Stina

- Si vis Amari, Ama -

Nja, lite tveksam...

Publicerad 2011-02-28 16:25:38 i Allmänt

Enligt mig var muffinsen ingen höjdare, eller kan också vara att dom inte smakade som jag hade tänkt mig... Men får se, Sammi ska också dömma innan jag säger allt för mycket.

Nu är det i alla fall dags för mig att åka vidare till jobbet!! Är ganska så taggad, har nog Bruno Mars att tacka för det! ;) Men ändå är det tråkigt att åka och jobba när Sammi snart slutar... Men det är så det är, och jag har ett jobb!! :)

Hoppas att ni får en bra måndagskväll!! :)

Spännande...

Publicerad 2011-02-28 15:02:18 i Allmänt

Ja, muffinsen ser ju i alla fall goda ut, frågan är hur de smakar? Först blir det i alla fall en sen lunch här hemma innan jag ska iväg och jobba, och sedan kanske en muffins?



En massa extra tid under tiden muffinsens stod i ugnen och det fixade jag med att baka lite chockladbollar...



Och hann även dammsuga lägenheten snabbt! Så nu blir det bara slapp fram tills jobbet!

Bruno Mars

Publicerad 2011-02-28 13:20:11 i Allmänt

Bruno Mars, vad mer ska jag säga? Han e helt underbar... Lyssnar för det mesta på hans musik numera, depp eller pepp spelar igen roll... Grym är han!! :)
Idag är det pepp och bak som gäller. Håller på att laddar inför en ny arbetsdag, men börjar inte föräns 17 idag, UNDERBART!!! Och behövligt! Men hittade ett roligt recept som jag har tänkt att prova, chocklad och cheesecake muffins, vet inte om det låter gott eller bara för mycket, men det är värt ett försök i alla fall!!
Ska även hinna med och städa lite, så det blir fint här hemma! Toan är klar, så det är bara resten utav lägenheten kvar! Men tänkte baka först så jag inte skitar ner! :)

Hörs senare!

Måndag

Publicerad 2011-02-28 08:58:02 i Allmänt

God morgon!
Jag har vaknat ganska så nyss, men ska snart lägga mig i sängen igen... Kanske läsa lite eller titta lite på tv, hoppas att jag somnar lite till...

Igår efter jobbet blev det tacos!!



Efter det åkte vi lite till Sammis bror... Där blev det lite tapetsering av grabbarna och vi såg på tv! :)
Blev lite väl besviken på gårdagens Wallander film. Någon som såg den?
Jag tycker inte den höll samma mått som Wallander filmerna brukar göra. Såg även lite på Oscarsgalan, men blev uttråkad eftersom det är reklam HELA tiden...
Väl hemma tror jag att jag somnade inom 5 minuter!

Dags att återgå till sängen!
Ha en grymmedag! ;)

Dags igen

Publicerad 2011-02-27 10:42:37 i Allmänt

God morgon!
Nu har jag sovit, slappat, läst och badat! Inte gjort något vettigt alls, utan bara laddat! Idag blir det även start kl 12 istället för 14 pga sjukdom, men vad gör det? Jag blir bara glad! :) Dock lite ledsen att jag slutar 20, så jag inte hinner hem till Solsidan... Men får kolla det på 4play senare. Jag hinner i alla fall hem till Wallander. Jag har inte sett de nya filmerna, så det är kul att det för en gång skull går filmer som jag inte har sett!! :) Annars, speciellt på 4:an, brukar det vara Beck och Wallander som jag har sett...

Nu blir det att måla naglarna och fixa mig klart innan det är dags att åka vidare! Blir självklart lite Bruno Mars i bakgrunden också för att peppa igång dagen!!

Även stort GRATTIS till Oliver som blir 9år!!!





Hurra hurra hurra hurra!!

Jobb jobb och jobb

Publicerad 2011-02-26 21:30:24 i Allmänt

Komiskt att jag först inte har något jobb alls, sen lite och sen inget igen... Nu får jag jobba igen för allt jag har missat!! Idag blev det extra, dock bara 1½ timma mer än det skulle ha varit, men jag är glad för det!! :)
Sedan snabbt hem och precis hinna se första bidraget av melodifestivalen... Vad tycker ni om det nu? Börjar det inte bli lite långdraget nu? Och nu ska både andra chansen och "riktiga" festivalen vara... Ja, vad ska jag säga... Det var bättre förr!! ;)



Detta kan ju aldrig bli fel!

Sarah kom även förbi en lite sväng på lite snack!!
Nu blir det bara mys i soffan och ladd inför morgon dagens jobb! Ser fram emot lördag, för då e jag ledig!! ;)

Lördag

Publicerad 2011-02-26 08:11:03 i Allmänt

Hej!
Kanske inte en jättepigg Stina men i alla fall en mycket bättre än igår!! Det är ju inte alla dagar som man får sovmorgon till kl 8! ;)
Även igår blev det lite extra jobb, så direkt efter första jobbet, var det bara att skynda till bussen och sedan jobba 16-21.
Väl hemma tog jag ett bad och läste nya Kalle Anka! :) Lyckades även hitta en bra bok igår, eller den verkade bra när jag läste på baksidan, och sedan får vi se om det stämmer!



Det är få som tror att Andie och Jin verkligen är syskon. Allra minst de själva. Tillsammans medKevin, den stora affärsmannen, lever Jin sitt jetset- liv och kan inte förstå hur Andie kan leva ett så vanligt och trist liv som lärare. Utan man dessutom...

Men när Cora, deras mamma, kommer tillbaka från en kryssning i Västindien med en ung man vid sin sida, förenas systrarna omedelbart. Vem är snyggingen? Och vad gör han med deras mor?!

Cora har varit änka i över ett år och det enda hon vill nu är att ha roligt. För första gången på länge känner hon sig älskad och har därför svårt att ta döttrarnas oro på allvar. Men kanske är det precis vad hon borde göra?

En rolig sak att vakna till imorse, är också att det är nollgradigt ute!! :) Blir nog inte ens några termobyxor idag!

Hoppas såklart att ni får en riktigt bra lördag!



God morgon

Publicerad 2011-02-25 05:54:27 i Allmänt

Hej!
Hur mår ni idag?
Jag är trött... Igår när jag jobbat klart ringde nästa jobb, och blev kvar där till 20.... Jag var helt sjukt trött, eftersom jag natten innan hade svårt att somna... Dessa dagarna är det underbart att ha någon som passar upp på en... Så när jag kom hem, var maten nästan klar... Bara att sätta sig, äta och få lite massage efter det var jag tvungen att gå och lägga mig så jag skulle orka upp idag!
Idag är det ungefär samma jobb, men slutar inte föräns 21 eller 21,30, så det är bara att kämpa på! :) Imorgon blir det sovmorgon, så jag inte börjar föräns 10! :)

Nu är det i alla fall dags att hoppa in i duschen och fixa mig klart! Måste hinna piggna till lite också, så att jag inte somnar på bussen/jobbet!

Hoppas att ni får en riktigt grym fredag och helg! Vi hörs senare!

Tordag

Publicerad 2011-02-24 06:19:11 i Allmänt

God morgon alla morgonpigga! :)

Hur står det till idag? Här är det bara bra, har precis duschat och ska snart fixa mig klart innan det är dags att gå till bussen...
Igår efter jobbet hände det inte mycket... Jag kollade en film innan det var dags att sova. Jag brukar aldrig kunna se en hel film, men naturligtvis igår, dagen innan jag ska upp tidigt, så är det inga problem. Komiskt att det alltid är så. Tror i och för sig kroppen blir lite nervös eller vad jag ska säga. Rädd för att försova sig.

Nu är det i alla fall tid att göra mig klart snabbt.

Hoppas ni får en bra dag!

Inte okay

Publicerad 2011-02-23 15:08:34 i Allmänt

Kallt, kallare kallast... Jag är trött på kylan nu...
Idag har vi "BARA" -10, försöker intala mig själv att det inte är kallt, att det trots allt är skönt att gå ut på en promenad, men NEJ. Det är verkligen inte skönt, kinderna fryser till max hela tiden... Och nu är det som sagt bara -10 hela helgen har det varit runt -15-20 och jag tycker inte det är okay. Kanske dags att ta ett snack med vädergudarna? :)
Jag längtar efter värme och sol!! Och vill ha det nu! :)


Mina muffins jag bakade förut. Blev dock inte alls fina dag...

Nu är det snart dags att åka och jobba, så jag antar att jag måste göra mig klar för att gå ut i kylan...
Ha en riktigt bra kväll!

God morgon!

Publicerad 2011-02-23 10:23:20 i Allmänt

Vaknade med ett riktigt baksug idag! :) Så när jag vaknat till började jag göra kladdkakemuffins! :)
Eftersom jag har bakat så mycket bullar blir jag alltid lika förvånad över hur snabbt det går att göra typ muffins... Max 30 minuter, och då är ca 15 minuter i ugnen!!



Nu står muffinsens i ugnen snart redo att ta ut! :)

Idag vet jag inte riktgt vad som händer annrs, jobet ringde och kollade om jag kunde jobba, självklart!! :) Men börjar inte föräns kl 16, så fram tills får vi se vad som sker!

God natt

Publicerad 2011-02-22 21:59:13 i Allmänt

Har precis lagt på med frugan som kom hem ifrån Thailand igår... Inte alls avundsjuk. Hon och Lisa har varit borta i lite över 3 veckor och verkar ha haft en helt underbar resa och upplevt en massa! Hoppas ni inte fryser allt för mycket i kylan här hemma?! :)
Men jag ska inte klaga, jag har ju haft så fint besök!! ♥

Jobbade fram till 19, sedan blev det en slappar middag framför tvn...



Nu ska vi lägga oss och kolla film, kanske blir det The Social Network? Får se vad vi kommer fram till.

Sov så gott, så hörs vi imån!

The backup plan

Publicerad 2011-02-22 16:09:00 i Film

Sarah rekommenderade denna filmen, The backup plan, och den var helt grym!!

Jennifer Lopez spelar Zoe - en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes "reservplan" visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan (Alex O'Loughlin) som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom? The Back-up Plan är en störtskön romantisk komedi om uppvaktning, kärlek, äktenskap och föräldraskap ... men inte nödvändigtvis i den ordningen!


Dags igen!

Publicerad 2011-02-22 12:14:05 i Allmänt

Så, då har hela förmiddagen passerat och det är dags att åka till jobbet. Har varit väldigt lugnt nu på morgonen, badat, plockat lite, lagat och ätit lunch och sedan fixat med lite papper! :)
Väldigt skönt att börja lite senare ibland så jag hinner en massa saker innan! Och denna veckan blir det lite mix, sent idag, ledig imån, tidigt torsdag, tidigt fredag sedan också eftermiddags jobb, lördag heldag, söndag eftermiddag!






Ziba busar i snön!! :)

Nu är det att fixa det sista innan jobbet.

Hoppas att solen lyser på er!!


Tisdag

Publicerad 2011-02-22 08:25:09 i Allmänt

God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott inatt? Det har jag gjort... Efter allt städande och tvättande, gick jag hem till Sarah, Sammi kom dit efter jobbet... Och sedanvar det lite fika där. Alldeles för längesedan jag var där...
När vi kom hem var det en film och sedan somnade jag... Inte direkt den bästa människan på kvällen... Men dest bättre på morgonen!! ;)




Såklart bilder ifrån helgen! ♥

Idag börjar jag inte jobba föräns kl 13, så innan det vet jag inte riktigt vad som händer... Lite pyssel här hemma skulle jag tro!!

Önskar er en riktigt bra dag!!

Nya tag

Publicerad 2011-02-21 14:36:09 i Allmänt

Städar toan, dammsuger soffan, byter lakan, handdukar och en massa massa annat!! :) Har även på BigBrother ifrån igår... Någon som såg det?? Herregud säger jag bara...



Och killarna som raggar på Gry? Inget fel, men så odiskret?

Dags att återgå till allt det roliga! Ska se om jag känner för en promenad sen också kanske? Tråkigt nu bara när jag ska gå själv...

Ingen som kanske har en bra bok att läsa? Är riktigt sugen på att läsa något mera...

Hemåt

Publicerad 2011-02-21 10:07:40 i Allmänt

Efter att mamma och jag hade varit ute med Ziba, gick hon tillbaka och la sig! Alldeles för tidigt för henne att gå på promenad kl 8! :)



Vi andra åt lite frukost under tiden. Sedan var det dags att packa ihop.

Jag var precis ute och vinkade hejdå!!



Kör försiktigt!!

Underbart att ha er här! :)

Nu blir det lite städning innan jag ska slappa! Väldigt späckat schema idag!!
Idag kommer även 2 underbara vänner hem ifrån Thailand, typiskt bara att det inte är hit upp! Fast kanske lite bra ändå så jag slipper se hur blek jag är?! ;)

Dags att åka hem...

Publicerad 2011-02-21 07:59:04 i Allmänt

Igår hann vi med en massa saker, vi gick ut på en morgon promenad som tog typ 3 timmar.





Den första dagen tyckte Ziba det var alldeles för kallt här uppe, och ville knappt gå ut... Men nu har hon vant sig och tycker att det är kul att leka i snön!! :)


Dagens lunch!

Efter det gjorde vi klart våra semlor!!



Sedan åkte mamma och jag iväg en sväng och tittade i lite affärer! Inget speciellt inhandlades.
Sedan blev det middag, Solsidan och en semla till Wallander!

Idag är det dags för mamma, pappa och Ziba att åka hem. Inget kul alls...
Nu måste vi i alla fall ut med Ziba innan det är dags för frukost! 

Ha en riktigt bra dag, så hörs vi senare!



God morgon!

Publicerad 2011-02-20 08:37:34 i Allmänt

Alla ligger fortfarande och sover, så det är bara jag vaken! Men tror nog att de andra vaknar inom några minuter! :)

Kvällen igår avslutades med en riktigt god middag,



Sedan var vi alla så mätta, så vi glömde av att göra semlorna... VI flyttade oss till soffan och hade melodifesivalen på ibakgrunden samtidgt som vi pratade! :) En underbar lördag helt enkelt!

Idag får vi se vad som sker, vi hade tänkt att åka ut till havet, men eftersom det snöar, vet jag inte riktigt om det blir så...



Nu ska jag läsa lite mera ur min bok innan jag ska börja med frukosten!

Ha det så bra, vi hörs!

Lördag

Publicerad 2011-02-19 11:57:00 i Allmänt

Igår blev det en sväng på stan, jag köpte ett halsband och ett par jeans till Sammi! :)
Vi åt även en riktigt god lunch, och som vanligt blev det thai! :) Efter det åkte vi och köpte lite blommor till mig! :) Så nu är det grönt och fint igen i vår lägenhet! Efter det blev det lite bokläsning! Innan det var dags att gå ut med Ziba igen!  Vi tog även en sväng till Coop och köpte lite godis inför kvällen! Väl hemma igen var det dags att laga middag! Blev en väldigt sen middag, då både promenaden med Ziba och Coop besöket tog längre tid än väntat!
Men framåt 21 var det dags för middag!



Dagen började som vanligt med frukost innan det var dags att gå ut med Ziba. Det blev en helt underbar promenad i solen!! :)




Ziba nyfiken på vad som händer på andra sidan vallen


Hon försöker att se...

Nu är vi hemma igen, och det är dags för att baka lite semlor!! :)

Vi har det bara bra, och njuter till fullo! Hörs senare!

Grattis!!

Publicerad 2011-02-18 12:36:34 i Allmänt

Idag har vi inte någon vanlig dag, för idag är det världens bästa Annas födelsedag!!



Hoppas att du får en helt udnerbar dag!!
Puss älskar dig!

Mamma, pappa och Ziba på besök!!

Publicerad 2011-02-18 12:33:58 i Allmänt

Igår efter att jag jobbat på polishuset, åkte jag hem. Åkte sedan iväg för att kolla på någon möbel till hallen... Willy:s ringde och jag åkte in och jobbade tills kl 21. Direkt efter det kom mamma, pappa och Ziba.



Igår blev det lite fika och sedan promenad innan det var dags för sängen!! :)

Nu på morgonen har vi ätit långfrukost, sedan blev det en timmas promenad. Efter det fixade jag lite lunchlådor till Sammi.
Nu ska vi in till stan och ta lunch med Sammi!!



Kommer att bli lite sämre bloggning denna helgen, men jag hoppas att ni har förståelse. Det är så underbart att ha besök!! :)

Ha en riktigt bra fredag och helg!

Äntligen torsdag!! :)

Publicerad 2011-02-17 05:55:40 i Allmänt

God morgon!
Hur står det till idag? Idag erkänner jag att jag är väldigt trött, och det ska bli riktigt skönt att få vara ledig imån... Eller just nu känns det bara som att det ska bli skönt att sluta jobba så jag kan åka hem och sova lite! :)

Igår började jag läsa en ny bok som jag hittade i hyllan... Hittade, Emma, Mias dotter... Ni kommer ihåg böckerna, Gömda, Asyl och Mias hemligheter? Nu är det hennes dotter, Emma, som skriver. Än så länge verkar den bra, men den är ganska så återberättande. Det mesta som hon skriver har jag redan läst fast skrivet utav Mia, vissa saker får man återberättat med en annan syn och vissa saker beskriver hon på exakt samma sätt.



Någon annan som har läst den? Jag fastade för den nästan ifrån första sidan, precis som jag har gjort med hennes andra böcker. Och känner på mig att denna bok kommer att läsas ut väldigt snart!

Nu är det dags att hoppa in i duschen, så ja hinner torka mitt hår ordentligt innan jag ska gå ut... Sedan blir det att klä på sig en massa och mentalt förbereda mig för att gå ut i kylan...

Ha en riktigt bra dag, så hörs vi senare.

Eller kanske onsdag?! :)

Publicerad 2011-02-16 16:33:43 i Allmänt

Jag kanske var lite trött i morse i alla fall? Det är ju bara onsdag idag... Men jag får också skylla på att de sista har jag nästan bara jobbat torsdag fredag på stället där jag har jobbat idag! Men denna veckan blev det onsdag torsdag.
Jag ska slappa lite nu innan det är dags för tvätt IGEN... Men eftersom mamma och pappa ska komma imån ska jag bädda rent i sängen, så det är mestadels sängkläder som ska tvättas. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, jag vet i alla fall att jag längtar en massa tills imån! ♥ Jag hoppas att kylan börjar avta lite, har ju sett fram emot fina promenader med Ziba, men det känns inte så lockande vid -25...

Tvättstugan kallar...

Torsdag

Publicerad 2011-02-16 06:25:22 i Allmänt

God morgon!!
Hur mår ni idag? Här är allt bara bra, lite trött idag, och känner inte riktigt för att gå ut... Dock inte lika kallt idag som igår, men va f-n -20... Undra hur länge detta ska sitta i?
Snart måste jag ju dock gå ut så jag kan åka till jobbet...

Och imån, äntligen, kommer mamma, pappa och Ziba hit! Ska bli så kul!! :) Naturligtvis skulle jag har jobbat fredag, lördag och söndag, men lyckades byta bort, så nu jobbar jag bara idag och imån och sen är jag ledig tills på tisdag!! Så imån kommer att bli en dag lång av väntan!! Mamma sa att bilen skulle gå kanske runt 7 på morgonen, och det tar kanske 14-16 timmar att köra hit, beroende på alla stopp...


Nä nu är det dags att åka mot jobb, ha en riktigt bra dag! :)

Lång dag

Publicerad 2011-02-15 22:00:33 i Allmänt

Jösses, detta måste vara den längsta dagen på väldigt länge!! :) Annars om jag börjar jobba klockan 7, då går jag upp samma tid som idag, så brukar jag ju komma hem ifrån jobbet och sedan slappa lite... Men inte idag inte! Fullt upp hela dagen, men har fått gjort en väldans massa här hemma!
Nu är det rent och fint! :) Längesedan jag kände att det var "riktigt" rent! Men efter 2 dagar då jag verkligen har känt för att städa, och har städat på en massa ställen som jag inte brukar städa så ofta på, så känns det fräscht igen!

Nu är det i alla fall dags att hämta Sammi igen! Skönt att han bara är borta över dagen! Sedan blir det sova för min del, börjar jobba klockan 7 i morgon!

Sov så gott, så hörs vi imån!

Fullt upp

Publicerad 2011-02-15 13:06:15 i Allmänt

Fastän att det är jobbigt att gå upp tidigt på morgonen ibland är det ju ändå otroligt skönt!! Eller dagen blir så lång och man får så mycket gjort, om man bara vill!! :)
Idag har jag hunnit tvätta, varit på Willys en snabbis, dammsuga, moppa och göra i ordning väggen med alla korten på! :)







Nu behövs det bara inhandlas mera ramar!! :) Sedan är vårat hem personligt! Behöver lite mer bilder på vissa bara, det är ju alltid några som aldrig lyckas/vill vara med på kort!  Men än så länge känns det väldigt fint och bra!
Nu blir det bara slapp, eller så kanske jag ta tag i min garderob? Får nog fundera lite till på det, soffan känns ganska så lockande idag!!

Hörs senare!

Uppe med tuppen!

Publicerad 2011-02-15 05:56:11 i Allmänt

God morgon!
Har vaknat ganska så nyss och ska snart köra Sammi till flygplatsen... Han ska iväg till Stockholm över dagen!

Igår kväll efter jobbet, stod maten på bordet när jag kom hem!

Lax och pasta blev det idag!

Senare på kvällen satte jag mig och fixade lite med alla korten!!



Kom fram till att det behövs x antal till... Så många fina kort som jag vill ha på väggen!



Nu är det dags att åka till flygplatsen!

Vi hörs senare!

Städdag!

Publicerad 2011-02-14 13:56:31 i Allmänt

Sådär, äntligen känns jag som mitt vanliga jag! :) Med andra ord har jag gjort lite saker nu på morgonen!
Jag började med att läsa ut min bok, så vad ska jag fortsätta läsa nu? Hatar att boken typ alltid tar slut när den är som bäst... Men ska genast börja leta efter en ny!
Sedan blev det lite städning, dammade av hela lägenheten, städade toan, rengjorde ugnen, spisen och fläkten! :) Skulle ha hunnit att dammsuga och moppa lägenheten också, men det får bli imån!  Efter det blev det ett bad, så nu ska jag bara fixa mig så ska jag snart åka och jobba!
Har även ett paket som ska hämtas ut, hoppas på att det är alla bilderna som redan har kommit! Då har jag verkligen något att syssla med i morgon också!

Hoppas att ni får en riktigt mysig alla hjärtans dag!!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 09:02:28 i Allmänt

God morgon!! :)
Hoppas att ni har sovit bra?
Jag börjar inte jobba föräns kl 15 idag, så det blir slapp och fix här hemma innan!! :)
Jag har ju äntligen kommit in ordentligt i min bok, som har varit så seg... Men nu är den riktigt bra, så jag ska fortsätta att läsa lite i den! Efter det ska jag nog städa lite, kanske!


                             

Men nu blir det tillbaka i sängen och läsa!

Dags för sängen

Publicerad 2011-02-13 23:06:57 i Allmänt

Lollo hämtade mig efter jobbet. När vi kom hem hade Samm fixat middag, dukat och klart! :) Idag bjöds det på tacos! Efter det var det såklart dags för Solsidan, sjukt bra som vanligt!
Är det många som följer det?

       

Ove fick inte vara med idag, men ändå är det helt klockrent! :) Efter det blev det att se början på Wallander. Sedan när det kommer reklam nyheter och reklam hinner jag börja med något annat, men jag har redan sett alla, så vad gör det?

Nu ska jag i alla fall lägga mig, kanske se lite på någon film eller läsa?
Och i morgon är det Alla hjärtans dag! Vad tycker ni om det? Jag tycker helt klart att det är överskattat i Sverige, men ändå vill jag hitta på något. Jag älskar det men ändå inte! Blir ju mer överaskad av blommor en annan dag, men samtidigt ska man ju göra något en dag som den, eller?
Men i morgon blir det jobb till 20, efter det blir det middag och mys ♥

Sov så gott!!

Ingen vanlig dag

Publicerad 2011-02-13 11:46:00 i Allmänt

för idag är det Emmas födelsedag!!!! HURRA HURRA HURRA HURRA!!

Stort grattis älskade syster!! :)



Innan var Emma alltid med på bilder, och nu... Jag hittade inte en enda bild med henne ensam...

God morgon

Publicerad 2011-02-13 10:14:08 i Allmänt

Hur står det till här idag? Här är allt bara bra!! :)

Igår fick jag lov till att jobba lite längre!! Och det tycker jag om en massa! Det var ganska så mycket folk hela tiden, så dagen gick väldigt snabbt! :)
När jag väl kom hem, stod maten på bordet! Och naturligtvis var det dags för Melodifestivalen!!
Sanna Nilsen gick direkt till Globen och jag tyckte faktiskt att hennes bidrag var riktigt bra... Någon som håller med mig? Brolle tyckte jag också var bra!! :)
Efter det blev det lite tv innan jag somnade!

Idag lyser solen igen! :) Helt underbart men en massa sol!! Men graderna är ju därefter, tyvärr... Men än så länge är det bara -15... Vilket känns helt normalt numera! ;)
Såg några bilder ifrån söder, och där var det bar mark?!!! Undra när det kommer att komma hit? Här är det fortfarande en MASSA snö, och det känns inte som att den är påväg bort...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite här hemma innan det är dags för jobb!

Love and other drugs

Publicerad 2011-02-12 14:30:00 i Film



Detta var alltså filmen som vi såg igår, Love and other drugs!

Riktigt bra film, då och då... Och även lite långtråkigt då och då... Men mestadels bra!! :)

Lördag

Publicerad 2011-02-12 08:19:12 i Allmänt

God morgon!!
Hur står det till idag? Här är det bara bra, tro det eller ej, men som vanligt är jag lite trött...

Igår påväg ifrån jobbet gick jag förbi Sammi på jobbet och lämnade lite goda fredags bakelser!!



Efter det var tanken att jag skulle åka hem, men istället blev det en sväng på stan!!

 

Bland annat fick denna toppen följa med hem, fast i en rosa variant! :)
Hittade även en fin vårjacka till Sammi och lite annat smått och gott! 
När Sammi sedan hade slutat åkte vi hem tillsammans kvällen slutade med att vi såg en film och sedan somnade vi! Sammi är ledig idag, men jag ska jobba! Så vi hörs lite senare!

Ha det så bra så länge! 

 

Nästan klar?

Publicerad 2011-02-11 06:10:02 i Allmänt

Gillar inte när det blir såhär... Nu sitter jag här och är nästan helt klar, och bussen går om typ 30 min.
Vad jag än säger nu så vet jag att jag typ kommer att springa till bussen sen. Jag förstår inte hur jag alltid kan lyckas att bli sen? Jag är alltid klar i god tid och sedan är det allt dehär sista fixet som jag tror att jag ska hinna. Och jag förstår inte att jag inte fattar att jag inte hinner... Ibland blir jag trött på mig själv! :)

Idag har vi det bra här uppe, bara -20... Ska bli riktigt skönt att gå ut. Okay, att jag ska gå till bussen, typ 2 min. Men sedan ska jag promenera i typ 15 min. Och det gillar jag inte riktigt, blir alltid så kallt om ansiktet.

Nu blir det till att se Mubaraks tal till folket. Vet att han inte ska avgå, men kanske möter han folket?

Fredag!!! :)

Hörs senare.

Bilder

Publicerad 2011-02-10 20:00:07 i Allmänt

Äntligen har jag fått tummen ut... Köpte en massa ramar igår, och idag har jag beställt en massa massa kort som snart ska komma upp på vår vägg!! :)
Dessutom ska det bli riktigt skönt att slippa den väggen... Jag har typ målat den hur många gånger som helst, sedan blir det en ny fläck eller något annat... Och då är det bara till att måla över!



Sammi har precis kommit hem ifrån jobbet så nu blir det lite middag!!

Ha det så bra så länge!

God morgon

Publicerad 2011-02-10 06:07:33 i Allmänt

Klockan är nu 6 och det är snart dags att åka till jobbet. Jag har ganska så nyligen kommit ut ur duschen, men jag orar inte riktigt göra mig klar, ännu!! Vet att jag snart måste, men just nu slappar jag lite bara! :)

Hur står det till med er? Vad ska ni hitta på idag? Jag jobbar fram tills 16, sedan ska jag se om jag kan försöka fixa bort mina tider nästa helg... Då kommer mamma och pappa på besök, lovley!! Men endast om jag får bort tiderna, annars jobbar jag hela helgen! Grymt med jobb, men typiskt att det krockar så... Men så blir det ju ibland!

Nu måste jag göra mig klar, men önskar er en riktigt bra torsdag, snart fredag!! ;)

Dags att jobba

Publicerad 2011-02-08 08:52:24 i Allmänt

God morgon!
Hade väldigt svårt att somna igår, vet inte rikigt varför, men det gick bara inte... Och det är såklart sånt som man får lida för dagen efter...

Men igår hann jag i alla fall, tvätta, bädda rent, städa toaletten och dammsuga lägenheten!! :) Riktigt skönt att ha det gjort... Nu slipper jag tänka på det på ett tag! :) Sedan kollade jag på Burlesque... Precis som jag skrev innan tyckte jag att den var seg i början, men shit vad den arbetade sig uppåt!! Kändes lite som en blandning av Cyote Ugly och Moulin Rouge, någon annan som håller med mig?

Dags för mig att göra mig klar innan jag ska åka!!

Ha en bra tisdag!! :)

Burlesque

Publicerad 2011-02-08 08:41:13 i Film



Någon annan som har sett den?

Lite seg i början tycker jag, men sen blev den riktigt bra!!

Måndag

Publicerad 2011-02-07 20:09:51 i Allmänt

Hej hej!!
Hur står det till ikväll? Här är det bara bra! :)

Blev ungefär en timmas promenad med Vera och flickorna! :) Flickorna sov under hela promenaden! Sedan blev jag inbjuden på lite te och fika!!







Precis när jag skulle gå kom Sarah förbi också, men jag var tvungen att gå hem och tvätta...
Så nu tvättas det för fullt och annars gör jag inte så mycket mera än att slappar. Har tänkt i typ 2 dagar nu att jag ska dammsuga, men alltid när jag ska börja kommer något emellan, men idag funderar jag mest på om jag orkar!  Får se hur det blir, nu är det i alla fall dags att gå ner och byta tvätten!

Hoppas måndagen har varit riktigt grym för er!!

God morgon

Publicerad 2011-02-07 10:20:15 i Allmänt

Hur står det till en dag som denna?
Här är allt bara bra.

Igår blev det som sagt lax till middag! Och efter det åt vi några kladdkakemuffins. Någon som har testat att göra sånna nångång? Jag hittade receptet på en annan blogg och blev bara tvungen att testa! :)





Idag får jag se vad som sker. Ska nog ha bakat något gott och ha god middag tills Sammi kommer hem. Han åkte till Stockholm igår, men kommer hem idag igen!
Sedan tror jag det blir någon promenad och säkerligen något annat kul!

Hoppas att ni får en bra måndag! Så hörs vi lite senare!

Söndag

Publicerad 2011-02-06 18:45:31 i Allmänt

Hej!!
Hoppas att ni mår bra? Här är det bara bra, lite trött bara! :) Idag har det inte blivit många knop gjorda, utan soffan har varit väldigt lockande!! :)
Nu väntar jag på att Lollo snart ska komma så ska vi äta middag! Idag blir det lax, potatis och sås!! Dessutom håller jag på att bakar lite kladdkakemuffins som vi ska ha till efterrätt! :)

Igår blev det riktigt tevligt! Blev middag här först, och sedan gick vi vidare till Olearys, och en sväng till CoverClub hanns med ockå! :)


   










Nu ska jag fortsätta fixa så att maten är klar till Solsidan!

Fullt upp

Publicerad 2011-02-05 17:36:47 i Allmänt

Först blev det som sagt en sväng till backen!!
Ett litet bildregn...









Sarah och jag fikade mest!! ;)

Sedan snabbt hem, för att åka vidare till systemet och Willy:s... Handla lite inför kvällen...
Hem, hämta all pant och gå till Coop för att panta och handla det som jag glömde på Willy:s. Hem och sedan började jag skotta vår balkong, dont ask me why... Den har inte blivit skottad på hela säsongen, men jag tyckte nog att det var dags idag. Tog typ en timma sedan orkade jag inte mer, men nu är det typ bara 5cm is kvar. Det får ligga kvar i några dagar till, sedan ska jag ta tag i det igen!
Blev ju ingen rensning i garderben, men måste ha något kvar att göra imån! :) Alla saker blev i alla fall nerburna i källaren.

Nu ska jag slänga ihop ett bröd lite snabbt, göra mig klar och börja med middagen och sedan vid 19 kommer Lollo och Johan!!

Ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare eller imån!

Ledig!

Publicerad 2011-02-05 11:02:43 i Allmänt

Hallå!
Hur står det till idag? Här är det bara bra! :) Har sovit som en stock inatt, i x antal timmar, alldeles för länge... Men vad gör det en dag som denna?! ;)
Nu på morgonen har det blivit städ utav vår lilla klädkammare, och det behövdes verkligen... Trodde inte ens att det fick plats så mycket där inne...


Några utav alla saker som nu ska ner i källaren istället...

Kan ju säga att det fanns en och en annan pantburk/flaska oxå... Så det måste jag också ta tag i, samt att jag hade tänkt att städa lite i mina garderober... Men det sista får vänta tills i eftermiddag eller imån.
Idag ska jag iväg med Sarah och barnen till backen och åka lite pulka!! :) Självklart åker det med lite varm okay också!! :)

Ikväll blir det middag hemma hos oss, för att senare kolla på melodifestivalen!! :) Ska bli nice. Den första omgången är alltid bra, men sedan blir det för uttjatat!

Ha en riktigt bra lördag!

Nu jobb

Publicerad 2011-02-04 13:27:42 i Allmänt

Snart dags att bege sig till jobbet! Och idag hann jag med lite saker innan, för ovanlighetensskull... :)
Blev dock ingen promenad, men dammsuga, damma, städa toan, gå ut med sopporna, bada och fixa mig själv!! 

Shit blir helt slappa av att böja såhär sent... Måste börja göra saker innan, för ofta efter är jag trött så då blir det inget... Nä, det får klart bli bättring på det...

Men nu måste jag dra i alla fall! Hoppas som sagt att ni får en riktigt bra fredag!


Fredag!

Publicerad 2011-02-04 09:47:52 i Allmänt

God morgon!
Äntligen är det fredag!! Och jag ska vara ledig i helgen!! Först ska jag ju arbeta idag!! :)

Igår var det ganska så mycket att göra på jobbet, så när jag kom hem var jag helt slut... Blev soffan en stund innan jag somnade... Förstår inte hur jag kan sova så mycket? Och det känns inte som om jag blir nöjd, alltid trött... Men kanske är det vintern? Att det typ är mörkt jämt, det gör ju inte direkt att jag bli piggare...
Det kom ju även en massa mera snö, tror det snöade mer eller mindre hela dagen..


Världelösbild, men ändå, det är vi! På Idolkonserten

Idag får vi se vad som sker... Ska som vanligt innan jobbet mest bara slappa hemma, kanske en promenad, men annars blir det väldigt lugnt! Och även ikväll blir det lugnt!

Ha en riktigt grym fredag!

Torsdag

Publicerad 2011-02-03 10:13:32 i Allmänt

Fick en chock när jag vaknade för en liten stund sedan... Det snöar, i massor... Jag hade ju hoppas på att all snö skulle försvinna... Men icke...

Igår blev det trevligt! Först middag på AllStar, började spåra lite och vi gick vidare till O´Learys...


Min mat, helt okay, inte så stark dock som jag hade hoppats på...


Enda gruppbilden på de flesta som var med... Kanske inte den bästa bilden eftersom hälften funderar över varför Emelias glas är tomt...


Mini burgers...

Och i det hela tycker jag det blev en trevlig kväll!! :)

Nu är det dags att börja shaka igen, blev en riktig fuskdag igår, inget bra alls... Nu blir det bara slapp fram tills jag ska börja jobba! Ha en riktigt bra torsdag, snart helg!! :)

AW

Publicerad 2011-02-02 16:01:28 i Allmänt

Jag bryter för kvällen och går på afterwork!! Känns inte så bra, men jag ska gå på det imån igen! Och sedan testar vi och ser hur det går... Känns fortfarande helt okay!

Dagen har varit väldigt lugn... Jag har städat lite, sedan blev det promenad, lite mera fix här hemma, ett bad lite slapp framför tvn och nu väntar jag på att Helena ska komma hit! Sedan åker vi in till stan och möter upp resten utav jobbet!! :)


 



Nu ska jag göra mig klar, så att jag hinner tills Helena kommer hit!! Ska bli riktigt nice! :)

God morgon

Publicerad 2011-02-02 10:29:27 i Allmänt

Hoppas att ni har sovit gott?
Jag har ganska så nyligen druckit min frukost, och har kommit på att jag har inga problem med det på dagarna, utan för mig är det kvällarna... Tråkigt att inte äta middag, eller att kunna äta något gott... Men samtidigt är det som jag vill få bort, inte att kunna äta middag, utan något gott!!

Här uppe har vi ytterligare en dag med sol!! :) Helt underbart! Ska fixa lite här hemma innan jag ska ge mig ut!
Är ledig idag, men ska iväg med jobbet vid kl 18 för att äta lite... Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska vara med... Ska fundera lite på det under dagen!!

               
                                   Idolerna innan konserten i lördags

Nä, nu blir det lite mera fix här hemma! Hörs senare!



Tidag

Publicerad 2011-02-01 10:49:56 i Allmänt

Hej hej!!
Hur står det till idag? Här är det bara bra, jag vaknade för kanske 2 timmar sedan, men har fastnat i min bok, så jag har bara läst...
Nu ska jag snart ut och promenera en liten sväng i det sköna vädret som verkar vara ute och sedan blir det iväg till jobbet... Jag hade bytt bort min tid idag, eller det var en som ville byta... Men igår var det en annan som ville vara ledig idag så jag fick jobba i alla fall! Helt perfekt! :)

Idag är det ju också dag 2, men än så länge kan jag inte uttala mig om hur det känns... Ska bli kul att se hur det går att jobba utan att äta något? Men jag tror inte och hoppas inte att det kommer vara några problem, för nu har jag bestämt mig!!


Ifrån i lördags!

Ha en bra dag, vi hörs senare!

Utmaning

Publicerad 2011-02-01 09:12:00 i Allmänt

Missade att Jenny hade skickat en utmaning till mig!! Men here we go!! :)


* Hur länge har du bloggat?
Började i mars, tror jag det var, så nästan 1 år!

* Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Ja, det är kanske 10st som jag läser.

* Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur månag är ämnesbloggar?
De flesta är dagboksbloggar, men några är inriktade på bla foto, inredning, design mm

* Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jo, det tror jag verkligen att folk tycker, jag skriver ju som en dagbok... Jag hoppas i alla fall att jag uppfattas som mig själv...?

* Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jo, jag tror att jag har hittat den gränsen, men självklart så tänjs den... För det som i början kändes privat känns helt "normalt" nu... Men jag jag skriver det jag anser att jag vill att folk ska veta.
Jag skriver mestadels för mig själv och såklart för mina vänner och familj eftersom vi inte ses och hörs varje dag. Jag tycker att det är kul att dela med mig om vad jag har gjort varje dag... Men samtidigt det jag tycker är för privat stannar hos mig själv.

* I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Svaret på förra frågan passar ganska så bra in här också, jag bloggar för att jag tycler att det är kul, för att kunna dela med mig av bilder och annat. inte alls för att få någon bekräftelse...

* Har du träffat människor irl. efter att ha träffat dom via bloggen?
Nej det har jag inte gjort...

* Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Det tror jag verkligen... Speciellt om man börjar blogga när man är ung/liten... Kanske inte tänker på att allt kan läsas av alla...

* Hur ser bloggandets nackdel ut för dig?
Ja, vad kan det vara för nackdel? Kanske att jag känner att jag "måste" uppdatera, så att folk vet vad som händer... Men samtidigt så vill jag ju uppdatera så ofta som möjligt, vet inte om det räknas som nackdel då?

* Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Väldigt svårt att säga... Men som det känns just nu så tror jag det...



Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela