Stina

- Si vis Amari, Ama -

Njuter

Publicerad 2010-03-31 09:47:04 i Allmänt

Ja, återigen har det gått någon dag utan uppdatering... Det är nu full rulle här nere, i söndags ankom som sagt Anne, så efter att jag hade varit i TalaBay på TP, så åkte jag på TP i Aqaba och sedan blev det Rovers!! :) Men en tidig kväll... Måndag ut på hotellen och HS... På kvällen var vi och fikade på Glorias, sedan åkte vi hem till oss och lagade mat och bara snackde skit!!! Klockan skulle inte bli så mycket, men vid kl 3 blev det sängdags... Verkligen bra för mig, som borde sova vid 22!! :) Sedan igår så blev det en sväng til Petra, Annes kompis Katarine hade inte varit där, så det blev en självklar utflykt!!
Dagen börjar bra, när vi sedan kommer upp til Petra, blir Yousef, vår agent och vän, nästan anhållen för att han skriker på Sammi, som är turist

Men som "vanligt" så känner Yousef någon, får förklarat situationen och det hela läggs ner...

Sedan går vi in i Peta, som är så vackert!!!

En beduin som kommer ifrån Siqen


Sammi i sitt esse när han får guida

Självklart lite Petra dans...


Skattkammaren...


Hjärtat och jag framför skattkammaren

Den bästa

Och jag!!

Efter Petra var tanken att vi skulle till WadiRum, men vi var alldeles för trötta... Istället blev det en underbart god middag på Blue Bay!!

Nä, nu ska jag in snabbt till kontoret, ska ta över bokningen på lördag, då Fabian dessvärre ska åka vidare hem...  Så jag ska ha en snabb uppdatering... Sedan kontrollera lite inför ankomsten på lördag och söndag om det är något som ska göras, ledig imån, sedan teamdag på fredag... Och sedan ska jag med Anne och Katarine till Eilat för ltie shopping och sen lunch med Ursula...

Ha en underbar dag allesammans!!
Puss

God morgon

Publicerad 2010-03-28 09:21:01 i Jobb

Som vanligt pa sondag ar det TP ute i TalaBay. My haller pa att halla i motet sa far sitta och vanta och bara langta ut i solen!! Langtar tills jag aker pa semester, och kan njuta och slappna av i solen... Men ska inte klaga, solen skiner varmt pa mig!! Kommer sakerligen att klaga nar jag ar hemma pa att den inte skiner, svensk som jag ar, sa ar man aldrig nojd... Vill alltid ha det som man inte har, menbara i lagomdos!!

Förlåt...

Publicerad 2010-03-27 12:18:49 i Allmänt

Som jag har nämt tidigare är jag juh ingen van bloggaren, och glömmer därför av att uppdatera min blogg...
Sitter nu på kontoret, som vanligt på lördag, och ska snart bege mig ut till flygplatsen för att släppa av lite gäster som ska hem, och sedan möta nya gäster!! :) Vi hoppas att dem som kommer med det svenska flyget hinner över till Eilat, då vi redan har ställt om till sommartid vilket gör att vi är 2 timmar före, och gästerna har knappt tid att landa innan dem måste åka, så håll tummarna på att vi hinner få ut dem och sedan få sänt dem iväg till gränsen!!

Annars sker det inte så mycket, vi har solat och badat en del!! Måste jobba lite på brännan, för snart ska vi hem!! :) Känns nderbart, men ändå sorgligt att vi ska lämna... Men jag längtar!!! Hittade också flygbiljetter ifrån Göteborg till Umeå för en billig peng, vilket gör att vi kommer undan väldigt mycket billigare än tänkt, och det är juh aldrig fel!! För detta betyder att vi kan shoppa mer!! :) Och det är juh aldrig fel... Eller vad säger ni? ;)
Vi har nu funnit sängen som jag tror kommer bli vår, men där har vi också ett problem, jag hoppsa att den kommer få plats ifrån Göteborg, så vi kan köpa den innan, för det finns inget Ikea i Umeå, utan först i Sundsvall, vilket är ca 20 mil bort... Annars blir den mycket dyrare, då vi måste transportera den... Och det kostar mer än flytten ifrån Göteborg!! Men kanske har någon något annat tips? På vart man kan köpa fina sängar? Men jag googlar vidare, och ser vad jag finner! Kanske kan finna någon fin på Jysk? Eller vart köper man annars sängar om inte Ikea?! ;)
Nä, jag jag skulle fortsätta att arbeta?
Btw
Imorgon kommer Anne ner, hon arbetade här förra säsongen, och hon är en helt underbar människa!! Ska bli kul att träffa henne igen...
Ha det så bra, och en riktigt skön helg till er alla!! :)

Överlycklig...

Publicerad 2010-03-23 10:40:12 i Lägenheten

Igår kväll släpptes en STOR sten ifrån mig... Jag fick sms hemifrån, och flytten är nu klar!!! Pappa har fixat transport, så jag är helt överlycklig!!! :)
Så underbart att jag slipper tänka mer på det, vill bara säga det!! UNDERBART!!! :)
Väldigt kort inlägg, måste fortsätta att arbeta nu.. Ville bara meddela att det nu är klart!!! :)

Lite saknad...

Publicerad 2010-03-22 12:51:47 i Allmänt

Jag öppnade precis min mailbox och hade fått det finaste mailet...


HÄJ STINA

NAR KAMÄR DU HÄM JAG SAKNAR DÄJ.

KRAM NEA

Ifrån min systerdotter, Nea... Jag bara saknar alla underbara syskonbarn, längesedan jag såg dem...
Men snart ska vi pussas och kramas, och sedan blir det semestrar för dem till Umeå!!!


En bild ifrån i sommras, när jag kom hem ifrån Cypern, och småttingarna var precis helt nya!!!

Det är lite svårt att fånga alla på bild, men tycker om den här!! :)

Annars är det lungt här nere... Jag planerar för fullt i huvudet, om vad som ska ske när vi kommer hem, söker JOBB, börjar få lite panik för att jag inte har jobb ännu, men som jag nrukar säga... DET LÖSER SIG ALLTID!!

Som vanligt, dags att återgå till arbete!!

Hej så länge,

Flygplats

Publicerad 2010-03-20 12:15:17 i Allmänt

Sitter på kontoret och ska snart ut till flygplatsen för att ta emot nya underbara gäster!! :)
Det blåser väldigt mycket ute, så vi hoppas att planet kan landa här... Så att det inte blir som det var för 3 veckor sedan... När planet landade i Sharm El Sheik, väntade där i 8 timmar och sedan flög sedan hit ner... Men tacksam över vilka underbara gäster vi hade då, inte ett enda klagomål, och alla tog det väldigt bra!!

Jag somnade helt utslagen igår vid 21.30, tror solen tog alla mina krafter, och vaknade vid kl 9 i morse!!! Så nu är jag pigg och glad! Startade dagen med en riktigt frukost med omelett och bacon!! Måste alltid äta rejält på lördag, då man kanske inte hinner äta mer!!

Måste också bli bättre på att lägga upp bilder... Men eftersom jag inte har minneskortslärare i min dator tar det alltid lite tid innan jag får lagt upp dem!! :) Men jag kan garantera er att jag är RÖD!!! Blir lite för mycket sol igår, men ansiktet har redan börjat bli brunt, nu ska vi bara vänta på resten också!! Dessutom är HALVA mitt vänstra ben rött, tror solen tog lite snett!! ;)

Nu har jag också äntligen shoppat lite!! Klickade hem lite saker ifrån H&M som kommer att vänta på mig när jag kommer hem!! Längtar, så att jag ska vara fin när jag flyttar upp till min nya stad...

Nä, som vanligt, dags att arbeta lite!!
Ha en underbar lördag!!

Underbart...

Publicerad 2010-03-19 16:04:36 i Allmänt

Liver nere i Jordanien fortsätter att vara helt underbart... Börjar inse att det snart är slut, igen!! :) Och jag kommer att sakna det... Jag älskar mitt jobb, men kunde det inte varit i Sverige? Men idag, igen, har vi haft en siesta!! Underbart att njuta utav solen, och jag har fått en massa färg!!
Nä, det fick bli ett kort inlägg, måste jobba nu!!

So far so good...

Publicerad 2010-03-18 15:45:57 i Allmänt

Ledig idag som sagt... Men sitter just nu på kontoret... Innan detta har vi varit och njutit på stranden!! :) Underbart med sol, fastän att vi just nu har det lite kallare, och endast 22 grader... Men men det är bara att hålla ut, snart kommer värmen!! :)
Ska snart hem och laga lite mat, tror det blir kyckling wraps idag, riktigt gott!! Sedan ska vi fortsätta att jobba lite mer ikväll så vi kan fortsätta att sola lite mer imån också!!

Igår var det riktigt trevligt!! My hade som sagt gjort smörgåstårta och potatissoppa, dock så vågade jag inte smaka på smörgåstårtan, det var lite för mycket ingredienser för min smak, men potatissoppan var riktigt god!!
Vi var hemma hos dem ett tag och förfestade lite, och sedan gick vi ut till 35... Längtar lite att komma hem och gå ut på riktigt!! :) Aldrig är man riktigt nöjd!! 35 är ett mysigt ställe, men det är ALDRIG något folk... Och det gör juh hela saken lite tråkigare... Det känns lika gärna som att man kan fortsätta att bara sitta hemma och ha det hyggligt... Vi får se vad kvällen bjuder på!! Kanske lite alkohol för att lätta lite på arbetet!! ;)

Ha det så bra, och ha en riktigt fortsatt bra dag!!

Ännu en dag på kontoret...

Publicerad 2010-03-17 17:30:50 i Allmänt

Ja, då sitter man här inne igen... Men eftersom vädret har blivit lite sämre, så är det skönt... Men imån måste det vara sol, för då är jag ledig!! :) Hade tänkt att snorkla lite, och se det underbara livet som finns under vattnet här nere, men med denna blåst som vi har nu blir det inget...
Ja vad sker annars?
Jag tror att jag lever i flyttens värld nu... Tänker hela tiden på vår nya lägenhet som snart är vår!! Den 1 april kommer det att stå våra namn på dörren!! :) Hela tiden försöker jag finna ut hur vi ska få upp mina saker... Men jag har nu hittat en bil, och sedan så hyr vi ett släp, eller lånar mammas och pappas!! Men fortfarande finns det hopp att pappa kan finna transporthjälp!! *hoppas*
Klockan ringde kl 4,15 i morse, UNDERBART!! Sedan så skulle vi hämta gästerna som skulle över till Israel och upp till Jerusalem. Man blir inte så motiverad att gå när klockan är den tiden... Men när man sedan varit uppe en stund och solen går upp är det underbart!

Nä nu ska hem, My har bakat smörgåstårta och gjort någon potatis soppa som vi ska äta!! Sedan blir det lite fest ikväll!!

Till mamma:
Även speciell rad till min älskade mamma!! Så att hon känner sig mer speciell, och om du kollar på bilden på mig för 2 inlägg sedan, så finns det en bild på mig i uniform, och där är örhängena som jag fick utav er i julklapp!! :) Fina va?

Puss å hej

Glömde...

Publicerad 2010-03-16 15:33:38 i Musik

Jag vet att jag är lite, eller väldigt sen... Men vilken underbar låt som vann melodifestivalen!! Vilken underbar röst hon har Anna!!
Så bara lyssna och njut!!

Anna Bergendahl- This is my Life

Vinnarlåten- Melodifestivalen 2010

Another day...

Publicerad 2010-03-16 15:06:11 i Allmänt

Sitter som vanligt på kontoret...!! :)
Skulle ha varit ute på havet idag, men det blåser alldeles för mycket, så kaptenen fick ställa in båtturen... Får se, ny chans i morgon!!
Vi har precis varit och ätit lunch, riktigt god kina mat idag!!  Det var länge sedan nu, annars är vi där typ 1-2 gånger iveckan... :) Jag älskar kina och thai mat!!
Ska alldeles strax ta tag i välkomstmaterialet, som ska vikas!! :) Helt underbart jobb!!

Lite bilder, bland annat ifrån när jag stt på TP härom dagen...


Soligt och varmt och skönt...


Men jag är inte bitter!! :) Jag får juh sitta i acn...

My har lärt sig att köra buss... ;)

Underbar vårbild på ChiChi

Killarna spelar fotboll... På ASFALT...

Sammi i den spännande byn Ayla...

En söt liten vovve som vi hittade sovandes i byn...

Nä, om man skulle arbeta lite kanske?? ;)

Hej så länge

Kontoret

Publicerad 2010-03-15 13:09:21 i Jobb

Sitter nu på vårt underbara kontor, utan fönster, och tänker på vilket underbart väder det är ute!! :)
Men imån hoppas jag att det blir havet och snorkling... UNDERBART!!
Annars är det rätt lugnt, saknar hemma en hel del, men det är snart dags!! Jag vet att jag ska försöka njuta utav den sista tiden här nere, men samtidigt så längtar jag bara mer och mer hem, när det börjar närma sig!
I vart fall så har jag ingen bra dag idag, så jag vill bara att den ska ta slut, så vi kan börja på en annan dag som är bättre! :)

Självklart så hoppas jag att allt går bra för Line idag, kommer säkerligen inte att vara några problem.
Sedan ska jag naturligtvis passa på och gratta min systers sambo!! Så Grattis Johan!! :) Tror inte jag skriva något mer, så slipper ni bli depp!! :)

Cheryl Cole - Fight For This Love


Rihanna- RUde Boy remix


Puss och Hej! :)

Jobb jobb och jobb

Publicerad 2010-03-14 09:01:59 i Jobb

Sitter pa ett av hotellen och har tp, traffpunkt, for de nya gasterna som ankom igar... Ute lyser solen, och jag vill bara lagga mig vid poolen och njuta!! Kommer mer uppatering ikvall, nu ska jag fortsatta att le!!

Ny design...

Publicerad 2010-03-12 17:09:03 i Allmänt

Är otroligt glad över min datahacker till vän!! :) Jenny har hjälpt till, eller rättare sagt gjort min blogg så som den ser ut nu! :) Så jättefin den blev!! Det är inte alla som har sådana hackers till vänner! ;)
Men åter igen, tusen tack för hjälpen!!

God förmiddag

Publicerad 2010-03-12 12:30:25 i Allmänt

Har slappat hela morgonen, städat gaberoben, börjat fundera på hur jag ska få md allt härifrån?
Men men det är ett senare probem, blir flyg till Stockholm, taxi till Scandic och sedan tåget hem!! Så det är inte så långt som jag behöver släpa bagaget!! :)

Håller på att laga lite lunch, macaroner och köttbullar, och ska sedan ner till kontoret för att fixa det sista inför ankomster! :) VK material ska packas, preebooked ska skrivas och sedan skrivas in på listorna!!

Nä nu ska jag äta,
Hej så länge...

Vår lägenhet

Publicerad 2010-03-11 20:27:31 i Lägenheten

Inte bra att ha en hel dag ledigt, när man inte gör något... Fortsatta och kika runt, och fann x antal saker som jag ville klicka hem... Får se vad som beställs, är juh ändå ett tag tills jag kommer hem och får kläderna... Men samtidigt, aldrig fel med nya saker!! :) Men nog om detta...
Det är juh lägenheten som måste inredas!! :)

pl2303014020201.GIF (3723 bytes)

 

Detta är alltså planlösningen på vår fina lägenhet, eller vi hoppas att den är fin i alla fall. Vi har inte sett lägenheten ännu, men så snart vi får lägenheten, den 1 april, ska Sammis syster dit och fota!! Så håll tummarna! ;) Men det är i alla fall en klädkammare!!

 

Kanske blir det denna soffan som ska passa i vardagsrummet? Karlstad, märkgrå, med dubbla schäslonger, 12485sek ifrån IKEA. Men jag tror att vi får kika omkring lite närvi kommer upp. Men tanke på hur dyrt det är att transportera allt upp, så får vi se...


Fick btw ytterligare en offert ifrån en flytt firma, 21690sek, så antar att den för 16500sek var "billig"?



 

 

Här kommer ytterligare en som också är med bland

alternativen, Kansas 9990sek ifrån Chili.

Tror nästan att jag gillar denna bättre? Dels så gillar jag mer brunt än

grått... Men sedan så tror jag att formen passar bättre in i vårt

vardagsrum, eller denna är juh alltså större!! Gillar den i alla fall!





Detta bordet finns i förrådet, eventuellt så hänger det med upp,
eller så säljer vi det... Allt beror på hur mycket det kostar att frakta allt... Min pappa ska kontrollera om det är någon lastbil som finns som ska köra upp... Så fortfarande finns det hopp... Men annars är det bara att köpa nytt, när vi är uppe i norr!! Och då är det mest bara flyttboxar och påsar som ska med, så då får det bli en combi som en vägshyrning.
Har funnit en del på nätet när det gäller bil, så ska vi bara ha en bil upp så löser det sig alltid!!!


Shit vad jag längtar tills vi är där uppe och allt är på plats, för att sedan bara inreda!!! Älskar det!! :)



Men jag måste även bara lägga till denna adressen om det är någon mer i söder som ska köpa ny soffa, tiwest.eu Riktigt fina soffor och definitivt prisvärda. Kostar allt ifrån 4000sek till 10000sek beroende på storlek.

Nä, nu ska jag ta tag i det i igen... Snart måste jag hitta en lösning till hur allt ska transporteras... Men tror att det kommer bli så att jag får sälja bordet, måste inse det, fastän att jag inte vill...  Men det finns juh nya!! :)

Puss och hej så länge

Shopping....

Publicerad 2010-03-11 18:11:35 i Shopping






Är så otroligt sugen på att shoppa... Nya jeans, nya väskor, ja kläder, med fins det något bättre än skor???
Elena SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMMelbourne SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COMCasay SEK 299, Timeless - NELLY.COMImpress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
249sek                 179sek                       299sek                        399sek

Alla skorna ifrån nelly.com















De 2 första klänningarna 149sek, vit längre skjorta 99sek, randig tröja 99sek, klänning 99sek, svart kavaj 249sek, naturvit jacka 299sek, kort jeansjacka 299sek och armband 49,50sek. Allt ifrån hm.com

Nu blev jag juh ännu mera sugen på shopping!! :)

Kanske klickar hem lite utav det! :)










Snyft...

Publicerad 2010-03-11 16:22:44 i Allmänt

Vilken film... Jag tyckte att den var helt underbar, och jag snyftade som bara den!! :)

Denna dagen har varit väldigt lugn... Sov och låg sedan kvar i sängen i 2 timmar! :) Efter detta har jag tvättat, städat terrasen som så inte alls fin ut... Så nu ska jag bara dammsuga och moppa resten utav lägenheten så den är fin!! :) Ska komma bilder på lägenheten snart, så ni ska få se hur vi bor!

http://sebelibastian.se/wp-content/uploads/2009/06/stada.gif

Jag söker juh möjlighet att flytta mina saker hemifrå upp till Umeå, och det är inte lätt... Eftersom vi inte har någon bil, vill vi hest hyra en liten flyttbil, men finner ingenstans dör du kan hyra den endast en väg... Och eftersom man måste betala typ 50kr per mil, känns det som ett allternativ att hyra den båda vägarna och köra den tillbaka, då det är ca 5000kr extra som måste betalas... Något tips någon? Har fått ett bud ifrån en flyttfirma och det är ca 17000kr, och det känns inte aktuellt...
Men jag fortsätter, men som sagt, vet ni något?
http://www.text.nu/storage/transport-flyttbil.jpg
Annars slutar det väl såhär? Finns inte problem... Bara lösningar!! :)

Mys...

Publicerad 2010-03-10 22:29:54 i Allmänt

Har precis ätit en riktigt god middag, och håller på att baka en kaka som efterrätt!! :) Kladdkaka med chokladbitar i, kan inte bli annat än gott!!

Snart hoppas jag att jag äntligen ska få se denna filmen...

Tidsresenärens hustru - DVD - Film

Första gången Clare träffar sin blivande make Henry är hon bara sex år gammal. Henry är trettiosex och dyker upp hemma hos Clare från ingenstans. Det visar sig att han lider av en minst sagt märklig sjukdom som gör att han kastas från tidsålder till tidsålder. Han är en tidsresande och som sådan lever han ett komplicerat liv.

Under åren som följer fortsätter Henry att besöka Clare och så småningom blir hon förälskad i honom. Men det är inte förrän Clare fyller tjugotvå som hennes och Henrys tidsåldrar synkroniseras för första gången, och i nutiden ser situationen plötsligt annorlunda ut. Clare känner igen sin tvillingsjäl och älskade, Henry har ingen aning om vem Clare är.

 

Jag har köpt den 3 gånger... Men den har aldrig fungerat, men sedan när jag är hos dem andra så har även dem köp filmen, och säger att den inte fungerar, men jag tar hem den och testar och voila... Nu ska jag inte hojta för högt, har inte tryckt på play ännu!! :)

Nä, nu ska jag ta ut min kaka som jag håller på att baka, och sedan är det mys i sängen, med förhoppningsvis en bra film! Och imån är jag LEDIG!!! Ska bara inte göra något! :)


Tung dag med servicetelefonen...

Publicerad 2010-03-10 20:54:11 i Jobb

Siesta blev det... Helt underbart att bara njuta av det underbara vädret som vi har här nere nu, ca 35 grader!!!
Som vanligt slutade det med att jag nu är helt röd, men så ska det väl vara?! :)



Vid poolen

Och sedan en sväng till havet

Nu är det dags för middag, idag blir det kyckling, pommes och sås!! Mums!!

Sov så gott alla söta!!

Siesta...?!

Publicerad 2010-03-10 09:54:41 i Allmänt

Ja då var det juh så att man hade en blogg... Känner mig inte helt 100 i det, och glömmer juh att uppdatera... Speciellt när man har en massa andra saker som ska göras!! :)
Idag är det fullt med jobb igen, men tror det blir siesta på stranden idag så att man är lite brun tills man kommer hem... Annars kommer Line att tjöta så!! :)


Mitt nyaste inköp i skoväg!!


En bild ifrån flygplatsen


Falke- Nina och Camilla


Påväg ut på HS


Vy ut över Aqaba- Jordanien, Eilat- Israel och Taba- Egypten

Nä, nu ska jag fortsätta att skriva preebooked biljetter inför ankomsten på lördag och söndag!! Jippie! :)

HS...

Publicerad 2010-03-08 14:54:50 i Musik

Så medans jag är ute på hotellet och har HS- Hotell Service, skickar jag lite musik som ni kan lyssa och njuta på så länge!! :)


Owl City - Fireflies


Taio Cruz - Break Your Heart


Underbara Alica Keys- Try Sleeping with a broken heart


Kommer att lägga upp lite mer bilder senare under dagen... Nu dags för arbete igen!!!
Syns senare!!

Polyvore

Publicerad 2010-03-07 21:46:38 i Shopping

Äntligen fann jag sidan som jag vill tipsa er om, http://www.polyvore.com/
Perfekt att sitta och fixa och trixna medans man sitter inne och väntar på att våren ska komma! :)

Vår

Om ni vill lägga till ert kollage i bloggen; Tryck på publish, skriv en titel och sedan publish. Kollaget ligger då på sets upp till höger. Gå in här ch klicka på kollage och view detailsm sedan kopierar ni bara HTML koden till er blogg!!

På Polyvore kan du lägga till exakt vilket plagg du vill med googla Polyvore Clipper sen står det hur du gör för att lägga till. Så allt behöver inte vara svindyrt, mina collage innehåller oftast saker som går att få tag i till ett rimligt pris i sverige!

Lite irriterad....

Publicerad 2010-03-07 20:01:23 i Allmänt

Sitter och försöker att fixa och göra det fint här på bloggen, men jag är helt enkelt för oteknisk... Jag hoppas att jag bara letar på fel ställe, så när jag väl finner det är det jättelätt!!!
Men det får se ut som det gör i ett tag till..
Sitter även och letar efter en jättebra länk, som jag har glömt av...
Det går bra nu!! ;)

Underbara Kairo

Publicerad 2010-03-07 18:36:54 i Resor

Precis hemkommen ifrån en resa till mitt efterlängtade resmål Kairo!
Resan startades i tisdags då vi tog bussen upp till Amman, en kort stopp på hotellet för att sedan ta oss vidare shoppingcentret Citimall. Dock ingen shopping denna kvällen dock, sparade oss till Kairo!!
På morgonen sedan hade vi en taxi som tog oss vidare till flygplatsen, och flög sedan vidare till Kairo.
Vilken stad... Trafiken är kaos, dem har ett vägnät till 600 000 bilar men det kör ca 2 000 000 miljoner bilar. Vi ankommer till vårt hotell Sofitel som ligger precis vid Nilen. Ett 5 stjärnigt hotell som kanske ska vara 4... Ligger i gamla delen, men det är så billigt med taxi så det gör inget! :)

När vi har kommit till hotellet, har vi ett kort stopp och tar oss sedan vidare till shoppingcentret, ett enormt center, 8 våningar i 3 byggningar... Vi äter lite mat och letar sedan vidare efter bra butiker... Jag finner sedan H&M, efter ett bra tag utomlands är detta underbart!!
Jag finner en massa fina saker, bilder kommer senare... Sedan på kvällen beger vi oss till Kasinot och spelar lite roulette, vinner lite, men spelar bort allt igen!
Dag 2 startar vi med att ta oss ut till pyramiderna, ÄNTLIGEN!!! Shit, man kör genom staden, över Nilen, och sedan när sedan staden börjar ta slut, börjar pyramiderna stiga där bakom...
Vi leker riktiga turister och besöker även ett parfymerie, dit Sammi tog sina gäster för ca 5 år sedan!!
Sedan åker vi tillbaka till hotellet och tar en siesta... Klockan 9 är det dags att bege sig ut för att äta middag, vi letar i ca 1 timma efter en restaurang som Sammi vill till... men till slut ger vi upp och äter på ett hotell, Mariott och deras Tuscany restaurang, riktigt bra! Vi hade sedan tänkt att ta oss vidare till marknaden, men vi var för trötta...
Dag 3 åker vi till det egyptiska museet, och sedan vidare till flygplatsen och tillbaka till Amman...

En helt underbar resa, dock tog den slut för snabbt... Men jag är överlycklig att jag har en sådan fin pojkvän som ger mig en sådan fin resa!!
Nya resor har redan börjat planerats, får se hur det går! ;)


På vår balkong- Nilen bakom

Sammi och jag vid Nilen

Vår taxi chaufföre- Mohammed


Fantastisk vy

En kille snålåkte på vår taxi

Jag framför pyramiderna

Sammi

Vi







Världens älsta pyramid

Jag framför egyptiska museet

Nä, nu ska jag ut till flygplatsen och ta emot lite nya gäster!!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela