Stina

- Si vis Amari, Ama -

Bustroll

Publicerad 2013-03-28 16:52:00 i Mini

Mini har full fart för det mesta och det hittas på nya bus hela tiden.
Det nya är att sitta i lådorna! 
Går inte lika bra när han försöker stänga lådan med sig själv i, men ändå söt att när han försöker. 

Äntligen torsdag

Publicerad 2013-03-28 10:49:48 i Våra dagar

Äntligen kan alla tjejer på en och samma gång och det innebär såklart en härlig lunch! :)
Mini och jag har varit uppe sedan 7,30, åt lite frukost, duschade/badade och sedan har vi fixat lite här hemma. Snart ska vi börja åka mot kungsbacka och underbar vänner.
Dessutom är det strålande sol och jag har bestämt att nu är det vår!!
Önskar er alla en riktigt bra torsdag!!

Trött kille

Publicerad 2013-03-27 08:54:02 i

Det var med en trött kille som vi lämnade Ullared igår.

Men under hela shoppingturen höll han låda, pratade och vinkade på alla! Men när vi var klara och lämnade allt att se på tog det inte många sekunder innan John Blund kom.
Väl hemma packade vi upp allt och fixade lite här hemma innan vi gav oss ut för att se när Sammi spelade match.

Nu håller vi på och göra oss klara, strax dags att gå till öppna, efter det tar vi en promenad i solen!

Då var vi här igen

Publicerad 2013-03-26 07:23:46 i Våra dagar

Efter några dagar utan datorn var vi nu tillbaka igen.
Idag är det dags för Ullared!!
 
 
 
Kanske tokmycket folk eller så hoppas vi på att det är lite lugnare, men jag har svårt att tro att vi har den turen? Finns en hel del som behövs fyllas på här hemma.
Annars då, ja vi var ju i simhallen i fredags, dit kommer det bli flera besök. Perfekt bassäng när man kommer med de små. Mini guppade omkring med sina puffar. Sedan blev det lunch, fika och lite shopping innan vi åkte hem.
Mini och jag pausade en lite stund här hemma innan vi åkte till Åsa. Där blev det lite mys med mamma och pappa innan det var dags att sova. 
På lördagen var det strålande sol, så naturligtvis gick vi en skön promenad.
Sammi kom när han hade slutat jobba och vi åkte sedan vidare på egen hand på 30 års fest. Vi tackar för en mycket trevlig fest, god mat, dricka och roliga lekar. När dom andra skulle ut tackade vi för oss och åkte hem.
 
På söndagen var det som vanligt babysim, sedan åt vi lunch på stan innan vi åkte hem för att slappa lite i soffan. Trots att jag sov ganska många timmar så blev det ändå "fel" någonstans och jag var väldigt trött. Men efter lite slapp i soffan så gick vi ut på en härlig promenad.
 
Igår var allt som vanligt igen, dock hoppade vi öppna och sov lite längre. Längesedan vi gjorde det, men så skönt! :) Vi mötte sedan upp Justin och Carro för en promenad. Tanken är alltid att gå minst milen, men denna gången blev det nästan 1,5. Nu börjar det ju bli så skönt ute så man vill ju knappt gå in. Snart blir det att packa lite picknick och ha med och stanna vid en fin lekplats.
 
Nu är det dags för oss att göra oss klara. Behöver packa lite små mellanmål till Mini och göra mig själv klar.
Hörs lite senare!

Torsdag

Publicerad 2013-03-21 18:45:12 i Våra dagar

Dagarna går i ett och vi gör ungefär samma varje dag känns det som. 
Idag var det inget annorlunda. Slappe morgon, framåt 10 var det dags för lite träning, sedan lunch och en mil promenad på det! Dock var allt lite segt idag så var hemma först vid 16, men ibland är det skönt att bara ta det som det kommer!
 
Här hemma är det lek som gäller, Mini är nu inte helt nöjd med att bara köra gå vagnen, utan nu ska han sparka sig runt i den, gnaga på den och sitta/stå i den.
Imån är det utflykt på schemat och vi ska åka och bada!
Vi är några mammor och barn som ska bege oss till en simhall och bada lite.
På eftermiddagen ska Mini och jag åka till Åsa. 
 
Nu är det dags att laga middag!
 

One off these nights

Publicerad 2013-03-19 08:03:40 i Våra dagar

Vissa nätter vill jag helst bara glömma bort, och denna natten var en utav dessa. Det började redan igår kväll, Mini vaknade och kunde inte somna om, så han var vaken i typ 1½ timma. När han väl somnade om så var det väldigt oroligt. Men han sov då i ca 4 timmar, Efter det har det bara varit kaos, tror han har vaknat en gång i timmen, minst. Varit jätteledsen och inte alls sugen på att somna om.
Men nu laddar vi batterierna och gör oss klara för dagen. Vi börjar med öppna, efter det är Mini riktigt trött så det brukar vara bra med en långpromenad. Får dock se vad mamman orkar, även hon är ju lite trött idag. Sedan känns det inte så lockande att gå ut när det är helt grått och trist ute. 
Vi får helt enkelt se hur det blir! :)
En sak är säker, jag får en massa energi av att se på dig min lilla sötnos! 
Nu blir det lite frukost!

Lugn helg

Publicerad 2013-03-18 18:17:10 i Våra dagar

Här har helgen varit lugn, Sammi jobbade i lördags, och vi var bara hemma och tog det lugnt. På söndagen var det babysim förlt utav fotbollträning för Sammi. Blev en liten vila för mig innan det var dags att gå och träna.
Var inte alls så sugen efter babysimmet, men efter en stunds vila var jag på igen!
 
Denna veckan började vi med öppna. Fortsatte sedan ut i stormen på en promenad. Gick 1,3 mil, får erkänna att det var riktigt tunga och jobbiga.Har aldrig gått denna vägen innan, men kommer verkligen göra det igen!
 
När vi kom hem åt Mini lite och sedan blev det lek.
Nu ska vi börja med dagens mat, idag bjuds det på kycklingwraps.

Underbara sol

Publicerad 2013-03-15 18:53:01 i Våra dagar

Kan inte sägas nog gånger, det är så underbart när solen lyser!! Ännu bättre är det när det är vindstilla och plusgrader.
Idag började vi på öppna förskolan.
När blev vår kille så stor så han kan stå själv? 
Kan gå upp för stegen själv.
Allt går så fort, snart 1 år.
 
Carro och Justin mötte upp oss efter och vi gick ut och promenerade.
Blev inte lika långt som igår, men ändå 1,5mil! 
Sammi är och spelar fotboll så jag ska strax börja med middagen. Idag gör vi som många andra och äter fredags tacos, kanske även en bra film till det?
Nu kallar Mini.
Önskar er en trevlig helg!

Torsdag

Publicerad 2013-03-14 22:59:49 i

Dagen började med ett pass på Friskis, Mini sov genom en del och var vaken, mammig en stund och satt och lekte en stund så det blev ganska så bra träning för min del! :)
Blev lite mat och lite slapp här hemma innan vi gick och mötte Carro och Justin. Underbart väder så vi tog naturligtvis en promenad. Gick nästan 2 mil! Men när vädret är härligt och man går och pratar känns det inte så långt.

Men får erkänna att jag känner mig lite trött i benen nu.

Morgon dagen har vi tänkt börja på öppna förskolan och förhoppningsvis är vädret lika fint imån och då blir det promenad även då! :)
Nu sängen. Sov gott.

Tidig morgon

Publicerad 2013-03-13 10:35:10 i

I morse var det tungt att gå upp, Mini har sovit lite oroligt inatt så då har det blivit så även för mig... Men, detta trodde jag aldrig jag skulle säga, jag har saknat spinningen. Så härligt att gå ifrån gymmet när det egentligen öppnas och att komma hem och kunna lägga sig en liten stund. Efter frukosten var det dags för bvc och 10 månaders kontroll. Mini blev klart godkänd. Men vikten har planat ut del, men det visste vi, dels eftersom han varit en del sjuk och att han börjat röra på sig mycket mer.
Nu blir det lite vila för Mini innan det är daga för babysim.

Lekdag

Publicerad 2013-03-12 21:53:50 i Våra dagar

Började dagen med en härlig liten promenad i solen, blåste inte alls så mycket idag så det var riktigt härligt!
Fortsatte en sväng till öppna förskolan. Riktigt roligt att vara där efter en vecka hemma! Mini älskar verkligen att vara där. Fastän att många leksaker är likadana som hemma så är det något speciellt när dom inte är hemma.
När vi lekt färdigt där åkte vi mot Borås för lunch och lek. Trodde att Mini skulle vara för liten för lekland,men så fel jag hade. Han älskade det. Att sitta i bollhavet och kasta lite bollar men roligast var nog rutschkanan.
Försökte ta sig upp själv, men benen räckte inte till...
Men med lite hjälp kom han upp och han skrattade som bara den när vi åkte!
Kan säga att han sov gott efter, 2½ timma! Vilket gjorde att vi hann med lite shopping och fika innan vi åkte och hämtade Sammi. Mini vaknade först när vi kom hem!
Nu ska även jag sova, klockan ringer vid 5 imån, upp och träna! 
Sov gott!

Ändrade planer

Publicerad 2013-03-11 15:44:30 i Mini

 
Dagens fika blev tyvärr inställd. Istället har vi lekt för fullt här hemma. Även hunnit med att baka, tvätta och sova lite. Nu ska vi bege oss ut på en promenad i solen. Har inte varit ute idag ännu, men misstänker att det är kallt trots att det ser väldigt skönt ut.
Sedan hoppas vi att Sammi hinner hem så att jag kan träna ikväll. Har inte tränat på över en vecka nu, så fastän det ska bli skönt så är det lite jobbigt. Är ju väldigt skönt att ligga i soffan! ;) Men så tänker vi inte nu, självklart ska jag träna!

Måndag

Publicerad 2013-03-11 09:37:00 i Våra dagar

Gårdagen började med babysim. Mini gillar verkligen vattnet och var lite extra glad denna gång! :) Vi åkte vidare till Åsa, för lite lunch innan vi gick ut och promenera. Underbart när det var vindstilla, iskallt när vinden kom åt.
Men såklart underbart att promenera vid havet!
Efter det blev det kalas för Ida som har fyllt år.
Nu blir det att hoppa in i duschen, idag kommer Linda och hennes fina killar på lite besök!

Söndag

Publicerad 2013-03-10 10:42:00 i Våra dagar

Har haft lite fel med dagarna i huvudet, så för mig känns det som måndag... Men så skönt att det bara är söndag och vi får ha Sammi hemma idag! :)
 
Äntligen ska vi på babysim, känns som vi missar oftare än vi är där, men idag är Mini mycket piggare så då ska vi självklart dit. Efter det blir det en sväng till Åsa, tänkte hinna med en promenad i det fina vädret, läs stormiga!, innan vi ska på kalas.
I fredags var mamma som sagt här, blev en sväng på loppis och fika innan vi åkte mot Åsa, jag släppte bara av henne innan vi åkte vidare mot Amanda, Anna och Lisa. Fredagsmys med tacos stod på schemat. Vi sov i Åsa på natten eftersom Sammi ändå jobbade på lördagen, och vi passade på att vara hos min syster. Blev en massa fika och som vanligt lite nya kläder till mig! :)
Nybadad sötnos.
Nu blir det att packa i ordning inför dagen! 
Önskar er en härlig söndag!

Bara en liten bit till

Publicerad 2013-03-09 15:32:00 i Mini

Undra hur ofta han önskar att han bara var en lite bit längre, bara en liten liten bit!
Nyfiken i en strut... Undra vem han har fått det ifrån? ;)
 
Vad finns egentligen i lådorna??
Jag tycker dock att längden räcker än så länge, han får mer än gärna stanna där! 

Städhjälp

Publicerad 2013-03-08 14:13:00 i Mini

Dammsugaren är spännande tycker Mini, springer efter i gåstolen eller kryper efter den när jag dammsuger.
Gladast blir han om jag lämnar den så han kan ta den!
Det ska börjas i tid! :)
Hoppas bara det håller i sig!

Sol sol sol vad mer kan jag säga?

Publicerad 2013-03-07 22:23:00 i Våra dagar

Det renoveras för fullt i vår källare och det har det gjorts hela veckan... Vet ju inte om det har varit innan då jag oftast är borta på dagarna, men denna veckan har det varit fullt ös. Eftersom vi bor på bottenplan så låter det rätt rejält, låter som om någon försöker slå sig in i vår lägenhet.
Idag kände jag att det fick vara nog och klädde på oss för att ut och njuta lite i solen.
 
Skönt att känna solen värma lite, trots kalla vindar. Men framför allt skönt att jag börjar känna mig frisk igen. Blir inte helt slut när jag tar en promenad. 
 
Nu är det strax dags att sova lite, imån blir det föräldra grupp och sedan kommer mamma på besök! På kvällen blir det hem till Anna för fredagsmys. Som vanligt, en bra fredag att se fram emot helt enkelt!

Snart så

Publicerad 2013-03-06 16:40:00 i Mini

Mini älskar att gå, helst längs soffbordet eller att vi håller honom i händerna, men gåvagnen fungerar också bra!
 
Kanske dröjer det inte länge innan han tar sina första steg själv.

Onsdag

Publicerad 2013-03-06 14:29:28 i Våra dagar

Sjukstugan fortsätter, men som tur är så är det bara förkyldningar och inget annat.
Mini känns piggare men gnälligare, han hade ingen feber i morse! :)
Hade tänkt att hitta på något idag, men kände att vi fick ändra oss. Fastän att Mini känns mycket bättre så tror jag han behöver vara hemma en dag till för att ta det lugnt.
Jag har tänkt att börja städa lite, började lite lätt igår och det behövs verkligen! Hoppas bara att Mini är med på noterna och inte blir allt för gnällig. Men i sånna fall blir det bara mer mys i soffan och det funkar helt okay för mig med! :)
Puss å dig

Läkarbesök

Publicerad 2013-03-05 13:29:00 i Mini

Minis feber hade inte gett med sig i morse och i natt när han vaknade hade han över 39 grader trots att vi gett alvedon 2 timmar tidigare. Så i morse ringde jag till barnmottagningen för att se vad dom tyckte vi skulle göra. De fanns en tid en timma senare, så vi klädde på oss och promenerade bort.
Helt underbart väder, (ganska) blå himmel, sol och en massa fågelkvitter! Jag kände lukten utav vår! 
Han har åkt på öroninflammation, men nu har vi varit och köpt pecillin så förhoppningsvis blir det bättre snart. Men nu är det lite mediciner att hålla reda på 6st på morgonen, de flesta ska sedan tas 3 gånger om dagen. 
 
Nu blir det att återgå till Mini, fastän han tar det ganska bra så är han lite mer gnällig och kräver lite mer uppmärksamhet, men mest utav allt så vill han bara kramas! 
Jag älskar dig! 

Sjukstuga

Publicerad 2013-03-04 17:43:00 i Våra dagar

I helgen var det dop för finaste Melvin, det bjöds på en massa god fika, olika bullar och kakor. Efter dopet var vi förbi min syster en snabbis innan vi åkte till fjärås för att bli bortskämda med god mat och ännu mera god fika! Fullt ös hela kvällen, Mini njuter som bara den utav all utmärksamhet! Naturligtvis kollade vi även melodifestivalen och jag får säga att jag är nöjd med vilka som gick vidare.
Igår var vi bara hemma, förutom en skön promenad i solen.
Mini hade feber, och framåt kvällen blev den bara högre och trots alvedon så låg den på 39 grader. Men vi fick i honom vatten och lite yoghurt i alla fall. Framåt 20 somnade han och vaknade mycket piggare i morse. Men vi är hemma i dag också. Även jag har ju blivit förkyld igen och har nu missat 2 träningar, eller 3 om vi räknar kvällen, men eftersom jag har lite feber, väldigt snuvig, ont i halsen och hosta så får det vänta lite till. Hoppas bara det försvinner snart, får erkänna att jag faktiskt saknar det! 
Nu blir det att börja förbereda kvällens middag.

Fredag

Publicerad 2013-03-01 10:19:00 i Våra dagar

Och det är vår i luften!! :) Helt underbart.
Även idag bjuds det på strålande sol och blå himmel. Jag har tagit på mig vårjacka dagen till ära! Hoppas inte jag får ångra det allt för mycket... ;) Misstänker att vinden fortfarande är väldigt kall.
Nu ska vi till biblioteket med Kicki och Joline efter det tar vi lite lunch på stan.
 
Lukas lite lätt sleptisk till sitt nya lektält! Tack Linda!
Nu måste vi sticka, trevlig fredag till er!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela