt bra dag.

Dags för sängen

Publicerad 2011-07-18 23:46:32 i Allmänt

Hej,
Promenerade hem ifrån jobbet. Trodde det skulle vara lite kallt, men var riktigt varmt och tungt. Efter ett tag fick jag förklaringen, det började ösregna... Men bara en lite stund så jag hann inte bli så blöt.
Sedan såg jag en liten fågelunge som satt helt övergiven på vägen. Trodde på avstånd att det var en sten, för den satt helt blixtstilla, men när jag kom närmare så jag att det var en liten, liten fågel.



Trodde att den hade trillat ifrån sitt bo, stod och tyckte synd om den en liten stund. Tittade bort och vips hade den flugit iväg. Så den var nog bara ute och testflög, eller hur tror vi så? Att den nu har hittat hem igen! :)

Blev en snabb sväng hemma efter jobbet innan vi gick vidare till Marianne, där även Vera hängde! :) Blev lite te och en massa snack.

Nu har jag precis skummat igen hela användarmanualen till min telefon, undrade lite under vägen om det är någon som läser den? 188 sidor, lite chockad.
Har ett utropstecken i en blå ruta på min dispaly, och den vägrar försvinna... Men verkar inte som om Htc känner till problemet, för det fanns inte med på någon utav de 188 sidorna...

Nu blir det ytterligaren en kopp te innan det är dags för sängen.

Sov så gott!

Bara sådär...

Publicerad 2011-07-18 09:37:56 i Allmänt

God morgon!
Första jobbdagen idag på en vecka, känns faktiskt lite tungt kan jag erkänna. Men det släpper nog snart, dessutom är jag ledig imån, så det blir en lugn start.

Igår blev det middag hemma hos oss.



Sedan på kvällen blev det tidig sänggång och en film. Och mitt under filmen blev jag förkyld... Sammi har ju varit sjuk, men det enda jag har haft är lite ont i halsen. Men igår kväll blev jag förkyld, bara sådär. Annars brukar det alltid smyga sig på men inte denna gången.

Nu blir det i alla fall till att göra sig klar för att snart gå till jobbet!

En dag på stranden

Publicerad 2011-07-17 18:09:07 i Allmänt

Hej,
Lite blåsigt på stranden, men vi hängde ett tag i alla fall. Köpte med grillad kyckling.









Nu är det muffinsbak på gång. Ska testa med lite Geisha i, får se hur det blir?



Snart är det dags att laga lite mat!

Sista dagen

Publicerad 2011-07-17 10:53:29 i Allmänt

God morgon!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, riktigt skönt att vakna upp i sin egna säng! Dock lite trött, blev lite fix här hemma igår, så somnade inte förän Sammi kom hem vid 4. Men idag är det sol så då har vi inte tid att sova bort hela dagen! :)

Köpte nya gardiner och ny duk hemma. Tyckte det var onödigt att det skulle ligga så lika bra att få upp det. :)




   

Fick även satt upp nya "väggord" i hallen. Men är nog inte nöjd med placeringen, så dom ska flyttas, men det var ju värt ett försök i alla fall!



 

Nu ser det dock väldigt tomt ut, men ville inte spika för mycket på natten. Men tror nog att det kommer bli "välkommen"  i hallen och några ramar som hängde där innan och dessa kommer nog att hamna någon annanstans. Har inte bestämt helt 100, men tror nog att det blir bra.

Nu blir det att fixa sig klart och kanske gå en säng till stranden?

Back in Umeå

Publicerad 2011-07-16 21:12:50 i Allmänt

Hej,
Det var ett tag sedan. Har haft fullt upp hela veckan och dålig tillgång till data, så istället har jag bara njutit! I massor! :)
Blir en lite snabb update av vad som har hänt! Ska packa upp och fixa en hel del här hemma.

Åkte härifrån i lördagsnatt, första stoppet blev Kolmården.
Var lite molnigt när vi kom fram och sedan började regnet ösa ner...



Precis som (nästan) alla andra köpte vi fina ponchos! :)

På kvällen körde vi hem till väst och dagen efter det blev det såklart Ullared! Alltid lika roligt!
På kvällen blev det grillning hemma hos mamma och pappa.



På tisdagen var det dags för bästa Majas födelsedag! :)



På kvällen drog vi vidare till Liseberg


Blev en hel del stjärnvinster!

På kvällen blev det middag i stan och en sväng till Casinot! Dock inga miljonärer ännu! ;)

Torsdagen bjöd på lite krabbfiske i hamnen.



På kvällen körde vi på lite camping!



På torsdagen blev det en slappdag, en fika hos min syster och på kvällen räkor!

På fredag morgon bar det av till Stockholm

     



Blev en övernattning och runt 12 började vi åka hem.

Borta bra men alltid lika skönt att komma hem.

Nu ska bara allt packas upp och när det är klart är det dags att börja jobba igen.
Kommer lite mera bilder senare! :)

Får se om jag orkar packa upp något nu eller kanske blir det lite tv?
Får se vad som sker.

Hej så länge.

Bra start?

Publicerad 2011-07-10 08:21:10 i Allmänt

Hej,
gick sådär bra för mig i natt. Hann inte allt jag skulle, istället blev det ett avsnitt utav Lipstick jungle och sedan somnade jag... Och sedan blev jag ihåg att jag kollade på klockan och den var kvart i 2, tänkte jag skulle sova tills 2, men istället vaknade jag kl 3 när det ringde på dörren... PANIK...
Snabbt in i duschen och sedan blev det till att slänga ner det sista.
Efter lite stress och sedan hem igen för glömda saker var vi sedan påväg!
Nu är vi snart i Gävle och ska göra ett litet fika stopp!

Semester!!!

Publicerad 2011-07-09 21:29:08 i Allmänt

Hej!
Hur mår ni? Här är det full semester! :)
Handlade lite mat på jobbet inför vår resa, åkte sedan hem och åt god middag på balkongen! Senare blev det en sväng till Marianne och vidare en sväng till Sarah.
Väl hemma igen började förberedelserna! :) Så nu har jag gjort en melonsallad, stekt kyckling och gjort en vanligt sallad. Chicken wraps är på menyn, men låter dom vara ogjorda tills det är matdags!

Nu är det dags att städa och packa lite innan det blir några timmars sömn. Är sjukt taggad inför resan!

Vårt första stopp blir kolmårdens djurpark!



Nä, dags att försätta här hemma!

Hörs senare.

EGO

Publicerad 2011-07-09 09:20:37 i Allmänt

Nu ska jag gå till jobbet. Underbar sol idag med.



   



Önskar er en underbar lördag!

Nedräkning

Publicerad 2011-07-09 09:08:01 i Allmänt

God morgon!
Idag är det alltså mitt sista pass innan semestern, ska bli så skönt! :)
Håller på, som vanligt, att fixa och trixa lite här hemma. Diskade och plockade undan i natt, men fortfarande lite små saker kvar! :) Alltid skönt att ha det gjort.
Efter jobbet blir det lite handling oc sedan hem för att städa och packa. Jag hoppas att jag kan somna gott ganska så tidigt, för inatt bär det av på roadtrip! :) Ska bli riktigt nice.



Igår hade vi trevligt, satt ute, drack och tjötade lite. Blev inte så sent för mig eftersom jag har tagit på mig jobb idag, lite tråkigt igår, men väldigt skönt idag att jag inte var kvar.

Nä, dags att ta tag i dagen och fixa sig!
Ha en bra dag.

Semestermode

Publicerad 2011-07-08 19:06:45 i Allmänt

Hej!!
Fullt upp och stressar igenom alla dagar, kanske inte för att göra några viktiga saker, utan bara för att hinna göra en massa mysiga och roliga saker! :)
Igår efter jobbet var det tvättdags kombinerat med balkonghäng, kan aldrig bli fel!





Satt tjötade långt in på natten så var lite trött i morse, men vad gör det? Imån är det sista passet innan en veckas ledighet!

Slutade jobbar vid 18 idag och gick direkt hem till Sarah för att bli bjuden på middag, var dock lite otrevlig och bara kastade i mig maten för att sedan springa hem och nu ska jag försöka fixa mig lite snabbt innan det är dags att träffa lite kompisar och njuta utav fredagen och den underbara solen! :)

Hoppas ni har en bra fredag!

7 juli 2011

Publicerad 2011-07-07 08:11:05 i Allmänt

God morgon! :)
Som vanligt lite stressad här hemma, men har börjat vänja mig så det känns helt normalt! ;)
Här uppe fortsätter solen att stråla och det är underbart!

Igår efter jobbet hade Sammi fixat mat när jag kom hem! :)



Efter det träffade jag en kompis, och vi satt ute och snackade! Lite kallt dock, men det är ju ändå sommar! :)

Nu är det dags att åka iväg till jobbet.

Hoppas ni får en riktigt bra dag och att solen lyser på er!

Sista minuten...

Publicerad 2011-07-06 08:26:31 i Allmänt

Nu, äntligen är jag i alla fall klar att gå till jobbet! :)
Får bli en liten snabbare promenad så att jag hinner... Usch hatar att vara sen...



Hoppas ni får en bra dag!
Ciao!

Onsdag

Publicerad 2011-07-06 07:58:35 i Allmänt

God morgon!
Vaknade utav den underbara solen. Typiskt igår skulle det ju vara jättefint väder och idag molnigt... Men men lite sol fick jag igår och idag blir det att sitta ute på rasten...

Blev helt lurad med att det fanns en säsong 3 utav Lipstick Jungle. Så igår kväll blev det att fortsätta där jag slutade härom dagen. Tycker alltid det är skönt att somna med tvn på, och då är det bra om det är något som man redan har sett! :)



Svart himmel utanför jobbet härom dagen.

Nu är det dags att göra sig klar, ska gå om tyå 10 minuter enligt mina planer! :)

Sova...

Publicerad 2011-07-05 23:30:54 i Allmänt

Då var denna dagen slut och det är snart dags, för mig i alla fall, att lägga mig...
Ska jobba imån och vill inte vara så trött!

Blev, som vanligt, lika trevligt hemma hos Marianne. Lite vin blev det och vattenpipan kom fram! :) Gott i små mängder i alla fall!



Nu blir det lite Lipstick Jungle innan det är dags att sova, hittade även säsong 3, överlycklig... Har sett säsong 1 och 2 x antal gånger...
Sov så gott!

En dag på stranden

Publicerad 2011-07-05 20:08:04 i Allmänt

Tyvärr så lyssnade inte riktigt vädergudarna på mig, utan istället för att solen skulle komma fram kom det bara mer moln...







 



Då och då tittade solen fram men mestadels var det molnigt, men skönt ändå. Efter en stund gick vi hem till Sammis mamma och blev bjudna på mat! :)
Sedan kom Vera och flickorna förbi...



Vi andra fikade med kakor, medans flickorna fikade med sand! :) Mycket uppskattat av mamma! ;)

Nu blir det hem till Marianne, Sammis mamma, en liten stund till.

Hoppas ni har en bra dag, jag njuter för fullt av att vara ledig!

To the beach

Publicerad 2011-07-05 10:54:40 i Allmänt

Nu tror och hoppas vi på att det inte mulnar på utan att istället solen kommer fram ännu mer! För här ska det pressas! :)



Hoppas ni får en bra dag!

Gårdagen

Publicerad 2011-07-05 10:38:02 i Allmänt

God morgon!
Idag är jag LEDIG!!! Underbart! :) Men efter detta bara 3 jobbdagar och sedan en veckas semester!

Igår blev det middag på AllStar och sedan lite bio på det!



Blev Transformers 3D. Alla har berättat om hur bra den var, tror därför jag hade lite höga förhoppningar... Självklart var den bra, men nja, kanske inte riktigt i samma klass som innan...



Efter det promenerade vi hem! :)

Nu är det snart dags för stranden!

Dags för jobb

Publicerad 2011-07-04 08:23:02 i Allmänt

Blev klar i tid i dag, så tänkte promenera i det sköna vädret! :) Tänker ofta att jag ska promenera, men så ska jag abra göra det och det innan jag ska gå, vilket leder till att jag typ får springa till bussen... Men nu tror jag att jag är klar i alla fall, men man vet aldrig! :)



Hoppas att er dag blir riktigt bra! :)

Måndag

Publicerad 2011-07-04 07:55:18 i Allmänt

God morgon!
Hur är det idag? Många som börjar sin semester idag kanske? Själv har jag en vecka kvar innan jag får min min veckas semester! :) Börjar faktiskt att längta lite smått, men är i alla fall skönt att det är en lugnt vecka, jobbar bara 4 dagar...

Efter jobbet igår blev det bara lugnt, kom hem åt lite och sedan blev det Lipstick Jungle igen! :) Och till det somnade jag som en stock!

Nu är det snart dags för jobb igen, så måste hoppa in i duschen och göra mig klar.
Ikväll hoppas jag på middag ute och efter det bio! Och sedan promenad hem ifrån stan.

Klockan tickar, hörs senare!

Då kör vi

Publicerad 2011-07-03 11:48:49 i Allmänt

Klockan är slagen och det är dags för mig att gå till jobbet! :)



Hoppas ni får en riktigt bra dag! :)

3 juli 2011

Publicerad 2011-07-03 11:12:54 i Allmänt

Slappat lite här hemma och gjort mig i ordning.
Nu är det dags att äta lite frukost innan det är dags att gå!



Hur gott är det inte med hönökaka??

Ciao!

Söndag

Publicerad 2011-07-03 09:32:17 i Allmänt

Hej!
Hur mår ni idag? Jag har precis vaknat och känner mig riktigt bra idag! :) Solen lyser ute, vilket alltid är lika trevlgt, men det verkar blåsa väldigt mycket...

Blev en riktigt trevlig kväll efter jobbet igår. Sammi var hos sin mamma när jag hade slutat så jag gick dit.











Satt på deras uteplats och bara njöt utav den svenska sommaren... ;)
Lite senare åkte Sammi till jobbet, jag gick och mötte Helena. Ännu senare blev det Lipstick Jungle. Någon annan som har sett den serien?

Nu blir det lite fix och trix här hemma innan det är dags att börja jobba!

Frukost tajm

Publicerad 2011-07-02 09:24:56 i Allmänt

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Jag somnade riktigt gott igår. Var nog lite trött på kvällen märkte jag i morse när jag vaknade utav klockan 3½ timma innan bussen ska gå... Men sov istället lite för länge, eller länge och länge jag ställde klockan så sent som möjligt för jag kände mig lite trött...
Nu har jag precis duschat och ska äta lite god frukost innan det är dags att klä på sig och gå vidare!



Vi hörs lite senare!

God natt

Publicerad 2011-07-01 23:05:45 i Allmänt

Blev inte så mycket tvtittande för min del.
Plockade in tvätten gick ner för att slänga in tvätten i torktumlaren och självklart hade ena maskinen inte centrifugerat så bara droppade om alla handdukar. Lyckades hitta ett centrifugeringsprogram på den andra lite mera moderna maskinen, men efter det var det inte lång tid kvar av tvättiden så handdukarna är fortfarande lite fuktiga. Men det droppar inte en massa vatten i alla fall! :)
Sedan gick jag en sväng till Coop och köpte lite sallad och här hemma gjorde jag en tonfisksallad, lite till nu ikväll och sedan till matlåda imån! Satte mig framför tvn en sväng när jag åt, men det var bara en massa skräp på tvn så det blev inte långvarigt.

Nu ska jag lägga mig i sängen, tror nog jag sätter på en bra film att somna till!



Sov så gott!

Grymt stolt

Publicerad 2011-07-01 21:00:10 i Allmänt

Bestämde mig helt enkelt bara att jag inte fick sätta mig i soffan innan tvätten var inplockat och jag har varit nere och bytt i tvättmaskinen. Och nu knappt 10 minuter senare är tvätten inplockad och jag väntar nu på att gå ner och byta tvätten.
Ibland blir man förvånad över sig själv! :)

Nu är jag värd att få slappa lite i soffan!

Tvättningen fortsätter

Publicerad 2011-07-01 20:36:45 i Allmänt

Hej,
Fastän att jag hade så god tid på mig i morse så var jag helt plötsligt tvungen att springa till bussen och hann därför inte blogga i morse.
Var ju helt underbart väder, strålande sol och jättevarmt! :) Efter några timmar på jobbet öppnade himlen sig och det bara vräkte ner.

Blev en ganska så lång dag på jobbet, började kl 7 och slutade nästan 12 timmar senare. Men fick gjort en hel del så det är skönt! :)
Kom hem för en lite stund sedan och har fortsatt med tvätten. Hann dock tvätta nästan allt igår, men körde på sängkläder och handdukar också! :) Lika skönt att ha det gjort!
Försöker samla lite krafter till att plocka in all tvätt, men har lite svårt att hitta några.


Kom en älg simmandes i havet härom dagen...

Annars är det en riktigt lugn fredag, Sammi jobbar och jag ska snart sätta mig i soffan och slötitta lite på tv fortsätta söka efter några plocka in tvätten krafter, har på känn att jag inte kommer hitta några... Imån är det jobb igen.

Hoppas ni har en riktigt bra fredagskväll!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela