Stina

- Si vis Amari, Ama -

En snabbis till stan

Publicerad 2011-05-02 16:24:00 i Allmänt

Hej!
Nästan helt färdigtvättad och det känns underbart, tyvärr måste det ju in i skåpen också, och det värsta utav allt, att para ihop strumporna... Tror nog det får stå en liten stund.

Men under tiden som tvätten var på hann jag dammsuga, moppa golven, göra rent grillen och sedan kom Helena hit, vi tittade på lite mera bilder ifrån i lördag och sedan drog vi en sväng till stan. Jag fixade äntligen mina klockor, bara 5 månader efter att jag har fått dom, nu är det i alla fall rätt längd och sedan hittade Helena några små presenter!



Såg ut som om det skulle bli riktigt fint väder idag, så jag klädde mig därefter, men så fel jag hade. När vi var inne i stan började det regna snöblandat, inte helt okay...
Vad har ni för väder idag?

Nu ska jag samla lite krafter innan jag ska ner och hämta sista tvätten och sedan packa in det i skåpen!

Kommentarer

Postat av: melissa

Publicerad 2011-05-02 17:18:20

sicken otur du hade med vädret gumman.vi har det mulet o jag pratade me mamma nyss o hon sa att dom hade prescis fått en skur över sig =(jäkla väder =( kram

Postat av: sara

Publicerad 2011-05-02 21:32:35

svar: absolut. hellre mulet och regn när man måste plugga! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina

Mitt namn är Stina och det är jag som skriver här. 2008 träffade jag den stora kärleken och flyttade upp till Umeå, men kommer ifrån västkusten. Idag är vi stolta föräldrar till vår älskade lilla son som kom till världen i maj 2012. I september 2012 flyttade vi söderut igen, inte hela vägen men en mycket bra bit på vägen. Jag skriver allmänt om vår vardag, lite om mitt liv som mamma och slänger självklart upp en hel del bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela