Stina

- Si vis Amari, Ama -

Solen är tillbaka!!

Publicerad 2010-05-31 06:24:19 i Allmänt

Sorry för den dålig uppdateringen... Och det kommer bara att bli ett kort inlägg nu... Börjar 7 idag, underbart på en måndag!! Ska blogga lite mera senare om vad som har hänt i helgen...


Tyskland vann... Och ja, vad ska man säga??
Jag tycker helt klart att Danmark hade den bästa schlagerlåten, och tycker att den skulle ha vunnit, vad säger ni?

Nä nu måste jag till bussen, ha en underbar dag!!! Här skiner solen som bara den!!

Jag ÄR inte bitter...

Publicerad 2010-05-28 09:01:10 i Allmänt

För er som såg på TV igår... För oss som inte såg på TV igår... Vad hände? Sverige gick alltså inte vidare... VI har nu vårat hopp på Danmark.... Men eftersom alla öststater kommer att rösta på varandra är frågan hur stort hopp vi kan och ska ha? Jag säger bara, mera schlager... Det är inte schlager längre, när Sverige gör en riktigt bra schlager låt, det är då vi kommer tillbaks till eurovision... Hoppas jag!!



Här följer vilka länder som är med på lördag, det startar kl 21,00 på SVT1, men redan kl 20 börjar försnacket och uppvärmningen!!
  1. Azerbaijan
  2. Spain
  3. Norway
  4. Moldova
  5. Cyprus
  6. Bosnia & Herzegovina
  7. Belgium
  8. Serbia
  9. Belarus
  10. Ireland
  11. Greece
  12. The United Kingdom
  13. Georgia
  14. Turkey
  15. Albania
  16. Iceland
  17. Ukraine
  18. France
  19. Romania
  20. Russia
  21. Armenia
  22. Germany
  23. Portugal
  24. Israel
  25. Denmark


Igår åkte jag in till stan med Franco, Elin och Tony. Vi åt på Subway sedan gick vi till Allstar för en kaffe/the... Sedan skulle vi gå ner till RixFm festivalen... Men då slutade den kl 21, så när vi kommer vid 21 så går alla...


Men det var en hel del folk, och vädret var juh perfekt!! Tills dem slutade, för då kom regnet!! :)


Inte så mycket människor kvar!!

Det var tydligen någon efterfest för Sammis gäng på Rex, men vi valde att gå till Costas och fika, igen!! :) För att sedan åka hem ganska så snart!!

Idag är det juh fredag!! Underbart!! Vädret känns lite halvkasst, men jag hoppas att det bättras på inför eftermiddagen!! Det är jobb till ca 15,30, sedan ska jag handla lite snabbt, sedan ska vi iväg till K-Rauta och förhoppningsvis köpa utemöbler och golv till balkongen... Sedan ska jag göra smörgåstårta, om jag hinner!! Annars blir det tacos imån, får helt enkelt se vad som hinns till!! :)



Startlåten på lördag, så ni kan börja öva!! :)

Ha en bra fredag, nu ska jag göra i ordning mig, och sedan ta bussen till jobbet!!

Solen är tillbaka!!

Publicerad 2010-05-27 16:35:13 i Allmänt

Efter 2-3 dagar utav regn och blåst, lyser solen äntligen utanför igen!! Helt underbart!!! I morgon är det fredag också, vilket gör att jag är överlycklig!!
Blir ett snabbt inlägg, ska strax hoppa in i duschen och sedan kanske in till stan. Rix Fm är i stan här uppe, så ska kanske dit!! :)  Dem tog med sig det fina vädret söder ifrån!!
Glöm inte att det är Morsdag på söndag!!! Alla underbara mammors dag!!
Och ikväll kbalar Sverige för att få vara med och sjunga på lördag, och även Danmark, så det är bara till att hoppas!!!
Ha det så bra!!

Bloggtid....?!

Publicerad 2010-05-26 09:12:23 i Allmänt

Känns lite som om jag har satt min bloggtid... Nästan varje morgon vid 9, på vardagarna vill säga, så blogar jag!! Jag har nästan alltid precis ducshat och behöver ett break innan jag ska göra näsa ryck!! :)

Igår efter jobbet så gick jag hem till Sammis syster, Sara!!! Dem ca 100 m ifrån oss. Så det blev en lliten fika!! Mycket trevligt!! :) Sedan när Sammi kom hem, så kom han också förbi.
Annars sker det inte så mycket, jag vill ha helg... Men det är alltså bara onsdag... Det värsta var i måndags, när jag var helt säker på att det var fredag... Jag blev lite besviken när jag kom på att det var måndag....

På lördag är det dags!!! EUROVISON 2010!!!! Så det är bara att börja ladda...





Jag tycker även att Danmarks bidrag är bra... Jag förstå inte varför man sjunger på "sitt" eget språk... Jag tycker att det ska vara på engelska...
Israel sjunger på sitt språk...




Låter är kanske bra, men eftersom jag inte förstår något, så känns den inte så mycket...

Här uppe är det även brännbollsyran... Ja, en brännbollsturnering som spelas på ängarna här omkring, tydligen väldigt stort... Så det får bli en update om det till helgen!!

Dags att fixa det sista och sedan gå till bussen!!

Ha en underbardag!!

Blickar bakåt...

Publicerad 2010-05-25 09:12:59 i Allmänt

Shit vad man snabbt kollar bakåt... Såg en facebookstatus, och det var ett riktigt minne... Medina... Tunisien sommaren 2008!! :)



Sara som jag bodde med, var kompis med dessa killarna, och det var en hel del Medina som spelades!! Både hemma och på Andalous!!!



Sommaren 2008 när jag bodde i Tunisien, var alltså då som jag träffade min kille, Sammi!! :)
Jag eller Sara fick Ziba, nu mamma och pappas hund!!



Ha en underbardag... Här har det regnat hela natten, ser ut som om det kanske ska bli lite bättre?! Snart lördag och schlager!!!

Extra tid...

Publicerad 2010-05-24 18:44:35 i Allmänt

Idag när jag kom till jobbet undrade min kollega om jag ville jobba lite extra, och det är juh klart att jag vill!! :) Hon började känna sig lite sjuk, så hon ville ta ut lite komp varje dag!! Så denna vecka blir det lite extra jobb, helt perfekt!! :) Antagligen ska jag jobba längre varje dag, och det började redan idag!!

Jag längtar efter att få lite bränna... Bli lite brun och fräsch! :) Jag hoppas att det blir tid till lite semester i sommar, men vi får se hur det går med jobb och semester!!

Ha en bra kväll, nu ska jag göra sallad, och börja förbereda maten!! Hjärtat kommer snart hem!!

Måndag igen...

Publicerad 2010-05-24 09:02:40 i Allmänt

Den kommer tillbaka hela tiden... Och det känns fortfarande jobbigt med måndag!! :) Men det är väl så som det ska vara?!
Sitter och slötittar lite på Rivstart, ska snart ta tag i och äta frukost och göra i ordning mig, som vanligt är det bussen 9,32 som gäller!!



Lördagen startade med lite uppvärmning på studsmattan...

Tony tröttnade och tog båten och stack...

Fullt upp med den nya bryggan... Med frigolit istället för flytdunkar, blev riktigt bra!! ;) Väl färdigbyggt blev det en tur ut på havet!! :)


Ha en underbar dag!!

Super trött...

Publicerad 2010-05-23 12:21:19 i Allmänt

Idag blir det nog inte mycket gjort... Jag vaknade vid 9, läste lite, somnade sedan om till typ 11... Gick upp och satte på tvätt... Och nu sitter jag här vid datorn och är jättetrött, så det blir nog soffan idag!!!

Igår var det flotte bygge på högsta nivå... Och det blev riktigt fint och bra!! På kvällen körde vi öven en provtur på på havet!!
Jag kollade på hockeyn, och blev sket sne när det blev mål när det var 8 sekunder kvar... SÅ NÄRA.... Sedan var det fotboll och final, då var jag med social!! Det var fullt hus igår, Sammis syster med familj kom förbi, sedan var det Tony, Ramzi, Sammis mamma och Sammi och jag så det var fullt hus när det var dags för middag!! Grillat och det var riktigt gott.
Vi åkte ut dit vid 12 på förmiddagen och kom inte hem föräns vid 2 på natten, så det var hela dagen!! Tyvärr var inte vädret så fint, men det blev grillning, fick dock sitta inne eftersom det började regna.
Jag hoppas att ni hade en trevlig lördag?

Nu ska jag återgå till soffläge, kanske baka lite kalla det var ni vill bollar!!! Sedan måste jag byta tvätten... Sedan åter soffläge, och sedan ska vi kolla fotboll ikväll.. Sammis lag spelar.

Ha det så bra och njut utav söndagen!!!

Världens bästa...

Publicerad 2010-05-21 16:31:55 i Allmänt

Idag har mitt underbara gudbarn dopdag!!! Kan tyvärr inte vara med på fikan, men önskar att jag kunde!!! ;)

Men om bara 1 månad så kommer jag hem på en fika!!! :) Och då ska naturligtvis alla söta och underbara vara med!!!

 


Sebastian & Mille

Hannah & Maja, på detta fotot med rekordlångt manickelhalsband, 9,64 meter långt!! :)

Ida

Alli

Hannah,Maja & Mille

 

Ida, Alli & Nea

 

Och bara för att jag snackade med Emma & Line om när dem var i Sahara för ett tag sedan, så måste även denna bilden vara med!!

Hela min grupp gick åt ett håll och Emma & Line åt ett annat, specialtour just for you!!!! :)

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, inte så mycket folk som skulle äta idag... Sedan skulle jag gå och se om jag kunde finna en fin doppresent, men jag hittade ingen butik som sålde det som jag sökte... Får fråga Sammi och sedan kanske gå dit i morgon... Solen lyser fortfarande underbart, men det verkar som om det börjar bli lite kallare, det känns i vinden. Men förhoppningsvis håller det i helgen!! Imån ska vi ut till Sammis bror som sagt, bygga brygga och grilla gott!! Kanske blir det lite god dricka till det??! Får se vad dagen bjuder på!

Tycker att ni som har börjat läsa min blogg ska lämna lite kommentarer, så jag vet vilka ni är!!! Börjar juh bli ett par nu!!

Ha en underbar fredags eftermiddag och kväll!!

 

Äntligen fredag...

Publicerad 2010-05-21 09:10:30 i Allmänt

Solen lyser, som vanligt, underbart och skönt på oss här uppe i Umeå. Det är fredag och det mesta känns helt underbart!!! :) I helgen finns det inga exakta planer, kanske ut till Sammis bror för att bygga brygga!! Annars är det lugnt, både Sammi och jag är ganska så trötta efter veckan, så kanske blir det en sov helg?!

Jag vill fixa och dona klart i lägenheten, men eftersom vi inte har alla möbler, så kan det bli lite svårt!!! Men ska nog ta tag i lite framkallning utav bilder, så det blir lite mer personligt i lägenheten, och sedan ska jag söka bilderna på mina underbara syskonbarn... Fick dom nere i Jordanien, på alla utom ett!!!, oc h vet sedan att jag packade med dom upp hit, men kan inte finna dom.... Jaja, men flera ska det framkallas!!

Dags att fixa sig klar inför bussen som går om ca 20 minuter!! Ha en underbardag!! Ska ni göra något speciellt i helgen?! :)


http://fihja.files.wordpress.com/2009/06/sol.jpg

Så skön...

Publicerad 2010-05-19 22:45:23 i Allmänt

Jag vet att jag är sen, men denna reklamen visas inte i Jordanien... Men den är så skön, så jag måste dela med mig!!! :)



Idag blev det helt underbart väder, fastän att det inte såg ut så i morse!! Underbart med sol, och träden börjar nu bli helt gröna och fina... Men lite snöhögar finns det fortfarande kvar!!
Jag gick förbi Coop och klagade på mina blommor, och jag fck pengarna tillbaka... Tänkte köpa nya, men nästan alla deras blommor hade löss på sig, så det blev inga nya blommor, tyvärr... Fick handlat lite mat, och när man gör det, eller i alla fall jag, så önskar jag så mycket att jag hade en bil... Speciellt när man e så van att ha det, men det kommer snart kanske det också!!

Nu är det snart dags för mig att sova lite, först ska jag fortsätta att ligga och slappa lite i soffan. Men ha det så bra, och sov så gott när det blir dags för det!!

It´s floating...

Publicerad 2010-05-19 09:06:29 i Allmänt

Kommer att bli ett ganska så snabbt inlägg, sitter fortfarande i handduken och bussen går om ca 30 minuter!!! I måndags blev det so sagt kalas för Franco som fyllde år!!! Han hade gjort en jättefin tårta!! :)

En döskalletårta!!

Sedan igår åkte vi ut till Sammis bror och killarna byggde klart flotten!! Testade den i vattnet och den flöt till och med!! :)

Sammi i sina nya fina kläder...


Flotten på väg i!!

Idag är det dags för jobb!! Ända tills klockan 16 idag, sedan ska jag bara hem och inte göra något. Kanske en sväng förbi på Coop på vägen hem, eftersom alla blommor som jag köpte där har en massa löss på sig, USCH... Men men får se vad jag orkar. Sammi skulle iväg och träna efter jobbet och sedan vidare på någon "utbildning"...

Ha en riktigt bra dag, idag är det tyvärr mindre sol i Umeå, men jag är glad för det!! :)

And it´s Monday again

Publicerad 2010-05-17 09:03:44 i Allmänt

Just när jag har vant sig vid att vara ledig är långhelgen slut och jag ska börja arbeta igen... Och naturligtvis är det långdag!! :) Nä, skämt och sido... Idag är det Sammis första arbetsdag, och han kommer naturligtvis att regera!! :)

Franco fyller gå idag, GRATTIS!! Så senare ikväll ska vi hem till honom och Elin och rycktet säger att det är döskalletårta!!!

Det är även Norges dag idag!!! Grattis där med!!!
http://blogg.op.se/krokomkjellerik/files/2010/04/flagg_norge.jpg

http://www.mintur.se/articlephotos/621-1240832843.jpg
Det är helt sjukt vad dem firar... Och i Sverige får vi inte ens spela nationalsången på Sveriges dag...

Sen är det såklart Zibas födelsedag!!! 2 år idag!!


Igår var vi och kollade när Tony spelade fotboll, och det blir seger för laget, 5-0, tror jag det blev... Sedan så åkte v hem till Sammis bror och grillade!!! Sedan var det dags för lite flottbygge!! Dem bor precis vid havet, och bryggan skulle förnyas.

Precis vid deras hus




De goda tillbehören!!


Precis när vi har ätit klart, blåser det upp, och det börjar ösregna!!


Men det blåste snabbt förbi, och arbetet kunde sedan fortsätta igen!!

Precis som mamma har varnat mig för så finns det här uppe dem största myggorna jag någonsin sett... Dessvärre svårt att fånga på bild, men stora var dem!!! Men enligt norrlänningarna är dem lika stora som i Göteborg, och dem tyckte jag var för gnällig...

Sedan måste jag juh även uppdatera med hockey, Sverige vann över Canada med 3-1, och med lite fotboll Barcelona säkrade ligatiteln... Vann med 4-0 över Valladolid.

Jag hoppas att ni får en underbar måndag i solen som lyser så skönt idag igen!!

Mysig lördag

Publicerad 2010-05-16 11:50:35 i Allmänt

Ja, lördagen bjöd verkligen på underbart väder!! :) På förmiddagen var vi på stan, jag fick köpt en macara och en vit kort jeansjacka!!! :) Sedan blev det fika på stan, uteservering i solen!! Hur varmt som helst!
Efter åkte vi hem till Sammis syter på lite kaffe/the. Sedan var det dags att åka in till stan igen. Vi skulle möta Franco och Elin, och ha picknick!! Vädret var fortfarande underbart och vid 7 var det fortfarande över 20 grader!!


En fik, som man kan låna picknick korg och filtar på!! Perfekt!! :)

Efter detta gick vi till Allstars och tog en drink!!

På Allstars


Den goda drinken, i sommarens färg!!! :)


Och den bästa!! :)

Sedan blev det hemgång!!! 

Idag var tanken att vi skulle grilla, men eftersom det öser ner med regn, kan jag nog tänka mig att det blir kött i ugnen istället!! Kanske har solen tagit sig ner till söder idag?

Imorgon är det dags för jobb igen, och för mig är det "lång" dag, 10-16, tuff tid!! :) Sammis första dag, så jag passar på att önska honom lycka till!!!

Ha det så bra!!

Solen skiner

Publicerad 2010-05-15 10:33:26 i Allmänt

Det känns som om det kommer till att bli en underbar dag idag!!! :) Grillningen blir idag istället för igår, det hade blivit ett missförstånd... Men vädret är ännu bättre idag än igår...
Igår var det helt underbart, med undantag för en stund på eftermiddagen då regnet öste ner och det åskade och blixtrade... Vi träffade Sammis kompis på kvällen och åt på en pizzeria med henne och hennes kompis, senare gick vi vidare och satt på en uteservering, och deras pojkvänner kom...

Jag ska snart bege mig ut på en promenad tänkte jag, utforska lite mera!! Får se om jag får med mig Sammi eller om han ska ligga kvar? Och sedan blir det nog en stor helgfrukost!!! Jag älskar att ha helgfrukost, vi äter tillsammans och "lyxar" till det lite!!

Vad händer hos er en helg som denna? Skiner solen lika mycket i söder som den gör i norr?

Ha det så bra!!

God morgon

Publicerad 2010-05-14 10:44:05 i Allmänt

Som vanligt är det jag som är vaken och Sammi sover, jag har kanske varit vaken i ca 2 timmar... Jag vet att Sammi älskar att sova på morgonen, så ca 1 timma till håller jag mig nog!! :) Sedan får det blir frukost.
Jag tycker att sover länge när jag lyckas vakna runt ca 10, men för Sammi är det tidigt!! Han kan sova fram till 2-3 om jag inte väcker honom... Och jag har inte tålamod att vänta så länge, 11-11,30 brukar det hålla till! :)


En bild hemifrån, när Ziba hade saknat Sammi och skulle sova brevid honom i min stora säng...

Idag ska det grillas på Sammis systers gård, ska bli riktigt trevligt!! Och det blir bara ljusare och ljusare så vi hoppas att solen tittar fram llite senare i eftermiddag!! Kanske kan vi till och med sitta ute med rätt kläder?!

Igår bakades det, kalla det vad du vill bollar!!! Alltså chokladbollar... Alltid lika gott!!

Ytterliggare en bild hemifrån när Nea, Alli och jag bakade chokladbollar... Nea rullade, Alli stod med och var bekymrad över att hon var smutsig om händerna!! :) Men till slut blev det klart!!

Som sagt, snart ska jag börja laga lite frukost, sedan blir det lite snabb städning här hemma!! :)
Ha en underbar dag!!

Bowling

Publicerad 2010-05-13 17:29:26 i Allmänt

Igår blev det lite bowling... Hade för mig att jag hade lite skills för att bowla, men dem hade gömt sig dagen till ära...!!! :) Jaja, jag blev inte sist i alla, 3 en gång och 2 en gång och vi var 4 som spelade...


Sammi vann!!!



Efter att vi hade spelat skulle Sammi och Tony träna...
Så vi åkte och hyrde film och inväntade att dem skulle träna klart!! Sedan när träningen var klar var vi där och hämtade dem med goda Subway mackor!! :)
Fimen som vi hyrde var Funny People...
Funny People (2 disc) - DVD - Film Vi hade helt underbart väder igår, med idag är det lite mulet... Men vi hoppas på sol imån igen då vi ska grilla hos Sammis syster!! I helgen har dem lovat sommarväder, så vi hoppas att det kommer lite tidigare!!

Ha det helt underbart!! Och njut utav ledigheten för er som är lediga!!

Allt löser sig!!!

Publicerad 2010-05-10 23:50:52 i Allmänt

Om det gör?! Idag fick Sammi jobb!! Underbart!! :) Han startar på måndag på Phonehouse, som innesäljare!!
Ikväll har jag varit på stan!! :) Franco och Elin skulle ut och äta, så jag passade på att följa med!! Sammi skulle träna, och jag ville juh ut lite!! :) Se lite folk och känna på stan!! Trots att det är måndagskväll!!

I morgon är det dags för jobb igen, kort vecka... Så på torsdag och fredag är restaurangen stängd!!

Väldigt kort inlägg... Ville bara meddela att Sammi fått jobb!! Nu blir det te!! Jag håller på att bli lite sjuk, så Sammi passade på att köpa vitamin/ bra mot halsen te!!

Sov så gott...

Helgen snart slut...

Publicerad 2010-05-09 14:18:14 i Allmänt

Ja, nackdelen med att ha helg, är att man längtar så mycket till den, och sedan är den så kort... Och man får ångest på söndagen... Man känner sig nästan tvungen att göra något istället för att bara slappa och ta det lugnt, eller så är det för mig i alla fall!! Men jag menar inte att klaga!!! Det är aldrig fel med 2 lediga dagar efter varandra!!
Idag ska Sammi hjälpa Tony att flytta, jag ska inte göra något, börjar känna mig lite sjuk, så jag ska peppa mig inför veckans jobb. Dock en kort vecka denna veckan också, då vi har stängt torsdag och fredag.
Sedan så ska vi äta våfflor!! :) Sammi ska inför våffelsöndag, och den ska tydligen börja idag!!

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/2329/2c07ab7814b8d7ed489910e6df6444d9.jpg

Självklart med hjortronsylt, men är det norrland så är det!! Jag köper jordgubbssylt till mig själv!! :)
Även som en söndag ska vara så blir det självklart lite tvättat också!!

Igår var det fika inne i stan med Franco, Elin, Tony och Sammi, sedan köpte vi lite godis och åkte hem och tittade på hockey. Finland mötte Danmark... Kanske inte ska disskuteras hur det gick allt för mycket, men Finland förlorade och var inte riktigt med i matchen. Dock all cred till Danmark som spelade riktigt bra!!! Och var värda vinsten!!

Lite skön musik...

Jason Derulo har gjort det igen, denna gången med The sky is the limit

Ola- Unstoppable

Såklart lite musik så ni kan njuta i vårsolen!!

Ha det så bra!!

Underbart!!

Publicerad 2010-05-08 11:00:44 i Allmänt

Jag vaknar av att solen lyser!!! Helt vindstilla ute, och det verkar som om det kommer bli en underbar dag!! :)
Var juh som sagt på bio igår, jag tyckte den var helt okay... Vi såg den i 3D, men tydligen så är den inte filmad i 3D utan i 2D, så det var inte så mycket bättre än vanligt... Robin Hood kommer juh i veckan, kanske ska vi se dem också? Och den är filmad i 3D!! ;) Har verkligen saknat att gå på bio, jag tycker det är jättemysigt!! Sedan att killen som satt brevid mig luktade nåt enormt med svett förstörde saken ganska så mycket... Helt seriöst, han har säkert jätteproblem och det är säkerligen jättejobbigt för honom... Men för mig... Varenda gång han rörde sig så kom det en enorm stank, usch... Jag var nästan påväg att lämna bion för det....

Men jag andades genom min sjal samt åt en massa popcorn!! :)

Vi får se vad dagen erbjuder idag!!! Sammi ligger fortfarande och sover, så jag ska slappa lite framför tvn och låta honom sova. Sedan tror jag att jag ska göra en riktigt god helg frukost!! Med bacon, ägg och en massa god!! En bra start på dagen!

Jag önskar er en härlig dag, njut utav våren!!! :)

Bio!!

Publicerad 2010-05-07 17:55:33 i Allmänt

Nu är det färdig jobbat för denna veckan!! :) Nu är det helg... Äntligen ska jag få ha helg!! Har inte haft det sedan jag började arbeta... Underbart att ha ett sånt jobb!! Vaknade i morse av att solen sken och då kan jag inte undgå att le!! :)
Annars idag sker det inte så mycket, köpte lite galgar igår, så jag ska försöka hänga upp lite mera kläder!! Men så ikväll blir det bio!! Ska se på Clash of the titans i 3D!!

Så den hoppas vi är bra!! Har aldrig sett en hel film i 3D, men det blir säkert bra!! Måste se på bio, och Sex and the City kommer juh än på några veckor!!! :) Och Sammi har lovat mig att gå med!! :)

Ha en underbar fredag och helg!!! Och njut utav det underbara vädret!!

Det går framåt!!

Publicerad 2010-05-06 21:25:27 i Allmänt

Ja, jag har nu bott här uppe i 3 dagar!! Gillar det, kallare än hemma, och det snöade igår... Men men snart kommer våren hit!! :)
I tisdags fick jag tillfälligt jobb!! Halvtid, så det är 4 timmar om dagen på polishusets personalmatsal. En kvinna är sjukskriven så jag ska arbete för henne så länge!! Helt perfekt!! :)

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten. Går väldigt mycket framåt!! :) Men vårt tvbord passar inte, så det måste köpas nytt!!


Sovrummet

Köket


Vardagsrummet


Snygga klockan


Mindre iordnig, min gaderob... Några utav mina handväskor som ligger uppe på hyllan... ;)



Toaletten, inte klar heller... Det är badkar till höger...

Så det är en liten update om hur det ser ut... Fortfarande finns det några lådor kvar, men det är mest kläder, och vi har inte plats för allt... Måste fixa mera förvaring, men sånt löser sig med tiden!! Nu kan vi bo här och det är fint!! :)

Vi har varit inne i stan och sett lite, men jag kan fortfarande inte säga så mycket om stan, men det verkar vara väldigt mysigt!!
Till jobbet har jag är det ca 10 minuter med buss, och sedan 10 minuters promenad, och det verkar som om jag får vara kvar resten utav månaden!!! Och det är helt perfekt! :)
Igår fick vi handlat, och det känns underbart att ha en fylld kyl och frys!!
Dags att fortsätta och hänga upp lite kläder, så vi får det fint!! :)

Ha en trevlig kväll, och sov så gott när det blir dags! :)

Musik

Publicerad 2010-05-03 10:12:34 i Musik

Denna lyssnar jag helst på, just nu!!!

Rasmus Seebach- Natteravn

Today is the day

Publicerad 2010-05-03 10:08:56 i Allmänt

Idag gäller det, min adress är inte längre i söder, utan det är norr, Umeå!! Vid ca 14 beger jag mig mot Lanvetter, planet går sedan 16, och sedan vid 18 ska jag äntligen få träffa mitt hjärta!!!


Alla saker är som sagt i Umeå, hoppas att dem är påväg till lägenheten nu?! Jag har inte hört något, men jag hoppas att Sammi håller på, att nästan till och med monterar möbler!! ;)
Jag är sämst på att packa, så jag är så van att så fort jag ska iväg och resa, så har jag alltid MAX med bagage, och denna gången så har jag ett handbagage plus min handväska!! Ska bli underbart att resa lätt!

Jag tror att allt är fixat, hoppas det?! Ska hinna med en date med Linda, henns 2 små söta barn och min syster Emma och hennes underbara barn!!! Alla utom Charlie kommer att se jättestora, även om Ida är lite över ett år och väldigt liten, kommer Charlie att dominera med sina 50cm!!!

Dags att hoppa in i duschen, blir fullt upp, trots att det bara är några timmar kvar!!!
ÄVEN STORT GRATTIS TILL MIN UNDERBARA PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG!! GRATTIS!!

Ha en underbar dag!!!

Grillning

Publicerad 2010-05-02 16:24:47 i Allmänt

Vi ska alldeles strax börja grilla hemma hos min bror... Det är Emma med familj, pappa och såklart min bror med familj!!
I torsdags fic vi packat om alla mina saker, och lastat på dem på lastbilen. Pappa pratade sedan chauffören som trodde att allt skulle få plats eftersom det var helg!! Vilket var helt perfekt!! Jag sov sedan hos Emma!
På fredagen sedan skulle vi köra in lastbilen till Göteborg, för där skulle det lastas om till den lastbilen som skulle åka norröver. När vi kommer in så är den nya lastbilen nästan helt tom, så det verkar som om allt ska få plats, men sedan kommer chauffören och säger att ingenting kommer nog att få plats för att det är så fullt...  Sedan när lastbilen har kört så ringer pappa chauffören som säger att allt kom med!!! Kan juh inte bli bättre!! ;)
Min flygbiljett är bokad tills imorgon måndag, och då finns allt där uppe!!




På lördag så var vi iväg på betssläpp.. Korna släpps ut och ska få gå på grönbete!! Dem blir helt galna!!


Fångas inte så bra på bild... Men!!! ;)

Sedan träffade jag Kalle på en fika, verkligen längesedan vi träffades så det var jättekul!!! Jag ringde Tesa efter, hon var hos Eva och Ingmar, så jag åkte dit!!
Efter detta var det dags för en liten förfest hos Madde som har fyllt år i veckan!! Dit kom självklart också lilla Charlie!!


Jag måste gå nu, för att dem skriker ifrån köket...
Ha det så bra!!

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela