Stina

- Si vis Amari, Ama -

Fredag

Publicerad 2012-08-31 09:26:53 i Våra dagar

Hej!
Äntligen fredag! ;) Och Sammi är ledig nätterna, underbart! Dock jobbar han dagen imån och jag på söndag! Vad hände där? Ska i alla fall bli riktigt kul att jobba en liten sväng. Vill inte ha något fast, men att jobba extra kanske en gång i månaden kan jag tänka mig. Säger jag i alla fall i förväg, får se hur det känns på söndag. Första gången jag ska vara utan Mini så länge...
Idag ska vi iväg och få vagnen fixad, fick bara beställt delen igår när jag var där efter det ska jag iväg och handla lite och sedan ska det röjas i källaren. Har ju tänkt göra det ganska så länge och idag hoppas jag det ska gå vägen. Har ju en hel del grejer som ska skänkas, kanske lite som ska säljas bort ska det i alla fall! :)
 
Nu blir det att hoppa in i duschen, hörs lite senare!

1 år senare

Publicerad 2012-08-30 22:13:00 i Våra dagar

Idag är det ett år sedan vi fick reda på att Mini skulle komma till oss! 
Spänningen och längtan efter att få träffa denna underbara varelse. Vem är du?
Finns inga ord som kan beskriva hur mycket vi älskar dig!
Så liten och ny!  ♥ Bara några timmar gammal.
Idag 16 veckor ♥

Första sprutan

Publicerad 2012-08-30 15:55:00 i Våra dagar

Idag var det dags för vår första återträff med föräldragruppen!
Hann dock inte med så mycket, för det första vi skulle göra var att delta i någon undersökning och det tog ca 1 timma. Sedan skulle vi fotograferas, göra fotavtryck och vips så var 2 timmar förbi.
Mini sov igenom största delen men vaknade och lekte lite på slutet!
Efter träffen var det dags för Minis första sprutor, det gillade han inte. Men han skrek bara när dom stack och sedan så lugnade han ner sig väldigt fort. Men får erkänna att det kändes lite i hjärtat, men försökte spela cool! ;) När vi sedan la ner honom  vagnen så somnade han gott. Gick en sväng förbi BarnesHus för att visa upp vagnen som fick sig en smäll på flyget så ska få den fixad imån. Väl hemma vaknade Mini, men var inte så gnällig som jag trodde att han skulle vara. Utan han fick lite mat innan han somnade om igen.
 
Nu blir det fix här hemma i väntan på att Sammi ska komma hem! Vi hörs senare!

Onsdag

Publicerad 2012-08-29 10:43:00 i Våra dagar

Hej,
Fastän att det är väldigt gott och behövligt med dagar som igår, så får jag ändå lite panik... Av att en hel dag har gått och att jag inte har gjort något alls. Vi har inget speciellt planerat idag, men blir lite fix här hemma. Skulle behöva en sväng till Barnens Hus, vagnen fick sig en smäll när vi flög så ska se om dom har den delen som gick sönder, och en sväng till apoteket. Men får se vad vi hittar på!
Mini har ganska så nyss somnat om, vaknade tidigt i morse och var lite förkyld. Men efter lite lek och mat somnade han om igen.
Nä, nu ska jag äta lite frukost och förhoppnigsvis hinna städa lite innan Mini vaknar!
 

Mysdag

Publicerad 2012-08-28 19:06:00 i Våra dagar

Många dagar säger jag att jag inte gjort mycket, men när jag sedan tänker vad jag gjort så har det ändå blivit en del. Men idag, än så länge, så har vi bara myst och lekt. 
 
Nu väntar vi på att bästa Sammi ska komma hemma.

Tillbaka i norr

Publicerad 2012-08-28 15:25:00 i Våra dagar

Hej!
Då var vi tillbaka i norr! Flög hem igår kväll. Denna gången var Mini inte lika nöjd, skrek lite när vi landade, men var mestadels lugn och nöjd!
Ja, vad mer har hänt sedan sist? Fredagen fortsatte med förberedelser inför den stora dagen. Vi dukade och gjorde fint i församlingshemmet och på kvällen kom min faster.
Lördagen blev en riktigt lyckad dag! Tack alla som kom! 

Mini sov igenom nästan hela dopet, han vaknade till när han blev upplyft! :)


Tack mamma, Sara, Emma, Line för all hjälp innan. Den goda smörgåstårtan, den bästa tårtan och den fina dukningen, ni är guld värda. 
På söndagen hade vi en heldag på Liseberg

Blev en hel del vinster
En hel del ankor om inte annat!
Sista dagen hemma blev det inte mycket gjort, var på en promenad med mamma och sedan fixade vi en del där hemma innan det var dags att åka mot flygplatsen.
 
Nu blir det fortsatt fix här hemma! Vi hörs lite senare!

Fullt ös

Publicerad 2012-08-24 09:21:00 i Våra dagar

God morgon!
Lukas vaknade vi 7 imorse, åt lite och somnade sedan om. Jag gick upp och fortsatte att fixa lite inför morgondagen! Gårdagen var en kämpig dag men nu känns det som vi börjar få lite koll på grejerna! :) Nu är det bakat och maten är förberedd. Idag blir det att duka!
Annars har vi det bra här nere, i onsdags var vi en snabb sväng på Ullared, sedan in till ishallen och såg på när Nea tränade. Tesa hörde av sig, hon skulle en sväng till Jenny. Så Lukas och jag hängde på! Jenny har ju en liten flicka på lite mer än 2 månader. Blev en jättemysig fika innan jag var tvungen att åka iväg. Mamma och jag skulle handla inför lördag. Hann med att titta på min systers nya hus, så fint!! Innan vi åkte hem med maten och jag körde ut igen för att hämta Sammi på flygplatsen. Som vi har längtat! 
Igår var det återigen fullt upp, vid 7 började vi fixa här hemma och sedan var det fullt ös HELA dagen. Hann dock med kalas för bästa Alli som fyllde år förra veckan och att äta lite kräftor och räkor, men annars var det inte mycket vila och ro.
Nu ska jag klä på mig och bege mig ut på en morgonpromenad!

På väst

Publicerad 2012-08-22 07:36:22 i Våra dagar

God morgon!
Äntligen är vi hemma på väst, eller vi kom ju måndagskväll, men har bara inte satt mig vid datorn innan.
Det gick jättebra att flyga ner, Mini somnade när planet startade i Umeå, vaknade när vi landade i Stockholm, fick lite mat och ny blöja och sedan var han vaken hela vägen till Göteborg. Inte ett enda skrik, vilket jag var rädd för, utan han flörtade högt och lågt med alla som var intresserade!
På kvällen hade han lite svårt att komma till ro, men tror det var att det va så mycket nytt. Han fick somna brevid mig och då gick det bra! :)
Igår var det fullt upp, började dagen med en sväng till Kungsbacka, hem för att bli klippt! :) Lite mer än 2 dm åkte av....
  
Jag tappar tokmycket hår nu så hoppas att detta ska hjälpa lite! 
Efter det var det möte med prästen på schemat. Sedan var det dags för lite mat innan vi fortsatte med lite fika!: )
 
Idag varknade Mini vid 6,30 åt lite och sedan somnade han om. Jag gick upp och duschade, trodde att mamma kanske skulle vakna med icke. Men snart blir det nog full rulle, 2 utav mina underbara syskonbarn sover här inatt och jag misstänker att dom kommer vakna snart!
Nu blir det lite frukost innan vi drar igång denna dagen!

Sötnos

Publicerad 2012-08-20 14:48:00 i Våra dagar

Mini har sovit som en stock i flera timmar, vaknat till lite och sedan somnat om igen. 
Detta betyder ju att jag fått en massa gjort, dammsugit, moppat, dammat och packat klart. Väskan väger bara 15 kg så det känns som jag borde ha glömt en massa, men jag tror att jag försöker strunta i det. Har det viktigaste med mig i alla fall det vet jag! :)
 
Mini vaknade precis när jag var färdig med golven och sedan så busade vi lite. Nu har han somnat om igen och jag ska laga lite mat, blir en sen lunch och en tidig middag i ett, perfekt! :)
 
Hej så länge.
 

Ny vecka

Publicerad 2012-08-20 09:05:54 i Våra dagar

Idag ska vi äntligen åka hemtill väst, ska bli så underbart! :) Men det är dock först ikväll så har hela dagen till fix här hemma! Hoppas såklart hinna med en promenad i det underbara vädret också.
Gårdagen blev bra. Fixade och donade hemma tills framåt 13, då gick vi för att se när Oliver splade fotbolls match, efter det blev det en sväng till Sarah för att sedan gå hem och slappa lite. Sammi åkte iväg för att spela match och jag började packa lite. Som ni vet är ju inte packa min stora grej, men tror nog ändå att det löste sig ganska så bra. Nackdelen dock med att packa dagen innan är ju att jag har hela dagen på mig att komma på ännu mera saker som jag behöver. Men ska försöka att inte lägga till något mer skulle det vara något jag glömt så ska ju Sammi kommer ner om några dagar så då får han ta med det.
Nä, denna dagen får gå fort, vill hem nu! 

Tvätt och tvätt

Publicerad 2012-08-19 10:17:34 i Våra dagar

God morgon!
Idag har jag varit duktig, istället för att somna om när Mini ätit vid 7,30 så gick jag upp för att tvätta. Så nu har jag tvättat 4 maskiner, ätit lite frukost, diskat, lagt kött i marinad och börjat förbereda lite inför hemresan imån! 
Mini har nyss vaknat så nu ska vi se vad vi ska hitta på. Som vanligt när Sammi är ledig så är det dåligt väder, känns som om hösten har kommit. Men tror nog ändå att vi ska ut på en promenad, bara på med lite mer kläder! :)
 
Fina killen för någon vecka sedan
 

Dags för sängen

Publicerad 2012-08-18 22:21:00 i Våra dagar

Sammi åkte för en stund sedan och Mini har precis somnat. Tror nog att jag redan nu ska lägga mig i sängen, kanske somnar jag tidigt?
Dagen har varit bra, var ute i lite över 3 timmar i förmiddags.
    
Var helt underbart väder, varmt och skönt! Mini låg som vanlig nöjd i vagnen, vaken och sov omvartannat.
Hade nog varit ute längre om det inte var för att dessa molnen kom...
      
Hann som tur va hem precis innan det började regna. Mini och jag passade på att mysa en massa innan det var dags för pappa att komma hem. Efter det fortsatte myset innan det var dags att laga middag.
Som vanligt så springer bara tiden iväg och vips var det dags för Sammi att åka och för Mini att sova.
 
Vi hörs imån, sov gott!

Snart

Publicerad 2012-08-18 10:41:00 i Våra dagar

Hej hej!
Snart är det dags för oss att åka söder ut, på måndag kväll går planet!
Som vi längtar!  ♥ Har verkligen ett fullspäckat schema och det är mycket som ska hinnas med, men det är det värt! Hoppas hinna med mycket mys med familj och vänner!
 
Idag har vi ytterligare en dag med en massa sol, så vi ska strax bege oss ut.
 
Igår blev det promenad på förmiddagen, var ut i ca 2 timmar. Fick bytt ut chassiet på vagnen, vilken skillnad.
Efter promenaden blev det hem för att äta lite innan vi mötte upp Helena för en till promenad. Väl hemma övade Mini lite på att åla, krävs nog lite mer övning! :)
    
  
Men roligt var det!
 
När Sammi kom hem så lagade vi lite god mat innan det var dags för honom att jobba igen. Vi gick hem en stund till Helena.
 
Nu blir det ut och njuta i solen! Ha en underbar lördag alla fina!

Ny kompis

Publicerad 2012-08-17 14:40:00 i Våra dagar

Mini fick en ny kompis igår, jämngamla Francis...
 
 
 Mini är ju lite större, så han fick ta det lite lugnt... Men det pussades och kramades i massor! :)

Fredag

Publicerad 2012-08-17 08:55:00 i Våra dagar

God morgon!
Idag är det jag som är vaken och väntar på att Mini ska vakna! :)
Han vaknade kring 7 och ville ha lite mat, men sedan somnade han snabbt om igen. Jag valde att gå upp! Ska strax fixa mig klar och gå ut på en promenad. Solen lyser idag igen! :) 
 
Gårdagen blev bra. Först promenad, en sväng förbi bvc. Mini är nu stora killen och vägen 7035 gram och är 66 cm lång... Jag vägde ungefärligt samma när jag var 6½ månad, say no more... ;) 
      
Fortsatte promenaden för att se om nya chassit till vagnen hade kommit, men icke. Åkte in till stan för att äta lite lunch innan vi åkte hem. Senare blev det en sväng till Helena på lite fika och ytterligare en promenad innan vi gick hem. Blev lite mat med Sammi och sedan var kvällen här. Blev bad för Mini innan det var dags för honom att sova.
    
Han verkligen älskar att bada, han sprattlar med benen, skrattar och pratar i massor! ♥
Nu vaknade Mini så får gå till honom, önskar er en riktigt härlig fredag!

Aftonbladet idag

Publicerad 2012-08-16 23:10:55 i Allmänt

Chauffören vägrade att köra om Jordan, 2, skrek

Michael, Rebecka och ­deras två döttrar åkte med en SL-buss när deras tvååriga dotter Jordan, 2, blev ledsen och grät.

Då blev busschauffören vansinnig, började skrika på familjen – och vägrade köra vidare.

– Det var otroligt kränkande, säger Michael till Aftonbladet.

Det var den 3 augusti som familjen Goldschmidt satt på buss nummer 515 mellan Sundbyberg och Odenplan i centrala Stockholm då ­deras tvååriga dotter ­Jordan blev ledsen och började gråta där hon satt ­ i vagnen. Busschauffören blev då vansinnig på familjen.

”Få tyst på ungen”

– Han skrek: ”Få tyst på ungen” och ”Jag kör inte en meter till om ni inte får tyst på barnet”, berättar Michael­ Goldschmidt.

Föräldrarna ville inte ta upp Jordan ur vagnen eftersom det kändes osäkert att åka i den skakiga bussen med henne i famnen. Och nu började övriga passagerare på bussen backa upp familjen.

– Chauffören fortsatte att skrika och svära och sa att vi var dåliga föräldrar. I takt med att han höll på så blev vår dotter ännu mer ledsen. Folk runt omkring började då säga åt chauffören att han skulle fortsätta och att de inte alls stördes av ­Jordans gråt.

Kände sig hotad

Nu förklarade busschauffören att han kände sig ­hotad och vägrade köra ­vidare.

Sedan ringde han polisen.

– Det var helt absurt, vi förstod ingenting, säger Michael Goldschmidt.

När polisen dök upp fortsatte några andra passagerare att backa upp familjen. Polisen uppmanade i sin tur föräldrarna att anmäla ­händelsen till SL, vilket man gjorde samma dag. Men de fick inte fortsätta med samma buss utan tvingades gå av och vänta på nästa.

Utreder händelsen

Veronica Aasa, press­informatör på SL, säger till Aftonbladet att man är medveten om incidenten och att den just nu håller på att utredas.

Michael Goldschmidt ­säger att familjen inte ­kräver någon ersättning från SL.

– Det går inte att sätta­ ett pris på det som hände. Det var otroligt sårande. En ­ursäkt är väl det minsta man kan begära.

 

Vad säger man???

And we're back on track

Publicerad 2012-08-16 09:17:28 i Våra dagar

Jag vaknade först vid 7,30 i morse och då låg Mini och tittade sig omkring i sin säng. När han ser att man tittar på honom möts man alltid utav det störta leendet, underbart! ♥
Efter det blev det en massa bus. Mini "pratar" som bara den och speciellt på morgonen och älskar att man "pratar" tillbaka till honom, och han kan verkligen diskutera, höjer rösten och ändrar kroppsspråk...
Idag är det sol igen! :)
Får se vad denna dagen har att erbjuda, först blir det lite frukost och dusch under tiden som Mini sover!

Sommaren tillbaka?

Publicerad 2012-08-15 22:50:00 i Våra dagar

Vilket underbart väder vi har haft nu i 2 dagar... För några dagar sedan var det kalla höstvindar men nu har vi haft 2 dagar med över 20 grader och en massa sol!
Annars har dagen varit lugn, åkte iväg en sväng med Helena, hon köpte lite blommor till balkongen, fick även hämtat ett paket idag också, hade beställt lite till Mini
  
2 sköna set att ha framåt hösten.
 
 När vi kom hem sov Mini i flera timmar, vet inte riktigt om det var bra eller dåligt? Får se hur natten blir!
Nu har vi precis kommit in ifrån en liten kvällspromenad och ska strax lägga oss! Jag ska försöka somna snart så jag orkar gå upp och leka lite imån bitti! :)
 
Sov så gott!
 

Onsdag

Publicerad 2012-08-15 11:31:17 i Våra dagar

Mini har helt enkelt bytt rytm och gillar nu att vakna tidigt på morgonen, tidigare skulle jag ha älskat det, men nu har jag vant mig vid att kunna ta det lugnt på morgonen och gillar det därför inte helt. Men som jag sa igår, jag vänjer mig snart vid detta! :) Men det är alltid lika "roligt" när jag väl bestämmer mig för att gå upp då somnar Mini och sover i ca 2 timmar. Men jag får ju fixat en massa här hemma då vilket är väldigt bra!
Idag är det strålande sol ute men vi har fortfarande inte kommit ut... Vet inte helt vad jag känner för att göra, kanske in till stan och luncha med Sammi, långpromenad eller kanske till stranden?
Nä, nu blir det att sparka igång denna dagen!

Ny dag

Publicerad 2012-08-14 10:23:48 i Våra dagar

God morgon!
Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag gjort, fastän att jag är tröttare än vanligt... Mini har ju fått för sig att vakna vid 4 och för en mamma som har fått sova hela nätter ganska så länge så är det en omställning, men men är snart van vid detta också! :) Jag som brukar vara duktig och lägga mig vid typ 22 har den sista tiden börjat lägga mig vid 12-1 och sedan kolla lite tv, så det bidrar ju också till lite trötthet.
Idag har vi inga planer, men hoppas komma ut på en skön promenad. Gå förbi bvc, har försökt få tag på dom sedan i fredags, men det går inte så bra. När man ringer så får man knappa in sitt nummer också säger dom när dom ska ringa upp, men dom ringer aldrig upp... Försökte ringa växeln idag, men där var det inget svar, så tänkte att jag kanske skulle gå förbi och se om dom har stängt igen eller vad som händer... 
 
Nu är det i alla fall dags för lite frukost!
Önskar er en härlig dag!

Som jag sa

Publicerad 2012-08-13 14:25:54 i Våra dagar

Hej,
Precis som jag trodde så vaknade Mini glad och utvilad kring kl 4...!! Inte helt okay enligt mig, men lyckades få honom att somna om efter lite lek av en sovandes mamma! ;) Men han vaknade till och från fram tills kl 8. Då lekte vi lite mera!
När klockan blev 11 somnade han om igen och jag tänkte att jag också skulle göra det, men, fick lite panik när jag insåg att klockan var 11, så istället blev det att hoppa in i duschen, städa ugnen och sedan göra mig klar. Precis när jag tänkte sätta mig då vakande han! :) 
Jag har precis ätit lite lunch och Mini gymmar för fullt!
 
Finns inte mycket som är lika gott som sina händer. Gärna ska bägge in så långt som möjligt, slutar inte alltid så bra... 
 
Nu blir det lite mat för Mini innan vi ska gå ut en sväng. Efter det tror jag nog det blir att baka en kaka. Får vänta med källaren tills jag har någon som kan hjälpa mig. Kan inte ha Mini samtidigt som jag ska försöka få med mig något upp. Sammi får hjälpa mig ikväll så kanske det blir morgondagens pyssel!
 
Hej så länge.

Hur ska detta gå?

Publicerad 2012-08-13 00:28:17 i Våra dagar

Mini somnade lite tidigare idag än han brukar, nämligen typ vid 20. Annars brukar han somna kring 21,30-22,30. Tror vi nu han kommer vakna vid 5 imån då? 
Jaja, det positiva är ju att klockan är inte så mycket och ändå har jag hunnit med en massa! Dammsugit, moppat, dammat och diskat. Dessutom har jag bestämt mig för att sälja bort mina filmer, sorgligt men sant! :) Så har lagt ut  dom också. Shit det är en del filmer som jag samlat på mig ändå...
Självklart så sparar jag alla barnfilmer, så har kanske 150 filmer till.
Imån tänkte jag försöka fortsätta att rensa i källaren, har lite svårt att slänga saker, för det kan ju vara bra att ha. Men många saker har legat i källaren sedan vi flyttade hit upp och då kan dom ju inte vara så nödvändiga, eller? Men om jag går igenom sakerna så kanske jag lyckas göra mig av med lite i alla fall.
 
Nä, nu ska jag sova! Hoppas att Mini fortsätter att sova hela natten! Sov så gott!

Sundsvall

Publicerad 2012-08-12 15:02:00 i Våra dagar

Här kommer lite bilder ifrån Sundsvall
Lite regningt på vägen dit
 
Mini överlycklig över att vara framme och på Ikea! ;)
 
Kvällsmysmed pappa på hotellet
Dagen efter lämnade vi Ikea en stund och gick på Birsta city, ett stort köpcentrum, istället.
Letar efter ett par snygga solglasögon...
 
Och en massa mys med mamma
Och påväg hem igen

Sena kvällar

Publicerad 2012-08-12 09:44:19 i Våra dagar

God morgon!
Inser inte riktigt vad som är bäst för mig själv, utan 2 kvällar/nätter i rad har jag lagt mig kring 2,30-3,30. Kanske inte så jättesent för vissa men för mig är det alldeles för sent. Men när Mini somnar vid typ 22,30 blir det lätt att jag börjar fixa med saker här hemma och klockan bara springer iväg. Men igår kväll blev det fixat en massa bra grejer! Men tror nog jag kommer lägga mig tidigt ikväll! :)
 
Gårdagen var bra, Sammi skulle iväg och spela match så jag började dagen en sväng hemma hos Sarah och hann med ett till stopp innan Sammi kom hem igen. Mini var duktig och sov i vagnen nästan hela dagen, började till och med bli lite orolig då han inte ätit på över 6 timmar och trodde också att det kanske skulle bli en jobbig natt? Men icke... Kvällen var precis som vanligt, precis när jag skulle börja äta då ville han ha mat. 
Gjorde en riktigt god kycklingsallad till middag, men typ alla ingridienser man kan ha! :) Men riktigt gott blev det. Efter maten blev det film, såg på Friends with kids, lite seg, men ganska så bra film.
 
Idag lyser solen så jag tror nog vi ska gå ut på en promenad snart! Underbart när Sammi är ledig! :)

Hemma igen

Publicerad 2012-08-11 02:08:12 i Våra dagar

Kom hem ifrån Sundsvall för några timmar sedan. Stannade till en kort sväng till Sarah, hem för att göra Mini klar för natten innan vi gick öven till Helena en stund. Sammi jobbar så det var bara Mini och jag.
Sundsvall var bra, gick hela gårdagen på Ikea, och eftersom vädret var som det var, ösregn, så verkade det vara ganska så många som tyckte det var en bra Ikea dag! :) Men jag hade gott om tid på mig så struntade jag i att det var fullt med folk. Totalsumman när jag skulle gå ut landade på 136:- Varav 21:- var till mig! :) Så blir det när jag får gå och fundera för länge. Men tror dock aldrig det har blivit så billigt? Men gick dock tillbaka en liten sväng idag och då blev det lite mera! Fick även köpt och planerat lite presenter och julklappar, lite fina ljuskoppar, en klänning till mig och jacka till Sammi.
 Mini verkade gilla att bo på hotell, på kvällen var det mys som gällde och sedan somnade han vid 22 och vaknade igen vid 8. Vi har blivit väldigt bortskämda utav Mini som sedan ganska länge, peppar peppar, sover hela nätterna i sin säng. När han vaknar på morgonen, mellan 6-8, äter han lite och somnar sedan om igen.
 
Idag, alltså den 10:e, var ju även fina Hannah och bästa Tesas födelsedag! :) Stort grattis till er! Och även till Mini som blev 3 månader! ♥
 
Nu blir det sängen för min del, kommer säkerligen fixa lite här hemma först, men hoppas kunna sova ganska så snart. Imån ska jag slänga upp lite bilder!
Sov så gott!

Utflykt

Publicerad 2012-08-09 07:19:57 i Allmänt

God morgon!
Här är vi vakna tidigt idag, eller Mini sover såklart fortfarande.
Idag ska vi bege oss lite söder ut, men bara 25 mil till Sundsvall. Sammi ska jobba lite så Mini och jag följer med. En liten 2 dagar semester för oss och lite sällskap för Sammi.
 
Gårdagen var riktigt bra. Skulle gå ut och posta ett bra, vilket slutade med en 4 timmars lång promenad och strosande. Var och hälsade på jobbet en sväng innan jag gick och åt lunch med Sammi innan vi gick hem och började tvätta en massa. Sent på kvällen blev det en kopp te hos Sarah innan vi gick hem för lite fix och sedan sängen.
 
Nu ska vi börja packa oss in i bilen.
 
Stort grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! 
 

Lång väg hem

Publicerad 2012-08-07 15:53:00 i Allmänt

Säger samma sak som jag sagt innan, att Sverige ska vara så långt...
Saknar min familj och mina vänner hemma på väst, så det var underbart med besök igår.
Idag har det verkligen varit en lugnt dag, plockat och fixat, har tänkt att snart sätta igång och dammsuga och moppa golv, och lite senare kommer Sammi äntligen hem! 
Nä, dags att resa sig ifrån datorn, får passa på när Mini sover.

Tomt igen

Publicerad 2012-08-07 00:06:20 i Allmänt

Nu har Emma med familj börjat sin långa resa hemåt och lägenheten känns väldigt stor och tom.
Dagen har varit jättebra och det har varit underbart att ha dom här. Tur att det inte är länge kvar tills jag åker hem igen. 
Vi hann med att leka på lekplatsen, gå i lite affärer, fika, hänga på Nydala, lite mer affärer, äta middag och sedan ännu mera lekplatshäng.
Nu blir det lite fix här hemma innan jag ska sova.
Lägger upp lite mer bilder imån.
Sov så gott!

Morgonmys

Publicerad 2012-08-06 09:35:05 i Allmänt

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott?! Det har vi gjort. Sammi åkte iväg vid 6 imorse men vi somnade om en stund efter det. Men nu är det kusinmys som gäller. 
Och efter det lite frukost!
Hoppas ni får en riktigt bra måndag, för det kommer vi ha!

Yeay

Publicerad 2012-08-05 14:51:06 i Allmänt

Hej hej! 
Vilken underbar start jag fick på denna dag!
Var iväg och handlade lite när jag fick ett sms av min syster. Hennes minsta tjej hade fått en cars bil och ville nu ha en likadan tröja som hennes kusin fick utav oss när han fyllde år. Var ju i närheten utav butikerna så gick in och hittade en cars tröja och ringde min syster för att veta storlek. Pratade en stund och innan hon säger att dom är påväg hit!! :)
Nu blir det till att städa och fixa lite innan vi ska iväg och kolla när Sammi spelar match.
Efter det är det finbesök och mys som gäller! 
 
Nu blev det även guld till Sverige!! Grattis!

OS kväll

Publicerad 2012-08-04 23:33:55 i Allmänt

Någon mer än jag som har varit fast framför tvn och OS idag?
Fastnade redan imorse, kollade lite lätt när Lisa Nordén simmade för triathlon, fortsatte se cyklingen och var ju tvungen att åka under löpningen, men hade på radion. Efter en liten sväng på stan åkte jag hem igen och satte på os. Eftersom det har regnat hela dagen har jag inte känt för att ta någon promenad utan somnade en liten stund med Mini innan vi åkte och hämtade Sammi. Åt lite middag innan det var dags för Sammi att åka och jobba igen. Jag var sugen på att se någon film, men inget vettigt på tv gjorde att jag kom till os sändningen precis när Tornéus skulle hoppa och sedan var jag fast!
Vilken kväll för Storbritannien.
Nu blir det ytterligare lite tv innan jag somnar
Hoppas att väderkartan stämmer inför imån så vi får lite sol! :) Kanske blir det att grilla något gott?
Söndag 5 augustiDetaljerad tabell
02.00 Halvklart till mulet 14° NO 1  (2) m/s
08.00 Regn 15° NO 1  (2) m/s
14.00 Klart 19° SO 1  (3) m/s
20.00 Klart 18° S 3  (5) m/s
Sov så gott!

Fynd

Publicerad 2012-08-04 09:55:11 i Allmänt

God morgon!
Mini bestämde sig för att vakna vid 9 idag, så jag är redan duschad och klar! :) Ska snart bege mig ut och hämta 2 saker som jag köpte på facebookloppis, hoppas det dom är så fina som dom ser ut!
Efter det vet jag inte vad som händer, Sammi jobba, som vanligt, så vi får ju roa oss bäst vi kan och vill. Men funderar på att lämna bilen i stan till Sammi så han kommer hem snabbt och sedan gå hem. Men det funderar jag fortfarande på, eftersom vädret är lite osäkert så får vi se om jag vågar.
Tror vi att vädret kommer bli mer höstigt nu? Eller vågar vi tro att det blir någon mer sommarvärme? 
Nä, nu blir det lite frukost.
Hej så länge.

Går ut

Publicerad 2012-08-03 16:49:32 i Allmänt

När jag vaknade vid 5 imorse trodde jag det skulle bli strålande sol idag, men när jag sedan gick upp vid 8,30 hade det regnat och var allmänt grått och trist ute, har regnat lite till och från sedan dess, men nu har det varit uppehåll ett tag så tror nog vi ska våga oss ut på en promenad!
Med min tur tror jag nog ändå att det kommer börja regna när ute!
 
Hej så länge.

Fredag

Publicerad 2012-08-03 12:50:27 i Allmänt

Hej,
Idag började vi dagen med en massa pussar och mys! :) Tror inte det finns mycket som är bättre?!
Skulle väl kanske kunna vara pussarna under dagen eller på kvällen då! ;)
Jag har precis duschat och Mini passar på att gymma lite, måste bli stor och stark.
     
Mini låg nöjd i vagnen hela vägen
    
Jag hittade lite blåbär
       
Ego som vanligt
  
Somnade en lite stund
     
Och som vanligt lite på himlen!
 
Mötte sedan Sammi efter jobbet och vi handlade lite. Blev middag innan vi kollade lite tv och gick och la oss.
Idag är det dåligt väder så vi får se vad vi ska hitta på.
Hoppas ni får en bra fredag!
 
Fattar inte varför det blir så konstigt med bilderna, men får inte fixat det så ni får läsa lite kors och tvärs!

Lekplatshäng

Publicerad 2012-08-02 10:26:01 i Allmänt

Hej,
Igår blev det som sagt fika med en kompis och hennes fina Lucas, men med mycket spring i benen är det inte roligt att sitta inne och fika när det är en lekplats utanför. Så vi gick ut istället.
Lukas testade att gunga för första gången!
Helena kom förbi
Sedan gick vi hem till henne en sväng. Hon fick sin lägenhet igår! Bara några hus ifrån mig! :) Så var där och kolla när killarna tapetserade lite. Efter det gick jag hem och lagade middag.
Idag får vi se vad som händer, kanske en sväng till stan? Har inte bestämt mig ännu, men är sugen på att göra något. Skulle behöva handla lite mat, finns många saker jag skulle behöva göra, men känner bara för roliga saker idag! :) Nä, dags att föna håret innan lilla Mini vaknar!
Önskar er en riktigt bra dag.

Fikadags

Publicerad 2012-08-01 12:37:53 i Allmänt

Väntar på en kompis som ska komma och fika lite! :)
Ojdå, nu ringer det på dörren!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela